Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Kužek preživel noč! xsrcx

x:)x xsrcx xcrossfingx

Dobr jutr vsem x8Dx ... spet bolj slabo spala (včeraj pa sploh nič)... obe z Dašo sva precej prehlajeni, kašljamo, smrkamo in take reči, meni pa so se danes čez noč spustili taki drobni mehurčki po robu ustnic (ponavadi herpes užge na enem mestu, tole pa kar povsod)... in sem taka, kot bi si dala narest ustnice a la 'miša molk' x:Dx x:Xx xcivx

Včeraj se je pri nas v službi končno premaknilo... jeeeees, gremo spremembam naproti :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Mateja za spremembe... :palec: (so vedno dobrodošle...)

Glede ustnic pa... a imaš kakšno novo terapijo (brez operacije) kako postati... silikonska bejba??? (saj ne da bi rabila to informacijo....oz. si jo želela preizkusiti na sebi...samo tako, prešinilo me je... )

Toliko sprenevedanja se mi zdi v tem...pa smo vsi tako "fini". Na tem LNF nas je 50 aktivnih...(bolj ali manj) pa noben še ni "priznal", da je sposoben to naresti, oziroma njegovi bližji.

Kdo so potem ti ljudje???

Tole sem se enkrat ze sprasevala v eni temi (ena od tem agresija ipd.).

Saj - ce niti negativnih lastnosti nimamo, kako bomo 'priznavali' potem agresivnost?

Imeli smo najslabso lastnost - prevec smo obcutljivi... xrolleyesx x:Dx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sanjalica, da ti prišepnem...40kubikov je gromoooozanski kup......

mateja... :sori: ..zoprno... :xx!:

jaz sem včasih imela težave s tem...zdaj zelo redko, skoraj nikoli....

Kaj pomaga? Limona, rezino limone držiš čim dalj časa gor, peče ko :vragec: ...ampak pomaga, čeprav v bolj začetni fazi, ne več zdaj...

jaz sem šla na laser...če je bilo prehudo...vsekakor pomaga

Astra

Per aspera ad astra

Guest sanjalica

V življenju me osrečujejo ljudje, ki mi šepetajo lepe reči....

Ta tvoj šepet Astra...ni glih temu v prid x!x x?x x;)x x:)x :vragec:

Guest sanjalica

Jah Astra, slabo si vzela na znanje...če tam še zmeraj z rumenim nekaj piše... :D :D :D x;)x

Samo besede so te...daj preidi od besed k dejanjem... in mi šepni... (za pesem počutja... Šapni mi DA... x:o)x ) nekaj lepega..... x:Ix

ps. Pa še to, Sanjalica je ponosna lastnica...domače živali. Na kolenskem pregibu imam klopa. :inocent:

Sanjalica..počakaj, da bom erotično razpoložena...potem ti morda šepnem kaj lepega... x;)x x:px ...

Od besed k dejanjem pa hm...

Hm.. :o|o: ne vem, če si zelo vesela te domače živali... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Uau, Contesa x:)x :palec: . Strašna izkušnja verjetno, jaz si ne predstavljam, da bi kaj takšnega doživela. Krasna si, rešila, kar se rešiti da in z Matom si zaslužita odlikovanje.

Meni te zadeve nikoli ne bodo jasne. Kako lahko ljudje take zadeve počnejo. Jaz vedno pravim, da nikomur ni treba imeti psa, če se pa zanj odločiš je pa pošteno, da skrbiš zanj v vseh pogledih. Se pravi če ne želiš imeti potomcev pač steriliziraš psičko. Meni so itak vsi psički simpatični, sploh pa so mladički tako sladki in res nimam pojma, kako lahko folk dvigne roko nadnje xrolleyesx .

S Cyberčkom smo bili glih dons na kontroli. Postal je full bolj živahen, ker si zdravi ščitnico, s hrbtom pa ni še vse v redu, je pa dosti boljše kot je bilo. Skratka po načrtu, sem sklenila,da se bo to uredilo s tableti :inocent: . je pa včeraj enih 6x bruhal. Pa se obnašal, kot da je ne vem kaj ušpičil, pa ga zaradi driske ali bruhanja nikoli nihče ni pokaral. No ravnokar me je poklical dragi,d a sta šla še k veterinarki in je rekla, da je verjetno bruhal zaradi zdravil za hrbtenico in naj malo prenehamo. Pa zobni kamen so mu očistili na zadnjih zobčkih kar na živo (brez narkoze), so ga pohvalili, da je full priden. x:)x :palec: .

Če imaš kužka, lahko pride do kake zadeve, ko je potrebno pomagati, pa ker nekako nismo usposobljeni za to, je treba k veterinarjem, tam je pa potreben denar. Midva dokler sva imela resnično najglobjo finančno krizo, si glih iz tega razloga nisva privoščila psa, čeprav sva si ga oba želela. zdaj, sva ga pa sprejela, za svojega in normalno, če zboli, da se mu pomaga. druge logike sploh ne razumem, oz. se mi zdi egoistična. če želijo ljudje igrače, naj si kupijo plišaste pse, živa bitja pa potrebujejo marsikaj, ljubezen, čas, tudi denar...

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Bemu, čist pozabu na Kraftwerke :eek:  :xx!: ....pa še eden izmed organizatorjev koncerta nas nič ni opozoril, pa kake karte zrihtal, ne  :vragec: .... x;)x  x:Dx

:vragec:

organizatorjeu... :eek:

mash ti domishlijo.... :xx!:

sicer sem pa pisal o tem....che bi pozorno bral, bi verjetno opazil

ja....blo je kr fino

drgach pa spet u sluzhbici...hehe....

matr je men fajn x:)x

kavica je mimo...zdej pa mal po LNFju pobrskat

pa kako trapasto z mickenim napisat x:o)x

pa bo dan ukrej

pa she fino sm plachan za to x:px

to pa tko, che mash fejst punco k ti ksheft zrihta.....

ne pa tako, k je sam nakladala, kaj bi, ko bi, che bi pa etc :xx!:

hihi....prau nej neham x:)x x;)x

666 zlomkou....tralala

pa nomalno in samoposebirazumevajoche.... x:Xx na rilc

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ojla vsem, komaj dohajam ali bolje rečeno ne dohajam dogodkov. Se mi zdi, da se čas okoli mene vrti hitreje, kot bi se smel. Ne dohajam, ne dojemam, ne utegnem...vsak dan mi ostane nekaj nedodelanega za naslednje dni....phhhh

Zjutraj odidem od doma in zvečer pozno domov, vmes pa milijon malih stvari. Včeraj sem bila v Pujsinih koncih, na Slivnici (smo shod imele :vragec: ) zelo lep dan, lep razgled na cerkniško jezero in na vrhu dobra papica, tole bi lahko dala pod dobre gostilne. Zelo ustrežljiv oskrbnik.

Čez vikend odhajam na Koroško, malce pohajkovat po hribih in pa na obisk k prijateljem, si izmenjat dobre in manj dobre novice, ki so se zgodile v času, ko se nismo videli.

Komaj čakam, prijeten vikend v dobri družbi, ko se res počutiš sproščeno in neobremenjeno vse poteka po nekem ustaljenem redu, brez naglice, se mi zdi, da čas tam teče počasneje in tok življenja čisto drugačen, mnogokrat se mi zdi veliko bogatejše od tega, ki ga živimo v Ljubljani.

x:Xx vsem skupaj. Ko bom dohitela **svoj čas**, bom prebrala vse za nazaj. Upam, da nisem zamudila, česa pomembnega.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

O, Cosma! Lepo, te pa nekaj casa nisem videla! x:Xx

Ja, res je lepo takole za spremembo malo iz druge perspektive, super, izkoristi! x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sic

Sem imel v spominu, da si se neki hvalu x:o)x...pa sej takrat sem tud jaz zate mislil, da maš bujno domišljijo. x;)x

:palec: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sanjalica

Ampak, ko si slabe volje, jih pa še teh nočeš slišati... x:Ix x:Ix

A sem kdaj slabe volje :eek: :eek: :eek: x?x

Jaz x?x

Verjetno si me s kom zamenjal BorisM x;)x :vragec: x:)x x:)x x:)x

Mimogrede Astra - dolžna sem ti iskreno opravičilo... bila si več kot nežna in prizanesljiva, ko si napisala groooozno veliko.... ker ko je prišel kamion...sem rekla: "A je pol tega našga???"

Mož pa pravi...: "To je samo devet kubikov"...

Tako da sem videla kup 9 kubikov kamna in je groooooooooooooooooooooooooooznoooooooooo velik kup....

Mi pa jih rabimo med 40 in 50.......

Astra oprosti x:Xx ; pa...nedaj se Astra močvirnikom...nedaj se ljubavi..... x:Xx

ps. Sicer pa nič ne pomaga sedeti tukaj...ampak pomaga odpeketati na ranč in ..skleniti premirje s teto lopato.... (da mi ne bo preveč žulov nasadila na dlani... :inocent: )

sic

Sem imel v spominu, da si se neki hvalu x:o)x...pa sej takrat sem tud jaz zate mislil, da maš bujno domišljijo. x;)x

:palec: x:o)x

butl :xx!:

delou sm luch....to pa tut use

z organizacijo pa....hvala bogu nch....ker to kr pochnejo je podn od podna :xx!:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Kužek preživel noč! xsrcx

YES !! :palec: :2src: :2src:

Držim pesti!

ziher bo VEGETARJANC

666 zlomkou....tralala

z organizacijo pa....hvala bogu nch....ker to kr pochnejo je podn od podna :xx!:

Hepan x:o)x ................pol pa naredi ti bolje, ne x;)x Pa mogoče bi blo dober, da bi takratni svoj post mal pogledal......al pa jaz, sam se mi zdi, da bi teb bl prav prišlo. x;)x

K. Čapek

Hepan x:o)x ................pol pa naredi ti bolje, ne x;)x Pa mogoče bi blo dober, da bi takratni svoj post mal pogledal......al pa jaz, sam se mi zdi, da bi teb bl prav prišlo. x;)x

butl

sm ga zhe x:Dx

teb raj kej drucga neb shkodl.....

666 zlomkou....tralala

x:Dx Jaz tud....tako kot ti x;)x .....in zgleda, da si ne folgaš več vseh svojih laži zapomnit :vragec: x^x

K. Čapek

Ksenija dobila izvide, pih, kaj naj rečem, počutim se precej bolje kot kaže slika, torej sem boljše ko si mislijo... dosegla da mi ni potrebno jemati več hormončkov,ker itak ne pomagajo, dobila neka zdravila ki naj bi pomagala, torej bodo, hkrati bodo pomagale moje misli, hrana, sprehodi in dejstvo, da ne dovolim, da se tole nadaljuje...hehe me je kr mal čukav gledal zdravnik, ker je mislil da bo en mene tolažil... nene, jaz v sebi točno vem, da je tole prehodno stanje, bom jaz našla tisto, kr rabim, da se določene zadeve prično obnavljati. Sicer sem pa tko vedela, da se je zadeva poslabšala (krči, krvavitve) ampak sedaj se izboljšuje, sem se pač tko odločila...no lubeki moji, sonček je zunaj, mene čaka priprava kosila, še nekaj službe, eno svečko grem potem prižgat, pa bo dneva konec x;)x sicer bom pa vmes tko mal sem pokukala x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...