aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Zlomkič...ne men dons o dedcih...UAAAAA še 13 dni...ga ne bo nazaj... mal me potolaž... pa sej to sm zhe na zachetku reku.....ti prit mene tolazhit ( )jst bom pa tebe tolazhil ( ) 666 Xna tolazhba je boljsh kokr sam 1Xna tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Ja sej...sam kva k so te same besede...pol pa vile med noge (uau...pijem sok iz kozarca RED DEVIL...šele zdej vidla... ) majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Ja sej...sam kva k so te same besede...pol pa vile med noge (uau...pijem sok iz kozarca RED DEVIL...šele zdej vidla... ) vile po zhe ne.....mam jst BUZDOVAN 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 spet neka "tujka"...ki ji ne vem pomena... :xx!: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 spet neka "tujka"...ki ji ne vem pomena... :xx!: ti bo dragi razlozhu....k iz MBja pride 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 če se bo spomnu...sej veš...vpliv okolja... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 če se bo spomnu...sej veš...vpliv okolja... no no....tko velikega socjalnega momenta pa tam res ne premorejo 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 lej...lej....dobu svezho kavicosploh nism opazu....k me delo (na LNFju) tolk okupiradrgach je pa kavica predpriprava na malcode ni prevelikega shoka, ko se chlovek od dela odtrga 666 zlomkou....tralalase she vrnem.....hehe tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Tko mlada...de ne vem kva je to KREOROIZIJA porozhenelost sramnih ustnicpride z leti....pri 60% babah :xx!: 666 zlomkou....tralalaAMPAK........zlomkova teorija prau: VSE TO SAMO ZARAD NEREDNE UPORABE kok se pa reče poroženelost moškega sp. uda? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 .bil na poti v Nm. Kljub soncu je pihalo, debeli in gosti oblaki prosjačili˝za razgostitev depresivne nebesne sivine; Sm pa take, bolj zaspane volje .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2004 ...debeli in gosti oblaki prosjačili˝za razgostitev depresivne nebesne sivine... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Nekje so razpravljali o ikoncah, pa sem se odločil na hitro narediti še eno rundo:Tinka - rada bi si zapomnila, imela debelejšo kožo, bila močnejša. Kot slon. MBmetuljčica - naše življenje je pravzaprav lepo, a kratko. Še pa še paše duhat rožice.Bobnar - rad ropota.Kristalka - zanimiva ikonca, a bi pričakoval drugačno.Naky - prst na ustih vedno še kaj dodaja, gotovo nič slabega.Devica - tudi deviški izbruh vulkana je lahko usoden.Sončk - rilčki svetijo v dvoje močneje.žaža - morda čebelica Maja; vem le, da trot ni.Otožna - morda je sama tudi otožna, a ikonca druge (moške) dela še bolj otožne Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Lep pozdrav! http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/icon_wave.gif Se vam oglasam po doooooooolgem casu, imam maraton izpitov in se izogibam interneta. Ko si enkrat zasvojen, se je tezko ucit. :o|o: Ampak nisem pozabila na vas, bom z vami, ko se konca hudo! Un beso Katja What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Ooo, čao, ribica katja! te čist razumem, tudi sama sem v podobni situaciji.... izpit na dosegu roke, jest pa po internetu brkljam... huh, tale LNF.... Držim pesti zate in za vse ostale, ki so v fazi "pospešenega pridobivanja znanja" in manifestiranja le-tega torej, le pogumno, saj obvladamo xokx SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Piko - ja, vedno se kaj dogaja in zadnje čase res nič slabega, . Spoznala, da v ljudje, ki so bolj zaprti vase (ne kažejo svojih čustev navzven), so v bistvu prav "revčki". Vse jih tišči in žulji in potem ta prekomerna čustva včasih na zelo čuden način spravijo ven iz sebe. Veliko energije je potrebne, da lahko obvladaš takega človeka; potrpljenje, volje, pozitivnega mišljenja in odkritosrčno ponujena roka - rešuje te ljudi!Včeraj sem uspela enega odpreti in ponosna in hvaležna sem za to! Odprite srčke, ljudem, ki jih čutite! Lep dan želim vsem!Nataša Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 lej jo dečvo hm, mene pa poklicali iz ordinacije da moram nujno nazaj na pregled hm... že vem, mogoče majo dobre novice zame Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2004 O, Katja, selene, upam, da bodo dobre! