Guest sanjalica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Ponedeljek... Jutranja kava, prvi in drugi čik.... Prižgati računalnik, zbuditi otroke, moža, jih odpremiti od doma... (to je za mano )... polnjenje pralnega stroja, postiljanje, iskanje prahu in spopad s pršicami, kuhanje kosila, obisk knjižnice in tržnice, TV, LNF, v službo na kavo, kontrola pri zdravniku, ... to je moj današnji dan... (planiran ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Evo, opravila ponedeljkovo nalogo - prebrala vikend poste . JAz sem v petek pospravila in imela cel vikend frej, kar se ni pokazalo za najboljše :o|o: , sem full prespala, tudi čez dan, pa mi nekak to ni všeč, hočem akcijo . Drugače pa je imel včeraj cyberček še drisko :o|o: , sem se spomnila da je rekla veterinarka, da se zna v zaćetku odraziti kot zastrupitev - jemanje teh tablet. Nič kaj preveč navdušen ni bil nad tušem, dqa sva sprala, kar je ostalo v dlaki. Si je pa prislužil riž, ki ga obožuje . Potem smo se šli pa igro, tablete not, tablete ven, tablete not, tablete ven,..... Zmagala. Nataly, fajn, da je Lisa spet doma, pismo nam prirastejo k srcu tele naše zverinice . Sanjalica, Marsa, Free, Zlomkič, pa še kdo ki rabi, en svinjski pobož na ustrezno mesto. Vsem skupaj pa en krasen navihan dan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Sanjalica, Marsa, Free, Zlomkič, pa še kdo ki rabi, en svinjski pobož na ustrezno mesto.Tnx za pobož JanjaK, vendar....khmmm....če boš meni delala pobož na "ustreznem mestu"... bo kdo rekel, da si žensko usmerjena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 je bilo mišljeno, tam kjer imaš bolečine, ali pa težave Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 je bilo mišljeno, tam kjer imaš bolečine, ali pa težave Natanko to sem tudi jaz mislila... Če me pobožaš tam, kjer mam bolečine...bo... hmmm... ... ali bo pa ...bog si ga vedi, kako ženska boža... TAM.... No vidim, da so tudi moški ki imajo na določenem delčku bolečine in težave.... JanjaK...pazi kaj obljubljaš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Mene dans boli k....... ......za vse, ki so me začeli že navsezgodaj zezat. Mick...pobož na tvoj kulen majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Če gre za zdravje, no limit Ti pošiljam za začetek daljinski pobož četudi tja , pa lepe misli, važno da se nam ćimprej pozdraviš . Vidim, da si jezikavo razpoložena , kar je definitivno dober znak. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 morgen....hehemiiiick.......bemu voznika.......temu se reche................................................nedoslednost majica....jst tut bogi........mene mash blizhi za bozhat hehe....drgach so mi pa nashe bubike klele zachele kofe kugat neki majo za bragom s temulem razvajanjem 666 zlomkou....tralalapa jasn......useh 666 tradicionalnih .........tochn tja tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Oho Zlomkič, si začel pa že čist pretiravat s temili jutranjimi . Očitno se je tvoja domača žival pocajtala , si že spet čist v akciji Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 ....kva to zdej.....rana ura - -ova ura rana ura.... :xx!: ura 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 hihi...janjakche pa tele bubuke klele brez zlomka ne morjo.....hehepa sej chist kulska izzyca tole.....sam uchas pretiravajo 665 manekenk pa 1 zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 majica....jst tut bogi........mene mash blizhi za bozhat Pol b te šele bulel...k sm dons kt traktor... :xx!: Moj dragi je šel v MB, bo totim pokazu mal civilizacije...kaj je to mobitel, pa slovensko zastavo... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Moj dragi je šel v MB, bo totim pokazu mal civilizacije...kaj je to mobitel, pa slovensko zastavo... 666 zlomkou....tralala MAJIVA JE NASH CHLOVEK (chepšrou samo zhenska) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Brez ŽENSK...bi ljudje izumrli majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Brez ŽENSK...bi ljudje izumrli prit me pobozhatbova delala na neizumrtju chloveshtva 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Rabš lekcijo iz spolne vzgoje...že dolg vem, da se sam z božanjem ne dela novih prebivalcev... je mal neveden... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Hellou sem vas blazno pogrešala mam virus na računalniku in se mi ponovno zaganja....bla, bla lepo, da ste še živi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Rabš lekcijo iz spolne vzgoje...že dolg vem, da se sam z božanjem ne dela novih prebivalcev... je mal neveden... jst sm zl uchljiuti sam prit,........pa znanje u mojo glavoal pa mojo glavo v tvoje znanje 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 z glavo skoz zid... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 z glavo skoz zid... no no....tolk stara pa she nisi, de bi mela KREOROZIJO :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Tko mlada...de ne vem kva je to KREOROIZIJA majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Tko mlada...de ne vem kva je to KREOROIZIJA porozhenelost sramnih ustnicpride z leti....pri 60% babah :xx!: 666 zlomkou....tralalaAMPAK........zlomkova teorija prau: VSE TO SAMO ZARAD NEREDNE UPORABE tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 al pa nerodnih dedcev... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 al pa nerodnih dedcev... ni nerodnih...so sam nespretni 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Zlomkič...ne men dons o dedcih...UAAAAA še 13 dni...ga ne bo nazaj... mal me potolaž... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts