Kristalka 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Uboga... Sicer pa, Kris, koncno 'izvedla' fotko s tvojimi uhani, ali bolje, enim uhanom, ker je od strani, ker ce je en face, je (se bolj) popacena, ker sem fotkana cisto od blizu. Je v fotkah na kaki predzadnji ali predpredzadnji strani.sm vidla jah, čist sem zmatrana. prej sem mela sošolko na obisku in sem ji v glavo vtepala kemijo, ker je cvek pisala in bo jutri vprašana :o|o: Jure, test od fizike sem nazaj dobla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Jure, test od fizike sem nazaj dobla Špela, huhuhu jst tudi... a si pisala vsaj še enkrat več procentov kot js? (pol kul k maš pet) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Janja - seveda bo z Volno vse ok Malo si ga pač preveč vlačila naokrog. Tako da - hujšajte počasi Marsa - hvala, ker vedno pozdraviš. To pomeni, da le nisem takšen zmaj Ma hecam se...Hvala bogu, da sem v tem kaosu obdržala še svoj smisel za humor. Čeprav sem v soboto bila na tem, da kar obupam in sem se kar usedla na tla - po turško. Pa mi sodelavka pravi: prosim nataly...če pa se ti ne smejiš več...potem pa vem, da smo res v K....pliss nasmehni se malo .......me je kar v dobro voljo spravila potem. Cosma, Nino - ja..točno tako.Ker sem potem tako zdelana, da tistih pet minut fore izkoristim tako, da grem ven. Sicer pa bila danes na roditeljskem sestanku - poslednjem za starejšo hčero v oš. Me dodelili v organizacijski odbor za valeto - menda ker sem spet preveč sukala jezik...kaj pa druga.. No...ni dolgo tega, kar sem jo v prvi razred vpisovala....zdaj pa ... a In Car -je še vedno car Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Contesa - izhajam iz vasi, katera ženska gasilska ekipa so že leta olimpijske prvakinje. Mi je v čast, da sem v začetni ekipi bila tudi jaz. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Pa še to - med 22 poklicnimi gasilci, ki gredo v Afganistan - so 3 ženske. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 ... oš. Me dodelili v organizacijski odbor za valeto - menda ker sem spet preveč sukala jezik...kaj pa druga.. Nekaj podobnega se je zgodilo moji frendici, ugani kaj je po horoskopu! (strelec/skorpijon)... Tam se je nekaj oglasala, pof, je ze bila v nekaksnem odboru ali svetu starsev.. Opazim, da te je manj, saj vsakic najbrz ne priletim, ce pa te zagledam po odsotnosti, pa ce sem glih tu, pa vesda! Ves da se te vedno razveselim, pa se vedno se ti kaj pestrega dogaja, pa me veckrat zabava tvoje pisanje, ko imate kar naprej nekaj... Mi smo pa prisli domov, smo bili na eni ful dobri vecerji, pri frendih, ki imajo eno od nasih zadnjih muck... in ki so si preuredili oz. obnovili stanovanje, kok imajo domiselno, superca!Pa ona sizi na mucke, kaksne vse ima pa kaksne fore!!!Posodica za cuker, namesto drzala pa tak spicast kao rep, ma ful dobro res... Kamorkoli pogledas, mucki, na skodelicah, povsod, se na kuhinjskih cunjah. Kok disi zrak danes! Pa ful je zvezd. Moram nekaj do konca naredit. LNF gasilke! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 LNF gasilke! Na pomoč! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Prva cev! Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Gasilke LNF Face Pridemo...pa brž pagasimo Pa sem res bila radovedna danes - na sestanku. Zdaj pa imam Pa saj mi je všeč - le, da se mi ne sanja, kako bomo kaj izpeljali tole. Ker na valeti -razen svoji pač še nisem bila. In hvala bogu so nam kar prepovedali nekakšno silno šemljenje - tako, da sem zelo zadovoljna s svojo hčero, ki se je že zdavnaj odločila za hlače in majčko. Pametna punca - logično, če je pa iz generacije, ki se rodi na 175 let. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 ... ki se je že zdavnaj odločila za hlače in majčko.Ha! To pa se jaz vem! Pagasimo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Samo, da sem takrat, ko je prišla z idejo -hlače, hotela kar v nezavest past. Haloo -vse v oblekah ti pa v hlačah??? In kaj se je zgodilo? Vse punce iz razreda bodo v hlačah!Zdaj vem, kako deluje kulmunantna venera(v vodnarju) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 Ha! Dobro jih je okomandirala! Tim ima tudi Venero (poleg vsega boga) na vrhu v Vodnarju.Ta pa ima tudi svoje stose!! :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Ful dolg dan za mano Spet sla malo pogledat kako sinhro studio zgleda.. in posnela pol risanke, jutri pa se drugo polovico..Obiskala babico.. ma ze tri tedne 39 vrocine.. ful boga.. in nic ne vejo kaj je..upam, da bo vse ok..Potem pa v Dramo.. po vec kot enem letu.. Kralj Ojdip. Navdusena.. drama v verzih, ful tezko za igrat po moje.. ce gres malo cez mejo pri interpretaciji izpade paeticno, ce gres malo pod mejo je samo se recitacija.. Njim je pa uspelo.. tako, da so me stirikrat do solz spravili. Fora katarze zgleda se vedno deluje V glavnem.. poln dan...lep... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Ravnokar sem se dopisoval z bratrancem Franekom iz Nemčije. Me vabi. Moral bi it' . Že preveč odlagam trip u Deutchland. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ahja pa lahkonoč lunin net vsem poljubčke... pravjo da se dneva ne hvali pred nočjo, no nov dan je že za enkrat čist dobr sam spal še nisem nič lahkonoč... v sredo si bom zrihtu en job... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Jutrček vsem. Danes me čaka pestro dopoldan, nekje službo odpovedat, tule kjer sm pa poizkusiti iztržiti malce več, no bomo videli ane... tale ni bila prava, čakam na boljšo do takrat pa sem tule zasidrana. Čist vse je ok, delam delo ki mi odgovarja, razgibano, v teh letih sem že pridobila stalne stranke, imam dokaj odprte roke, kratek delovni čas, solidne odnose s šefi, edina napaka je prenizka provizija in neredna izplačila, no bomo vidli... držte pesti Mejte se, ksenija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ....držimo pesti zate in za vse....naj se vam naredi lep dan, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 selene, držim pesti zate...pa da bi ti uspelo, pa sploh super in tko ooo, borism....občasno se še daš videti...pa malo bolj si v ilegali...to je postvirusni vpliv še? skrajno lepo se mejte vsi.....danes bo en bolj zoprn dan k mamo nek tacga za delat...bluzenje pa to....neka birokracija k je sama sebi namen :xx!: :xx!: :xx!: ....no ja, od tega se ne umre you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Pa ful je zvezd.Marsa, ja full zvezd, sem gledala gor full cajta, pa se ni hotla nobena utrnit Še iz utrinkov, ko sem ti prvega naslednjega obljubila, ti enega dolgujem . Včeraj sem se samo zmenila, da bo želja zate in da boš tekom naslednjega dneva javila gor . Nataly, fajn te je brat ja , Volnica gre pa dons v obdelavo. Je bil včeraj popoldne čisto normalen, kot da ni nič , pa nisva šla nič na sprehod . Danes zjutraj ej dobil pa klipsen v glavo, ki jih ima za v Ljubljano - za na lepš , pa je v varstvu pri tašči, popoldan pa gremo na pregled. Selene, imaš priliko za eno novih lekcij - daj drugim vedeti, koliko si vredna, koliko zmoreš in koliko oddelaš . Pogajalske prednosti so bogato na tvoji strani in vem, da boš zase izpeljala najboljše. En navihan dan vsem Pujsa Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Dobro jutro ...kakšen čudovit dan xrosex Sem se ravno vrnila s sprehoda s kužkom Po vsem tem mrazu in dežju, se pa res prileže sonce. Eni imamo pa tudi srečo z dopustom Vsem želim en čudovit dan Selene-držim pesti Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 dobro jutro dober dan.... jaz že nisem več zaspan... lepo vsem če se ta dan nadaljuje kot se je začel bo al pa kar no jutro je že blo oziroma noč... lepo vsem... poglejte contesino napoved... torek rula! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Contesa, cool tole, po službeni dolžnosti se rekreirati, pa dati zmasirati, pa biti lep Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 En navihan dan vsem Pujsa Zakaj se danes počutim svinjsko navihanega? Morda mi še vedno tolče ven včerajšnji ponedeljek? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 danes se nisem nič dogovorila, takšne okoliščine, ampak tole ne mislim pustit pri miru... počakat do najboljšega trenutka in napadit (na moj prikupen zmeden način)... mogoče mi bo uspelo pridobiti kakšen procent dva več... ne sej želim samo tolko kolikor smo bili na začetku dogovorjeni, da me ne bi kdo za materialistko imel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts