Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Da se pofočkam... x;)x Sončna Vila je zopet v Ljubljani, po enga lubčka na vsak LNF nosek x:Xx , sem vas prav pogrešala xsrcx

Huh... doma sem preživela rekordnih 14 dni naenkrat, skoraj ne morem verjet, po moje toliko časa nisem bila s starši odkar sem pred šestimi leti prišla v Ljubljano :eek: Šla sem se poslovit od babice, v nedeljo je umrla, v sredo smo jo pokopali... Pa ni mi potrebno izrekat sožalja, hvala, vem, da ste vsi poleg mene xsrcx - ampak preprosto njenega odhoda ne pojmujem kot nekaj žalostnega... nasprotno, bil je na nek način vesel zame, pa sploh ne znam še razložit... vesela sem, da je šla dalje in to je to. ne čutim izgube, niti žalosti... samo praznovaje na nek način... vsega tega, kar je okrog nas, pa nam z našimi petimi čuti ni dosegljivo... x;)x

Hihi.. tisti srček, o katerem sem govorila, preden sem odšla, se je potem čisto umaknil, ustrašil se me je... tako da iz tiste moke ni bilo kruha x:Dx :vragec: x;)x ampak sem mu pa iz srca hvaležna, ker je prišel mimo in mi pokazal par stvari, v katere sem do tedaj samo verjela, čeprav jih nisem znala videti... in ob njem sem jih potem dejansko zagledala. hvala ti srček xsrcx

no naj bo to dovolj za danes, trenutno mi v glavi tako razbija, da samo čakam na posteljo... še tole postnem pa grem direkt v horizontalo... x:)x sem vas hotela pozdravit, od danes dalje sem spet vaša x;)x

čudovit dan vam želim, sončki zlati x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

o, sončna. lepo, da si spet med nami. so že manjkali tvoji posti :palec: .

sicer pa nočko vsem x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jaz danes 10 dan v nove službi in že opažam kolk so pametni vsi okrog. x:Dx Moje majčkene šli danes k zdravniku na kontrolo (imeli škrlatinku :xx!: ) - potrzeno,da so čist zdrave in lahko grejo v ponedeljek v vrtec. :palec: Doma imam od 2.5. sedem mladičkov od mačke - včeraj mačka naredila radikalno selitev in odnesla svoje "ritke" v voziček za lutke v otroški sobi.Je pač bolj pestro. x;)x

ah, kak je tebe lepo brat x:)x x:)x

si kr oddahnem! :palec:

nobene teze pa to... x:Xx

Kakšna banana? x:Dx AAAAA (69?),pred spanjem. x:o)x

kako si vedla!!?? da bom se 1 banano pojedu pred spanjem :eek:

kaj pa 69 pomen? a letnik? (rojstva)?

pa se nekaj, danes sem razmisljal o ceskem jeziku!! x:)x lep jezik!

Da se pofočkam...  x;)x Sončna Vila je zopet v Ljubljani, po enga lubčka na vsak LNF nosek  x:Xx , sem vas prav pogrešala  xsrcx

Huh... doma sem preživela rekordnih 14 dni naenkrat, skoraj ne morem verjet, po moje toliko časa nisem bila s starši odkar sem pred šestimi leti prišla v Ljubljano  :eek: Šla sem se poslovit od babice, v nedeljo je umrla, v sredo smo jo pokopali... Pa ni mi potrebno izrekat sožalja, hvala, vem, da ste vsi poleg mene  xsrcx - ampak preprosto njenega odhoda ne pojmujem kot nekaj žalostnega... nasprotno, bil je na nek način vesel zame, pa sploh ne znam še razložit... vesela sem, da je šla dalje in to je to. ne čutim izgube, niti žalosti... samo praznovaje na nek način... vsega tega, kar je okrog nas, pa nam z našimi petimi čuti ni dosegljivo...  x;)x

Hihi.. tisti srček, o katerem sem govorila, preden sem odšla, se je potem čisto umaknil, ustrašil se me je... tako da iz tiste moke ni bilo kruha  x:Dx  :vragec:  x;)x ampak sem mu pa iz srca hvaležna, ker je prišel mimo in mi pokazal par stvari, v katere sem do tedaj samo verjela, čeprav jih nisem znala videti... in ob njem sem jih potem dejansko zagledala. hvala ti srček  xsrcx

no naj bo to dovolj za danes, trenutno mi v glavi tako razbija, da samo čakam na posteljo... še tole postnem pa grem direkt v horizontalo...  x:)x sem vas hotela pozdravit, od danes dalje sem spet vaša  x;)x

čudovit dan vam želim, sončki zlati  x:Xx

Sončna Vila

cool! :palec:

sm mislu nate dans. x:Xx

:vragec:

evo...jst pa spet na shihtu....tole zhe mal na pretiravanje smrdi

drgach pa prou kulsko...hehe

zuni sonchek...jst klele za mashino...juhuhu....pa pichkice okol mene....njamy x:)x

666 zlomkou...tralala

smrc....pujse ni

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

včeraj mačka naredila radikalno selitev in odnesla svoje "ritke" v voziček za lutke v otroški sobi.Je pač bolj pestro. x;)x

:2src: xsrcx

dobro da so otročki zdravi :palec:

:onfire: naša dečva se je ravnokar uvrstila v polfinale državnega prvenstva za mlajše deklice :palec:

mami zelo ponosna na svojega angelčka x:Xx

hihi selene...

lepo pozdrau tvojga smehca... x:)x x;)x x:o)x

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

O, Selene, cestitke, pa je koncno tudi nagrada za ves trud! :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

V mb pada tooooča... :eek: :eek: ..kriza.. :xx!:

Zoprno.. :xx!: ..vse je belo...tole ne bo dobro...po moje bo kr precej škode na vrtu... :xx!:

Selene, čestitke.. :palec: x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

no evo, zjutrej sneg pa kr naenkrat spet vse belo zunej :eek:

pol pa dež kr naprej :sori:

ni blo za druzga kot de se človk loti hišnih opravil - sicer bolj al manj nujnih, pa kuhanja kosila itd. :onfire: x:px

sam popoldne je pa sonček posijal, pa stopu snegec, je blo pa tko fajn za kolesarit, edin mraz je :vio: :hepko:

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

V mb pada tooooča... :eek:  :eek: ..kriza.. :xx!:

shkoda k ne granate

666 zlomkou...tralala

x:Dx .....viš, tebi se nobena želja ne uresniči..... x;)x  x8Dx

kwa pa ti vesh... x:Dx

666 zlomkou...tralala

...veliko več kot si ti misliš.  x;)x

pol pa sploh ne shtekam, zakaj se tko ogrozhenga skos pochutish...hehe

666 zlomkou...tralala

...jaz pa ne štekam od kod tebi ideja, da se ogroženega počutim......aja, verjetn mal preveč Luciferja bereš.... x;)x  x8Dx

ravno o tem govorim....

SPLOH NE SHTEKASH...hehe.....ignorant x:Dx

666 zlomkou....tralala

...he, he......z ne-štekanjem si ti začel.......pa po tvojih postih sodeč očitno tud nadaljuješ  x;)x  :vragec:  x:Dx

no...pr tvojih postih ne moremo govorit samo o tem, da so ignorantski....

tut ABOTNI so

666 zlomkou...tralala

Eh, mucek.....če bi bili zate karkoli drugega bi me zaskrbelo...... x;)x  :vragec:  x^x

mene pa ne samo zaskrbelo...

666 zlomkou...tralala

Da se pofočkam...  x;)x Sončna Vila je zopet v Ljubljani, po enga lubčka na vsak LNF nosek  x:Xx , sem vas prav pogrešala  xsrcx

Soncna!!!!

Kok je pa tebe lepo brat x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Bobnar! x:Xx :palec:

RAVNO DANES ponoci sem razmisljala, da te moram danes dat v Pogresane malo... Pa pogledam zdajle, pa vidim, Bobi! x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O... Sem vedla, da bos kaj takega mi naprej vrgel, ces, mislim nate pa tole... :D

Zakaj pa ne, si mi pac prisel v misli, a ni fajn? x;)x

Hvala za zanimanje, imam pa tolk stvari drugih, da ne razmisljam ta trenutek, samo bi bilo pa fajn, morda bi se res morala kar zmenit, da mam dedlajn pa konc, nimas pol kaj odlasat (razen do zadnjega dne s pripravo)... x:o)x

Ampak izvedes pa, sicer nima smisla...

Morda pa bom res spomladi se zmenila na metelkovi, ki imam v bistvu ze zmenjeno...

Povabim, jasno. :palec:

Picasso

Spomladi... x:o)x

Kaj pa je zdaj? :8): x:Dx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...