Pujsita 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Ooooooooooooo, teli bodo ziher od zdravilni. No cool, vidiš, si si že poštimal teren, bolj zate primeren , delavnik mislim, bogve s čim si si pridobil pogajalsko prednost . No pošiljam ti 10 svinjskih na žuljave parklčke od službenega škljocanja verjetno na Notebook Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 , bogve s čim si si pridobil pogajalsko prednost . hehe...a s chem :o|o: hehe...sm ji ucheri reku de je zadeva chist preprosta....de jst nism na koki tko k usi tam okol....pa de rabm spat :o|o: pa je rekla....a reees..a vi pa tega neeee.....pa sva bla zmenjena 666 zlomkou...ma she zmeri najraj mushnco tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 ker sem ostrižen na "balin" ....Mamljivi so mi moški na balin... Pa pomlad je... Khm...bom začela z OS mogoče nadlegovati BorisM-a ker je čist tak razpoloženje v meni... Tu več ne upam...bom razglašena za pohotnico :o|o: :o|o: Hm, pohotnica , menda bom ja vzdržal pritiske , OS, še ne mislim blokirati ....lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 hehe...sm ji ucheri reku de je zadeva chist preprosta....de jst nism na koki tko k usi tam okol....pa de rabm spat :o|o: pa je rekla....a reees..a vi pa tega neeee.....pa sva bla zmenjena Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 aakhut you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 aakhut you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 hehe...sm ji ucheri reku de je zadeva chist preprosta....de jst nism na koki tko k usi tam okol....pa de rabm spat :o|o: pa je rekla....a reees..a vi pa tega neeee.....pa sva bla zmenjena komentar tedna.. od Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Se mi nekak zdi, da sta pokowc in 1budala zlo sorodni duši.....če ne celo ena duša v dveh nikih Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Briti so itaq mal čudni glede tega, tam vlada, kar velika razslojenost med prebivalstvom. Večini Britov se ne da študirati in se zadovoljijo z podporo države. Do otrok so so-so....malce čudne vzgojne metode imajo. Pri 16 se lahko odselijo od doma in dobijo svoje stanovanje ter finančno podporo z katero lahko preživijo mesec kar lagodno. Večina jih potem še malce dela na črno pa je. Gre za to, da oni nosečkam-samohranilkam, nudijo podporo za preživetje, kar je po eni strani zelo ok in humano po drugi strani jih je pa pripeljalo točno do tu, kjer so zdaj.Pri nas lahko mladoletna nosečka samo sanja o stanovanju ter finančni podpori. Drugače je pa danes en len dan ...se sploh ne morem zbuditi, sem bila zjutraj na yogi, pa mi očitno tudi to ne pomaga. Se pa zadovoljno že cel teden **rolam** na veliki žogi in ne uporabljam več stola za sedet temveč žogo. Super se je pretegnit in malce potelovadit gor. Vsekakor priporočam. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 Budala,nek dejavu sem doživela, pa ne kar se tiče članka! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 ... Se pa zadovoljno že cel teden **rolam** na veliki žogi in ne uporabljam več stola za sedet temveč žogo. Super se je pretegnit in malce potelovadit gor. Vsekakor priporočam. Jaz pa na tej trdoti s to kosceno ritjo, ko bi vsaj imela kaj 'blazin' oz. vec... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Dobro jutro in en krasen dan vsem xrosex Imam zelo "prijetne "opravke ...registracijo... :xx!: Dan pa je dolg in upam,da bo sonce čimdalj ..... xrosex O,a smo zdajle še vsi skuštrani? jaz tud, jaz tud.... , predtem pa še prevzem novega avtučka... zaradi tega mi je tudi neprijetni opravek prav v veselje,.. MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Marsa pridi malo k meni posedet ...vsekakor, če boš imelal viška 5 jurjev, se ti splača tole nabavit. Muca , srečno vožnjo! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Se mi nekak zdi, da sta pokowc in budala zlo sorodni duši.....če ne celo ena duša v dveh nikih sj sm ti že povedu, das sfuzlan ,od kar si prteku nazaj iz severa .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Mucmac lepo, da bo nov avtoček, naj ti lepo služi! Mick je moje gore list, tak da ne pustim nič čez njega... Ništa kontra Splita in še Strelec povrh 1B, saj si kar za pohvalit, te je bilo prav lepo spoznat danes, bova to še kdaj ponovila, tu bi ti dodala le še en kanček tolerance, kaj naj rečem, ...ampak Mick je le Mick in je že cajt, da dobi enga Za tebe 1Budala pa velja tale misel, če je modra ali ne, ne vem, kakor kdaj: "Samo tisti, ki bodo tvegali, da bodo šli predaleč, lahko morda ugotovijo, kako daleč se sploh lahko gre!" T.S.Eliot Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 "Samo tisti, ki bodo tvegali, da bodo šli predaleč, lahko morda ugotovijo, kako daleč se sploh lahko gre!" T.S.Eliotsi prec zapišem na ekran, z utripno flourescenco .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Dan vsem.Dolgo se nisem oglasil.No ribica je pomagala.Nov job in tako furamo dalje. Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 aquarius Lepo, da si spet z nami in zdaj kar hitro malo nadoknadi Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 Dan vsem.Dolgo se nisem oglasil.No ribica je pomagala.Nov job in tako furamo dalje.O, Aquarius, ne bos verjel, ampak prejle sem se nate spomnila. Fino! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Yes!!!!! Doma pred vrati neki crnega na dveh kolesih!!! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 čestitam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 uau, aliana itak da čestitam......pa eno fotko med hišne ljubljenčke postni , plis, plis, plis you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Aquarius ene 2 dni nazaj sem te že skoraj pod pogrešane vpisala...pa sem imela filing, da se boš, zdaj zdaj pojavil...in Voila tukaj si. Aliana, tudi tebi srečno vožnjo! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Mick je moje gore list, tak da ne pustim nič čez njega... Ništa kontra Splita in še Strelec povrh ampak Mick je le Mick in je že cajt, da dobi enga Iiiiiiii, pa kak sem lahko to spregledal ......stankaa tenkju veri mač .......... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 1Budala... dvomim da bi si lohk pokowc zmislu tolk originalen nik je tko pokowc? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts