Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Taši ne vem ej men bajla tud nkol ni šla... sm zlezu brez se učit :D sicer pa zdej me je spet pograbla programerska mrzlica spet programiram umetno inteligenco xrolleyesx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Tashyka - pejt pogledat temo Težave z učenjem. :palec:

mateja - ja, to. ;) Uzivajte, pa kaj pol, ce je dez!

Pol bo lohk se sonce, zdaj je vse cisto odstekano in pobrkano... ;) :palec:

Vceraj sem pisala en text, pa sem se komaj skoncentrirala, zelo tezko spravila, pisem tule, tamali pa tamle prha in se rezi in Mitji nekaj na glas govori...

Pa jaz - haloo, a se morte tok dret! xrolleyesx :xx!: , pa Mitja iz kuhinje pravi, pusti ga, no, ce pa Stoparskega bere! x:o)x x:Dx

Sva mu skoz predlagala, ko ni imel nic za brat (sva v dveh knjiznicah, on celo v treh, vedno vzameva po 16-25 knjig... x:Ix :8):), daj beri Stoparskega, ziher ti bo vsec (ker ima tamali tudi tak -dober- smisel za humor in poleg tega je Douglas Adams tudi Riba in ima sonce z najinima v konjunkicji.. ;)) - pa se je branil...

No, in zdaj ga bere in crkava tamle od smeha...

Najbolj pa mu je vsec fora traalskega (ali kaksnega) neznansko neumnega hrosca, ki sklepa, da ce ga vi ne vidite, tudi on ne vidi vas. x:o)x x:Dx x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Huh.....ja :palec: ....najboljši voznik, najboljši avto, najboljša ekipa, najboljša publika......skratka najboljši je tim Ferrarija........sam mal dolgcajtno postaja.....mora bil mal fajta, ne  x;)x  :vragec:

:vragec:

tole se pa strinjam... :palec:

F1 skor tak dolgcajt k fuzbal

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

marsa, si nekaj omenjala plutona v povezavi z včerajšnjim počutjem nekaterih lnf oseb x:Ix ...kaj je bilo s plutonom včeraj :eek: :irs: x?x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Predvcerajsnjim je bil v konjunkciji z Luno...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

joj ja bajlo bi se mogla učit... :xx!: a ma gdo kkšn nasvet kako se najlaži naučiš bajlo če ti ni ušeč...??? :eek:  xrolleyesx

zacen ti bit vsec pa je in se jo naucis x:o)x

vzami kot da se ucis raziskovat naravo; morda se bolje da se gres kar ucit v naravo!

Taši ne vem ej men bajla tud nkol ni šla... sm zlezu brez se učit :D sicer pa zdej me je spet pograbla programerska mrzlica spet programiram umetno inteligenco  xrolleyesx

adej nehi, programirat znas!! :eek:

rabm neki majhna za sprogramirat!!! a mas cajt nekje na enmu PC pogledat??

oz. je ze vse sprogramirano pa ne znam povezat da dela v html ?? xrolleyesx

Malenkost - sicer je pa to vse na koledarju in linki do razlag....

Picasso

Morje bilo super, nic dezja... Ful pihalo sicer, ampak :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

hahja struna šla pa sem že popravil... (na akustični tokrat...) ahja pa tudi dan se izteka... bilo je čudovito hvala vsem... ki ste omogočili ta lep dan... še kdaj prosim x;)x "how loveley my life feels since you're in the world..." zdej pa spat lahkonoč...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kaj je ironija?

Ironija je to, da imaš neomejen dostop do interneta - po službeni dolžnosti po novem...in nič več kaj dosti časa gor it.

Tako, da.... x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Kaj je ironija?

Ironija je to, da imaš neomejen dostop do interneta - po službeni dolžnosti po novem...in nič več kaj dosti časa gor it.

Tako, da.... x;)x

haha

no jaz pa mam neomejen mimo službene dolžnosti... ;) preden grem zdej v boj... mam hudo dobro rutino najprej poslušam Manic Monday... treba ustat... dons pišemo poskusno fiziko da glavni predavatelj ugotovi al mi tolk nč ne znamo al so kolokviji pretežki.... sicer pa trenuto je vse O.K. tolk čudovitega jutra še ne... zdaj pa še mal pojest... huh kako se čas vleče... ena zadeva na apolonovem hribčku se vztrajno veča... hm kriza ej... grem še mal kitarco pa jest... pol pa v boj s prometom..... in ob 10.. v faks.... x;)x pogledat sošolke.... x:Xx

666 zlomkou...tralala

smrc....pujse ni

xrosex xsrcbumx x:Xx

Selene....... aja, pa dedovala sem včeraj, če lahko temu tko rečem, dobila sem poročni prstan, ki ga je moj ded kupil babici, ga nato dal moji mami in sedj je moj.... ga moram najprej malce na sončka dat ane,... čeprav me navdaja s toplino in ljubeznijo

izgleda, da imava neko posebno obdobje s starima mamama, se mi zdi še posebej fajn, ker že sproti uživam v teh posebnih trenutkih.

Mick xokx , končno x:Ix x;)x x:)x :palec: , jaz navijam zate.

Jaz sem pa čist pod vtisom ene same zadeve iz celega vikenda. Včeraj šla s cyberčkom na sprehod, spet mal kondicijo nabirat. Čist počasi, pa z vodo s seboj, da ima za mal osvežit se. In lomastiva res čist počasi po naših krasnih Notranjskih gozdovih. In po 2 urcah se počasi vračava po travniku domov.

Kar naenkrat pade kot snop po tleh, nič odziva, nič. Me je stisnilo fuuuuuuuuul. Ziher sem bila da je kap al pa kej. pogledam učke, sam ta bel del se je vidlo, jezik temen zunaj, zadihan fuuuul. Študirala sem kaj narest, če bi moža zbudila (spal je po nočni), itak ne bi mogel z avtom na sred travnika, nest ga itak ne morem. Kaj zdaj. Še majčkeno vode sem imela, sem mu zlila v gobček, je nekako popil, dala njegovo glavo v moje naročje, pa ga božam, kličem, božam celega, vse živo. Pa si govorim, da je čist fertik,da se samo majčkeno spočije, pa greva domov. Vmes je padal dež, me sploh ni mtil, sploh me ni zanimalo, kok cajta ostanem tam z njim. Čez čas si je vsaj malo opomogel. Še počasneje kot ponavadi sva capljala domov. Prideva do stopnic, revež se je trudil, 3x kar nasedel, ni mogel dvigniti tac. No nekako prilezeva do gor, do kuhinje. Se zlekne, jaz hitro po vodo, pa vlivat mu v gobček. Čutim, da je čisto vroč, sem vzela ploščice za hladilno torbo iz zmrzovalnika, mu položim na truo in začnejo pokati (ker so se topile), pa mu je šlo na živce in je vstal in šel v spalnico. Oddahnila sem se. Z vodo sem se preselila za njim, tam joj je cca. 1 liter še spil, potem se je pa ulegel in zaspal.

Oddahnila sem se, potem so se pa ulile solze strahu za nazaj, pa olajšanja, da je zdaj v redu. Pismu, saj vem, da naju bio itak enkrat zapustil, samo po 3 letih je pa še fullll prezgodaj.

No danes zjutraj je bil čisto v redu, jutri pa ima itak pregled pri veterinarju - je veterinarka rekla, da bi bilo fino it hrbtenico ortopedu pokazat, ker težko dviguje rit x:Ix . Da lahko je posledica prevelike teže, lahko pa tudi težav s hrbtenico.

Tko da se gremo jutri pokazat, da je vse v redu x;)x .

Eh Volnica, koliko mi pomeniš, dobra volja, veselje vsakič, ko se vidimo, prikupno izvabljanje nežnosti iz mene, "komaj opazno" naslanjanje name, ko se z vsemi kilami nasloniš name. Bo prišel čas slovesa, ja, začasnega, potem se pa enkrat kasneje spet srečamo xsrcx x:Xx . Saj že vseskozi vem, da si nek poseben, vselej lep in željen del mojega življenja, tisti, ki me vedno dvigne, če slučajno kaj navzdol zajadram, tako da me ni treba opominjati na takle način x;)x . Hvala ti za čisto vse lepo do zdaj :2src: x:Xx .

En navihan in razposajen dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...