mushi 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Aakhut, a si bil na odvajanju od odvisnosti od LNF... se mi zdi da bi kr več nas to rabil, ker sej skoz spremljam, če sem na rač. kaj dogaja, če že pišem ne,... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Avtor Prijavi Deli 21. april 2004 ... odvajanju od odvisnosti od LNF... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 mushi, morali bi odpret temo za tole in preverjati našo uspešnost v odvajanju .............pa bi spet viseli tle gor .......marsa tole začarala you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Avtor Prijavi Deli 21. april 2004 tkole spesl zmixala... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Doma.Bruham, bruham, bruham :xx!: :xx!: :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Avtor Prijavi Deli 21. april 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Oh, Kroko En pobož na želodček . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Pa danes se dobro počutiš. Če bi bil ženska, bi pomislila, da je kaj narobe ......... http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 hoj, krokodilček Saj bo, malo mu daj počitka želodčku, in bo, ene kamilice mogoče...? Mick a je to bilo od silnih včerajšnjih tam v eni drugi temi od Marse ... men tud več nič ni jasno o sami meni...včeraj in danes in spet čutim vse okoli kaj mislijo, čutijo, in če kdo zaloputne vrata čisto na drugem koncu, me kar notri strese. Tista hiperobčutljivost. Ali bo držalo kakor mi je mama večx rekla: da naj ne norim toliko in se režim, ker pol se bom pa jokala... In sem spet pri starih vzorcih. Najhuje je, ko hočeš nekaj sam pri sebi doseči in potem sam sebe s tistim iz svojega otroštva nazaj držiš... To so najteže premostljive lekcije se mi zdi... hmmm, eh saj se ne da razumet... bo že...Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ti jaz lahko kako pomagam..........mogoče z veselim in nagajivim ali pa ti malce popiham na tvoje http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Mick a je to bilo od silnih včerajšnjih tam v eni drugi temi od Marse ... [/color] ...točno, to bo.....pa kak mi ni prej kapnilo ......sam zdej pa jih prenesem kolk češ.....sem imun.......in boln, če jih ne dobim. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 uh pazi se, zaj bo se pa spet fsipalo po tebi! drži se dobro! en mali nežni še od mene Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 En vitergin vzemi ....... http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 čuj Mick, men tud zgleda tota terapija dobro dene ... Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 1234567890 ...stanki....sam, da ne boš zdej satankaa postala Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Uau kaj takega pa še nisem doživela! ne cyber, ne v živo... Mislim, da bom rabla jutri dopust, da pridem k sebi in v kake toplice s savno al pa na Urbana en šprancir, da se mi stare farbe vrnejo Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Doma.Bruham, bruham, bruham :xx!: :xx!: :xx!:trebušna gripa :xx!: bogi.... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 tole bruhanje je kr pogost pojav, tud v moji okolici :xx!: :xx!: zdravnik pravi, da spet en virus po trebuščkih hodi. držte se tisti, k mate težave sicer je pa končnooooo tud do nas pokukala teta pomlad - ful sem je vesela, je bil že čas ja, pa zlodejček, lepo da si se spet mal oglasu v temle koncu P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 kurc pa tako odvajanje...k chlouk prec recidiu nardi hik...hik....hikje pa iz fulom lepo videt, de me eni precej pogreshajo 666 cmokou na pujsin vechcolski rilc...ostalim pa ke, kjer ga nartabl nucajo tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 O, poglej poglej , koga vidim ... Mr. Aakhutić ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 je pa iz fulom lepo videt, de me eni precej pogreshajo 666 cmokou na pujsin vechcolski rilc...ostalim pa ke, kjer ga nartabl nucajoOooooooooooooooooooooooo, končno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 666 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 kurc pa tako odvajanje...k chlouk prec recidiu nardi hik...hik....hikje pa iz fulom lepo videt, de me eni precej pogreshajo 666 cmokou na pujsin vechcolski rilc...ostalim pa ke, kjer ga nartabl nucajofajn da si tle. sam tolk. Zakaj te pa ni blo? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 ga ni, pa ga ni...hudicha 666 ou...hehe tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 bogi kroko.....ma jaz sem tudi to vceraj imela....pa je zdaj dobro! drzi se aakhut se je mogoce zataknil v kaksni jami...? uziva v nevirtualnem? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 hej mick lepo, da me kdo pogresa ja kaj naj recem...prevec delam....bi bila rada vec tu, pa zadnje case samo dnevnik preberem, ravno toliko, da vem, kje ste in kaj delate Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts