Aira 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 pismu ej sem danes prezgodi ustau... ahja... no zdej bo spet treba it naprej... še ena ljubezen je šla po zlu... še eno prasko treba zacelit.... se kar veselim dneva glede na to da je najhujše mimo... hm predvidevam da je to en tistih k... dni ki se morajo zgoditi, ko nekdo prevzame kontrolo in odloči tvojo usodo zate... če se sam ne moreš... huhja... ElNino saj bo... čas vse zaceli... pa tudi je fajn če zaposlimo svoj um... da nam misli ne bežijo tja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Mislim da bom jutri hodila malo na široko! x:Dx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 se mi zdi, da ti je bil nakup kolesa pravi projekt...Mini-varjanta. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 hm ja še mal pomeditirat pol pa spat... hm ja vsevsemu je bil dober dan... še ena iluzija manj in en nov odličen rif... hm najbrž je življenje res evolucija, iz smeti v smetnjak iz smetnjaka na smetišče........ še vedno ista smet a vsaj družbo maš... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Rachek - cestitke!tako za post - (sem komentirala ze, pa mi je zamrznilo, ko sem nekaj delala in se potem ni shranilo)...... kot tudi za kolo! Jes! ... res je, totalen projekt... (jaz ga recimo se nimam.,.. )Hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Zgodaj zjutraj smo vsi šli na sprehod ob morju.Sonce,ribice,mir (tišina).Potem v Interspar (danes rojstni dan - 2 leti v KP) na otroško predstavo,naročje balončkov,opazovanje "mravljic" med policama,ples in posladkanje z tortico.Doma tipico - kosilo;zibanje Pikic v spanec;likanje gore perila;knjiga;crkljanje muck (še vedno jih imam sedem - ostali v količine vidijo nočno moro,ampak če so pravi sončki - štiri fantje in tri punce ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Lep dan. Dan presenečanja same sebe, pravzaprav. Popoldne sem popokala sosedo na sprehod, se mi najprej utrne prvi del iskanja, potem pa ob branju knjige zvečer še drugi del... in sem povezala par zadev, naredila šopek, zagledala celotno barvno kombinacijo in voila - presenetila samo sebe spet s svojim dojemanjem same sebe in sveta okrog mene... (Firbci za podrobnejšo razlago pobrskajte po črni luknji )Morda bom zato končno začela spuščati preteklost od sebe... Ne vem, je še prekmalu, da bi to lahko z gotovostjo rekla, bomo videli. Se je pa vsekakor začelo... and it feels really good Pa še pesmice sem si končno prepisala v zvezek danes, je nek tak dan za pospravljat staro in začenjanje novega, se mi zdi. Na sprehodu sem pa nabirala spominčice... in mi sedaj delajo družbo na pisalni mizi. xrosex xrosex xrosex Zdaj pa še na en predspalni čik, potem pa pod pernico... Ahhhhh Lepe sanje tistim, ki trenutno še sanjate, in čudovito nedeljsko jutro in dan tistim, ki morda že vstajate Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 good morning america.. khm dobro jutro folk kako ste .. hja ne vidim sončka vidim sončno da je komaj šla spat ob huh kaki uri ahjajaj... no lepa dan je pred mano v življenju se pač more človek zanest nase vidim... k nihče me ne tolaži tako fajn kt jst.... ajd lep pa "sončen" dan vam želim... velik prijetne muzike... pa dajte kaj pomeditirat... pomaga... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Dobro jutro, jaz pa plidkana že navsezgodaj, evo komalnica se sveti, kuhinja napol,... še po tleh pomijem pa sem pripravljena za prvi obisk, mislim da jih bi danes kar nekaj... čeprav upam, da imam še nakaj uric fore, da se lotim še ostalih zadev, danes se mi da Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Zunaj soncek, jaz pa kar tu notri visim in malo bljuzkam okrog..Malo pospravila sobo, da se da vsaj premikat , pa kopalnico, zbrisala vse stare neuporabne maile in naredila prostor za nove, zdaj bom pa se malo nadaljevala s pospravljanjem.. Vceraj spoznala nekoga, o katerem ze eno leto poslusam.. Prvi vtis ful v redu. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Mene je z avto skor s ceste odpihnilo Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 hehe kje je burja js prav mal pogrešam burjo tle pr nas lepo sonček pa to haaa dobr da so tako lepi dnevi zdej... lažje mislim na pomembne stvari.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ...kraljevati za ... ...glasbo...zadnje čase moja najljubša opravila... ...moji princeski pa, kadar sta sploh doma ..kje pa je mami?...aja, na internetu! Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 Ja, tu tudi, totalno je soncno, balkon je oranznorumen... Pac pa sem se ogabno in zverinsko spekla, ko sem pekla polpete in me kar zge in zge...Ko imam gor tisti obkladek, je kul, cim odmaknem, shtala... kar noce nehati zgati, kok je zoprno... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 Thanx, Contesa! Sem videla, da si ze zadnjic nekje omenila tocno tole v zvezi z necim, sem si zapomnila ze takrat. Fino, thanx za info! Saj iscer imam alojo pa sentjanzevko, pa tudi kar pomagata, a vedno me zanima vse zivo, morda pa je ono se boljse. Kje pa je L'Ocittane? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 Thanx! Kolk pa stane to?Ko ze tolk sprasujem glih... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 Aja, sem mislila, da je kaj takega, da je ful drazje, to je potem dostopno, normalno, super, ko bom okol hodila, bom sla chekirat...ja, te reci so vedno uporabne... kot neka taka vodica/oljcek (iz USA), ki je kafra notri itd., pa je tudi za vse zivo, pa je fino imet v domaci lekarni, mickene flaske in to...Thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Marsa nabavi si 100% karitejevo maslo, dobiš v L`ocittanu, (midve tudi imava tole doma) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 Ne morem vec ziveti brez... (to mi je bilo vsec v filmu Blow up, ko pride tip v starinarnico in zagleda propeler in ga kupi, ker 'ne more vec ziveti brez').. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Najprej mal doma lenarla...potem pa spet v staro Ljubljano s kolesom na sladoled... aja...dons sem bla pridna ...svakinja je šla praznovat rojstni dan...mi je dala ključ za futranje domačih živali...pa sem ji mimo grede pomila še goro posode...in si zaslužila pir in enga mokrga majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Najprej mal doma lenarla...potem pa spet v staro Ljubljano s kolesom na sladoled... aja...dons sem bla pridna ...svakinja je šla praznovat rojstni dan...mi je dala ključ za futranje domačih živali...pa sem ji mimo grede pomila še goro posode...in si zaslužila pir in enga mokrga che pridesh she k men pomit posodo,ti dam gajbo pa 10 mokrih ou 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 jah...loh se pa zmenva...pa ti posodo pomivaš...jez ti pa sam družbo delam... ostalo pa vela... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Najprej mal doma lenarla...potem pa spet v staro Ljubljano s kolesom na sladoled... aja...dons sem bla pridna ...svakinja je šla praznovat rojstni dan...mi je dala ključ za futranje domačih živali...pa sem ji mimo grede pomila še goro posode...in si zaslužila pir in enga mokrga ...pridna Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Danes dolgo spal (do 12.30), pol standarne stvari, ob 14ih pa začel pospravljati sobo. In sem pospravljal, pospravljal, čistil, pa bi še to, pa še ono - no, zaključl sem pred pol ure. Generalka taka, da še meni ni nič jasno, kaj šele tastarim. Zmetal enih cunj proč, plišasih igrač iz vrha omare(razen treh najlepših, ki sem jih dobil od Tine, tisti gredo v vrečko pa v klet), manjših plišastih igrač in spominkov iz police, nanjo so romale knjige iz omare. Ko sem bil že tako daleč, sem reoragniziral celo omaro in sem full zadovoljen z rezultatom. 8i dan posta - najhujši doslej. :xx!: Full slabo počutje, samo zdaj je že okej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts