Amis 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 uau piko.... ..........pišuka, glih razmišljam kako mi je bila ostrina pogosto očitana ...no, zdej pa še pomanjkanje ...........ja, saj, vse mora bit u ravnovesju...sam se mi nekam ne gre več ostrine in dokazovanja...zguba časa....pa ne zabava me ....trenutno mi nekam bolj leži klovnovski pristop...tako obdobje pač ...mogoče sem zato šla na žerjavico...zanimiva izkušnja...hm, pogum ...pojma nimam, če ga člouk res rabi za to...ni bil tak filing, da morš bit ful pogumen...itak so nas cel popoldan pacali in preparirali za predvideni dogodek...si pol ves mehek in zrelaksiran...še taki, ki običajno živčijo ...pa sploh nisem mela pojma, a bom šla čez al ne, pa se nisem obremenjevala s tem...sem rekla, da bom že vidla tam na licu mesta in če mi bo za to bom šla, drgač pa ne...pol sem pa kr šla...nekam brez razmišljat...tako, nekam narahlo in brez neke frke...tisti večer je žgalo v noge...naslednji dan je bilo že skor ok...danes pa sploh, kot da se nič ni zgodilo ...sicer pa sem bila včeraj sitna in so se mi po glavi podile misli stare 100 let, ki so že kdaj preteklost...mogoče so se poslovile v svojem dokončnem odhajanju ...danes pa nekam zelo tiha ...pa ne žalostna ali depresivna al kaj takega...le tiha......no, take so nekako posledice hoje po žerjavici (vsaj pri meni)............bo še kdo opisal svoje izkušnje lepo se mejte (piko, bom malo razmislila o ikonci ) you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 piko je pa en tak zaspano mače zraven računalnika... mijauuuuuuuuuu...... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ja...brez heca...na Srednji lesni šoli...Aškerčeva, Ljubljana...obstaja program ob delu...3l, 4l, mislim, da tut 3+2...by the way...moj svak uči tam... Hvala Majica. V Lj, hmm ... :o|o: Morda pa bo čez 10let tudi v Mariboru. Morda. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 JanjaK - ne vem, zakaj hoče biti po vsej sili pujsa. Idej nima pujsastih. Ehehe... Piko Janja se pa sam igra z življenjem in preprosto uživa v njem, vsaj takšen občutek daje meni In potem pravzaprav ni več važno, kakšno ikonco imaš, kaj te predstavlja, ker se ne izražaš skozi to, ampak skozi samega sebe in svojo energijo. Sem prav mogla napisat, k se mi zdi tolk fino Al' sem zdej zafilozofirala... Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Eh, mi je šel post v maloro . Se mi zdi hecno, kaj vse se tule domneva, odkod mi Pujsa . Bom zdajle tule povedala, od kje vse skupaj izhaja. Pred časom sem morala za preživetje delati 2 službi. Tista dodatna je bila moj lepši del življenja, delala sem v 1 živilski trgovini s 5 zelo zelo fajn sodelavkami, krasnimi, smo si dosti zaupali, se vzpodbujale, se opogumljale. Nobena se ni nič ukvarjala z duhovnostjo, tudi jaz ne. Dosti smo se šalile na račun strank , seveda ne v njihovi prisotnosti. Ko je ena spet nekaj na račun ene, je ena izmed sodelavk čisto spontano rekla : Prasica. Me smo se in začele . Ona pa opravičevat, pa da ni tako mislila,... Nam se je zdelo hecno pa smo se tako klicale. Stranke skoraj padle v nezavest, še bolj ko so videle, da je to ljubkovalno. Še danes se tako pozdravljamo, ko že kaki 2 leti ne delam tam. Na sindikalni izlet na povabilo in stroške šefa smo imele slikce Pujs okoli vratu. Pa na novoletni zabavi sem jim podarila moje delo Spomini honorarne popoldanske prasice. sami hecni dogodki, ki so se nam zgodili. Doma imam polno pujsov - svečke, obeski za ključe, hranilnik, figurice, slike, skratka povsod me spremljajo, so del mene. Tule za forum, bi bil izraz prasica verjetno malo prehud, zato sem se odločila za soft varianto - Pujsa . Še naprej vam želim en svinjsko lep dan Pujsa Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 uuuuuufffffff..........konchnood 11ih kolegij....od tega so 1,5 ure hvalil zlodeja..../sede tole na ego/ 666 ou.......tralalalalala..etcpa jasn na rilc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Amis, ne preveč razmišljat, slikca je uravnotežena... JanjaK, najlepša hvala za razlago Sončne Vile vedno lepo mislijo! mushi, saj prideš na vrsto v drugi rundi, Miki ima oči pa samo priprte, a jih bom hitro malo še odprl... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Iiiiiiiiii, hvala za zlomkastične , vračam par svinjskih kamor češ . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Amis, ne preveč razmišljat, slikca je uravnotežena... JanjaK, najlepša hvala za razlago Sončne Vile vedno lepo mislijo! mushi, saj prideš na vrsto v drugi rundi, Miki ima oči pa samo priprte, a jih bom hitro malo še odprl... ohhh. sej ne bi blo treba... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 piko you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Sončne Vile vedno lepo mislijo! ... sam še zmer čist preveč predpostavljajo Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Iiiiiiiiiiiiiiiiii, kok kul, cmok, cmok, cmocek, cmocek, cmokec, cmokec. Objemcek. Poboz.Bubi, babi, bizi, rizi bizi.Cmok cmok, njami njami, soncek, soncek, smajli, smalji, srcek, srcek... ljubezen. :o|o: To je to, kao al kaj!? Ej jej, sama iskrenost vas je res... aja, p.s.* - *defolt... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 .............. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Hehe, Mick, evo, prav imas... ni mi prav... a prisezem, raje imam stara, nehaj, kot pa soncki, boncki, pa noz u ledja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ikonce, drugi del:Volk K.L. - volk, ki laja , ne grize stankaa - njene misli vedno lepo dišijo , kar rožnato Mihela - takoj te popelje med zvezde iskat prihodnost Mateja - sporočila iz vesolja rachek - če je želel vzbuditi asociacijo na grdi raček - ni mu uspelo aliana - nam ob postu vedno pošlje še lepo vrtnico Aira - topel pogled, ki obeta candlelight - temno modra skrb za otroke na svetlo modri podlagi lana1 - je tisto ikona čarovnice? P.S.oprosti, mushi, si moram vzeti še malo časa! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 dan se je prav lepo začel, hvala nekomu za to... nato je bilo delavno, pa zasanjeno, sam sem se kr uspešno prebila čez dan. Sedaj pa kuham, pa sem rekla ne preveč papice , pa se že nekaj časa motam po kuhinji... polnjeni lignji, česnova omaka (sem imela kr potrpljenje s česnom pa pravo domače olivno olje je gor) krompirček pa salatka in sadna kupa... no sicer to paše v drugo temo, ampak ....upam, da se bo dan tudi končal tko kot se je začel,... ups Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Jaz pa glih razmisljam... ode meni kuhanje in apetit danes, mi je ze slabo, pa glava me boli...Kaksna hrana!!! :xx!: Zgaga me pece. Vse mi gre na zivce. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Marsa banja pa eterično olje odklop pa bo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Pac pa sem se ogabno in zverinsko spekla, ko sem pekla polpete in me kar zge in zge...Ko imam gor tisti obkladek, je kul, cim odmaknem, shtala... kar noce nehati zgati, kok je zoprno... :o|o: Sori, tole sem pa spregledal! Nimam nasveta, samo kak bačo lahko pošljem,ne vem sicer, na katero stran neba naj ti pošljem hladilno misel, že pošiljam, bo vseeno prišla, gotovo! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Rachek, kaj pa če bi preveril tudi na Srednji lesarski šoli v mb ? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 TO...sem zdajle rabla....sem mela prenos trubačev v živo...po telefonu... ..iz Novega sada.. zdajle bi pa res bla na enem takem jugo žuru...razbijam čaše... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Pishuka... jaz pa 'razbijam mozak' da kje je tisti j***** Vecer oz. tistole, kar sem se pa koncno (zdaj pa dost!) ufurala da si shranim za arhiv... Apetit me je zal minil... kake dve... hm, par ur nazaj... v trenutku... dok reces kex. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 saj štekam Marsa, tut jaz danes v podobnem filmu, mam glasilke že čist hripave... ..pa glih danes so me našli s svojimi fintami... Zato pa sem pomislila na tak žur, da bi spravla tole ven iz sebe, ker me kr želodec boli... :xx!: ..sam na žalost me apetit ni minil...ampak sem se dobesedno nažrla...po vseh teh dneh diete... :xx!: :xx!: :xx!: ...zdaj pa mi je še bolj slabo... :xx!: ..pa še bolj sem jezna... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Aja, buci buc sem pozabila... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 hehe diete, danes ni šans.... ampak jaz sem zaenkrat zelo zelo dobre volje...buci buci buc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts