Aliana 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Evo me, doma, na toplem..Ugotovila danes, da ful nisem jaz za pogajanja in kupovanja in take zadeve.. se dobro, da je bil oci zraven..No, sva pripeljala Kawasakija domov, pa je iz zavarovalnice pritekel in smo kar takoj vse uredili, pol pa na tehnicnega.. in je akumulator crknil :xx!: ga je oci nesel domov napolnit malo, da smo sli cez tehnicnega.. Ful dobro registrsko sem dobila!! 15-08A (my birthday ) upam, da mi prinese sreco..Jutri pa direkt na servis, bom se kup denarja zmetala.. Potem pa se soncka rabim.. Slabsa.. mama (babica) ma meningitis.. po 3 tednih so jo koncno v bolnico spravli.. verjetno bo kar kriza, ampak upam, da bodo naredili najboljse, kar morejo.. naso zdravnico bi pa kar.. mislim, ej, pustit 65 let starga cloveka tri tedne z vrocino, kao 'sej bo boljs'... no comment... Drugac pa.. a se kej posebnega s telimi planeti dogaja? Zadnje dni se toliko stvari dogaja, plus in minus, da kar ne sledim... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Dan vsem.Dolgo se nisem oglasil.No ribica je pomagala.Nov job in tako furamo dalje.Če bi pogledal v temo pogrešani...bi videl, da si gor... za job...javi se nam...da vidimo, kako ti gre... Aliana... Men pa danes uspelo herojsko dejanje... ..zjutraj sem končno dala kri pregledat...napotnica je imela datum 26.oktober 2003... neki nisem v formi zadnje čase... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Astra poznam to drži se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Joj, pozabila povedati najpomembnejše...včeraj dobila ključ mojega novega brlogca v lj... vse kul...zdaj še sam rabim enga "majstra za vse"...da mi nardi malenkosti...prilepi dve odpadli ploščici, montira karnise, zamenja luster... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Joj, pozabila povedati najpomembnejše...včeraj dobila ključ mojega novega brlogca v lj... vse kul...zdaj še sam rabim enga "majstra za vse"...da mi nardi malenkosti...prilepi dve odpadli ploščici, montira karnise, zamenja luster... Astra Čestitam Astra x!x ....jest se javim za zalivanje rožic, ko boš odsotna... BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 Men pa danes uspelo herojsko dejanje... ..zjutraj sem končno dala kri pregledat...Pametno, saj tudi ce sami kakorkoli zdravimo in pedenamo....Diagnoza je vedno point.Bistvo je v vprasanju (in torej 'postavitvi' problema v luc, na svetlo), ne v odgovoru (samem izhodu) = kot povsod.... Joj, pozabila povedati najpomembnejše...včeraj dobila ključ mojega novega brlogca v lj...Seveda, , treba se je organizirat, si postavit lajf spet malo v temelje in tko... (*Saturn)... Nova faza, nadstropje (ker zdaj stopnice preskakujemo).... zdaj še sam rabim enga "majstra za vse"...da mi nardi malenkosti...prilepi dve odpadli ploščici, montira karnise, zamenja luster...'Malenkosti' obvladam , odpadli ploscici odpadeta , montiranje itak (odpade), luster pa zamenjamo, no problem ... .jest se javim za zalivanje rožic, ko boš odsotna... Jaz pa ne, ker je brez veze, ker ti bodo crknile... :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Kolk sem jaz danes pozabljiva... ...še enga za zalivanje rožce..ko bom PRISOTNA... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 to je najpomembnejše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Astra, kul ... zej sam še čakamo povabilo, da LNF požegna ta becirk .. aja, sej prej pa pridemo pa vse poštimamo (tudtistkarnitreba.press - za luči pa tak pa rajši kerga druzga ubod, ker mi bomo bl filing štimal - op.p.) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 aja... drgač se mi pa že rola od polinomov in ostalih pi******... kolk se mora šele Daši funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Ihhh, Mateja, jaz pa sem se danes naučila, kako delujejo tekočinski in bimetalni termometri, manometri...in kar je še teh merilnih p*******... :xx!: ...da o verižnem in polžnem transporterju ne govorim... :xx!: :xx!: ...aja, pa končno vem, kako dela hladilnik... Jutr pa me čakajo etri in estri... Eh, Jan... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 dečve, jaz pa v ednini, dvojini in množini... to mi je še zaenkrat znano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Mick...o nujno potrebnem znanju...srednješolcev... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Upam, da ne čist... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 astra you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Astra zdej se bomo pa kej vec videval, a ne? Uspesno vselitev! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 a ni poko punca..... po horoskopu torej bobnar - shut up. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 O Astra, ti si pa res in action! Saj na LNF je polno mojstrov, ti bo kdo že znal tole vse popedenat...baje so vseh profilov, lučkarji, računalničarji, vrtnarji...ni hudič, da se ne bo kateri javil ...pa še bojda obvladajo zadeve, še bolj kot si lahko misliš Lunatke, pridemo pa na otvoritev z toplim pecivom Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Evo, dost za danes.. Nekaj zacela za diplomo brskat, pa zdajle ugotovim, da sem ze eno uro na racunalniku. cist not padla. Nocko vsem! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 DOBRO JUTRO in lep deževen dan prav vsem.....kaj več pa v nadaljevanju dneva , za sedaj le pozdrav, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ..hja, POZDRAVLJENI EVROPEJCI.. ..še ena prijetno topla noč je za nami...nevem ampak ta evropa mi še dihat ne da... ...sicerje ta glavni val HVALA BOGU za nami..tako da bom verjetno lahko sedaj kaj bolj prisotna .... ..ali pa smo postali evropejci in smo tko zaposleni lep dan in veselo ohcet duu Platin,čeravno bosta sedaj lahko kardirekt odpotovala na medenetedne.... AYA Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Dobro jutro vsem x!x ....neka kislica je zunaj :xx!: ....zajahat moram svojega štirikolesnega konjička in proti štajerski .....pa mal se moram uščipnit in na radio :xx!: ...bom mal čvekala tam v živo ....nimam kej preveč rada takih nastopov :o|o: ...ampak, če morjo pač bit.... BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ...srečno Candlelight Pa lep dan vsem,kljub dežju Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Uau včeraj bil en ploden dan tule na Lunci - 1 motor, en nov avto in 1 brlogec . Čestitke in veliko užitkov vsem ponosnim lastnicam . Pri nas pa nič novega, Cyberček tabletke je pa zgodnje zajtrke, ker mora tabletke dobivat po obroku . Kot vedno en nagajiv in navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 danes in jutri....dopust, njam njam ....risanje, razmišljanje, mogoče kaj družabnosti....vreme za ne komentirat :xx!: ...pa kaj, mi se ne damo ....na cd-ju se vrtijo šukarji in to bo za protiutež dežju in oblakom....pa še nekaj vilinskih simbolov pa bo vsem skrajno lep dan z veliko smeha you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts