Mick 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Oj ti ti ti ti ti ti tinka Pridi še kaj v MB, pa ne pozabi se kaj javit. Tud rachek je od tu nekje Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ja saj bom prisla, od kje si se zdaj tako navdusil...? saj rachek gor pise, da vsaka sola posta nekaj svojega uci, pa me zanima, po cem se ravna.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Ma, kar tak mi je šinilo . Pa nisem se šele zdaj tako navdušil. Pozdrav, grem damu. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 uzivaj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 nic ne vidim brat x!x Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Junija potecˇe veljavnost sˇtevilnih voznisˇkih Moja tudi,moram to pravocˇasno urediti! Drugacˇe pa je danes en hudo naspidiran dan, dogodki si sledijo tako hitro, da jih komaj dohajam ampak zaenkrat mi lepo uspeva! Ob petih peljem sina do moje mame, kjer bosta imela sˇtih probo za matematiko in glasbo, pisˇejo oboje cˇez celo snov! Medtem bom jaz sˇla na lov za cˇrnimi zaprtimi natikacˇi, so mi danes skoraj zgorele noge, tako mi je bilo vrocˇe! pa za sˇolarja ene copate(ne vem kako mu rata, da petkrat v letu popolnoma pomoli prste ven) Poskusila nov parfum, ki ga sˇe ni na policah, zelo svezˇe, bom napisala pri parfumih! Mogocˇe si ga privosˇcˇim! Pa bo en,dva,tri vecˇer.potem pa sˇe prerokovanje na chatu, pa spat! takole se tudi da kaj berem...? da bos danes prerokovala...? sem v navzkriznem ognju informacij. CONTESAAAAA, ne me palit pa potem z vodo polit! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 contesa...bod usmiljena... Eja...dons na pogrebu se je dogajal...hudo!!!Vsi stojimo..300 folka... x!x pa en tamal stop iz vrste...leti k snet do vode...v bistvu do pipe, si natoč polno vode v KONDOM...in maha z njim okol, ga vrti, ga lika z rokam, zaliva travo...hudo...midve s frendico se nisva mogle zadržvat... pol zlije vodo vn, ga začne napihvat... tko po 10 min...fotr njegov to vid...hua...štala... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ma jaaaaaaaaaaaaaa, kolko je bil star?haha, je kdo posnel, ker to se bo zihr govoril..še v letaaaaaaaaaaaaa .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 10 prbližn...loh tut manj...noben snemu...ha ha ha bi blo pa fajn... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 dobro v bistvu...poskrbel malo za balans.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 konchn....domana morsh verjet....tole mene killing 666 crknenih zlomkou.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 hut kaj s tabo? ko da s sihta hodis iz rudnika te dni... a se moras vsak dan v ZG vozit al kaj? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 iz tvojih ust u bozhja ushesa....kar se rudnika tiche sam je pa trapast tole...sm glih razmishlu...ceu shiht za mashino,pol pa dam uletim, pa u hladilnik po per,pa za .....hehe bo treba eno zdravljenje .... 666 zlomkastih zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ja takle imamo...jaz imam danes podaljsano bivanje tukaj v sluzbi...pa ni panike, sem bila 2 dni tako zadeta od te lune, da sem samo spala, danes bolje...pa nikjer ljudi pa dober razgled pa od danes super veliko novega rama na mojem racunalniku (sicer ne pomaga, ce jaz ne delam hitreje, ampak...se gre za obcutek ) no, pa delajmo...do kraftwerka bo ze dobro Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 bemu ja.....kraftwerkaakhut dela......prekleta luch :xx!: se vidmo tam....hehe 666 LUXou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 pa ugasni luci, da bos bil fraj...aja, ampak potem se ne bomo vidli no, se vidimo...se pravi, ce bo kdo na kakem kandelabru visel, bos to ti? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 saj rachek gor pise, da vsaka sola posta nekaj svojega uci, pa me zanima, po cem se ravna.... Več ali man po Arioli. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 hej. si se ziv upam, da nisi prevec shujsal...si tak vitek fant, pa zdaj ko 8 dni ne jes... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Dragi moji prijatelji! Evo mene; živa, zdrava in pod kožo še vedno krvava .... Ne morem verjeti, da čas tako hitro laufa... Če kdo rabi dan dolg 30 ur, sem to jaz, da lohk vse sfolgam....Sem v redu..... berem veliko, govorim malo, mislim ogromno in začenjam dozorevati .....Samo na hitrico sem se oglasila, da vas pozdravim ....Nikarte me ne kregajte, ker sem malo zanemarila lnf.... V mislih sem z vami in prav vsem želim vse najlepše in najboljše.Vsem, ki ste med tem časom praznovali rojstne dneve - vse najboljše! Poljubček in pozdravček Nataša Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Še en aktiven dan... odpeljala avto na servis (se bliža registracija), se sprehodila po tržnici - nakupila še nekaj cvetja, si privoščila paradižnik in ribe (trilje), privlekla še vrečo zemlje za korita... Tudi meni poteče vozniška naslednji mesec :o|o: Popoldne iz meni neznanih razlogov odpadlo srečanje s simpatično osebo zato pa sem si privoščila obisk pri frizerki Mi paše tole vreme ... samo izgleda, da ne bo zdržalo :xx!: ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Naky, hoj ... pride tud tako obdobje, anede ... sam, da si kul Jaz sem naspidirana do fula. Vstajam ob petih spat grem, hih, enkrat sred noči, vmes pa swašta ... spet mi ponujajo delo pomočnice in zdej se že mal bolj sprašujem, kaj mi to sporoča... Po osamitvi (saturn v 12. bajti) zdaj dežujejo povabila na vse živo, da komaj dohajam... ravno sem se dobro navadila na samoto, pa tole ... napisala naj bi že tri članke (jaz pa še prvega nisem začela), spacala skupaj tekst za knjigico (ilustracije bodo sestrine), vabijo me, da bi kaj povedala o Indigcih (a nisem že vse )... no, tkole prbližn funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 cool! veliko uspeha zelim! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Mi paše tole vreme ... samo izgleda, da ne bo zdržalo :xx!:Tudi meni paše tole vreme Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Mateja saj boš zdaj-zdaj srečala samo sebe izza ovinka Ravno dobro prišla z koncerta Esme ...opa...gospa ima glas za vikat, res ni kaj. Navdušili so tudi Esmini gostje nek orkester (ne me vprašat za ime) in pa prelestna trebušna plesalka, res je razturila do konca, moški naokoli so bili kar Bila na homeopatskem posvetu in ostala 1 uro in pol....kaj sem se razgovorila-vse živo me je sprašala, še na koncert sem prišla z malce zamude. Sicer je pa to moja osebna zdravnica, tako da ji 100% zaupam. Upam, da bodo moje težave kmalu mimo.Me zanima kako se bo odvijalo tole vse skupaj.Utrujena...se grem zložit v posteljo, jutri pa ponovi vajo...lahkih nog naokrog Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Dobro jutro v novem dnevu! Lep dan, vikend, še posebej vsem " tajnicam "danes, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts