Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Ful novosti pa to, še zlomka je nazaj prineslo x;)x ....

lep, krasen, našponan dan iz ene lokacije na drugo iz druge na tretjo iz tretje na četrto iz četrte.....

Grem še malo na sprehod, krasen dan x:Xx

Pa Tinka ja seveda pogrešana, opazno več delaš x;)x ...pofočkaj se kaj

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hm kaj naredi človek s tremi kilami čokolade... dobre okusne domače čokolade..., kako naj to jem da ne bom preveč al naj raj komu podarim pa naj on umira od vseh teh kalorij, sem ugotovil da mi sladke stvari sploh ne pašejo... prav silit se morem da pojem mal te čokolade... za rojstn dan... hm no ja, jebat ga, pri zdejšni hitrosti mam čokolade prbližno za dve leti... dvomim da je tako obstojna.... ;) mi bo kdo pomagal?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz sem pa ravno z Gorenjske prisla, kwa je bilo mocno sonce, da je kar zgalo.

Videla precej novih petk (bmw)... kolk majo eni casha...

mejte se, grem cunje obesit. :palec:

Aja, aakhut, fino, ko si priletel okoli!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, aakhut, fino, ko si priletel okoli!

:vragec:

sej nism coprnica /beri zoprnica/, deb letu naokoli x:)x x:o)x

666 cmokou marsi/kateri/ x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja, jaz sem tud ravno nacrtovala en klic hudicku.. x;)x

Uf.. sla z ocitom v Celje.. motorcka pogledat.. jaz navdusena, itak, oci malo manj.. saj zato sem ga pa vzela s sabo.. meni je kul barva, lep motor, zapeljala sem se en krog in je ful obvladljiv.. oci pa vidi tehnicne zadeve.. No ja.. bomo videli.. Je treba se malo razmislit.. V bistvu pa prepuscam njemu koncno odlocitev.. sem bila ze preveckrat trmasta v takih zadevah, pa mi je bilo pol zal, da nisem poslusala...

glava me je zacela bolet.. verjetno od sonca, pozabila soncna ocala.. x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

... sicer pa... nabijam muzko do fula... nasla ful muzke... hude..

na basih in bobnih, zakon.

WoW!

(*ne da se mi iskat komada razpolozenja alikajjeze)

Hiiiii, wow!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz grem pa zdaj risat crtice.. tamal ima 150 anket, pa sem se javila, da mu prestejem odgovore in to.. Se mi zdi, da bo danasnja noc minila med pisanjem maturitetne seminarske... x:Dx

Jutri bom pa s podocnjaki Julijo igrala. x8Dx

Uzivajte!!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

helou, sem bila ravno na dveh dolgih sprehodih :2src:

kdo pravi, da samo delam? xzobkox

super, pa se lunatike v zivo vidim takole xsrcx

el nino, cokolada....deveto cudo sveta in osmi smrtin greh...jaz totalno nisem za sladkarije, ampak

na to pa padam z vso tezo x8Dx xcivx

aliana bos taka julija: x8Dx

bi te prisla gledat, imam rada teatr ampak ne morem, naj ti rata dobro! slabost, ime ti je zenska...ali kako ze je rekel tisti ljubimec x;)x

marsa x:Dx :palec: te kar vidim; kako poplesavas medtem ko obesas tangice x;)x

aakhut a vrageci pa ne letajo? novo tole, bom vzela na znanje :8): x:Dx

cosma, mas prav, se kmalu vidimo, sosede aneda, cez dan! x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Hohjej, ta teden bom dva kolokvija pisal na blef, žalostno je to da mi gre to boljš kot alternativa.... (in celo bolj uspešno) hm ja, čudna so pota, človeška, ugotavljam, nič ti ne pomaga biti general pred in po bitki..., važno je vmes... in nikoli več..., hm tukaj zdale mal špilam kitarco...., pa to ,;) haha, sem uglasil eno oktavo nižje pa mam bass, ;) pa se mal zezam,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

čudna so pota, človeška, ugotavljam, nič ti ne pomaga biti general pred in po bitki..., važno je vmes... in nikoli več..., hm tukaj zdale mal špilam kitarco...., pa to ,;) haha, sem uglasil eno oktavo nižje pa mam bass, ;) pa se mal zezam,

x:Dx :palec:

vse je v dobrem timingu...pa v casih v dobrem baslajnu x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Danes pa en malo bolj x8Dx dan... v službi se stvari še vedno niso čisto pošlihtale, ampak so pod kontrolo.

Roka toliko boljša, da sem šla tekmovat v igri v krog (hi hi, spet en exotičen 'šport'... balinanje xcivx ) in se celo uvrstila v naslednji krog x^x

Pa zvečer še malo do kegljišča čestitat eni slavljenki... zdaj pa počasi spat.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

vidm, da je nekdo prlezu ven ;) :palec:

w:Iw

prenavljam vse kar je. kupl zalogo kondomov, pa gume na avtu, pa obnovil zaloge hrane, pa napolnil hladilnik, bil na poti, jutri spet nekam letet, ..Opažam, da so taka obdobja,ko vidiš nek že pozabljen fulk na cesti srečuješ vsegaboga,sam neč glihe dat, pa te ne mot pa je :8): a naj se še ozrem, mi bo vratna mišica pole zvila se x:Dx dan tak na pamet se gibat in neč cajta upoštevat w:Iw ja pa je blo res vroče danes, prav spotil sem se, kr tako, samo prežgoče sonce je prav sikalo skoz avto, prav klimo smo mogl zalaufat,hoh

http://www.linux-france.org/article/pro/entrepreneur-howto/01_letters/papier_lettre/wanda.png

Evo še mene, seveda spet ob popolnoma nenormalni uri x;)x

Ja Aakhut!!! WB! x:Dx Smo te res kar pogrešali, pismu x;)x

Selene, upam, da si uspela dan preživet kolikor se je dalo malo stresno... Nekaj sem brala o nekih zatikljajih tamle na drugi strani se mi zdi... :sori: En lupček v tvojo smer x:Xx

Tinka, ti si tut bila trebušnogripna? :eek: Sem spregledala, zgleda... Ful sem bila vesela, da si me dans poklicala, sprehod je zgleda tut brez mene bil odličen x;)x , jutri greva pa čikat na kakšno kavico al pa se spraviva lahk celo na sprehod, kaj veš... :palec:

Ja, pa tole glede babice, kar si mi pisala... ja, si predstavljam, kako je bilo, ker je meni tudi lepo to gledat... In me ni strah... Čeprav je res, da nas smrt čisto drugače dotakne, če je nenadna, kot pa če je pričakovana in se imaš od človeka čas poslovit... Sem razmišljala o tem kar veliko zadnje čase...

Kroko, en par pobožev na tvoj trebušček, in vuš gripa ven iz njega... xsrcx xsrcx ... a je že šla...? :eek: x:Dx x;)x

Mick, če sem prav ulovila info, se odpravljaš... lepo pot ti želim, pa sploh... uživaj xsrcx .. ampak spet ne preveč, saj veš... :vragec: x:Dx

Stankaa, tile stari vzorci, o katerih pišeš, ja, so res kar veselje... To sama opažam ful pri sebi, ko sem doma, mi ruknejo zadeve ven s tako silovitostjo, da se kar sama sebi čudim... In šele potem vidim, koliko mi pomeni mir, ki ga imam v Ljubljani... Čeprav je tudi doma fajn bit, vsaj vidiš, kako daleč si že prilezel sam pri sebi x;)x

Nino, hihi, upam, da ti gre učenje za kolokvije kul... Pismu jaz se spravljam sedaj kao odločno že dva dni, pa še vedno nič... vedno najdem kaj drugega za delat, saj veš, kako to izgleda... psihične priprave na učenje x:Dx ... najprej pospraviš cel flat, potem je treba s parimi frendi na kavo (ker jih že čist preveč časa nisi videl), potem je treba sortirat vse zapiske od prvega letnika dalje (ker je drugač čist preveč zmede in se v takšnem flatu ne morš učit), in dalje dalje dalje... hihi sami izgovori, sam da se ni treba za mizo usest x;)x vsaj pri meni takole gre x:Dx

No, zdaj grem pa nov post napisat o mojem dnevu, ker nočem, da mi smajlijev zmanjka :vragec:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Današnji dogodki. x;)x

Frend me je prepričal, da sem šla za modelček za barvanje las... in moram rečt, da sem ful zadovoljna z barvo hihi x8Dx Nisem torej več oranžna, tako kot zadnja dva tedna, ampak rdeča... in te nove barve imajo not neke ful refleksne pigmente in se tolk svetijo, da je kar veselje... Pa še lepše lase imam kot pred barvanjem, ker vsebujejo barve ful nekih negovalnih sestavin in se mi na glavi zdaj vse šajna in oh in sploh... Tako da, babe, če boste barvale... LUOCOLOR, Loreal x:Dx x;)x

Večino dneva sem torej preživela v družbi s frizerji... Potem me je pa bratec zvečer klical, da če pridem čez vikend kaj domov, če že kaj vem... Pa sem rekla, da od vikendovega srčka še nobenega glasu in da ne vem... uhhhhh kje delajo takšne bratce :vragec: :vragec: :vragec: seveda je mali po hitrem postopku stopil v akcijo in zbluzil svoje po telefonu (poklical ga je :eek: :eek: :O: ), nakar čez deset minut po tem dobim od srčka msg... :eek: :inocent: x:Ix Ne morš da verjameš, kaj vse je mali zmožen, ljudi obrača okol kot velik, pa ima šele 15 let... kaj bo šele, ko bo starejši...? :rolleyes:

Potem sem pa prišla domov, pa se spravla za računalnik, in na soulseeku me je našel en slovenec (to je pač peer-to-peer network, program, s katerim si deliš razne datoteke etc... predvsem za musko... razširjen po vsem svetu... in mene najde slovenec!! :eek: )... pa se začneva pogovarjat, in bolj kot sva se pogovarjala, bolj sem sapo zajemala... fantu se dogajajo zelo paranormalne stvari.. sem ga povabila na forum, mogoče se nam pa pridruži :palec:

V glavnem... dan, nabit s pozitivo in presenečenji, ne morem verjet, v zadnjem času se mi dogajajo stvari, pri katerih res ostajam brez sape... In potem luft lovim od presenečenja... :palec: x:Xx Kul.

Aja. Pa še to... Že dva dni poslušam musko Robina Thicke-a, noro, zelo poskočno, lively, power, nagajivo ... hudoooooo x:Dx x:Dx :vragec: x;)x xsrcx

Lep dan vam želim, sončki moji x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest sstane
Vila, a si se zbudila, ali se spat spravljaš. Cela si Sončna, pa na tak dan. :palec:

Živjo, Stane x;)x

Hihi v bistvu sem še vedno pokonci od preteklega dneva, pa ne spravljam se še spat... x:Dx x:Dx :vragec: ... le kaj bo iz mene...? x:Dx x:o)x

Lep dan ti želim xsrcx

Sončna Vila

VILA SONCA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...