aakhut 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 bemu..konchno mal chasaves od samga tole nau mogl dolg trajat...hehe 666 zzlobczhkaznih se ve na chigau rilc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ohoho, sem se že spraševala kaj počneš dons tok cajta. Sem si te pri sebi izgovorila z možnostjo, da nabiraš kurjavo, sej veš, pr vas dol se tega kar nekaj porabi, da je primerna temperatura . Trajal bo dokler boš hotel, a ne 666,665,664,663,662 mmmmm, kakšna prijetna zaposlitev. Vračam svežih ducat svinjskih na Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Contesa, cool tole, po službeni dolžnosti se rekreirati, pa dati zmasirati, pa biti lep hehe me zanima kdaj me bodo mene po službeni dolžnosti poslail v kako se reče že temu ... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Contesa, kaj si manekenka ali kaj sorodnega, da v službi tako skrbijo za tvojo postavo in zunanji videz sploh? No, sicer pa se že po slikcah vidi, da si čedna punca. Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 maj frikin šit! od dans naprej mislim samo s svojo glavo! šit, da bojo men norci govorli kaj se jim zljubi! pa saj nisem pes! šit, ej .... ok, pa saj sem dobre volje, samo ne pustim se več zajebavat. pa saj mi je že za vseeno... odlična bom, počitnce bojo kmalu, tak da lahko učitle v................ pa sem v resnici dobre volje! mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Marsa bi temu rekla.. nasponani dnevi.. Ful stvari se dogaja, cele dneve sem zdoma in letam iz enega konca na drugega.. Pa mi cist pase v bistvu.. zaenkrat.. saj drug teden pa itak par dni pocitnic..babico so koncno peljali v bolnico.. ze zdavnaj bi jo morali, po moje..zrihtala sem si se eno delo..jutri grem po motor.. upam, da bo z dokumenti vse OK, potem ga odpeljemo.. drugace bom pa se v nedogled cakala na drugega..jutri vstajam ob 6h.. moram vrnit nadomestni avto. mojega obljubljajo za cetrtek.. upam, da res, ker sem trenutno cist zgubljena brez prevoznega sredstva..moji nacrti o studiju spanscine se podirajo.. totalno vse zakomplicirano.. fak ne, clovek hoce studirat, pa mu kar ne pustijo.. grem se napisat nekaj stavkov, da jutri oddam prosnjo za odobritev diplomske.. Lepe sanje vsem WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2004 O, Aliana, glih vceraj sem se spomnila nate in na tvoj avto - drzim pesti, da bo (cimprej)! - za babico!Wow za motor - kwa si Jackica! Skoda... (spanscina) - vendar, kaj pa ves, kako in kaj... Fajn se imej, v glavnem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Kaj naj napišem za danes. Hmmmmmmmmmmmmmmmmm Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Dobro jutro vsem....rise and shine...dokler je še kej žarkov na razpolago... pa srečen dan... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Dobro jutro in lep dan vsem, uživajte in pazite nase, Borism xrosex FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 aliana pobož Dobro jutro vsem, sonček je, sem se odločila, da če bo dan še naprej lep, bom v službo malce terenska Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 dobrojutrodoberdanvsem xrosex xrosex you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Sonček je in jaz sem skuštrana.. kaj pa ti? Dobro jutro vsem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 o simy dobro jutro................ definitivno, jaz sem tud skuštrana (najbolj modna jutranja frizura) in yessssss končno je sonček you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Dobro jutro in en krasen dan vsem xrosex Imam zelo "prijetne "opravke ...registracijo... :xx!: Dan pa je dolg in upam,da bo sonce čimdalj ..... xrosex O,a smo zdajle še vsi skuštrani? Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Verjetno vodnarki tile pred menoj, ker te so rade skuštrane včasih, jaz pa nič skuštran, ker sem ostrižen na "balin" ....lepo sredo vsem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 hi hi hi..........jaz sem u bistvu stalno skuštrana, mi najbolj paše taka frizura (na karakter) sam borism, take skomine delat ljudem navsezgodaj pa res ni fer ...........(veš kolk je fajn take kratke laske počohat) lana1 dobro jutro tudi tebi....uspešne opravke you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Hvala Amis ,ti,ti,navihanka Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ker sem ostrižen na "balin" ....Mamljivi so mi moški na balin... Pa pomlad je... Khm...bom začela z OS mogoče nadlegovati BorisM-a ker je čist tak razpoloženje v meni... Tu več ne upam...bom razglašena za pohotnico :o|o: :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Bodi previdna,ja Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Hvala Amis ,ti,ti,navihanka kaj čem, če ob tem dobim podobne skomine kot sanjalica joj, upam, da me borism ne bo obtožil nadlegovanja ..pa saj menda ve,..........no borism, če ti je zoprno pa povej, se bom probala vzdržat takih komentarjev sanjalica še kakšno tako, pa naju bodo izgnali you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Hi hi hi, danes pa obrnila situacijo, prvo delo, potem forum , ratalo po ne vem kokem času . Včeraj smo bili na cyber pregledu, verjetno ima Cyberček ukleščen živec, samo rentgen ni bil dost močen, da bi skoz našo klopko potegnil, tako da je bila slika nejasna. je pa potem po pregledu ortoped rekel, da je skor ziher tole z živcem. Da naj se pa v ponedeljek oglasimo na fakulteto za , na še en pregled. Je že dobil tablete proti bolečinam in predpisano ima neskakanje pa počivanje. Glede tega,d a je pa zadnjič dol padel, pa pravi,d a ej možno, da je diabetes, samo sem se jaz kar odločila, da so bile po 2 urnem sprehodu prehude bolečine zaradi unega živca in je pač padel dol . V glavnem včasih pomaga že počitek in tablete, včasih je potrebna pa operacija, pa sem se odločila, da bodo v tem primeru zafunkcionirale tablete in počitek. En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 se bom probala vzdržat takih komentarjev sanjalica še kakšno tako, pa naju bodo izgnali Amis...ampak res...a veš, da se včasih ne morem zdržat takih komentarjev... Me kar "meče"... Ampak...nadlegovanje...in verjetnost, da me bodo izgnali... bemti... mi nič ne diši Bom pa preko OS.... (Moški so larifari (poje Helenca Blagnetova), pa vendar......pazite se... ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ja pišuka, včasih se res ne da vzdržat komentarjev you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 hihitole bolj chloveshko dobil od shefice specjalno dovoljenje za prihajanje na shiht ob 11ih... tko da sem dve uri dlje spal.... :o|o: :o|o: no....neki pa je kle pa itaq nbenga dela....za page se ne mudi....tko de dons se bo aakhutko prasku 666 zlomkastih na svinjski rilchek....pa cyberchka pobozhi tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts