candlelight 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ...hm...na kaj se bom pa potem zgovarjala...ko zinem neumnost... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 Hmmm... ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 da si pač prikupno zmedena bivša fejst blonda, a še zmeraj fejst Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 "bivša fejst".. :xx!: ...take traparije govoriš, kot da bi bla ti blond.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 sem ugotovila, popravila pa očitno prepozno, hehe, sej sem vedela da sem mal blond Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 hej punce, sej ni važno, kaj je na glavi...bolj je, kaj je v notranjosti BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Candle...če si blond...se tko ve... Selene, sem bla hitra, kaj.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ma kot bi zanalašč čakala me vzamete v svoj klub sem se ravnokar dokazala.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Selene, zaenkrat sam kot opazovalko...se boš morala še kdaj dokazat... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 a si popravila a .... jaz sem pa mislila napisat juhuhu... a se ne dokažem vsak dan sproti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Uspešno opravila prvo lekcijo iz vrtnarjenja Baje, da nisem čisto brezupen primer Mi je bilo najprej škoda rožice ven pulit xrosex pa sem izvedela, da je to plevel in sem se z ihto spravila nanj Nisem vedela, da je puljenje tako sproščujoče Še en dan dopusta škoda, da je ravno mlaj :xx!: No ja, če bo tako vreme, kot danes, samo ven! Lep večer vsem lunatkom Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 V soboto in nedeljo imeli strašno žurko....prjatlca imela 40 let in smo šli v Medano.... bili smo pridni in se izkazali z raznimi nastopi in v ritmu jugonostalgije plesali dva dni ....kolki so se mi vneli od plesa, da se kar majem ....jaja, kondicije ni nikjer... bo treba večkrat plesat. Tinka po dolgem času... upam, da si ok ...si mi povzročila skomine...mene pa tako vleče tja v Gradnikov rojstni kraj...na dneve poezije in vina... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 na leto za 6milijonov neuporabnih zdravil :o|o: ( slo. zdravstvo)lahko jih vrnete..nazaj....lekarne sprejemajo....tv dnevnik.Plačajo menda dvojno ceno POP TV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ZANIMIVO .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Imaš veliko zalogo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 stane, a jaz, ma dai...jest vzamem le aspirin,ko res glava prtiska nekam dol....poznam pa starejše, kolege in znance, ki vem, da jih mečejo...jim bom priporočal tole, je zelo koristen podatek .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 absurd je, da si mestni direktorji vzamejo še dod. k plači pa čeprav ima podjetje še izgubo.mol http://sl.wikipedia.org/wiki/16._maj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Ful naspidiran dan.. dopoldne s prijateljem kupovala velike sope roz, ker ima njegova punca rojstni dan, pa ji je hotel presenecenje napravit.. se so romantiki na svetu..sla obiskat mamo.. je ze ful boljse, konec tedna jo spustijo ven.. imela klopa in fasala oboje - borelijo in meningitis.. za enkrat zgleda, da brez posledic..prisla domov, motor cakal pred vrati.. ga je oci iz servisa pripeljal. In si nisem mogla kaj, da se ne bi v mesto z njim zapeljala.. na sladoled, potem pa se na sinhro.. dve prijateljici sta mi pomagali songe za risanke naredit.. saj ful rada sinhroniziram, samo ko mi pa pesmice podtaknejo.. imam pa rada malo pomoci.. pac, nimam glih 100% posluha..V glavnem, motor je . ful obvladljiv, pa navadit se moram, da potegne precej bolj kot bratov.. itak me pa zdaj dva dni voznje z nekom, ki obvlada caka, tko da se bom kaj novega naucila.. Grem se nekaj pojest.. neke zamrznjene palacinke so v zmrzovalniku... nocko! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 .. je ze ful boljse, konec tedna jo spustijo ven.. imela klopa in fasala oboje - borelijo in meningitis.. za enkrat zgleda, da brez posledic.. groza!!Ampak ne razumem....kako brez posledic... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Dobro jutro! Naj se vam naredi lepa Merkurjeva sreda in naj vam vse uspe v njej ....lep dan, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Ha...merkurjeva sreda...moram počakat, kaj se mi dons obeta... mam pomemben opravek... Jasno...dobro jutro vsem vam...ja ja...vsem...čist vsem... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 jutrček... danes je pa zame post, za menoj pa tibetančki Imela ful žive sanje, jih moram mal premlet, ker imajo sporočilo zame. a niso rekli da bo danes sonček, jaz pa vidim neko črnino nad nami, ....uživajte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 dobrojutrodoberdan you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Včeraj preživela en coolski dan s Svinjico . Imamo letni obred servisiranja, pa potem day off. Prečvekali, preblebetali svašta, se nasmejali, skratka, moja adrenalinska doza . Danes pa bo ziher spet en navihan dan, ki ga želim vsem vam Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts