majica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Uf...ja ...težko je, če si navajen samo na eno vrsto gibanja... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Mickeni za vse spremembe v tvojem življenju, si me pozitivno presenetil z izvedbo . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Potujem v Maribor...tudi jaz... Lunatike osvajajo štajersko prestolnico Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Pozdravljeni! Danes pa praznujem ....se moram pohvaliti , ker danes mineva že/šele leto dni odkar sem prispel med vas.....HVALA VAM za prijetno družbo in lep dan, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 čestitke ModroMislec (lepo te je brati, lepo si napredoval...samo doma si PC popravi ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 oooo Borism...lepo praznovanje ti želim... lep del Lnf-ja si majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Uf...ja ...težko je, če si navajen samo na eno vrsto gibanja... Jaz tud pri tisti vrsti gibanja zlo raznovrstno gibam Janjak...thx ......pujska velik pripomogla k nekaterim spremembam........tako vztrajno in vztrajno si v svojih postih ponavljala nekatere svoje poglede na določene situacije, da sem še jih jaz moral uvidet. Oooo, invazija lunatk na MB.....no, pa se javte kaj Borism, fino .......kogratulejšn Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 naj se ti izpolnijo vse zelje da se bos z ogenjcki dobro razumel http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 A majici....al Sanjalici.....al mickenemu.....ajaaaa....borismu Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Hm, Majica..pa boš zmogla.. ..tako dolgo pot do mb..mislim.. Hja, sem že večkrat opazila, da je s tole cesto nekaj hudo narobe, od mb do lj...je očitno krajša pot...kot obratno... :xx!: Aliana, ..upam, da boš povedala kaj več, ko utegneš.. Selene, drži se x!x Sanjalica, upam, da uživaš svoje proste dni... Danes nekak zavestno pogledala na koledar.. ..saj ne morem verjet, da bo že konc maja...In kaj mi delajo.. Ryanair je uvedel novo progo...iz Celovca v Rim...trenutno za en euro...pa so pamži že prišli na idejo, da jih letos konec šole peljem v Rim...tako, kot sem jih lani v London...če pomislim, je bilo lani kar ..moja dva, pa še dva otroka od prijateljic...bom mal razmislila tole..... Mejte se x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 O, hvala VSEM, imam pa res eno skromno željo , da se čimprej vidimo na luninem partyu , menda se mi bo kaj kmalu uresničila ....lep dan prav vsem, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 S šeflo Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Hm, Majica..pa boš zmogla.. ..tako dolgo pot do mb..mislim.. Hja, sem že večkrat opazila, da je s tole cesto nekaj hudo narobe, od mb do lj...je očitno krajša pot...kot obratno... :xx!: upam...sej ne grem z avtom...nimam izpita...pa tut nimam veselja do vožnje...heh...najraj se vozm s kolesom...sam pol bi morala it že včeri... da bi do jutr gor pršla......pa čez Trojane... si predstavljaš... Vlak...juhej...rada se peljem z vlakom... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 borism astra, do kdaj pa velja ta ponudba za rim ....bo treba razmislit sicer pa zgleda da velja za vse smeri to, kar si napisala astra tud iz lj v druge smeri po slo je zgleda daljša pot kot obratno majica, mick, selene, sanjalica........in vsi ostali you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Majička, te pride kdo čakat na postajo.... Sam vprašam, no........sej vem, da pride........seveda če ni preveč po lublansk kvakal po MB Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Majička, te pride kdo čakat na postajo.... Sam vprašam, no........sej vem, da pride........seveda če ni preveč po lublansk kvakal po MB Ja...moj najljubši tast... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Aha....tvoj ne upa na štajerski luft...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Moj je v službi ta cajt...k jes pristanem... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Res? Fajn se imej v MB , pa mal s svojega dol pa v lajf tudi stopi..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Amis, pojdi na njihovo www stran, pa boš videla, ker se seveda cene razlikujejo glede na dan potovanja...Res je neverjetno, kako so letalske karte postale poceni.. ..če mal kombiniraš...lahko potuješ za res smešne cene...in če nisi potem prezahteven...najdeš poceni prenočišče...in se hraniš na ulici...je postalo res dostopno...za marsikoga... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Maribor je tak fejst nor... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Astra hvala hehe men pa pravi zdejle en možakar ja tebi pa res ne morem odklonit in sem sklenila bomba posel več takih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 ... Hej, kaj pa jemlješ? FHES? MAP? MucaMacaa ti ga tut?? mislm, fhes in map?? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Tko z delom za danse končala, zdej grem pa obiskat nekoga ki me je nujno želel videti. Držte pesti zame Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 jst mam pa eno idejo.....che vas zhe tolk ke u tist maribor tishchi....to je verjetn zarad kozmichnega ravnotezhja,k tolk mariborchanou u prestolnici utrujanej lepo uni ostanejo tam, vam pa nau treba tjepa bo spet vse uravnotezheno 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts