Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Drugace pa izvedela, da sta frenda eden z nenadno diagnozo neozdravljiva bolezen in drugi s pred kratkim izrezanim tumorjem (videli se nismo 2 meseca, pa je to bilo vse vmes), poleg tega sem pa izvedela se za smrt dveh (!!) znancev, ki sta umrla zdaj v tem krajsem casu. Eden eno leto starejsi od mene in drugi kake tri leta mlajsi.

:V:  :sori:  :o|o:

... sem vedela, da je veliko folka slabo sanjat, sem cakala na kaksne slabe novice v bistvu...

:OO!: :OO!: :OO!:

Pa kaj je zdej to same smrti!!!!!!

Take nepričakovane..

Umiral se bi naj od starosti, bemti!!!! :V:

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz pa končno iz vrta.

Pa končno spet majčkeno na forumu x;)x .Jaz včeraj nisem počela nič posebnega, me je bil ap cyberček full vesel, en dan me ni doma, pa take ovacije.

En navihan dan vsem skupaj x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

danes me zopet čaka delo, delo, delo, delo................... xrolleyesx

takega tempa ne bi zdržal še en teden / do pon. moram oddati 146 strani teksta, sem šele pri 32 strani xrolleyesx - pobralo me bo................

sokrates

Kaj ste lustni! :)

Cestitke za post, tistim, ki vam je ratalo. :palec:

Tisti, ki vam ni - nic ne de - meni sta mesecno dve (no, celo 4) za hujsat oz. se postit, tako bo se ful priloznosti. :)

Emilija, zivjo, po dolgem cajtu spet malo naokoli, me veseli! x:)x :palec:

Mushi - smrti, ja, to ze dolgo ni vec domena starih in 'neozdravljivo bolnih' (ki se kao ve), ck, pa umre folk, saj ti pravim, dva meseca se nisem videla s frendi, pa takle!

Sicer pa je ful mojih znancev, 3 sosolci (!!) in tudi nekaj zelo dobrih frendov ze mrtvih - stevilni so bili precej mlajsi od mene...

Majica - a ni umrla pred kratkim tvoja babica? A to je druga?

Lep dan vsem. :) :palec:

Danes ima moja mama rojstni dan. xsrcx

Sem se ze oglasila zjutraj pri njej, ko sem tamalega v solo peljala, da ji voscim, jo povabila oz. ji predlagala, da jo peljem v Arboretum (ful rada ima roze) - namesto da ji kupujem v cvetlicarni roze (da si tam kako posebno izbere) - pa sem prepozno povedala... x:o)x x:px xrolleyesx (*biki)... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Majica - a ni umrla pred kratkim tvoja babica? A to je druga?

Druga... x:Xx samo še ona je od stare garde... x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Rachek, se večkrat dans spomnim na tvoj zdaj že zame superdolgotrajni post...... x:)x  xcrossfingx

Huh, kakšen kompliment. x:Ix x:Dx Ja, danes je že 12i dan, sem *zelo* zadovoljen, x^x utrujenost je sicer prisotna, ampak včeraj, včeraj pa je bil en grozen dan ... najprej zaspal, potem ves dan slabo, izločak svinjarijo še par ur po prvem klistirju, od tega prvič tak gost izcedek, da se samemu sebi čudil, :eek: , ves dan brez enerije, slabe volje, slaaaaabooooo ..... :xx!: Mislim, da od "detoksifikacije" xnckrivx ... Upam vsaj. :o|o:

Ampak zvečer je bilo full vredu. Danes bomo videli, kako bo. Potem pa še 2, največ 4 dni, pa končamo. x^x

Sem see ravno vrnila iz službenega sprehoda, sem šla (namenoma) k eni stranki, ki ima gostilno na takem super kraju, da si okice spočiješ in potem sem nekaj trenutkov zaprtih oči sedela na klopci.... pred tem pa sem si privoščila zajtrk v službi - sveže jagode, kak se danes razvajam :2src:

Bravo, Rachek! x^x Tole si pa resno zastavil, prima da zdrzis, saj - Bik! Tu ti to prav pride, malo volje in trme se zraven. :palec: x;)x

Ali si si klistir sam naredil ali si kupil kaksno pripravo kje?

Ali se vsak dan klistiras?

Lahko bi podal svojo izkusnjo v temi Post - kjer imamo ze veliko napisanega in za vse bo dragoceno - tako za vse, ki se bodo odlocili za to, kot tudi zate, da postavis to nekam, da dobi obliko, kot ene sorte dnevnik tudi, ampak tako, dnevnik posta recimo... Saj ne za vsak dan, samo malo, kaj in kako in tko.

Bi bilo fajn, ce bi se ti 1x dalo, pa se zamotis se. xcivx x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

rachek x8Dx :palec: ... sicer pa se 'napravica' za klistiranje kupi v Sanolaborju in to ni kakšen zapleten postopek...

Marsa :sori: ... tudi jaz v teh dneh izvedela še za dve sošolki, da sta precej resno bolni...

sicer pa je tudi meni (in Daši) včeraj uspel post x8Dx ... kakšne tri tedne že imava vsake štiri dni sadni dan in je prav kulare x:px xDDx

Rachek :palec:

Pa Mickeni je zdržal post :palec: pa ti si zaslužiš še x:Xx .

Jaz sem včeraj spet biciklarila 10km z tapravim biciklom (obisk) potem pa še 1h na stacionarnem biciklu. Kaj si delam x:Dx ...še nikoli tako športno zavzeta, ampak vsak dan brez izjeme! To pa je že nekaj! Ne vem če je razlog samo v novih hlačah ampak...po moje se mi je notranje nekaj premaknilo ....thats it!

Drugače pa cel dan nekako preživela v letanju sem in tja. Zdaj grem na fizioterapijo potem pa na bicikl za kako urco ali dve...zvečer pa koncert v Križankah xsingx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mateja - jaz vem, da se bom (vsaj) enkrat v lajfu lotila tega, to me nekako 'tolazi', ce resno zbolim, se vedno imam post, ker sem 100% prepricana vanj - prvic zaradi svojih izkusenj z luninim (kar je res drugace, ker je enodnevni, a vseeno), drugic pa ker me vedno preprica preprosta logika zadev. Tako kot s soljo. Ali z minerali... Zelezom... Itd.

No, ampak tole klistiranje pa priznam, da se mi ne slisi nic prijetno... :8): :sori:

Ja, bojda res ni nic groznega, jasno, ce to vsi zivi furajo, ocitno je nekaj najbolj normalnega, recimo tako nekako kot ciscenje jezika, kar je folk sele zdaj nekako 'sprejel'...

Zelo primerno (post, sadni, zelenjavni dnevi, ciscenje, zdravilne kure...)... x8Dx

KOLIKO naredimo za svoje zdravje - CE LE EN DAN RAVNAMO TAKOLE!!!! x!x

1 dan!!! Nad tem se kaze zamisliti - kaj dnevno uzivamo, se pacamo! :eek: :sori: :V:

Picasso

* Sem osvezila temo POST, pa lahko kar tja komentirate (v zvezi s postom, ki smo omenjali, in s klistiranjem), ce bo kdo zelel... :palec:

Picasso

Ja Marsa, vsak dan 2x, čez vikend sem se 3x, ker sem se takrat tudi zelo slabo počutil (včerajšnji dan je bil do sedaj najhujši, 8i pa drugi zapovrstjo, čeprav vsi pravijo, da je 7-8). Bom napisal prispevek, takoj, ko zaključim (pišem dnevnik :) ).

Mateja: vem, sem sicer že v Negi spraševal, če imajo, ker s tem irigatorjem(tako se "napravica" imenuje) nisem zadovoljen. Slaba plastika. :o|o: In ja, res ni kompliciran postopek! x:px x:Dx x:Ix

Rachek, thanx, ja, napisi, prosim, oz. podaj se sem (Post)...

Pac pa - res, tako pogosto? xscratchx

Picasso

Račk, že uredu, hmmm..mau prehitevaš itak...ampak samo ti poznaš svoj želodec x:Dx

Sonce je in mam še vedno ravne lase ,morda se jih dam navit x:Dx

dan ,dan, nadan..grehi tiho rastejo,

dan ,dan,nadan..ni ga človka,ki ne bi sjau svojo prikrito strast

dan, dan današnji dan.

četrtek je.

dan za dihat in predihat

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

:vragec:

bohdej.... x:)x

dons pa trole prou kulsko x:)x x:o)x :vio:

pa she chetrtek je....hehe...sam she en daaaaan....pa vikend

bemu....zvenim k en arbajter :xx!:

no ja, pa sej tut tale tlaka ne bo vechno trajala x:)x

666 zlomkou....tralala

pa tradicionalen cmok na pujsin rilc

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

rachek :eek: :palec: xsrcx

vidim, da se dosti zamuja, ce te ni tukaj...edini posti, ki jih jaz delam, so te tu, na LF... xrolleyesx

bo ze boljse najprej vec migat potem pa manj jest :vio:

enkrat mi je ratalo tale lunin post udarit, ni bilo prehudo...samo pozabim... :o|o:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

sam she en daaaaan....pa vikend

666 zlomkou....tralala

pa tradicionalen cmok na pujsin rilc

Mhmmmmmmmm, četrtek je itak moj najljubši dan x:Ix .

Sam še 1 dan, pa pol viiiiikeeeeeeeeend x:)x .

x:Dx xDDx x:Xx xDDx x:Dx

Junija poteče veljavnost številnih vozniških

Morel / Po podatkih notranjega ministrstva bo v letu 2004 potekla veljavnost vozniških dovoljenj večine tistih voznikov, ki so jim bila izdana v prvih treh letih po osamosvojitvi Slovenije. Letos bo tako v Sloveniji potekla veljavnost 298.986 vozniških dovoljenj, največ junija, in sicer 113.840. Vse voznike, ki se jim vozniško dovoljenje izteka, opozarjajo, naj ga pravočasno podaljšajo, saj je po določbah veljavnega zakona o varnosti cestnega prometa vožnja motornih vozil z neveljavnim vozniškim dovoljenjem sankcionirana z denarno kaznijo v višini najmanj 90.000 tolarjev in 3 do 5 kazenskimi točkami ali s kaznijo zapora in 3 do 5 kazenskimi točkami...

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pac pa - res, tako pogosto? xscratchx

Jah, jebiga, mora svinjarija ven ... :o|o: V bistvu je tako, da vsaka šola posta pravi po svoje in po svoje ne razumem tistih šol, ki nimajo klistiranja oz. ga imajo samo prve 3 dni, ker je v bistvu svojim postnikovm predpisujejo reabsorbiranje svinjarije v debelem črevesu. :o|o: Sorry. Ja - živali se tudi ne. Oh, kaj res ? :eek: x:Dx Saj živali tudi ne kuhajo hrane, pa kaj ... x:Dx

Tole o živalih pa ne bo držalo, nekatere pasme psov se same od sebe postijo 1x tedensko, naš sicer ne, samo sem sigurna da se določene pasme postijo x:)x .

Hojla sončki x:Xx

Predvčerajšnjim smo čisto nepričakovano naredili žur tu na hodniku (temu se reče torej vzpostavljanje dobrih sosedskih odnosov za tiste primere, ko rabiš kakšne malenkosti, ki jih tvoj apartma ne premore x:Dx :vragec: ), tako da sem včeraj bolj bluzila okrog in pristajala nazaj v realnosti, kot karkoli drugega x;)x

Včeraj...

Šla sem s prijateljicami v Tivoli... Noro, v roku pol ure smo naletele na tri tipe, ki so špegali na nedolžne mlade deklice in jim delali družbo na klopcah, seveda s trdoto v hlačah :inocent: Hmmm vse tri kolegice so reagirale s totalno "back-off" energijo, jaz pa sem samo opazovala... Ni mi popolnoma jasno, kaj se takšnemu folku v glavah dogaja...? Sploh pa potem, če pogledaš na drugi strani punco, ki jo takšen primerek zasleduje... kako to, da ne odreagira in ga odbije? :eek: Kar sedijo še naprej tam na klopci in jim je noro nerodno, strah jih je, tresejo se kot šiba na vodi, pa se sploh ne premakne od tam, kaj šele, da bi mu kaj rekla...? Eh. Kaj pa vem. Verjetno se ne zaveda, da ima v vsakem trenutku svoje življenje popolnoma v rokah, vsaj pri takšnih dogodkih. Sem pa opazila (ok, zdaj bom na les potrkala x;)x ), da se name sploh nikoli ni lepil tak folk, medtem ko na eno od mojih sošolk ful... in se že kakšne tri leta sprašujem, zakaj zaboga? Je možno, da s seboj nosimo zapis energetskega vzorca iz naše zgodovine tega življenja, ki potem privlači določene ljudi...? :inocent: Hm, seveda to drži... Ampak to sprašujem zaradi tega, ker je kar malce presenetljivo opoazovat tisto, kar prebereš, potem tudi v vsakdanjem življenju, v praksi... Te kar malce preseneti, butne. :palec:

Večer sem zaključila ob svečah in klepetanju na hodniku (sedaj imamo pred našimi vrati na hodniku študenta eno super fancy mizico in stole, ki sta jih enkrat prejšnji teden po pijanki privlekla sem dva soseda x:Dx x;)x - sta baje nekje pir ful drago plačala, pa je bilo potem še to vključeno v ceno x8Dx ), iz sobe se je razlegal glas Eryke Badu... Fino. Potem pa na štimanje mojega brloga x;)x

Danes se grem baje izobraževat o delanju jadrnic, me pride kolega kasneje pobrat v Rožno in pelje v eno delavnico, kjer mi bosta dva dečka malce razložila vse skupaj x:)x Hihi prav smešno mi je... sedaj, odkar sem samska, se je kar nekako zazvel zame, da mi bo predstavil par fajn dečkov, pismu, bi mogli temu rečt, da je odprl ženitno posredovalnico zame hehe x:Dx :vragec: Zgleda da je sam pri sebi ugotovil, da sem "fajn punca", in tako bi se rad zazihral, da bo naslednje, kar bom držala v rokah, primerne kvalitete hehehehe :P :vragec:

No, vas pozdravljam zaenkrat... uživajte v dnevu, se pišemo zvečer x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Tole o živalih pa ne bo držalo, nekatere pasme psov se same od sebe postijo 1x tedensko, naš sicer ne, samo sem sigurna da se določene pasme postijo  x:)x .

Ehm Janja, klistirajo, ne postijo. x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...