El Nino 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 128??? Heh no ja dobr da jih ni 130 Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Kako smo kaj, soncki, rozce, srcki, murncki?Ojla Marsa in vsi ljubčki, metuljčki, kakšen lep jutranji pozdravček!Cvetoče sem, gotovo tudi vi in tako naj ostane... Tak lep dan se je naredil, da je greh, če ne bi uživali maximalno vsem, Stankaaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Miki je danes malo vstal, da se lahko bolje razgleda.Poleg tega sem Mushi nekaj obljubil.Torej, ikonce - cont.:Tamara - komplicirana ribica, v zelenih niansah Mushi - če namerno skvarjeno podobico pazljivo pogledaš, opaziš lepe poteze Lucifer - samo na ikoni se da explodirati neskončnokrat, v lajfu samo enkrat :xx!: Tjazy - ko zrasteš v 190cm visokega Matjaža, te bodo še vedno klicali - kako že? Ikonca vztrajneža na svoji poti. Umetnica - kdor noče vsega pokazati, a je to umetnik? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 iIIiiii Piko, a Miki tvoj mačkon?malo ga pobožaj še namesto mene Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ehehe poznavanje samega sebe res definitivno ne škodi, če se ti ne da prav po vojaško disciplinirat, se lahko vsaj na finto vržeš WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 piko iiiiiiiii........... ah.. mene pa danes neki glava buba.... se vid.. ko grem jutr na faks pogledat.. kak gre to men že na neki.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 lana1 - je tisto ikona čarovnice? ...ja, Piko, kako si uganil ? Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 piko hm, danes še vedno pod isto energijo kot včeraj... pa me čaka zanimivo popoldan... danes sem v službi pomila 12 okenj, posesala, pobrisala ves prah... očitno sam jaz to delam... je blo pa veliko smeha, naši fantje uživali čez šipo ko sem jaz se nekaj bemtila in trudila se na vrtečem stolu v pravem položaju ostat... a je že mimo lakotni dan? jutri pa post a... sem razmišljala da bi jaz tud začela nazaj s tekom, pa so mi odsvetovali zaenkrat in popolnoma razumem zakaj... hehe kondicija na nuli, bo treba najprej na sprehod... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 hojla dragi moji!!! kako ste kaj, jaz vas totalno pogresam, pa nimam casa niti pisat niti brat sem po moje zamudila ze kaksnih 29 strani, ampak...bom ze enkrat nadoknadila...se pocutim, kot prvic na LF v glavnem: bodite dobro, pazite nase pa vsi ven na soncek!!! kmalu vec Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 helou grofica draga! delam, pa okrog se vozim za delo...pa neke neprofitne zadeve urejam, zdaj razumem, zakaj so neprofitne veliko casa za malo haska tako, da ni ravno uzitka, je pa zadovoljstvo vas bom pa se tolko rajsi videla drugic, ko bo vec casa (upam, da ni bilo kaksnega partya vmes, ker nic ne berem, pa smo se zadnjic nekaj dogovarjali.....ane?!) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 še vedno veliko gostov tule, dobrodošla najnovejša -luštna oddana blond bejba Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 Ojla, Tinka, lepo ko se javis malo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 (upam, da ni bilo kaksnega partya vmes, ker nic ne berem, pa smo se zadnjic nekaj dogovarjali.....ane?!) Eh, Tinka, nič zanimivega zate, vsak teden je le tortin dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 (upam, da ni bilo kaksnega partya vmes, ker nic ne berem, pa smo se zadnjic nekaj dogovarjali.....ane?!) Eh, Tinka, nič zanimivega zate, vsak teden je le tortin dan ja stane samo zakaj te nikoli ni???khm le kaj naklepaš...??? :o|o: NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 Res Stane, fino bi bilo, da bi kaj do LJ prikrozil, bi se morda v zivo lahko bolj ucinkovito zmenila, vse na broju, ck, samo izberes...Pa sproti lahko uletis recimo se na tortice... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 hja marsa kaj pa ti???tebe tut ni blo za vidt...niti v slonu niti v vikiju...ampak dobr v tretje gre rado... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Kaj, v soboto sem bil, pa sem s Susmanom čaj pil, namesto se z vami sladkal. Niti ene nisem mogel doklicati Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 v soboto...hkm stane...izdal si se... prve tortice so ble v sredo druge pa v četrtek če se ne motim... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 V soboto in nedeljo imeli strašno žurko....prjatlca imela 40 let in smo šli v Medano.... bili smo pridni in se izkazali z raznimi nastopi in v ritmu jugonostalgije plesali dva dni ....kolki so se mi vneli od plesa, da se kar majem ....jaja, kondicije ni nikjer... bo treba večkrat plesat. Tinka po dolgem času... upam, da si ok BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 dobrodošla najnovejša -luštna oddana blond bejba Hehe, Selene, priznaj, da si takoj vedela...da sem to jaz...upsssi... ..mogoče pa nisem, sam se mi je logično zdelo, da sem to jaz...kdo drug pa bi lahko bil lušna oddana blond bejba... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 jaz če bi bla blond Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 bi se našla še kakšna oddana blondina BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ..hja, gužva tule z lušnimi blondami.. Selene, ne mešaj se zraven...al pa se pobarvaj... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 sej sem hotela veš v petek, pa frizer ni bil zato... pa ne vem zakaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 Selene, ne mešaj se zraven...al pa se pobarvaj... Evo, Astra, se jaz na blond, ce se ti na oranzno! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts