Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ooo lana1...živjo :palec: ............he he he ne morš verjet, da mamo na primorskem angleško travo x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Aja saj res, Aquarius! Saj sem pomislila vmes na tole, pa potem pozabila (da imas zaradi narave dela slednjega pac vec zdaj).

No, glavno je, da se vsaj malo javis vmes. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Čudno, mene pa tale dež nič ne moti...mi čist paše, ko sem lahko bolj izi...

Candlelight... :palec: xcrossfingx :detelca: ...saj vem, da boš zmogla...

Janjak, ko prebiram tele tvoje štorije... x:Dx ..pa na našega se spomnim, zdaj je že več kot eno leto...pa se še nisem navadila, da ga ni... :xx!:

Hja, tut jaz čestitam za pridobitve...sam okol mojga brloga pa ena majhna pomota...nisem ponosna lastnica...sam eno sobico in Wc imam v najemu...ker imam ene delovne načrte v lj...in sem včasih preutrujena, da bi se ponoči vozila domov...sicer pa mi tale domek pod Pohorjem čist ustreza... x^x

Lep dan vsem... x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

Mick je moje gore list, tak da ne pustim nič čez njega... x:Dx Ništa kontra Splita  x:Dx in še Strelec povrh  

ampak Mick je le Mick in je že cajt, da dobi enga  x:Xx  :vio:

Iiiiiiii, pa kak sem lahko to spregledal :inocent: xrolleyesx x:Dx ......stankaa tenkju veri mač x:)x .......... x:Xx x:Xx x:Xx x:o)x x:Dx

Ej Mick, da si to spregledal, tota ti je pa bosa, mam spet kakiga v dobrem, jali? ;)

Astra super, pa dobrega majstra najdi in seveda vso srečo vsem tvojim projektom! :palec:

mi2 imama obletnico-da sma dobla ključe na 1. april, tak da se ne da pozabit in je to še en razlog, da nazdravima x:Dx

Lepo se imejte na ta osvežujoči pomladni dežek!

Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Jaz pa 5i dan posta ... :o|o: ... sem opazil, da imam čisto zadaj na jeziku nek čuden izrastek ... :o|o: Drugače pa energije, kot še nikoli. x:Dx x^x x8Dx :onfire:

Včeraj bil na predavanju v Vojniku (organizita Preporod), predaval Janez Kovač, ki je imel že zelo resno diagnozo raka (bule je imel že po celem telesu in pa kožo čisto zjebano po celem telesu, odprte rane vsepovsod) in se je pozdravil z 46dnevnim postom in danes preteče in prekolesari vse živo, bilo je full vredu, kupil sem še knjigo z recepti za presne jedi.

Predvčerajšnjim pa avto iz servisa, pa je spet šlo enega danarja, pa tako lepe načrte sem imel. :xx!: Upam, da že jutri dobim kolo. x:)x

Rachek...kaj pa te muči, da si se odločil za tak post... :sori: x?x

Preberi si mal o postu, je Daisy napisala precej o tem...se mi zdi, da ni za pretiravat...

Astra

Per aspera ad astra

<_< in kako naj v tem vremenu spravim motor na servis?

eh, bom ze neki..

en kup nacrtov za danes, takih mini opravkov.. najbolje, da kar zacnem...

fajn se mejte!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Uf Contesa, a tvoj čas od 7-10.30 znese več kot 3.5 ure :eek: x:Dx x:Dx x:Dx ?

Energija in eksplozivnost pa itak vedno izžarevaš x:)x (meni najljubša lastnost :inocent: )

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

o Contesa x:Dx :palec: kakšna energijska bomba od tebe - prej imela tak izraz (jaz) <_< potem pa pride Contesa :o ... zdaj pa :vio: x:px xDDx :palec: :palec:

Have a nice day everybody x!x xokx

Contesa bravo! :palec:

Jaz pa Sesutko Zblojević. :o|o: x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Morgen Zlomkič :vragec: x:px ,

3 x:Xx enega za Morgen, enega za Tag, enega za Nacht x;)x , da te kdaj pa kdaj prehitim x:)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

daaan

zej sm se pa zhe pochas navadu na tole....

chepru mi je chist odvech....

ampak zuni tak fini dezhek....prou pashe

hehe...pa prej k sm prshu sm od shefice tko pred vsemi dobu enga ogromnga gromozanskega CMOKA / x:Xx /

pa sm reku a de si tko vesela k sm sploh prshu x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

pa she tradicionalen x:Xx na pujskou nos

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

...sam eno sobico in Wc imam v najemu...ker imam ene delovne načrte v lj...in sem včasih preutrujena, da bi se ponoči vozila domov...s

:vragec:

hehe...DELOVNE NACHRTEEEEEEEEEEEE x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x:o)x x:o)x x:px x:px x:px

tole bi morala v oni majcini temi objaut x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jaz pa 5i dan posta ... :o|o: ... sem opazil, da imam čisto zadaj na jeziku nek čuden izrastek ... :o|o: Drugače pa energije, kot še nikoli. x:Dx  x^x  x8Dx :onfire:

Včeraj bil na predavanju v Vojniku (organizita Preporod), predaval Janez Kovač, ki je imel že zelo resno diagnozo raka (bule je imel že po celem telesu in pa kožo čisto zjebano po celem telesu, odprte rane vsepovsod) in se je pozdravil z 46dnevnim postom in danes preteče in prekolesari vse živo, bilo je full vredu, kupil sem še knjigo z recepti za presne jedi.

Predvčerajšnjim pa avto iz servisa, pa je spet šlo enega danarja, pa tako lepe načrte sem imel. :xx!: Upam, da že jutri dobim kolo. x:)x

kaj boš šel kej zdravnika tud pogledat še zraven? xrolleyesx

te stvari sicer hvalijo, sam tko da si razpucaš... da nč ni hudga! :palec: x!x

Mushi

Zunaj se že dela nice day; pogledam malo na LNF in -

ali se samo meni zdi, da ima čedalje več damic neke zelo sexy ikonce?

Aja, sm res osu, prihaja vendar pomlad! x:Dx :vragec: x:Dx

P.S.

Morda bo tudi Mick izbral novo ikonco (kak korenček)?

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Saj jaz sem tudi ze malo bolje, a se vedno sem kar taprava za tegale modela... x:o)x x:Dx

Picasso

Hoj evribadi,

z novim avtom se krasno vozi. Dobro, da sem se zadnji trenutek spomnila in natočila -diesel, če ne bi šel že takoj v popravilo.

Stara navada železna srajca x8Dx

sem pa dans tudi jaz utrujena, saj sem včeraj urejala še plačila, zavarovanja in registracije. Prišla domov ob 9 zvečer in sem kar padla dol (pol sem pa ponoči buljila dve uri v strop...jaz, ki spim kot dojenček... xrolleyesx :eek: ).

Aliana in Astra tudi razturata, kot berem. Čestitke! x;)x :palec:

Rachek, pri Videmšku sem bila že dvakrat in navdušila tudi svoje kolege. Kar se tiče posta, jih poznam kar dosti, ki so ga dali skozi, ga boš pa brez problema še ti, držimo zate! xDDx :palec:

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...