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 glede na to, da so rekli, do 1.6. to pomeni, da ni nič groznega, mogoče želi samo da spet preveriva kri. Sicer pa lepo od njega da se spomni (če je samo to). Torej vsekakor poročam, mislim da bom šla al jutri al pa v sredo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 lahko noč.prav maš bobnar ja gremo mal pomeditirat pa spat..... lahko noč... pa vsem kako bolho za pomoč če koga pič... pol pa .. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Grrr.. ce pa kej ne maram, je pa to neorganizacija.. Delam kao kot hostesa na neki EU konferenci.. naj bi zacela pojutrisnjem.. danes smo imeli sestanek.. vlekel se je tri ure, povedal niso nic, na koncu sem od ene zenske izvlekla kaj je moje delo in kje in kako sploh.. Zenska, ki naj bi vodila sestank, je visela na telefonu cel cas, me pa tam cakale, da kdo kaj rece.. Aja, no tko cist spotoma pa se izvem, da ze jutri zacnem delat, ob 7h zjutraj. Super! Cist slucajno nimam nic pomembnega jutr, prijateljico pac skenslam, kaj pa naj... :xx!: Ampak ej no.. in tle bodo drzavniki iz cele evrope.. whatever...Ah kr neki.. grem rajsi spat... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Zelo zelo lep dan je bil tale ponedeljek Včeraj je k meni prišel na malo debate kolega, s katerim sva imela še določene stvari za dorečt... in moram rečt, da sem ga bila na koncu prav vesela Spet me je malce potrepljal po ramenu in mi pokazal na določene zadeve, ki sem jih malce pozabila gledat ves ta čas... Super... Tako da sem danes razkopala celo sobo, da bi našla stara pisma, pesmi, dnevnike... da se malce zagledam v retrospektivi, po možnosti čimbolj objektivno Dober začetek vsekakor, sem prav vesela, da nisem vsega skupaj zagnala skoz okno, ko me je prijemalo za to Potem sem danes dobila klic od meni zelo ljube osebice, s katero se nisem slišala že dva meseca... Potrebovala sva čas, da se zadeva, ki se je rojevala, malce ohladi, in danes... sem spet dobila nazaj "bratca", on pa "sestrico" Hihi... Mi je rekel v prvih minutkah telefonskega pogovora "Pišuka, če bi vedu, da te je tolk fajn slišat, bi te poklical že ful prej!!" Ful ga imam rada, in sem prav vesela, da sva spet v stiku. Potem sta se mi pa na obisk najavili še dve frendici, ki sta mi nekako najbližji... Ena na poti iz MB v Gorico, druga pa pač med kolovratenjem po Ljubljani Tako da sem imela šanso obe objet na isti dan, ne pomnim, kdaj je bila nazadnje takšna priložnost Aja... no, piercing se mi je vnel, zaboga... verjetno zato, ker sem danes skozi dan nosila hlače z malce višjim pasom in se je skoz drgnil... pismu sem pametnjakovič, res, brez pardona no, seveda sem takoj tekla na telefon in mamico poklicat, kaj naj naredim, kakšne obkladke naj to dam gor... tako da sedaj sedim tu pred ekranom zaflajštrana čez trebuh s posebnim medicinskim flajštrom (ena izmed prednosti, če je mamica med.sestra ) v velikosti 7x7 cm No ja, vse, samo da bo kul, pravim... Pa magari velikopotezno flajštranje in obkladki Aliana, upam, da nisi ulovila še kakšnega nahoda na motorju...? Drugač pa ful fino, da si si privoščila tak moto-vikend, boš zdaj lažje delala s spomini nanj, ha? Nataly - evo, vedla sem, da bo vaša Lisa prišla nazaj!! Ribica Katja in Freya - se vama kmalu pridružujem v (m)učeniških mukah, že jutri mogoče, tako da vama želim čimbolj skoncentrirano učenje pa seveda naj naj najlepše izpitne rezultate Grem mal pospravljat, se mogoče še kasnej kaj javim. Eno fino nočko vsem, pa čimlepši začetek jutrišnjega dneva.... OK? Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Dobro jutro vsem! Sicer hladno jutro, ampak nas je naša oblast, kar dobro segrela :xx!: .Naj se vam naredi en lep torek, mislite raje na lepše stvari, na katere lahko imate vpliv, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 mene pa ni oblast segrela, mogoče pa tud dobro jutro, kak jaz danes ne potrebujem spanja... Sem nekako takrat okice odprla kot Boris, oz malo kasneje kkot Janjak, telovadba za menoj, počasi pijem čajčka, opazujem čez okno srnjaka, ki e ne pusti motiti skoraj sredi mesta in berem večerno in nočno dogajanje na forumu. Uživajte v torku Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 dobro jutro spet me je sonček zbudil... obožujem sonce v dvojčkih ko komunikacija spet teče... hahja odlično je to upam da se bo pozitivno poznalo na faksu... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts