aakhut 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........thx( a mash tit tut tako surlo ) 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 kadar ni kaj po moje, do tal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 kadar ni kaj po moje, do tal oho ho.... a to pomen, de mate tut avto spucan 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 kako pa veš, da mam takrat čistilno akcijo... hihi... na poljubček dobi, potem me pa zeza, na še enega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2004 Zivjo vsi! Pred kaksno uro smo se vrnili z Dolenjske, bilo je lustno, super v bistvu (kot vedno), le da je odpadlo soncenje itd., tudi svezega zraka ni bilo kaj dosti, ker smo bili v glavnem notri... Videla se z nekaterimi, ki se ze dolgo nismo videli... in tko.Nic se mi ne da, sploh ne vem, kaj naj skuham, bomo kar kaksne spagete ali kaj taksnega. Smo tolk jedli, da se mi sploh ne da mislit na hrano. Kljub dezju smo pekli zunaj na zaru vse zivo. Kul. Zdaj me pa caka nekaj obicajnih nedeljskih opravkov... Pa kuhanje.Kar se tice poskodbe, sem pa k sreci veliko, veliko bolje.V bistvu ne morem verjet, da so mi obloge z jabolcnim kisom pomagale ze enkrat samkrat! Navadno parkrat ponovis, pa je kul. Sicer se sepam malo in (spet oz. se vedno) tezko sedim, a je neprimerno boljse.Lep preostanek nedelje vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Sanjalica, Marsa, en zdravilni pobožek za vaju Juhu!!!! Jaz pa danes nisem nič prehlajena, nič ne šmrkam, kar pomeni, da bodo sprehodi v dežju postali stalnica! Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Moj je odšel...v daljni Maribor... :xx!: nisem za nobeno družbo... :xx!: kako bom sama spala :xx!: bemu šefe... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: njegove...in celo njegovo firmo... :xx!: :xx!: :xx!: bemu, bemu, bemu... :xx!: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 da je meni zdejle da sem sama, si pripravim razvajanje dolgo v večer... pa filmček po mojem okusu, hja majica sej bo, ti kr uživi, evo pobožek še zate Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Sej bo rokomet... sam...k bo to ful trajal, da pride nazaj... bom že skor puzabla, kakšen zgleda... Hvala...pa tud sama si bom dala mal pobožkov... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Sej bo rokomet... sam...k bo to ful trajal, da pride nazaj... bom že skor puzabla, kakšen zgleda... Hvala...pa tud sama si bom dala mal pobožkov... kakšen rokomet maš pa ti danes ja kr mal se pocrkljej Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Celje...a ni? majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Sm še kar sam v jok planu. ............ No, tolaži se, da je vsaj v tabolšem mestu, ne Kašen ta bolš mest Ta bolš mest je tuki...ob men Mick... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 aja Cele hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Vidš...kaj vse zveš iz nesreče drugih... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 aneda zdej pa uživaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Američani so v Iraku odvrgli toliko bomb in raket z osiromašenim uranom, kot bi ga vsebovalo 250.000 atomskih bomb iz Hirošime.Torej, tam so že izbrisani. Kdo bo vrtal nafto? (Večer, 22.5)hja no jasno iračani bodo furali nafto tam... bobnar rahlo dvomim v te podatke... prvič osiromašen uran je ful drgačn od običnega urana..... tolk manj seva da je tud če gaje 250000x več ni blema... in drugič kdo pa v hirošimi živi? huhja japonci jasno pa še dost jih je tam... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Pred urco in pol prisla iz Pule... Z motorjem.. Hudo lep podaljsan vikend, od cetrtka.. Spoznala en kup folka, se clo neki hrvasko poskusala pogovarjat.. Ma super v glavnem.. Zdajle na poti nazaj pa skor zmrznila, vcer me je dez ujel in sem imela danes se malo mokre rokavice in cevlje, pa ze itak je bilo mraz, pol je pa se to se na meni susilo.. Ampak drugace super!Pa ful utrujena, se en kroznik gobove juhice si grem nastimat, pol pa kar spat pocas... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Hej, Aliana, zdajle, ko si tole postnila, sem se spomnila, da mi je Daša zadnjič omenila eno hudo bejbo na motorju... tisti dan, ko so imeli maturantje svoj šov ... si bila kaj okoli Križank takrat?... sem namreč kar butnila: 'to pa je bila sigurno naša Aliana!'8in bila nekam prepičana, da si bila to res ti, čeprav te še sploh videla nisem v živo) ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 bobnar tkole je U238 (bogati uran) ima razpolovno dobo 4.5 miljarde let (pa naj še kdo reče da ni starec bogat če doglo živi) osiromašen bratec U234 pa ima razpolovno dobo "samo" 245.000 let... tkole na uč U234 seva 20000x manj kot U238 vsekakor je to še vedno hudo dosti ampak tako dosti pa spet ni... vsekakor raj vidim da mi prleti na vrt pol kile U234 kot miligram U238... resni problem je če človek to diha k dobi raka na pljučih... ampak to je prehoden pojav... deset let počakaš pa lahko prideš tja brez nevarnosti če narediš novo hišo... drgač pa vsekakor ni lepo uran metat naokrog... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Lisa je nazaj Je očitno šla na daljši potep - tri dnevni in jo sestrična najde vso sestradano in ponovno dirkalno - žalostno mjavkajočo na vrhu enega hriba Hvala Sončna, ker skrbiš. No..Car je je bil tako vesel, da jo je kar za glavo zgrabil in celo zmočil - polizal. Smo kar planili pokonci, ko je tako silno veselje kazal.. Včeraj popoldan sva s Š. zaspala in sanjam lisičke v juhi. Se brž zbudim in pravim: Ti - greva gledat,če že gobe rastejo..se je brž strinjal - njam..pražene lisičke . Se zapeljeva do prvega gozda - ura je bila 18..potem pa šok..En možakar naju napade, češ, da je gozd njegov in da naj si ne drzneva laziti po njegovi zemlji....jaz pa brž nazaj - ne, pa ni vaš...ker lastnike poznam in to definitivno niste vi...pa je škoda že bila narejena. Tip je hotel sam iti po gobe..pa sva ga midva prehitela..bera? Nič. Samo rumene odrezke lisičjih betov...nekdo pa je le jedel gobjo juho... in spomnila sem se, da je nekje ob tej uri čudna razporeditev na nebu(mars konj. luna) pa mi ni bilo glih do prehudega stegovanja jezika Sva šla potem raje domov in doma spekla akacijine cvetove... No...čisto divjo hrano v glavnem Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Danes sem preizkusil nov fotrov avto. Kupu je Forda Focusa. Mater je kar opasan avto. Kar potegne. Pa tko udoben, pa vsa oprema, pa, pa, pa... Moram priznat da kljub temu da sem prevozil in vozil ogromno znamk avtomobilov, kombijev in terencev, še nikoli v življenju nisem fural tako novega, glanz novega avtomobila. Po 20 prevoženih kilometrih sem ga jaz dobil v roke. Madona, je treba pazit, da z obrati ali pa s hitrostjo ne pretiravaš. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 volk(ić).....ti ochitno nisi bral KARL-a MAY-a Imaš prav. Od njega sem bral samo Vinetuja. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Dobro jutro in lep dan prav vsem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 dobro jutro you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts