Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

.........s škafom, podmornico, gliserjem, jadrnico, trajektom.........al čemerkoliže sam da gre ........... x:Dx x:o)x x^x x:)x x;)x xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Uhhhhhhhhhh, en ekstra special day včeraj.

Sva se odpravljala proti domu, pa malo pred cestnisko postajo avto izgublja na moči. Dragi mi reče, pa kaj je to z avtom :eek: , pogledam mal števce - strokovno :o|o: , vidim števec za temperaturo nabit do konca. Kak km za cestnino je pa servis. Cool. Ustaviva, postavijo diagnozo - termostat, ampak ob 17h ni nobenega mehanika tam. No saj ni važno, vem da bojo dobro poskrbeli za avtoček. No pa na žalost tudi nadomestnega avta niso imeli, ker je za k nam nekam smotano domov z busom - 4 na dan vozijo, tako da nama vedno dajo nadomestni avto, pa nama ga velikokrat ni treba plačati. No ja, sva šla peš proti postaji, ugotovila, da ni voznega reda na rakeku, hi hi hi. napadla poštarco in jo vprašala, če slučajno ve, kdaj gre kak bus, ugotovimo da čez 2 uri. No pa štopava in dobiva prevoz do Cerknice. Se usedeva na kavo, pa bla bla bla.

Z avtobusom sva šla domov, doma pa Cyber klopka z rilcem do tal xrolleyesx :o|o: :V: , kje da hodiva. Ga potolaživa, božava, vse živo, se še vedno muli :sori: . Pa mu rečem. O.K., če pa tok na uro poznaš, pa povej zdajle, kok je ura x:Dx .

No pa sva šla spat, dona pa eno urco prej vstala, ob 3h xDDx . Dragi bil čist v šoku, potem pa 2km sprehod do postaje, pa še zvezdice in reganje žab, pa mraz. Pa sva potem pol ure čakala na bus - 15 minut pride kasneje kot je na voznem redu, pa mal rezerve sva si vzela, ker dragi težje hodi (ima težave z nogami, pa nobene ta prave kondicije), ker bi nekak z naslednjim busom v popoldansko izmeno prišla :inocent: .

Celo pot sem spala x;)x .

Od te cele zgodbice se mi zdi coolsko, da se niti enkrat ni razburil, kajti računalnik in avto sta njegovi občutljivi točki x:o)x , tako da ga moram pohvaliti x:Xx .

No en navihan dan vsem skupaj x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ti pa res pozitivno jemljes vse... x8Dx x^x

... ce bi se meni tole zgodilo, bi ves post bil sestavljen iz samih :xx!: in :!!:.

x:Dx

Pa razmisljas, kako ON ni ven padel, kot - ti moras bit pa vedno kul in vse.... Ga kar crkljas, je lohk vesel, ko te ima.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo Marsa, popravila fonte xsrcx :inocent: :2src: .

Jah s temle padanjem ven je pa tako, da jaz nimam dela s tem na sebi (imam druge teme za pošlihtat) , ker se me te zadeve ne dotaknejo. Ne dogaja se mi, da bi npr. v vsakdanjih nevšečnosti izgubila živce, ker se mi zdi škoda energije. Pokukam v situacijo, ocenim kaj je v njej dobrega zame in se veselim tistega, neugodne zadevice se pa potem itak tudi poštimajo.

Njega pa veliko zadev vrže iz tira, pa je na momente življenje v njegovih očeh malo maj krasno, kot bi lahko bilo (tako kot za vse, ki imajo tako funkcioniranje), pa ker mi nekak xsrcbumx v njegovi družbi drugače bije, sem vesela vsakega napredka, ki ga naredi xyesx .

Izvedela, da bo reportaža modne revije Night Fever v oddaji Sijaj na TV3, v sredo 28.aprila 2004!

Kul, Contess, thx za info, ce bos pa na broju, pa v soboto se 1x spomni, ker ti se bos ziher spomnila. x;)x

Bi res rada gledala (da te bom lohk kritizirala pol.. x;)x x:px)...

Dobila sem eno alergijo po vratu, pa sem imela samo verizico iz belega zlata (nanj pa sicer nisem (bila do zdaj) alergicna)! :xx!:

Hmm.. mogoce pa sem imela kako jopico ali kaj s kovinsko zadrgo oz. s stilckom... Kaj mi gre na zivce. xrolleyesx

Drugace pa - kul, ful lepo vreme danes! x8Dx x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No Alianči, kak bike? x:px

A je Naked? x8Dx

Samo ne kak čoper :xx!:

zakaj pa čoper ne? A so oni prdci boljši? Kaj mi grejo na živce na cesti, tisti ta prfuknjeni.

xrolleyesx

Boga Marsa.... jst tud popizdim ob vsaki novi alergiji.... :xx!: :sori:

Mushi

Zbudim se, a ne zaradi ure. tema je še. Škripajo deske v podu. Ali nekdo hodi po stanovanju? Skočim pokonci, z nočno mreno še ne vidim nič. Nobenega ni. Vrata pa odprta... Tečem ven, vse je odklenjeno in - nič. Pred hišo najdem torbo, v predalčku za denarnico in dokumente je prazno. A sem moral imeti ravno sedaj toliko denarja notri?

No, sedaj sem pa brez vseh dokumentov. Malo se umirim, drugega ne manjka nič. Prvi občutek sreče - urca, darilce moje drage, je še! :vio:

Brskam po torbi, če manjka tudi mobi in se spomnim, da je že spakiran za popoldanski izlet. Glej, še denarnico, kjer imam izključno dokumente od avta in vozniško, mi je pustil. Hvala ti, kdorkoli si! :vio:

Pokličem modre angele, prekličem BA, potem je pa že čas za jutranje kolesarjenje. Po okoliških ulicah oprezujem za kako odvrženo denarnico... Tu pač ni bilo sreče. :sori:

Dan postaja vse lepši. Počasi se utirjam v dnevni urnik. Ne, ne bom odpovedal popoldanskega izleta! :vio: :inocent: :vio:

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

:sleeping: morning srcki...

Sla spat ob dveh in neki, tamal delal do stirih in neki, vstala ob 8h, da sem se enkrat prebrala vse skup.. Preseneca fant.. kaj je kul napisal.. zgleda da res pod stresom boljs funkcionira.. :o|o: Sam sem mu rekla, naj si naslednjic postavi dead line en dan pred rokom... Kaj pa ce bi mu racunalnik crknil...

Soncek zunaj.. razmisljam a naj se grem stusirat in oblect in na zajtrk, al naj se se za dve uri pod odejico stlacim...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Poslus, Piko, a kar odprta vrata imas ponoci?

Potem pa si lahko vesel, da je bilo tako kot je bilo.

Sola zate.

Sicer pa - moje sozalje, fajn pa, ko tkole jemljes. :palec:

Aliana - pejt se stusirat, pa na zajtrk, pa v lajf, ce bos sla nazaj spat, ti bo zal, bos potem se bolj sesuta. Najbrz.

Saj jaz sem pa vedela, tistole s tamalim. Veliko nas tako deluje - na koncen dedlajn. :8):

Picasso

Piko :palec: , kako si to sprejel. To je moja največja fobija, kar si pravkar opisal...nekoč poslušala eno punco, ki je to počela, da je prišla do denarja za drogo. Kar sprehajali so se po stanovanjih, medtem, ko ljudje spijo...brrrrrr

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

dobro si jo odnesel, piko....!

spet en lep dan, zivela zemlja!

ko smo ze pri modnih revijah: dve moji prijateljici delata modno revijo v celici 13.5.,

pa so ju danes povabili na 'dobro jutro', ker je njuna kolekcija iz predelanih oblacil, in jim je padlo v koncept :palec:

super tole, ker sta se studentki!

sem vesela, sta fini punci, delata dobre stvari.... xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

dobila zanimivo pošto in sedaj pojma nimam kaj naj storim... a je slučajno tule gor kakšna dobra duša, ki ima zavarovalništvo pa odškodnine v malem prstu... bi mi pomoč ul prav prišla...

šibam dalje

aja še to, a veste kaj sem danes ko sem se šetala po mestu opazila... pomlad je tu, res je pomlad tu :2src: xsrcx

a veste kaj sem danes ko sem se šetala po mestu opazila... pomlad je tu, res je pomlad tu    

Ja, tudi jaz (danes opazila) :palec:

Sicer bom zdej začela kihat, sam bo vseen fajn.

jst pa včeri! x;)x x:)x

Mushi

Kolk je lep dan zuni!!! :lol: :lol: :wub:

Aja, dobro jutro vsem z moje strani x:Xx (Vem, ja, Sončna Vila se zbuja sredi dneva in mora zamenjat ritem... :o|o: x8Dx x:Dx )

Pod tuš, pa direkt na rolerje! :onfire:

Lepo preživite dan xrainbowx xsrcbumx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

a veste kaj sem danes ko sem se šetala po mestu opazila... pomlad je tu, res je pomlad tu    

Ja, tudi jaz (danes opazila) :palec:

ja pa res da je tu :2src: ! v šoli se že vse skup sleče kot kurje črevo :o|o:

jaz pa sem zbolela! ti šment! in ravno zdaj. jutri grem v kančevce :inocent: na duhovne priprave (če bom kok tok ok). pa še podelitev priznanj za bralno značko je jutri (pride roza :palec: ) tak, da grem v šolo, če pa nebo šlo pa bom šla domov tak kot danes :o|o: :C: .

mejte se radi....

Nord x:Xx , tok časa te ni blo na spregled, al te pa jaz nisem zasledila x:Ix .

En pobož, da se čimprej pozdraviš x:Xx .

Hoj, Kris, pozdravi Nord - k cimprejsnjemu okrevanju!! :detelca: :palec:

Jaz pa sem bila danes koncno po dolgem casu pri frizerju! x:Xx :vio: xcivx

(saj mi je mimo in kar pod castjo tole napisat, ampak ker vem, da bodo nekateri morda kaj pomislili, da prec razcistimo: k sreci dobiva za kako delo tudi placilo in so torej donacije (ki sem jih bajdvej osvezila, pa sploh niste porajtali) jasno nedotaknjene in se na banki; ja, butasto, da pisem, ampak saj pravim, da prec razcistimo).

Sebi sem vsec, pocutim se dbest, pol lazjo, Tim pa pravi, da sem bedna. xrolleyesx :o|o: :sori: x;)x

('saj vem, da mu ni vsec tale ravni frufru').

Mogoce se pofotkam.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...