Marsa 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 jaz pa zverinsk lacna ratala... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Dobre volje, Selene... ...zdrži, saj te bo kmal minilo... Marsa, a bi ene špinačne njokce.. Buci buci...bejbe Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ja dons pa kar prekipevam od energije, čeprav nisem prav nič telovadil ta vikend, pa bi moral se malo raztegniti na grebene naše lepe dežele... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Dobre volje, Selene... ...zdrži, saj te bo kmal minilo... Marsa, a bi ene špinačne njokce.. Buci buci...bejbe Astrame bo ane do takrat pa ko bo luna v raku bom jaz :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ikonce, 3. del:Selene - je rahlo sramežljiva zaradi svoje očarljivosti? majica - ikonca izgleda skrbno izdelana, stilizirana - je to trend? Vojko - napoved resnih sprememb v vesolju mačona - izziv drugim, a tudi sebi kapica - pogled, ki hoče prepričati 1budala - jin jang na neobičajen, tudi oglat način marsa - rdeče ustnice močne energije pokowc - se boji, da bi deloval(a) preveč resno? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ne moreš verjet, da tudi taki obstajajo! Asociacija....ceprav niso to asociacije...vem, ja.... Sredi Zagreba, novinarka sprasuje mimodoce, ce vedo, kaj je to CyberSex. Vprasajo prvega...kaj je to Cyber..ne ve..pa drugega, spet ne ve.... To traja ene pol ure... Pa pride mimo mlad informatik, pa ga vprasa novinarka:"Sta je to CyberSex ?" On se ustavi, pogleda in vprasa :"CyberSta ? " Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Eto, tole pa espešali za Airo: http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rn...nu=6&c_id=34957 Shit happens. oh my god... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Eto, tole pa espešali za Airo: http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rn...nu=6&c_id=34957 Shit happens. oooo ..a so vaju intervjuvali..? lepo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Prav lep dan bil, ceprav mam mal slabo vest za dopoldne.. nic pametnega naredila..Potem spoznala eno ful simpaticno lunatko, se sprehajala po Tivoliju, pa potem sla z mojim ljubim na tortico, nisem kupila kljucavnice za motor, ker sploh ne delajo do 8h ampak do 7h... Jutri ga dobim iz servisa in prva stvar - se bom zapeljala do Motoshopa in kupila kljucavnico.. Zdaj ga imam in ga ne dam. .. pa malo bolj zgodaj grem spat danes, nekam utrujena... Nocko vsem WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Velik dogaja tukaj in pri meni tudi, pa nebi zdaj s tem morila...polno nekih kolobocij za porihtat. Ko tole dokončam pa šampanjc odprem. Upam, da čim prej. Piko, zanimiv način razmišljanja, tudi jaz bi tako nekako **na pamet** okvalificirala. Nisem vedela, da si tak absorber, good Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Rachek, kaj pa če bi preveril tudi na Srednji lesarski šoli v mb ?Saj bom. Ob svojem času. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Selene - je rahlo sramežljiva zaradi svoje očarljivosti? kapica - pogled, ki hoče prepričati 1budala - jin jang na neobičajen, tudi oglat način pokowc - se boji, da bi deloval(a) preveč resno? Volk K.L. - volk, ki laja , ne grize stankaa - njene misli vedno lepo dišijo ,kar rožnato rachek - če je želel vzbuditi asociacijo na grdi raček-ni mu uspelo aliana - nam ob postu vedno pošlje še lepo vrtnico Free - Maska. Kaj se skriva pod njo? El Nino - slika zaljubljenega. V koga že? sstane - obraz, kot bi pojedel malo preveč ssoli... contesa - zunanja podoba Borism - globina črnih pikic na pokapolonci je globoka kot njegove misli Amis - mehko zaključeni robovi ikonce ne dovoljujejo ostrine misli JanjaK - ne vem, zakaj hoče biti po vsej sili pujsa. Idej nima pujsastih. Marsa - ostre šefovske poteze so namerno zabrisane cosma - velike oči zakrivajo vse drugo. Gotovo je še kaj videti. sanjalica - o čem le sanja? zlo dobr ti gre opisovanje,znaš to povedat z besedami, se ti vidi, da iščeš layf tut v višavah .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 rachek - če je želel vzbuditi asociacijo na grdi raček - ni mu uspelo Ampak jaz *sem* GrdiRaceK. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 bil ceu dan na poti, v ms in mb......tudi začenja se sezona tekem. bo pripravljeno vse kot je treba.danes sem res prezračen. bom dokazal Tisto. ves prepih˝bo izumil novo podnebje´nim kaj več napisat. sm zmatran, fajn je to .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Dobro jutro prav vsem ( tudi 94- tim gostom!) Lep torek bo, zato ga izkoriste maksimalno....by, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Številka gostov narašča 102 v tem trenutku...Astra, še vedno me ni minilo danes bom verjetno v službi spet uživala, čeprav če se mi bo dalo imam dve pisarni s zelo zamegljenimi okni... hm bom mal Fata Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Iiiiiiiiiiiiiiiiii, kok kul, cmok, cmok, cmocek, cmocek, cmokec, cmokec. Objemcek. Poboz.Bubi, babi, bizi, rizi bizi.Cmok cmok, njami njami, soncek, soncek, smajli, smalji, srcek, srcek... ljubezen. :o|o: To je to, kao al kaj!? Ej jej, sama iskrenost vas je res... aja, p.s.* - *defolt...hehehehehee... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Dobro jutro sončki (saj vem, zdaj bo Marsa iza vogala šala mala)Grem v boj z birokracijo , kok mam jest to rada. Izgubim ful energije, pa še glavobol pokasiram. Si bom še vilince narisala, da bom tole skos spravila. Ko se moram bosti z birokracijo se počutim kot Don Kihot in postanem še malo bolj obupana, ko mi uradniki rečejo...Gospa, saj veste birokracija...blabla.....ja kje pa dobim ta papir ali pa štempelj....ja ne vem.... :xx!: ali pa...aha a veste ta zakon pa ni več v veljavi se je ravno včeraj spremenil, zdaj morate prinesti, to in to...ta papir pa ne velja več.... Mislim a oni to mene mal zaje*** Sem pa že nekje napisala, da se ful biciklarm na mestu in premagujem razdalje kao do Kranja pa še malo naprej. Ne vem, če je isti efekt kot na pravem biciklu. Ampak teče pa z mene tako, da najbrž deluje. Splanirala eno luštkano turco v hribovje za soboto, komaj čakam, da se odklopim.Pa še na predstavo v CD grem gledat in poslušat Madame Butterfly. Kaj bom spet norela naokoli...pa še vedno tukaj posedam...kao se je ful cajta Raček kako kaj tvoj post? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Cosma veliko sreče z birokrati Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Včeraj šli še po eno Cyber diagnozo. Ščitnica, svašta. Ima probleme s ščitnico in hrbtom v medeničnem predelu, tako kot rejec (moj dragi). Ta zadnji pregled se mu nekam ni šel , je z vso močjo rit proti izhodu vlekel. Ko smo zaprli vrata, se je pa tako obrnil da je gledal vrata in nam vsem rit kazal , obisk pa tak. Skratka po izvidu krvi je videti, da ščitnica premalo dela, odtod verjetno tudi kao lenoba, utrujenost, celo depresija . Svašta. Šla kar v navadno lekarno po tablete. Zdaj se borimo s pljuvajočim Cyberčkom. 4 tablete mu je nekak cca. 7 x treba dat v gobček, če je sreča. . No bomo videli, baje naj bi se dlaka popravila, lažje naj bi shujšal (lahko da se je redil tudi zaradi motenega delovanja ščitnice), pa bolj razigran naj bi postal. No sem se odločila da je to to, da se bo tačka popravila brez operacija, pa da bomo dali en čas ščitnico terapijo skozi, potem se bo pa počasi zmanjševala doza nazaj in verjetno prenehala. Nujno rabim uniformo za medicinsko sestro , pa negovalko, mater mam dela s tem . Danes zmenjena z eno Pujso iz trgovine, greva še medve na en check point, pa potem blebetanje dolgo v noč, pa prespat pri njej doma. komaj čakam . Ona pa je optimizem in energy d.d. . En lep in navihan dan tudi vam Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Nujno rabim uniformo za medicinsko sestro , pa negovalko, mater mam dela s tem .Janja en pobož za Sajberja Tele uniforme, sem pa videla v Sanolaborju in pa Red shopu. Ne vem katera bi ti bila bolj všeč in katera bi ti bolj prav prišla Selene Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Hihi dobro jutro enkrat za spremembo še od mene ob tako zgodnji uri Včeraj sem po tistih treh urah spanja kar padla v posteljo ob devetih zvečer, pa spala skoraj do sedaj Si sploh nisem mislila, da je tako lahko bioritem zamenjat No, nekak imam tudi sama podobno obdobje kot Mick, spremembe bi bile dobrodošle, in tole je ena prvih... Tibetančki so že za mano, krucifiks, kako sem zategla cela... Komaj čakam, da bom malce bolj raztegljiva, zdaj niti uživat ne morem v njih, kot se šika, ker se mal preveč matram :o|o: Potem grem na tržnico, sem se odločila, po svežo zelenjavo, najrajš bi še Candlelight na kavico poklicala, sam kaj, ko verjetno dela Aja... pa ful je lep sonček zuni!!!! Komaj čakam, da grem ven, na zrak, skoz tivoli do centra Včeraj je bil ful luštkan dan... tut jaz spoznala eno čudovito toplo lunatko , napisala še eno pesmico , šla z nasmehom v srcu spat Aja pa res se mi je uspelo uspešno prenest okol s tobakom, skadila sem pol manj kot bi drugače cigaret - ehehe poznavanje samega sebe res definitivno ne škodi, če se ti ne da prav po vojaško disciplinirat, se lahko vsaj na finto vržeš Aja... Cyberdogu pa čimveč lastne iniciative njegovega teleščka pri okrevanju Čudovit dan vam želim, lunatki Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Janja en pobož za Sajberja Tele uniforme, sem pa videla v Sanolaborju in pa Red shopu. Ne vem katera bi ti bila bolj všeč in katera bi ti bolj prav prišla , jaz mislim,d a bi znala bit una iz red shopa bolj aktualna . Cyberček bo pa vesel poboža, grazias, je tako mečkalasto bitje, sam da se ga dotikaš, tut če mu glih najbolj ne paše način, ampak sam da se ga mečka. Saj bo, hvala za lepe želje. Jaz pa tudi zate navijam, da izpolniš vse, kar imaš v planu . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 Kako smo kaj, soncki, rozce, srcki, murncki? Zunaj ful disi.Zaspala okol 21h (moje 'sredstvo' proti stresu in razburjanju - ce sledi kaj podobnega, grem kar malo spat), me zbudilo ponoci kreganje - eni sosedje nasproti so se ful kregali, zijali, malo butali...Pa so se mi ful smilili... tele zgodbe ljudi.....Tko grozno je, ce se ponoci kdo dere in joka in vse tole, me kar stisne, ker se vse se bolj slisi... pa nekako se bolj zalostno je... Danes bila ze zelo zgodna, ob 7:50 sem bila ze nazaj iz mesta, malo sem ze spucala avto (aja, ptici! spet presrackan avto, bo treba v pralnico).... Zdaj pa imam totalno guzvo. Ja, dam refresh (ker sem bila skoz konektana), da vidim, kaj dogaja danes kaj, pa vidim 128 folka gor (samo na forumu!!). Kul. Lep dan vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts