free 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Danes dolgo spal (do 12.30), pol standarne stvari, ob 14ih pa začel pospravljati sobo. In sem pospravljal, pospravljal, čistil, pa bi še to, pa še ono - no, zaključl sem pred pol ure. Generalka taka, da še meni ni nič jasno, kaj šele tastarim. Zmetal enih cunj proč, plišasih igrač iz vrha omare(razen treh najlepših, ki sem jih dobil od Tine, tisti gredo v vrečko pa v klet), manjših plišastih igrač in spominkov iz police, nanjo so romale knjige iz omare. Ko sem bil že tako daleč, sem reoragniziral celo omaro in sem full zadovoljen z rezultatom. 8i dan posta - najhujši doslej. :xx!: Full slabo počutje, samo zdaj je že okej. bravo!! pazi nase! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ...sem pospravljal, pospravljal, čistil, pa bi še to, pa še ono - no, zaključl sem pred pol ure. Generalka taka, da še meni ni nič jasno, kaj šele tastarim. .............Ko sem bil že tako daleč, sem reoragniziral celo omaro in sem full zadovoljen z rezultatom. HURAA, SEDAJ ŽIVITA TI IN SOBA .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Pac pa sem se ogabno in zverinsko spekla, ko sem pekla polpete in me kar zge in zge...Ko imam gor tisti obkladek, je kul, cim odmaknem, shtala... kar noce nehati zgati, kok je zoprno... :o|o: Marsa, ti posodim kremico, ki sem jo jaz v Spaniji kupila takrat, ko sem si prste popekla.. ko se mi je avto pokvaril in sem morala poskusat...Neha pect, v dveh, treh dneh se pozdravi, brez mehurjev in tega.. sicer verjetno bolj deluje, ce takoj das gor, ampak.. Anyway, bom jo nosila s sabo, pa se oglasi, ce bos kaj v mestu.. Jaz pa bila v kinu.. troja.. kr neki... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Hej hoj Počasi bo čas, da se tudi jaz spravim pod pernico Hmmm danes je bil tak luštkan dan Polna sem neke sveže energije, postorila sem kar nekaj zadev, ki jih sama pri sebi odlašam že kar nekaj časa, šla sem se malce sprehajat po Tivoliju, se zahvalila kostanju, ker mi je posodil tri cvetove za s sabo (enega je dobil sosed, ki je res sonček ), se zvečer malce narežala ob humoristični nanizanki Scrubs (rezultat: dl-jala sem si za 4,2 giga delov te serije ), končno sprejela pri sebi tisto, za kar sem vedela da obstaja, vendar sem se bala dat roko... Hm... nekak se mi zdi, da je moj stil pisanja vedno bolj podoben Pokijevemu?? Nočko oziroma dobro jutro, sončki, lep dan vas čaka!!! P.s.: Aja, pa neki sem se z ikonco igrala... hihi ... se mi zdi, da mi tale kar paše na počutje zadnje dneve, kaj pa vi mislite...? Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Dobro jutro in lep dan ter uspešen ves teden vam želim! Kaj je novega tukaj na luninem forumu v zadnjih treh dneh žal ne vem, ker nisem sploh vklapljal PC-ja , bomo že pregledali čez dan , uživajte, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 hm ja It's just another Manic Monday... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ...Potem mi je pa malo prekipelo in sem mu rekla, kje vidi kakšnega kužija in da pes pred njim ni nikakor kuži in da ne mara šlatanja in naj se odstrani, ker gre psu, še bolj pa meni na živce! Tip je malo presenečeno gledal kot bi govorila kitajsko in še naprej s frocem rinil v psa,zato sva pobrala šila in kopita in šla malo k bajerju, kjer sva imela približno 10 minut miru, dokler ni prišla druga runda kaljenja le tega! Ena mama je zamenjala mojega psa s ponijem in na vsak način hotela dat na hrbet eno majhno stvar, ki nikakor ni bila stara več kot devet mesecev! Torej sva morala spet jadrno oditi! Potem sva šla malo po trim stezi, kjer naju je nadlegoval nemški ovčar brez lastnika, ki je nemudoma dobil krila, ko je spoznal moj zvočni sprej in končno sva imela vsega dovolj in sva se odpravila proti domu! ...... Jst tak verjet ne morem, sploh tist s ponijem, kaj nimaš ti dobermana, al neki takga, bolj konkretnega? Pa tak bodejo vsi v psa... ponavad bodejo psi v druge.... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Dobro jutro!Mmmmmmmmmmmm dopust......paašeeeeeeee! ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ....moj dopust se je končal....pa sem spet tle...........v soboto hodila po žerjavici....hm....zanimiva izkušnja..............lepo se mejte you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 O, bravo Amis! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 o hvala you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Dobro jutro!Mmmmmmmmmmmm dopust......paašeeeeeeee! Dobro jutro. Tudi meni. Še malo... Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Marsa, ti posodim kremico, ki sem jo jaz v Spaniji kupila takrat, ko sem si prste popekla.. ko se mi je avto pokvaril in sem morala poskusat...Neha pect, v dveh, treh dneh se pozdravi, brez mehurjev in tega.. sicer verjetno bolj deluje, ce takoj das gor, ampak.. Anyway, bom jo nosila s sabo, pa se oglasi, ce bos kaj v mestu..O, Aliana, zelo prijazno od tebe. Najbrz ne bo treba, ker je ze ful boljse, mehurjev pa nimam - samo nakazujeta se malo, sem pocajtala z onim ledenim obkladkom pa z alojo... samo obcutljivo imam se vedno, kot bi mi kozo (eno plast) dol posnelo... Se sreca, da ni tezka ta rec, da ne bos zastonj vlacila s sabo kaksnih kilaz zaradi mene. Te pa poklicem kaj - a ti si v mestu?Sory, sploh ne sledim, kaj dogaja, kje je kdo in vse tole...V enih komentarjih sem videla, da imate nove avte, motorje in vse tole, pa potem nisem sla nazaj iskat - a imas novi avto ali kaj? A Ka je bil totalka ali kaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Pac pa sem se ogabno in zverinsko spekla, ko sem pekla polpete in me kar zge in zge...Ko imam gor tisti obkladek, je kul, cim odmaknem, shtala... kar noce nehati zgati, kok je zoprno... :o|o: Marsa...če želiš, imam krasno energetsko kremo, ki ti lahko pomaga odpraviti bolečino ...če pa najdeš čas za terapijo..... .... ali pa samo pridi po posebne flajštre, ki ti naredijo balonček in ti uštima kožo, da ne ostane brazgotina ...samo javi mi CL BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 contesa! Ahaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Sem pes taco moli! Ker ti očitno ena izmed redkih, ki to upoštevaš, pa psu daš nagobčnik.. kar je čist smart poteza, ker če bi ga slučajno kdo ziiritiral in bi ga ugriznil pa lastnik našpuka.. pol pa blesavci to izkoriščajo,... me zanima kdo bi pamža rinil v neogobčenega dobermana.. Marsa! Kako pa tvoja opeklina? Boš kr sama spedenala al se šla mal k zdravniku pokazat?Sej vem, da si maher, sam... tko vprašam.. Upam, da bo proces celjenja se kmal začel pa se tud kmal zaključil.. zase vem, kadarkol sem si kej nrdila, ma glih v tist konc telesa sem se vedno treščila, zaletela... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Te pa poklicem kaj - a ti si v mestu?Sory, sploh ne sledim, kaj dogaja, kje je kdo in vse tole...V enih komentarjih sem videla, da imate nove avte, motorje in vse tole, pa potem nisem sla nazaj iskat - a imas novi avto ali kaj? A Ka je bil totalka ali kaj?Ne, nc krize. Ka je popravljen, sem ga v cetrtek dobila nazaj, kupila sem si pa motor, ki ga jutri dobim iz servisa. Ja, drugace sem pa kar precej v mestu, itak imam pa kakorkoli 15 minut do centra, tko da sploh ni panike.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ...upam, da mi lahko kdo pomaga, na katero temo naj se obrnem, da bi mi lahko svetovali - mogoče po astrološki karti, ker bi rada hčero preusmerila v nov šport (sedaj igra intenzivno tenis), tamlajšo pa bi šele vpisala... Slišala sem, da imamo v zvezdicah zapisano, kateri šport nam je na kožo napisan... rojeni pa sta 12.7.92 ob 20.02 uri in 14.01.98 ob 12.15 uri ...vem, da tole ni za v dnevnik, samo nisem našla v astrologiji teme na tole CL BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 O, hvala za skrb... Ste spregledale, sem ze na koncu prejsnje strani napisala, da je ful bolje in da nimam mehurjev (imam tole svojo regeneracijo neverjetno, da se se zdravniki cudijo, ce vseeno le pridem) - ne, ne bom sla k zdravniku, kje pa, se za hujse ne grem...Ni velika povrsina koze - dva krat dva centimetra ali tri...Samo se obcutljivo imam, sicer pa zge pa ne vec (me je pa do vecera, noci zgalo, pa sploh ni bilo nic videti, potem je kazalo, da se bo naredil mehur, no, potem se pa ni, samo dve lisi imam taki rdeckasti). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Slovita romska pevka Esma Redžepova Tedosievska slovi po glasbi z izrazitimčustvenim nabojem. V svoji štiridesetletni glasbeni karieri ima za seboj kar 15000 glasbenih nastopov. Tokrat bo nastopila z gosti, orkestroma Zlatna Jabuka in Prve trube Guče v četrtek 20.05 ob 21.00. spet nekaj, kar bom žal zamudila...Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 IIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ravnokar sem šla na pošto dvignit priporočeno pošiljko zame, ker mi je naj prijateljica iz Gorice poslala čestitko za rojstni dan in... joooooj , kako me je lepo šokirala z vsem skupaj Najprej jo odprem, pa se začne iz kartice en glas dret "Celebrate good times, c'mon... ui ui ui", potem pa še njene besede preberem ... še zdaj sem čist paf Kolk imam jaz rada to žensko, ne morem verjet Drugač mi je pa danes uspelo spat cele tri ure... Ob šestih sem šla spat, pa se ob devetih zjutraj pojavi cimra v sobi in začne razmetavat stvari... okej, se obrnem okol, pokrijem s povštrom, "Jaz bom spala naprej, ne j****..." Pa gre ven, pa spet pride čez petnajst minut in spet šari... postopek se ponovi še enkrat, potem dvignem svojo skuštrano glavo iz rjuh in kaj zagledam?? Polovica njenih polic je praznih! "Hmmmm se seli? Ven gre?" Sicer je čisto uredu punca, in nič nimam proti njej, ampak preprosto nisva bili na isti valovni dolžini, tako da sem prav vesela, da gre ven Verjamem, da mi bo vesolje naklonilo točno takšno cimro kot jo rabim, pa četudi to pomeni, da z začetka ne bom imela ravno lahkih dnevov zaradi prilagajanja S to cimro sedaj se sploh nisva pogovarjali, če sem hotela vzpostavit kontakt, sem morala tiste uboge "ja" in "ne" skoraj zvlečt z nje... tako da mislim, da bo skoraj vsaka alternativa bolj osvobajajoča kot je bilo pa tole do sedaj Aja... pa nabavila sem si tobak za zvijat, ker preprosto čisto preveč kadim, če imam skozi škatlo čikov pri sebi :o|o: ... če bom prisiljena v zvijanje, to pomeni, da bom veliko manj skadila, evo - pa še rolat se bom končno naučila Saj vem, da je vse v glavi, ampak trenutno se mi ne da ukvarjat še z zmanjševanjem skajenih cigaret, se raje ukvarjam s čim drugim Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Evo mene na prvem tiru. Sem imela pol dneva dopusta. V soboto je bil en tak coolski dan. dopoldan je dragi nekaj avto pospravljal - beri užival, midva s cyberčkom pa zunaj na sončku. Jaz brala Usodo duš, on poležaval,skratka vsi trije uživali. Bilo je spet kar nekaj porok. dobila 5 bonbončkov. mamo en tak cool običaj, da ko se pelje poroka, meče skozi okno bonbončke . Popoldan sem pospravila naše gnezdece, potem smo gledali evrosong, se bom o tem drugje razpisala . Včeraj šla na žegnanje nekaj v eno vas: Cooool. Moje edina maša v celem letu, prav sede mal okolico spremeniti, opazovati ljudi, ki živijo drugače, druge misli vase spustit. Potem smo še v enem vikendu malo posedeli, ta starejši so stare domače zapeli, fajn. popoldan se je ulila toča , mi smo ap noter gnilili al kako se že reče . Zvečer je šel cyberček še na kopanje, vidim, da se mu fuuuuuuul koža vidi, da pol dlake manjka . Svašta. danes šla zjutraj najprej k navadnemu veterinarju, so rekli,d a je videt, da pol dlake manjka, vzeli kri, izvidi bodo popoldne. Močno sumijo na ščitnico, ampak baje nič tragičnega, no bomo videli . Potem na veterinarsko k ortopedu. Fuuuuuuuuuul prijazni, moram kar pohvalt. lepše delajo s kužki kot KC z ljudmi. nas je sprejel ortoped, dal injekcijo, cyberček čez 15 minut ratal , zaspi kepca naša. No pol sva ga z enim veterinarjem nesla na mizo v rentgen room , nekak en ne more sam 55kg nest . Dobila eno halco - da nisem bla še jest na slikci , pa je rekel, naj se pogovarjam z njim, da mu bo čim bolj prijetno. Sem take ven metala, da se je kar smejal un fant : " No Cyberček, daj se nasmej, da boš lep na slikci za družinski albom, pa mal bolj seksi pozo zavzemi, pa desno tačko mal bolj koketno dol. Sej bo kmal. No pol gremo pa po izvide še k ta tvoji veterinarki, dobiš tablete in boš kot nov. zdejle, ko si glih 21 let star, pa boš kmal goden za ožent, te je treba poservisirat... " Ga prineseva ven. Pa je dobil še budilno injekcijo . rečem temu veterinarju, da moram povedati, da so res super prijazni, pa hvala za vse. Pa je rekel,da so zato tu in da je bil tudi kuža priden. seveda, saj poreden v narkozi itak ni mogel bit . Potem smo šli s slikami, ki so takoj razvite, k ortopedu. Pravi,da sumi,da mu nekaj pritiska na živec, da poskusimo z zdravili 10 dni, da bomo potem videli naprej, če se pa ne vem kok časa ne bi popravilo, pa sledi dodatna preiskava in operacija. vse do potankosti opisal. Sem se mu tudi ful zahvalila. svašta, vse povejo, diagnoze, opcije, vse . Ko je šel mož na preiskavo za hrbet, vsakič po 3 tednih dobil izvide v latinščini, pa se znajdi. Evo, zdajle sem pa tule, jutri pa končne diagnoze . Želim vam en lep in navihan dan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Aja... pudabu... Par stvari sem opazla, kaj se vam dogaja... Mick, a zdej končno bo s spremembami v lajfu? Hihi jaz jih nameravam že kar dobro leto, pa jih še vedno nisem uspela ufurat tako, kot sem si zastavila... Ergo, spremembe počasi uvajat, pa bit potrpežljiv sam s sabo, se imet rad točno takega kot si, pa gre... Neki na hitro in sploh iz črnega na belo ne gre spljoh Ampak zaupam vate, koristile ti bojo zagotovo Že samo to, da si se jih odločil naredit, pri tvoji živahnosti in radosti uživanja življenja veliko pomeni! Contesa, zdaj imamo poleg Cyberdoga še tvojega Mata Prav luštno je brat vajine prigode, ob tisti kolesarski sem se prav nasmejala (pismu, je pa res maratonec )... Želim vama samo še to, da bi bilo čimmanj poročil o nadlegovanju tvojega ljubega prijatelja s strani neštekajočih folkov Amis, po žerjavici si hodila ta vikend? Čestitke!! Verjetno za nekaj takega potrebuješ res mir v sebi, odsotnost strahov... Boš kje (ali si mogoče že) na forumu napisala to svojo izkušnjo? Zdaj pa res... ajdi, grem, zunaj je ful lep sonček, tako da se bom verjetno sparkirala kar ven, pa kakšno luštno knjigo brat ... odšportala sem že svoje danes, sem bila z rolerji v Mestnem Logu na pošti, kar zadost za danes Čudovit dan vam želim, poln sončka in toplote v srčku Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Čisto tak mimogrede: a ve kdo, kje se lahko odrasel človek izuči za mizarja ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ja...brez heca...na Srednji lesni šoli...Aškerčeva, Ljubljana...obstaja program ob delu...3l, 4l, mislim, da tut 3+2...by the way...moj svak uči tam... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ikonce - prvi del. Odkar sem menjal ikonco, se mi zdi, da reagiram malo drugače...-gledam te vaše ikonce, če kaj povedo, napovedo, to bo poskus prvih nekaj:Free - F kot faraon. Maska. Kaj se skriva pod njo? El Nino - slika zaljubljenega. V koga že? sstane - obraz, kot bi pojedel malo preveč ssoli... contesa - zunanja podoba Sončna Vila - lahkotnost Astra - zvezda, ki hoče sijati Borism - globina črnih pikic na pokapolonci je globoka kot njegove misli Mick - mickasta ikonca Amis - mehko zaključeni robovi ikonce ne dovoljujejo ostrine misli JanjaK - ne vem, zakaj hoče biti po vsej sili pujsa. Idej nima pujsastih. aakhut - da ge ikona ne veže preveč? Marsa - ostre šefovske poteze so namerno zabrisane cosma - velike oči zakrivajo vse drugo. Gotovo je še kaj videti. Mitja - čigava ikona je pa njegova? sanjalica - o čem le sanja? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts