Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

grozljivo videt skoz okno najstnika kako se drogirata in kaj naj narediš, kako naj preprečiš, da ne bo za vogalom isto naredil...

in tako mlada še, to je kak 6. ali 7.razred

Vzdrževalci jih preganjajo, ampak preprečiti to???

:cry:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

grozljivo videt skoz okno najstnika kako se drogirata in kaj naj narediš, kako naj preprečiš, da ne bo za vogalom isto naredil...

:vragec:

kako grozno je videt starejshega mozhaka ki mu je prejshnji sistem unichil zhivljenje

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

kako grozno je videt starejshega mozhaka ki mu je prejshnji sistem unichil zhivljenje

666 zlomkou...tralala

:xx!: :xx!: ..aakhutek živiš očitno krepko še v preteklosti, no, sej to se ti vidi xrolleyesx Mene pa velik bolj zanima sedanji "krasni" sistem in s tem tud blem, ki ga je stankaa omenila x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

eto jih spet!!!!! tak lušni mladi... grozljivka,

ko bi imela kako knjigo - bi jo tam nastavila, da bi jo našli...

!

pismo, meni je tudi to zelo, zelo grozno....saj ne bom rekla, da sem bila jaz glede teh stvari pridna xrolleyesx x:Ix .....nikakor, sem bla preveč radovedna :inocent: ....pa čeprav za drogo nisi nikoli dovolj star, se mi pa vseeno zdi, da je nekaj zelo, zelo narobe, da se res to dogaja že v osnovni šoli... xrolleyesx :sori: :C:
Če hočeš biti srečen....BODI!

666 zlomkou...tralala

:xx!: :xx!: ..aakhutek živiš očitno krepko še v preteklosti, no, sej to se ti vidi xrolleyesx Mene pa velik bolj zanima sedanji "krasni" sistem in s tem tud blem, ki ga je stankaa omenila x^x

vse lepo in prau.....ampak.....

kaj pa naredish za reshevanje tega problema.....ali pa gre samo za perverzno zanimanje

666 :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

jebemti....napaka

pozabu....

666 x 666 x666  x:Xx -ou na rilc

x:Ix

hihi

upam, de ni blo predolge surle...pardon, rilca x:Dx x:o)x x;)x

6 x:Xx 6 x:Xx 6 x:Xx

kaj pa naredish za reshevanje tega problema.....ali pa gre samo za perverzno zanimanje

Sem prepričan, da veliko veliko več kot ti. x^x Kar je zlo lahko.....saj ti si osredotočen na prejšnji sistem....si mal nekrofil zgleda x;)x :vragec: Aja, pa zlo lahko je tudi zato, ker ti ne narediš nič x;)x x:o)x

K. Čapek

!

Knjigo za kaj?

A da bi jo brali?

Prodali bi jo, pa bi blo morda še za en džoint (ali karkoli).

:V:

Sem prepričan, da veliko veliko več kot ti. x^x Kar je zlo lahko.....saj ti si osredotočen na prejšnji sistem....si mal nekrofil zgleda x;)x :vragec: Aja, pa zlo lahko je tudi zato, ker ti ne narediš nič x;)x x:o)x

ti reshuj tega, ki ga ti vidish

jaz bom pa onega

666 zlomkou....tralala

aakhut razumem kaj hočeš povedat, češ kaj se sploh ubadam s tem, saj jim s tem nič ne koristim, le sama sebi težim

Mick ti veš, da nimam nič "perverznih" misli

Ampak bi rada kaj ukrenila, smo se tu pogovarjali, da bomo kontaktirali s šolo v soseščini, da naj bolj predelajo temo drog

Bern imaš prav, zdaj je njihova osredotočenost le na joint in kajvemkakšna mamila, vendar na vsakem posamezniku je, da naredi kaj za svoje življenje, ne le, da ga mlad zapravlja v zablodah in če bi vsaj malo prispevala k temu, da začnejo o sebi razmišljati in se bolj imet radi -tako sami sebe kot druge, bi to že bilo nekaj, čeprav le majhen delček v mozaiku

Čez en mesec se začnejo počitnice in naj jih preživijo čimbolj veselo brezskrbno in brez droge!

Danes jih je bilo tukaj 5, če nič ne bomo naredili jih bo čez en teden še več in več in več...

x!x

jaz bom pa onega

666 zlomkou....tralala

...ki ga ni? x;)x x:o)x x:Dx

K. Čapek

jaz bom pa onega

666 zlomkou....tralala

...ki ga ni? x;)x x:o)x x:Dx

no....che ti ne vidish neoznachenih grobou, nevrnjenega premozhenja, krashkih jam, polnih trupel....

666 zlomkou....jebse :xx!:

!

sploh pa....

vechina teh otrok je vzgajana v ateistichnem duhu....tko da sploh ni chudno....brez vrednot

666 zlomkou....bi vam zhe pokazal ateizem :xx!:

:xx!: :xx!: ti se kar ukvarjaj s preteklostjo, prepuščam to mirno tebi......pa še z zločini Črne roke, belih pa nemškutarjev ter predvojnih kapitalistov se uzput mal pozabavaj, sam pa zato res nimam časa, pa tud če bi ga imel, se raje posvetim sedanjosti in prihodnosti, ker sam niti z enimi niti z drugimi nimam čisto nič. x;)x Saj sem reku, da imaš neki nekrofilskega v seb x;)x

Jebse :eek: .....hvala, bom x;)x :palec: x:)x...sam z živimi x;)x

K. Čapek

hojla, evo prispela od zdravnika, prepustila mojo žilo vbodu, jutri čakam izvide in če bo ok ( v kar ne dvomim, sem se tko odločila) mi ni potrebno več jesti hormonov... hehe, sem rekla, da jih moj organizem ne mara več... se mi je zdravnik smejal in sva stvar rešila po hitrem postopku. Sem pa obljubila da se ob naslednjem podobnem slučaju takoj zglasim pri njemu ne čakam en mesec x;)x Mi je pa postavil zanimivo vprašanje, ko sem rekla, da pridobivam kg po njih in imam glavobole(itak je kriva po njegovem hrana, čeprav jaz sem drugačnega mnenja), kaj mislim, da so za moje težave krivi hormoni al duša... moj odgovor - če bi bila duša bi imela precej več kil. Ampak razumela sva se pa... mi je pa dal temo za razmišljanje. tko folk, Selene postaja tista stara Selene x:Dx

sedaj pa letim naprej, dan bo danes prekrat zame, kup opravkov... a ni nekje tema, če znamo reči ne, danes nisem rekla ne, ker sem dobre volje xsrcx

sploh pa....

vechina teh otrok je vzgajana v ateistichnem duhu....tko da sploh ni chudno....brez vrednot

Kot običajno.......neko ugibanje (upanje) in brezvezno nakladanje......v aakhutovem običajnem stilu :xx!: . Ker v bistvu to kar praviš sploh ni res. xrolleyesx x^x

K. Čapek

:xx!:  :xx!: ti se kar ukvarjaj s preteklostjo, prepuščam to mirno tebi......pa še z zločini Črne roke, belih pa nemškutarjev ter predvojnih kapitalistov se uzput mal pozabavaj, sam pa zato res nimam časa, pa tud če bi ga imel, se raje posvetim sedanjosti in prihodnosti, ker sam niti z enimi niti z drugimi nimam čisto nič.  x;)x Saj sem reku, da imaš neki nekrofilskega v seb  x;)x

Jebse :eek: .....hvala, bom  x;)x  :palec:  x:)x

pa z OZNACHENIMI IN VZDRZHEVANIMI grobovi italianske vojske iz prve vojne....kaj pa oni????

na chigavi strani so bili pa ti????

gre samo za etiko....grob je grob...pa naj bo bel, rdech al pa chrn

666 zlomkou....

dej se mal zamisl kake bedarije pishesh

Jebse :eek: .....hvala, bom  x;)x  :palec:  x:)x

x:Dx x:Dx :palec: x;)x x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jebse :eek: .....hvala, bom  x;)x  :palec:  x:)x

x:Dx x:Dx :palec: x;)x x:Xx

sej x^x

to mu gre samemu....najbolje od rok x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

Opala... x:Ix a ti se pa nis nkol sam sabo igrou??? x:Dx x:o)x x:Ix

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ne kvasi aakhutek. To ni moj problem oz. problem ki bi ga lahko ti ali pa jaz rešila. V bistvu ti svojo tovrstno in podobno nakladancijo izkoriščaš za izražanje nestrpnosti do drugače od tebe mislečih, to pa je tudi vse. x^x

Sicer pa se s tvojim zadnjim postom celo strinjam......pokopljimo mrtve dokončno že 1x, označimo njihove grobove, omogočimo svojcem izražanje pietete.......in gremo naprej. x^x

K. Čapek

Opala... x:Ix a ti se pa nis nkol sam sabo igrou??? x:Dx  x:o)x  x:Ix

o ja....jasno....vchasih

on pa to skos....k mu drucga ne preostane x:Dx

drkanje takshno in drugachno :xx!:

666 zlomkou....tralala

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...