Aliana 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Par urc voznje.. to pa res ni panike no... (380 km iz LJ.. se prav 4 ure.. dalec???) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Oz. 250 iz Maribora.. pejd, pejd, pejd.. pa pol porocaj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Danes se prekladam iz leve na desno :xx!: ...k*mon, kje je kaka energija? Kje je lajf? Če kdo slučajno tole bere, naj mi pošlje malo energije proti lenoritisu, bom zelo hvaležna. Ful feeling zaspanosti, kot včeraj, spila že 3 velike ubijalske kave, pa danes ni nič učinka.Ful enih opravkov.... obnašam se pa kot, da nimam nič v planu.Popoldne grem z frendo mal v šoping po ena darila, hvala bogu se bom vsaj malo zbrcala. Še dobro, da sedim vsaj na žogi in se malce porolam sem in tja. :xx!: uh kok sm danes :xx!: Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 cosma evo mickeno energije Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 :xx!: js tud ja Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Saj me micka ful našga Micka mal micka ena Micka......tralalala MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 dva fanta mi pozvonita na vratih, s tresočim glasom pravita, 8. razredi zbiramo denar za sošolko, ki je imela prometno nesrečo, za invalidski voziček in pove ime in priimek te deklice, hm , takoj možgančki, tista je umrla, druge ni v spominu, ju gledam pa si mislim, mogoče je pa res, in dam..., potem se pa na en list podpišeš kao, ne zneska ne ničesar, mal po domače, sam pa kaj potem, bi pa za kakšno revijo al pa kavo al pa kej takšnega šlo...aja pa že kar nekaj podpisov je bilo... če pa je res, sta pa fanta vredna pohvale, mislim pa da bom kmalu izvedela kaj je res... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 a jaz pa ne ko sem nasedla recimo ane... ma imamo mi rokometašice v vseh treh osnovnih šolah v 8. razredih, če ne sem pa vsakemu za eno pivo dala, al pa vsakemu za eno pa pol Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 tenkju veri mačjor ingliš iz not sou mač of a velju... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Rachek...kaj pa te muči, da si se odločil za tak post... Kronična utrujenost eno leto (gljivica), bolečine v debelem črevesu. :o|o: se mi zdi, da ni za pretiravat...Zakaj ? Če se dovolj resno zraven napraviš, ti nima kaj bit. Lej, pred mano se je postilo že toliko ljudi, da brezveze ... kupiš knjigo od Aviole, prebereš kaj na netu, ko se odločiš, štartaš. Če si si zadal 14dnevnega, pa če vmes kaj ne gre, je za prvič 7dnevni še vedno dober. Za Daisy pa vem, sem prebral kar nekaj njenih postov na altermed forumu. za Daisy. MucaMaca: kaj boš šel kej zdravnika tud pogledat še zraven? te stvari sicer hvalijo, sam tko da si razpucaš... da nč ni hudga! x!xNe razumem ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Mick ma smisu za humor... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 OK ti zrihtam teto...k ma huuuuudga moža....pa dva odrasla sina...ampak INGLIŠ pa hudo obvaduje... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Pa pismo, kdaj bojo me babnce že nehale zafrkavat? Kaj to obvaduje? Eh...ti meni ingliš, jaz tebi sloveniš.... Ma, si zdej rihtam eno brez hudega moža pa sinov....... Ma....nekak mi bl paše k v skupini...individualno.....da sem sam meni posveti pa konkretno Bemu....kaj se vse tak dvosmiselno sliš, jaz pa tak resno mislim..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Kaj bi se ti učil Ingliš al kav*anja... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Kaj misliš ktero boljš znam? Ma, ingliš....Pri "kavčanju" me še sam uk unih višjih stopenj zanima....poznaš koga? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 sebe...ampak ti ne priporočam... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ...zakaj ne....bi mogu bit poslušn učenec ? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 conteso spet pomlad razganja... Mick...huh...pomisli... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Druga tut...nesreče... kdaj pa kdaj... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Dve nesreči na en mah... bom ob 175 dolarjev ... nosim hlače z nizkim pasom....vendar sramnih dlak ne kažem.... (pa mi niso odpadle od starosti, da si kakšen ne bo tega predstavljal x!x :o|o: ) in dobila en predračun v višini 560.000,00 sit... (računala pa 300.000)... Eh...pa tak dan :o|o: :o|o: :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Nošnja hlač z nizkim pasom kmalu kaznivo dejanje Sta / Nošnja hlače z nizkim pasom bo v ameriški zvezni državi Louisiana morda že kmalu kaznivo dejanje. Poslanec Derrick Shepherd po poročanju lokalnih medijev namreč namerava prepovedati hlače, iz katerih gledajo ženske ali moške spodnjice. Shepherd in drugi poslanci so pripravili zakon, ki bo prepovedal preveliko razgaljenje kože ali sramnih dlak. Prekrškarji s hlačami z nizkim pasom bodo morali po tem predlogu zakona kazen odslužiti z družbeno koristnim delom pri gasilcih ali denarno kaznijo do 175 dolarjev. (Vir - Sta)god bless america Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ...priletela domov čist utrujena ....so mi ljudje dons kar popili energijo :o|o:....ampak imam baterije že priklopljene na mojih otrocih .....in je že veliko bolje ....Mick...želim ti veliko uspeha pri iskanju ....dobre učitlce ....mislim, da bi te za začetek "šica" majica kar dobro zrihtala ....hvala vsem, ki ste danes zame držali ....je bilo kar uspešno CL BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Poslušam Trenja in Svetlano Makarovič in problem materinskega doma... In nestrpnost ljudi.... Ko vidim take ljudi, takrat pravim; to so ljudje, ki sprožijo iz lastne ozkosti in nestrpnosti vojno... in vse to v prepričanju, da so "dobri, razumevajoči in izobraženi"... Groza in Ogabno! Svetlana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Si jo videla, a, Svetlano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Najprej sem brala drug dnevnik... pa sem samo... ..eh, budala, kaj ti je tega treba.. Se mal prej vrnila iz lj...preživela popoldan v družbi finih lj gospa... ..mislim res, ejte, saj to ni za gledat..še manj za poslušat... :xx!: :xx!: pa kao pravi heroj sem, ker se pripeljem v lj...in potem še v ISTEM dnevu nazaj... ...kolk mi je včasih dovolj ljudi, ki ne vidijo preko Trojan... :xx!: :xx!: Ena hecna stvar se je zgodila...bila pri enem kuharju...pa mi potem oba, mož in žena pravita, a si ti "tista in tista"... ...ki je k men pred 10-12 leti v eni gostilni v kuhinjo hodila, ker jo je nekaj zanimalo.. ...sta me spoznala po očeh..sta rekla... pa še eno fuuul potrditev sem dobila, da sem na pravi poti... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts