Pujsita 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 bemu, imamo radi te naše človečke v košuščkih, ne... .....ja, zdej pa kar hiter na en pregled k veterinarju. Ja, sem študirala, da me verjetno slovo kakšnih ljudi, ki bi mi morali biti teoretično blizu ne bo tako pretresla kot slovo od Volnice. Sem se prepričala, da je težka rit vzrok za problem z dvigovanjem in ne hrbtenica in da je bil včeraj prenaporen sprehod,tako da gremo jutri tja samo po potrditev tega dejstva. Drugače ne more bit, ko pa tudi nanj s tule tok pozitivne energije prihaja. Amis hvala za navijanje . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Janja ... en pobož tvoji volnici in držim pesti, da bo vse OK funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Janja, tale oda volnici, me je kar malce stisnilo pri srcu, ko sem brala, en pobož za Volnico, upam, da bo ok in se bo hitro k sebi spravil. Mickeni in gudiji heheh...hani inđoj ...pa gud lak, kakrkoli že je Nataly tole z netom čist štekam...ko bi lahko največ, se ti pa ne bo dalo Zanimiv vikend za mano. V soboto sem bila povabljena na Kubanski večer in je bilo kar fino, malce filmčkov z Kube pa velik koktejlov, potem se je pa prevesilo v Irsko varijanto...hehehe kaka luda kombinacija, no pije se fejst pri obojih Včeraj smo uprizarjali zdrav duh v zdravem telesu in smo se zapodili v hrib...uf je pasal, sam danes mi pa gleženj kljuva, ga moram nekak pomiriti. Zvečer sem šla pa na masažo, ki je trajala 2 uri in pol Danes sonce, yea ...novim opravkom naproti in na novo sklenjen dogovor z samo seboj. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Sicer pa je danes dan, ki sem si ga zadal kot startni za nekaj sprememb v mojem lajfu...... (pa mal za podporo) Thx matejčula . Ma se bi trebalo mal disciplinirat, pa gudijem v raznih oblikah mal odpovedat , pa na duhovnem in fizičnem področju mal več za sebe naredit.......če ne bodo blemi.....jih že čutim kako se štulijo. :xx!:Mick ...karkoli si se namenil narediti s sabo, te podpiram JanjaK ...vem, kako je človeku pri srcu, ko trepeta za svojega nebogljenega kosmatinčka Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Uf Pujsa...držim ...za kosmatinčka...joj hudo gledat žival, ki trpi...celo Bine (bratova mačja pokora), ki uživa v prelestnosti mojih cvetočih lončnic in se veselo v njih iztreblja, ja tak cukr, da bi ga pojedla...tko da ... držim palce gor... Včer se spet ognila kuhanju...za popravljanje vtisa lenobnosti, zložila perilo (likanje bi blo že preveč), zvečer pomila dve jutranji šalci za kofe...prepričala svakinjo, da nedelja pač ni za pospravljanje in sesanje...(spet kofe)...kadila na balkonu (spet kofe)...potolažla nečakinjo, da matura še ni konc sveta...šla spat...pred tem pa pospravla eno VELIKO skledo čokolešnika...pa tamale obrala za pol Milke čokolade... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 Zivjo vsi! Janja, boga, kok si se morala ustrasit... glavno, da se je dobro izteklo! Ne ves pa, kaj je bilo sploh? Jutri 'zves'? Nataly - ja, to je veckrat tako, a me veseli, ko si se prisla vsaj malo pofockat! Zgledalo je ful lepo, soncek, vse, pa se ze oblaci. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Pozdravljeni VSI skupaj! Samo toliko, da se javim in da vas pozdravim , doma žal ne pridem na splet :xx!: (spet menda kakšen virus! )...v službi pa pridem gor, pa ima žal delo prednost .....bomo nadoknadili ob priliki ....lep dan in lep mesec MAJ vsem xrosex FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Hello! Borism, se ti pridružujem jaz sem v šoli....doma pa virus :xx!: uživajte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 Uboga... Sicer pa, Kris, koncno 'izvedla' fotko s tvojimi uhani, ali bolje, enim uhanom, ker je od strani, ker ce je en face, je (se bolj) popacena, ker sem fotkana cisto od blizu. Je v fotkah na kaki predzadnji ali predpredzadnji strani. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Včer se spet ognila kuhanju...za popravljanje vtisa lenobnosti, zložila perilo (likanje bi blo že preveč), zvečer pomila dve jutranji šalci za kofe...prepričala svakinjo, da nedelja pač ni za pospravljanje in sesanje...(spet kofe)...kadila na balkonu (spet kofe) ..si imela pa podobno nedeljo, kot jaz, sam na balkon nisem hodila, ker sem skor zmrznila :xx!: Kofe na kofe... ..pa ..matr, sam zdravje nas je Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 A ne? majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Mhm.... Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Kok sta vidvi eni lenobnici, majica in lana , jaz sem včeraj na Šmarno goro plezala, da sem prišla do kosila Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ...jez sem se pa v avtu pelala do južne... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ..pozabla povedat, da sem južno skuhala, ostalo pa drži... Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 morgen..... evo....zaspau...ura ni zvonila....grrrrr...pa prdirjam na ta pofukan shiht kle pa skor nbenga :o|o: skratka...dons oddajamo katalog...hehe...jst vse. kar sem meu naredu /pridkan aakhut /zdej pa she pejdzh zrihtat...hehe....spet uzhivancije za par dni hmmm....mick a bosh preprichanje zamenjal pujsajanjaK....dej....navijam za sajbrchka...teb pa cmoky na shchetinasta usheska 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Ooooooooooooooooooooooo , morgen.Hvala za na ščetinasta ušesa, ti pošiljam svežega svinjskega . Si te prav simpatičnega predstavljam kot navijača, tazga z rožički, eno kričečo minikiklco, pa uni mufki na rokah . En prekrasen dan, kt zmeri ti želim Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 hihi thx... 666 zlobijeu si je zmeri zhelel bit cheerleader tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 ... svezega svinjskega... ! O, Aakhutek, zadnje cajte si pa res svinjsko zgoden! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ... svezega svinjskega... ! O, Aakhutek, zadnje cajte si pa res svinjsko zgoden! sej.... chist nekrshchanske ure tolepa zlo upam, de se nkol nom navadu na to 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 Contesa ti si res univerzalna, tudi gasilka si! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 Fino? No, najbrz je vroce pa tko, dim, smrdi, najbrz res ni posebej prijetno, samo priznaj, da je vznemirljivo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 E, Marsa, sem kar morala bit, ni pa fino! Gasilka a? tle gledam so vsi v prostovoljnem gasilskem društvu mrbit se bom prijavil... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 No, jest sm pa nekako cel dan visela za mizo, pred mano študijska literatura o starem veku, zunaj pa sonček, grrr.... sedaj pa bo počasi dosti Sumercev in podobnih 'tičev', da o krvoločnih Aztekih sploh ne govorim, zato grem malo potelovadit v fitnes... 'modern times' pač.... SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 hja sej v starih časih greš pa gradit mal zidove... (nevem zakaj ne mostov) pa kje kakega tigra v džunglo pokončat... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts