lana1 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ..bravo Amis....glavno, da se ne damo... Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ooo lana1...živjo ............he he he ne morš verjet, da mamo na primorskem angleško travo you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ...zalita je sigurno dost... Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Fajn se sliši, če te pogrešajo, vsem.Zaradi EU imam precej frke,ampak vse se umiri, se bo tudi to. Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ... ja, res is bil precej odsoten you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Aja saj res, Aquarius! Saj sem pomislila vmes na tole, pa potem pozabila (da imas zaradi narave dela slednjega pac vec zdaj).No, glavno je, da se vsaj malo javis vmes. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Čudno, mene pa tale dež nič ne moti...mi čist paše, ko sem lahko bolj izi... Candlelight... ...saj vem, da boš zmogla... Janjak, ko prebiram tele tvoje štorije... ..pa na našega se spomnim, zdaj je že več kot eno leto...pa se še nisem navadila, da ga ni... :xx!: Hja, tut jaz čestitam za pridobitve...sam okol mojga brloga pa ena majhna pomota...nisem ponosna lastnica...sam eno sobico in Wc imam v najemu...ker imam ene delovne načrte v lj...in sem včasih preutrujena, da bi se ponoči vozila domov...sicer pa mi tale domek pod Pohorjem čist ustreza... Lep dan vsem... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Mick je moje gore list, tak da ne pustim nič čez njega... Ništa kontra Splita in še Strelec povrh ampak Mick je le Mick in je že cajt, da dobi enga Iiiiiiii, pa kak sem lahko to spregledal ......stankaa tenkju veri mač .......... Ej Mick, da si to spregledal, tota ti je pa bosa, mam spet kakiga v dobrem, jali? Astra super, pa dobrega majstra najdi in seveda vso srečo vsem tvojim projektom! mi2 imama obletnico-da sma dobla ključe na 1. april, tak da se ne da pozabit in je to še en razlog, da nazdravima Lepo se imejte na ta osvežujoči pomladni dežek!Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Jaz pa 5i dan posta ... :o|o: ... sem opazil, da imam čisto zadaj na jeziku nek čuden izrastek ... :o|o: Drugače pa energije, kot še nikoli. Včeraj bil na predavanju v Vojniku (organizita Preporod), predaval Janez Kovač, ki je imel že zelo resno diagnozo raka (bule je imel že po celem telesu in pa kožo čisto zjebano po celem telesu, odprte rane vsepovsod) in se je pozdravil z 46dnevnim postom in danes preteče in prekolesari vse živo, bilo je full vredu, kupil sem še knjigo z recepti za presne jedi. Predvčerajšnjim pa avto iz servisa, pa je spet šlo enega danarja, pa tako lepe načrte sem imel. :xx!: Upam, da že jutri dobim kolo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Rachek...kaj pa te muči, da si se odločil za tak post... Preberi si mal o postu, je Daisy napisala precej o tem...se mi zdi, da ni za pretiravat... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 <_< in kako naj v tem vremenu spravim motor na servis?eh, bom ze neki.. en kup nacrtov za danes, takih mini opravkov.. najbolje, da kar zacnem...fajn se mejte! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Uf Contesa, a tvoj čas od 7-10.30 znese več kot 3.5 ure ? Energija in eksplozivnost pa itak vedno izžarevaš (meni najljubša lastnost ) Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 o Contesa kakšna energijska bomba od tebe - prej imela tak izraz (jaz) <_< potem pa pride Contesa :o ... zdaj pa :palec: Have a nice day everybody x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Contesa bravo! Jaz pa Sesutko Zblojević. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Lenobno zaspano zasanjano - Na kratko moje počutje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Morgen Zlomkič , 3 enega za Morgen, enega za Tag, enega za Nacht , da te kdaj pa kdaj prehitim . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 daaanzej sm se pa zhe pochas navadu na tole....chepru mi je chist odvech....ampak zuni tak fini dezhek....prou pashehehe...pa prej k sm prshu sm od shefice tko pred vsemi dobu enga ogromnga gromozanskega CMOKA / /pa sm reku a de si tko vesela k sm sploh prshu 666 zlomkou....tralalapa she tradicionalen na pujskou nos tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ...sam eno sobico in Wc imam v najemu...ker imam ene delovne načrte v lj...in sem včasih preutrujena, da bi se ponoči vozila domov...s hehe...DELOVNE NACHRTEEEEEEEEEEEE tole bi morala v oni majcini temi objaut 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Jaz pa 5i dan posta ... :o|o: ... sem opazil, da imam čisto zadaj na jeziku nek čuden izrastek ... :o|o: Drugače pa energije, kot še nikoli. Včeraj bil na predavanju v Vojniku (organizita Preporod), predaval Janez Kovač, ki je imel že zelo resno diagnozo raka (bule je imel že po celem telesu in pa kožo čisto zjebano po celem telesu, odprte rane vsepovsod) in se je pozdravil z 46dnevnim postom in danes preteče in prekolesari vse živo, bilo je full vredu, kupil sem še knjigo z recepti za presne jedi. Predvčerajšnjim pa avto iz servisa, pa je spet šlo enega danarja, pa tako lepe načrte sem imel. :xx!: Upam, da že jutri dobim kolo. kaj boš šel kej zdravnika tud pogledat še zraven? te stvari sicer hvalijo, sam tko da si razpucaš... da nč ni hudga! x!x Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Zunaj se že dela nice day; pogledam malo na LNF in -ali se samo meni zdi, da ima čedalje več damic neke zelo sexy ikonce?Aja, sm res osu, prihaja vendar pomlad! P.S.Morda bo tudi Mick izbral novo ikonco (kak korenček)? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Piko - korencek!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Jaz pa Sesutko Zblojević. :o|o: ...z mano podobno,pravzaprav za odtenek ali dva bolje Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Saj jaz sem tudi ze malo bolje, a se vedno sem kar taprava za tegale modela... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Hoj evribadi, z novim avtom se krasno vozi. Dobro, da sem se zadnji trenutek spomnila in natočila -diesel, če ne bi šel že takoj v popravilo. Stara navada železna srajca sem pa dans tudi jaz utrujena, saj sem včeraj urejala še plačila, zavarovanja in registracije. Prišla domov ob 9 zvečer in sem kar padla dol (pol sem pa ponoči buljila dve uri v strop...jaz, ki spim kot dojenček... ). Aliana in Astra tudi razturata, kot berem. Čestitke! Rachek, pri Videmšku sem bila že dvakrat in navdušila tudi svoje kolege. Kar se tiče posta, jih poznam kar dosti, ki so ga dali skozi, ga boš pa brez problema še ti, držimo zate! MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Saj jaz sem tudi ze malo bolje, a se vedno sem kar taprava za tegale modela... ..se izboljšuje, model pa ja... Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts