Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

grrrrrrrrr.......

spet sonce nabija :xx!:

hochem ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

iiiiiiMMMMMMMMMMMMMMMMMooooooooOOOOOOOOOOOOOO

666 preshvicanih zlomkou

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

O, Aakhut! :vio: x:)x :palec:

Aja, Mushi tamle zgoraj nekje - thx za socustvovanje v zvezi z alergijo, ja, to je vse povezano tudi z nekaksnim 'senenim nahodom'... kar potem se mi oci scemijo, kiham nekaj, vcasih pa je prav orto celo, rozevinast nos pa to, stotine (ni marsino pretiravanje, pac pa resnicno dejstvo) robcev, une pakunge, ki je sto, kar skupaj, nic v paketkih in vec njih...

Ne vem pa, kaj dejansko je deo kristal oz. kaksno sestavo ima.

Morda bi lahko odprli temo, ampak saj nimamo kaj dosti vec za cvekat - je dbest, ok, fajn. In to je to - sestava, ok, a da bi v cele teme o tem razpravljali, ne vidim smisla. No, ja, ali pa tudi, jaz ne bom odprla v glavnem. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
sem prej Nordico obiskala. še vedno ma vročino. sej se bo pozdravla, upam, da čimprej xrosex

A ti nisem dal zdravila tudi za njo?

Živjo, lunatki moji dragi x:Xx

Sem že bila v mestu, za prvič je bilo rolanja čist zadost do filofaksa x:Dx x:Dx , pol pa tam direkt na kavo s sošolko x^x

Nord, en pobožek zate še iz moje smeri, da se čimprej pocajtaš... Hihi v Kanččevcih smo tudi mi bili, ko smo imeli psihošolo, pozimi enkrat, pa ker zaklepajo vrata že ob desetih zvečer, smo na čike in družabno pitje alkohola plezali pred dom kar ven skozi okno od predavalnice x:Dx x:o)x Heheh, res je blo zabavno :vragec: Na kakšne duhovne priprave pa greš to?

Kristalka, ful imaš nor avatar, prav navdušena sem nad njim hihi :palec: x:Dx

Joj, meni se pa v glavi rojevajo nore nore ideje... xscratchx xyesx Razmišljam, da bi Srčka, ki ga poznam šele dober teden, povabila na prvomajsko morje za štiri dni... s super družbo, vem, da bi se imeli ful dobro :palec: Heh, ampak ne vem, kolk je tut on nor za pritrdit temu mojemu planu :inocent: Zase že vem, da sem čisto dovolj x:o)x :vragec: xsrcx x;)x

Aja, pa spet včeraj poezijo pisala... xsrcx Pismu, me boste čez par let že brali v kakšni knjigici x;)x Aja, pa danes sem si šla prav posebej za tole novo sveže zadihano poezijo, ki nastaja izpod mojega peresa zadnje čase, kupit prav poseben zvezek... Pa sploh star še ni do konca popisan, ampak se mi zdi že skoraj greh, da bi tako lepo svetlo poezijo dajala v star zvezek, kjer je ful bolečine in nerazumevanja... Time to move on x;)x xsrcx

Lep dan vam želim, sonček je čudovit... in ... ne boste verjeli, ravno tak žari tudi v naših srčkih xrainbowx x;)x

x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Potem me je pa bratec zvečer klical, da če pridem čez vikend kaj domov, če že kaj vem... Pa sem rekla, da od vikendovega srčka še nobenega glasu in da ne vem... uhhhhh kje delajo takšne bratce  :vragec:  :vragec:  :vragec: seveda je mali po hitrem postopku stopil v akcijo in zbluzil svoje po telefonu (poklical ga je  :eek:  :eek:  :O: ), nakar čez deset minut po tem dobim od srčka msg...  :eek:  :inocent:  x:Ix Ne morš da verjameš, kaj vse je mali zmožen, ljudi obrača okol kot velik, pa ima šele 15 let... kaj bo šele, ko bo starejši...?  :rolleyes:

:2src:

:inocent:

Vse tukaj pozdravljam.Danes sem bila v Ljubljani.....UUUUUUUUAAAAAUUUUUUUUUUU......bilo mi cool.Sem morala jit na ambasado CZ,da rešim eni zadeve s bivališčem.Na CZ najbrž so vsi "posr***" z vstopa v Ev.unijo.Ženska mi ne znala rečt nič konkretnega. :eek: x:Dx Mi bilo zelo prijetno videt tolk mladih ljudi in nasploh dinamiko življenja (no,ja mi imamo saj morje,ampak life ... xrolleyesx ....ni ga).Že vem kam "zvlečem" mamo,ko bo poleti prišla k meni :palec: x:Xx :palec:

Guest sstane
Vse tukaj pozdravljam.Danes sem bila v Ljubljani.....UUUUUUUUAAAAAUUUUUUUUUUU......bilo mi cool.Sem morala jit na ambasado CZ,da rešim eni zadeve s bivališčem.Na CZ najbrž so vsi "posr***" z vstopa v Ev.unijo.Ženska mi ne znala rečt nič konkretnega. :eek:  x:Dx Mi bilo zelo prijetno videt tolk mladih ljudi in nasploh dinamiko življenja (no,ja mi imamo saj morje,ampak life ... xrolleyesx ....ni ga).Že vem kam "zvlečem" mamo,ko bo poleti prišla k meni :palec:  x:Xx  :palec:

Vendula, na katerem koncu našega oceana pa si :8):

Super, novice (po novem LN Magazin) so tik pred koncem...

... jaz pa malo poslusam muzko, tako bolj divjo, samo ne nabutavam tule prevec na glas... ceprav me ima... ma nic, saj je komaj 9 oz. se ni...

Skratka, kul se pocutim, koncno lahko se kar normalno sedim, ze kar hitro lahko tudi hodim, ne zaboli me ob vsakem gibu, pol manj me je...

Dva lustna projektka imam pred sabo. xcivx x:Xx x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hej, hej!

hvala vsem za pozdrave xDDx ! so pomagali x:Dx ! nimam več vročine x:)x !

s. vila: mi gremo na priprave za birmo.

prej sem bla blazno osamljena in sem non stop ponavljala: ej mami kaj bo kdo priso k meni na obisk? ej mami idi v trgovo in pridi k meni na obisk.

in pol je pršla kris, pa sem se kr pol boljše počutla xsrcx

zdaj pa grem pakirat cote x!x

mejte se radi....

Guest sstane
Še ne vem.Sstane,čakaj malo,da z okna pogledam x:Dx

Ne zezaj, v nedeljo grem morda na solinarski praznik v Piran, pa bi z eno Češulko po dolgem času rad kavo spil. Saj ne grizem, pa še nekaj bi se lahko zmenila.

Tega ti pa javno ne povem x^x

Še ne vem.Sstane,čakaj malo,da z okna pogledam x:Dx

Ne zezaj, v nedeljo grem morda na solinarski praznik v Piran, pa bi z eno Češulko po dolgem času rad kavo spil. Saj ne grizem, pa še nekaj bi se lahko zmenila.

Tega ti pa javno ne povem x^x

Bi šlo,Sstane,ampak naprej mojga vprašaj,če bo kavo z nama pil x:Dx

drageci, kako ste?

jaz sem od stirih do sedmih popoldne rolala po sceni: natancneje, po travnikih v horjulu,

sem iskala eno najdisce mocvirnih tulipanov in sem jih nasla milion xcivx :2src:

pe en bolj lep ko drugi in sem morala vse pofotkat, da ne bi bilo zamere... x;)x

pa ene slikas, pa druge skoraj povaljas...tezko je bilo! zgleda pa, ko da molis nekje na sredi livade,

samo ena ritka v zraku, nos pa v rozicah! x:Dx x:Dx so vsi nekaj trobili, kreteni smesni!

ampak je ratalo, imam lepe fotke, kdo bi si mislil, da so zasciteni, ker jih je toliko! :eek: :2src:

potem sem se peljala mimo gospodarca, sem se skoraj zaletela, en gol moski sedi v steklenem pavilijonu :8): se mi zdi, da so imeli neko risanje, ampak je bilo malo ekstremno, slucajno pogledas

na desno in se soocis direktno z bistvom akta, malo sokantno!!!!!!

(v amsterdamu so bili ljudje v izlozbah, ampak vseeno bolj obleceni)

potem se en mega sprehod cez roznik, zdaj grem pa spat, prevec kisika in pretoplo sem cisto zadeta!

pa se soncna me je odpovedala zaradi enega fanta...pih! :o|o: x;)x x:Dx :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Guest sstane
To imam še raje, bom bolj ziher x:Dx

Sstane,a potem kar lahko gremo na sendvič? :eek: x:Dx

Lahko na bramborove placke, če je tudi tvoj dragec moravan x:Dx

tinka :palec: ................. x:Dx vsekakor so ti popestrili dan...........izložba presenečenj x:Dx

zdej pa nočko vsem xsrcx ...........joj, kolk lepo.........jutri je peeeeetekkkkkkkkkkkk x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

tinka  :palec: ................. x:Dx  vsekakor so ti popestrili dan...........izložba presenečenj  x:Dx

zdej pa nočko vsem  xsrcx ...........joj, kolk lepo.........jutri je peeeeetekkkkkkkkkkkk  x:Xx

Haha jutr je petek ampak danes je pa četrteeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk (namig, faks se pr nas konča že v četrtek...) huhu počitnce počitnce jupijupijej

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

potem sem se peljala mimo gospodarca, sem se skoraj zaletela, en gol moski sedi v steklenem pavilijonu :8):  se mi zdi, da so imeli neko risanje, ampak je bilo malo ekstremno, slucajno pogledas

na desno in se soocis direktno z bistvom akta, malo sokantno!!!!!!

(v amsterdamu so bili ljudje v izlozbah, ampak vseeno bolj obleceni)

Halo? Zdej bom pa res morala začeti, čez okno zijat, vedno zamudim kake dobre fore x:Dx

A ste vsi zdravi? Kroko? Nodica?

Danes bila na pohodu, za enimi normalnimi čevlji, ki nimajo 12cm petke, da so mehki in da se da v njih hodit...ni bil uspešen pohod. Kje pa vi najdete čevlje, da se da v njih hodit? rabim ene bolj nobel..saj vem da imamo temo o čevljih, ampak da ne iščem zdaj....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...