Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

evo mene....hehe

biu ucheri v zagrebu :xx!:

ne morsh verjet, kaki prepotentnezhi....k maribirchani :xx!:

chista purgerija :xx!:  :xx!:  :xx!:

A to si bil službeno tam na C4 na šahovnici x:Dx :eek: x:Dx ?

Pošiljam 7 slovensko svinjskih x:Xx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ne morsh verjet, kaki prepotentnezhi....k maribirchani :xx!:

chista purgerija :xx!:  :xx!:  :xx!:

:eek: .....ha-ha.......skor vsi k spoznajo mariborčane pravijo ravno nasprotno, da je to značilno za močvirnike. Zanimivo, ne x;)x :vragec:

hehe

vprashi koga tuki.....

k vas je vech k chefurjeu

a u mariboru med tednom sploh kdo she zhvi....razen kuharc pa polcajou

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Mi smo imeli pa takega prfoksa, blazno me je obozeval, v 1. klopi sem sedela in vedno me je kaj... omenjal, namigoval malo in tko...

Ko so bili neki prazniki in tko, ko smo nosili roze tastarim ali pac darilca, so me v klasu zanalasc dolocili, jasno, marsa gre (kao stos, ker me je imel tok rad stari), ajde, OK, grem voscit... Mu dam roko, je tip ne spusti, se vec, zacne vame lesti, da lupcka..

In jaz, z gnusom v bistvu, nic lupcka, pa stran se agresivno odmaknem...

Zanimivo pa je bilo to, da je taisti prfoks nenehno omenjal mlade punce in pohotne slinaste ocalaste starce (ker je bil on natancno tak). :D

Me je pa en 'cefur' enkrat v palmi za rit zagrabil, pa sem ga odrinila in me je potem z vso silo mahnil na gobec, da sem bila kak teden brez nosa - samo ena bula od lica do lica pa oteceno, krvave oci, kasneje plave, zelene, rumenkastorjave in tko...

Tedaj sem bila najbolj ogorcena v lajfu.

grem po redarje, oni pa ze vse vejo, da sem mu baje rekla, spizdi bosanc (kar ni res, samo besno sem ga odrinila...).

Bili eni 'frendi' blizu, zelo zamerila, ker mi niso pomagali, so se pa kasneje eni zorganizirali in da bo nekaksen pretep, samo se potem ne spomnim, kaj je bilo. MOrda je celo bil, megleno se spomnim necesa...

Skratka, tip me je med plesom zaslatal in ko sem ga odrinila, me je kresnil na gobec. :o|o: :xx!: xrolleyesx :O:

A si predstavljate?

Sem kar malo pozabila na tole... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kuko dobr dene....................................k je tam.............................................................................

..................................................................od dalech

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

no ja....mbjevci mi jih lih ne dajejo, k se jih izogibam

mamo pa klele dve mbjevke.......k tut che ju ne bi blo :xx!: .....pa ni samo moje mnenje x:Dx

mam pa zhe raj, de me SLOVENKA bozha ....kokr pa ena shtajerka x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou...tralala

:8): hecno, jaz sem pa ravno razlagala, da sem bila 3 dni v mariboru in je bilo super, koncentracija zafnanosti v zraku je bila dosti manjsa kot v dragi ljubljani...ki jo imam zelo rada, da ne bo pomote...in kot novogoricanka sem nepristranska med tema dvema mestoma x;)x x:Dx

purgerji pa so zafnani do konca, je ze res...jim nekako pase zraven k imidzu x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

uh ja kaki hudi party khm piknik je bil včeraj... Fiziki pa Matematiki.... za en kup piflarčkov zelo dober žur :D sem se zabaval.... in "zabaval"... no ja ajd lepo je videt da tud ljudje s 150 IQ ja so ko so pijani samo pijani :D no ja dobr je blo zjutraj pa na predavanja iz moderne fizike ob osmih.... :xx!: prespal v ljubljani... kar pestro prvo uro zamudil.... ahja o to tko da mal opravičim zakaj me včeraj nič ni blo gor...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Fiziki pa Matematiki.... za en kup piflarčkov zelo dober žur

Ja kaj pa ti študiraš? Meni so pa matematiki rekli, da se ravno njim ni treba piflati? :eek:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

hja saj kul piflat se nam res ni treba sam "piflarčki" se reče pač takim geekom in to najtežji intelektualci...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:O: :switz:

Onega, ki sem ga sanjala, sem zdajle tu imela! 7cm, dzazno! :O: :o|o:

Srsena!

Tumach, najprej so bile muhe in mravlje, zdaj bojo pa ze kar gigantski srseni tu! :xx!: :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, pa dobila danes za rojstni dan (to so te nase finte s frendicami, o, pa res, ena v skorpijoni, druga pa v biku sta mi voscili) tako lustno darilce z vsem zivim:

Velicastni Saturn (da ga bom imela doma in se nom mogla vec zgovarjat, da sem ga morala vrnit v knjiznico, pa 'ziher mi bo vsec, pa najbrz bo vsec tudi Timu'), vijolicasto majcko, modrolila iz ful dobrega materiala tangice in himalajsko sol z navodili. xsrcx x:Xx :vio:

...

Drugace pa izvedela, da sta frenda eden z nenadno diagnozo neozdravljiva bolezen in drugi s pred kratkim izrezanim tumorjem (videli se nismo 2 meseca, pa je to bilo vse vmes), poleg tega sem pa izvedela se za smrt dveh (!!) znancev, ki sta umrla zdaj v tem krajsem casu. Eden eno leto starejsi od mene in drugi kake tri leta mlajsi.

:V: :sori: :o|o:

... sem vedela, da je veliko folka slabo sanjat, sem cakala na kaksne slabe novice v bistvu...

Picasso

Jaz pa končno iz vrta. Kar dobro me boli križ. Povezala sem liste narcis, populila orumenela stebla tulipanov in to je bil drugi del mojega razgibavanja. Prvi del sem opravila zjutraj v bazenu. Vse za novo pridobljeno linijo xDDx vse iz sovraštva do špeha!

... sem vedela, da je veliko folka slabo sanjat, sem cakala na kaksne slabe novice v bistvu...

:o|o: not so nice..ampak fino glede darilc x:)x

jaz pa spet v sluzbi, sem bila tako povozena dva dni, da sem se odlocila in sla prej domov in spat, zdaj pa v miru se naprej kaj narest, ker mi ni bilo za gledat po dnevi, prazna glava, prazen pogled...sploh me ni bilo 'doma'. tako je tore to, ce nisi 'pri sebi' :eek: x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Jaz pa danes uspela doma počistit en vogal, poln stare šare... pol mi je pa zmanjkalo volje za pospravljanje xrolleyesx

Spedenala en del korit na terasi... kupila verbene in nasadila v eno korito (hm... na mlaj x?x x!x )... pripravila zemljo v drugem, ki še čaka na cvetje... tole nabavljam postopoma, malo po navdihu in kar se mi zazdi :inocent:

Potem pa športno popoldne :hepko: ... čez cel dan pa lunin post x^x

Huh, sršeni :OO!: ... ena redkih letečih živali, ki mi povzročajo neugodje :O:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

x8Dx naredila prvih 60-70km na kolesu, ne vem sicer, če bom jutri lahko hodila x:o)x bolj pomembno je, da sem premagala mlajevsko razpoloženje. x8Dx x;)x
Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Marsa... :V:

sršeni..saj ne morem verjet..imeli obisk...sedeli na terasi..in naenkrat priletijo sršeni...eni trije konkretni komadi... :xx!:

mick.. :palec: ..za post..jaz imela tudi najboljše namene...potem pa najprej sveži kajmak...in lepinje..prinesel gospod iz srbije...potem pa še večerni obisk...cviček, mal pršuta..in kaj naj vam rečem... :xx!: ...kr nosila sem malo po malo na mizo...hec,na koncu jim je najbolj pasala zelenjavna juha..ki je ostala od kosila... x:Dx

za kolo dans nekak zmanjkalo časa.. x:Ix

nočko x!x

Astra

Per aspera ad astra

tudi meni uspel post in pogled na tehtnico zjutraj je privabil nasmešek x:Dx , tudi Tibetančki uspešno za menoj. Danes pa nekaj dobrega in lahkega za kosilo, da ne dobim prec vsega nazaj, hm...

aja Mick,čestitke za skorajšnje napredovanje :palec:

dobro jutro tazgodnji in vsi ostali....dobrojutro borism....spet nas čaka en lep čudovit dan, sonce sije, zunaj vse diši po raznih rožicah....kmalu bo dišalo po lipi.....komaj čakam, ker je ena glih tle pred pisarno in steguje svoje veje proti oknu...božansko pravzaprav x:px ..........obeta se gužva v kratkem, bo treba noči skrajšat na minimum, pa manj tle na lnf viset...pa bo že x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hej...dobro jutro vsem... x:Dx

Danes spet letim na Žale...prijateljici umrl oče... :sori: kar abonirana sem na pogrebe... :V:

Potem pa končno k stari mami...juhej...jo že doooooolgo nisem vidla...bova kosile skupaj... :palec: moja moja moja zlata mamika... x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...