Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Evo me, doma, na toplem..

Ugotovila danes, da ful nisem jaz za pogajanja in kupovanja in take zadeve.. se dobro, da je bil oci zraven..

No, sva pripeljala Kawasakija domov, pa je iz zavarovalnice pritekel in smo kar takoj vse uredili, pol pa na tehnicnega.. in je akumulator crknil :xx!: ga je oci nesel domov napolnit malo, da smo sli cez tehnicnega.. Ful dobro registrsko sem dobila!! 15-08A (my birthday x8Dx ) upam, da mi prinese sreco..

Jutri pa direkt na servis, bom se kup denarja zmetala.. Potem pa se soncka rabim.. x:)x

Slabsa.. mama (babica) ma meningitis.. po 3 tednih so jo koncno v bolnico spravli.. verjetno bo kar kriza, ampak upam, da bodo naredili najboljse, kar morejo.. naso zdravnico bi pa kar.. :mad2: mislim, ej, pustit 65 let starga cloveka tri tedne z vrocino, kao 'sej bo boljs'... no comment...

Drugac pa.. a se kej posebnega s telimi planeti dogaja? Zadnje dni se toliko stvari dogaja, plus in minus, da kar ne sledim...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Dan vsem.Dolgo se nisem oglasil.No ribica je pomagala.Nov job in tako furamo dalje.

Če bi pogledal v temo pogrešani...bi videl, da si gor... x:Xx

:palec: za job...javi se nam...da vidimo, kako ti gre...

Aliana... :palec: :palec: :palec:

Men pa danes uspelo herojsko dejanje... x:Ix ..zjutraj sem končno dala kri pregledat...napotnica je imela datum 26.oktober 2003... x:Ix xrolleyesx

neki nisem v formi zadnje čase... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Joj, pozabila povedati najpomembnejše...včeraj dobila ključ mojega novega brlogca v lj... x^x

vse kul...zdaj še sam rabim enga "majstra za vse"...da mi nardi malenkosti...prilepi dve odpadli ploščici, montira karnise, zamenja luster...

:onfire:

Astra

Per aspera ad astra

Joj, pozabila povedati najpomembnejše...včeraj dobila ključ mojega novega brlogca v lj... x^x

vse kul...zdaj še sam rabim enga "majstra za vse"...da mi nardi malenkosti...prilepi dve odpadli ploščici, montira karnise, zamenja luster...

:onfire:

Astra

Čestitam Astra x!x

....jest se javim za zalivanje rožic, ko boš odsotna... x:Dx x;)x

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Men pa danes uspelo herojsko dejanje... x:Ix ..zjutraj sem končno dala kri pregledat...

Pametno, saj tudi ce sami kakorkoli zdravimo in pedenamo....

Diagnoza je vedno point.

Bistvo je v vprasanju (in torej 'postavitvi' problema v luc, na svetlo), ne v odgovoru (samem izhodu) = kot povsod.

... Joj, pozabila povedati najpomembnejše...včeraj dobila ključ mojega novega brlogca v lj...

Seveda, x;)x, treba se je organizirat, si postavit lajf spet malo v temelje in tko... ;) (*Saturn)... :palec:

Nova faza, nadstropje (ker zdaj stopnice preskakujemo).

... zdaj še sam rabim enga "majstra za vse"...da mi nardi malenkosti...prilepi dve odpadli ploščici, montira karnise, zamenja luster...

'Malenkosti' obvladam x:px, odpadli ploscici odpadeta x:px, montiranje itak (odpade), luster pa zamenjamo, no problem :palec: x:o)x x;)x

... .jest se javim za zalivanje rožic, ko boš odsotna...   x;)x

Jaz pa ne, ker je brez veze, ker ti bodo crknile... :8): :sori: x:Ix :xx!: xrolleyesx xnckrivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Astra, kul x8Dx :palec: ... zej sam še čakamo povabilo, da LNF požegna ta becirk x:px .. aja, sej prej pa pridemo pa vse poštimamo (tudtistkarnitreba.press - za luči pa tak pa rajši kerga druzga ubod, ker mi bomo bl filing štimal - op.p.) x:Dx x;)x

Ihhh, Mateja, jaz pa sem se danes naučila, kako delujejo tekočinski in bimetalni termometri, manometri...in kar je še teh merilnih p*******... :xx!: ...da o verižnem in polžnem transporterju ne govorim... :xx!: :xx!: ...aja, pa končno vem, kako dela hladilnik... xrolleyesx

Jutr pa me čakajo etri in estri... xrolleyesx

Eh, Jan... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Astra :palec:

zdej se bomo pa kej vec videval, a ne? x;)x

Uspesno vselitev!

loesje

Spet nazaj -

O Astra, ti si pa res in action! Saj na LNF je polno mojstrov, ti bo kdo že znal tole vse popedenat...baje so vseh profilov, lučkarji, računalničarji, vrtnarji...ni hudič, da se ne bo kateri javil x;)x ...pa še bojda obvladajo zadeve, še bolj kot si lahko misliš x;)x

Lunatke, pridemo pa na otvoritev z toplim pecivom x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Evo, dost za danes.. Nekaj zacela za diplomo brskat, pa zdajle ugotovim, da sem ze eno uro na racunalniku. cist not padla. x:o)x

Nocko vsem!

loesje

Spet nazaj -

..hja, POZDRAVLJENI EVROPEJCI..

..še ena prijetno topla noč je za nami...

nevem ampak ta evropa mi še dihat ne da... :switz: :switz: :switz: ...sicer

je ta glavni val HVALA BOGU za nami..

tako da bom verjetno lahko sedaj

kaj bolj prisotna ....

..ali pa smo postali evropejci in

smo tko zaposleni x:px

lep dan in veselo ohcet duu Platin,

čeravno bosta sedaj lahko kar

direkt odpotovala na medene

tedne.... x;)x

AYA

:detelca:

Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimi

sanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje.

Dobro jutro vsem x:)x x!x

....neka kislica je zunaj :xx!: ....zajahat moram svojega štirikolesnega konjička in proti štajerski xsrcx

.....pa mal se moram uščipnit in na radio :xx!: ...bom mal čvekala tam v živo x:Ix ....nimam kej preveč rada takih nastopov :o|o: ...ampak, če morjo pač bit....

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Uau včeraj bil en ploden dan tule na Lunci - 1 motor, en nov avto in 1 brlogec x;)x :palec: . Čestitke in veliko užitkov vsem ponosnim lastnicam x:)x x^x .

Pri nas pa nič novega, Cyberček tabletke je pa zgodnje zajtrke, ker mora tabletke dobivat po obroku x;)x .

Kot vedno en nagajiv in navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

danes in jutri....dopust, njam njam x:px ....risanje, razmišljanje, mogoče kaj družabnosti....vreme za ne komentirat :xx!: x^x ...pa kaj, mi se ne damo x8Dx ....na cd-ju se vrtijo šukarji in to bo za protiutež dežju in oblakom....pa še nekaj vilinskih simbolov pa bo x:)x x:o)x x;)x

vsem skrajno lep dan z veliko smeha x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...