Pujsita 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Selene za pogum, pozitivo in vero vase. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Selene, tudi name dobro deluje tole tvoje pisanje, torej mora biti - praaaviiilnooo! Delajmo vkup na tem (takih mislih)! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Jaz tud....tako kot ti .....in zgleda, da si ne folgaš več vseh svojih laži zapomnit butlsej lohk CITIRASH....che si si ga zhe ogledal....kar seveda mochno dvomim :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ojla folkiči ... Vidim da še vedno samo čvekate ... Meni pa se ne ljubi ... Moram kaj napisat o mojih izkušnjah z postom .... bom popoldne ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 Selene, ne daj se, pravilno razmisljas, ti najbolje ves, ker si skoz s sabo...Vcasih ze precej shujsamo, pa po kilah sploh ne kaze se... Najbrz je nekako podobno tudi tukaj...Zdaj se ti je zacelo normalizirati in ne more rapidno v drugo smer.Jaz imam tudi dober obcutek. Rachek - ja, le daj, sem mislila zdajle da si kaj napisal, pa sem se spomnila, da bi itak najbrz v Post, ki pa ni (se) osvezen.Se ne mudi, bo pa fajn. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 butlsej lohk CITIRASH....che si si ga zhe ogledal....kar seveda mochno dvomim :xx!:Hepan .....sem rekel....ravno tolk k ti..... Sam imam še kr dober spomin, ti pa si seveda vseh svojih nakladanj ne moreš zapomnit. Te razumem. Sedi....ena!..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 butlsej lohk CITIRASH....che si si ga zhe ogledal....kar seveda mochno dvomim :xx!:Hepan .....sem rekel....ravno tolk k ti..... Sam imam še kr dober spomin, ti pa si seveda vseh svojih nakladanj ne moreš zapomnit. Te razumem. Sedi....ena!..... butl :xx!: brez argumentou.....tripash na lastnem zgreshenem spominu :xx!: tipichno....rdechkar :xx!: 666 :xx!: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ....saj te razumem, pač po sebi sodiš..... Rdečkar ...kaj te to je......rdečke sem sicer kot otrok res imel..... . Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 zabavno tole Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ma ja, vodnarji in strelci smo si vedno simpatični, ne vem kako to........ Zdej pa post išče, pa moli bogca, da ga nihče ni citiral.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 tipichno....rdechkar :xx!:A si ti tud v torek praznoval Dan mladosti? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 upam de ti bo tole zprlo umazan gobec...BUTL: Objavljeno: 27. Feb 2004 ob 13:56 Legenda foruma Nivo: SodelavecObjave: 9090Clan st.: 750Clan od: 4. Dec 02 glihkar dobu svetovn biznis 24. 5. KRIZHANKE.............KRAFTWERK tole bo neki za micka pa marso 666 zlobijeu...trlalalalalalala --------------------FUN IS NOT ASTRAIGHT LINE 666 zlomkou....tralalalalala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 upam de ti bo tole zprlo umazan gobec...BUTL:O, aakhi, hvala, sem se nasmejal od ! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 tole je pa VSE kar je blo na to temo: Objavljeno: 27. Feb 2004 ob 14:08 Urednistvo Nivo: AdminObjave: 13773Clan st.: 2Clan od: 26. Jan 02 Hudoo, Aakhut, bravo!!We are the robots, pk, pk pk pk.. --------------------Jaz iscem le eno - da bi izrazil tisto, kar hocem. In ne iscem novih oblik, temvec jih najdem. Picasso Prijavi zlorabo aakhut Objavljeno: 27. Feb 2004 ob 14:09 Legenda foruma Nivo: SodelavecObjave: 9092Clan st.: 750Clan od: 4. Dec 02 marsika....pssst...dobish karto 666 zlobijeu...tralala --------------------FUN IS NOT ASTRAIGHT LINE Prijavi zlorabo Marsa Objavljeno: 27. Feb 2004 ob 14:15 Urednistvo Nivo: AdminObjave: 13773Clan st.: 2Clan od: 26. Jan 02 Thanx, lepo... --------------------Jaz iscem le eno - da bi izrazil tisto, kar hocem. In ne iscem novih oblik, temvec jih najdem. Picasso Prijavi zlorabo Mick Objavljeno: 27. Feb 2004 ob 14:46 Legenda foruma Nivo: SodelavecObjave: 9909Clan st.: 1240Clan od: 8. Apr 03 Aakhut kul .......velika možnost, da se 24.5. vidimo v LJ.......pa še v Križankah ......sam, da ne boš pol penu....preveč štajercev v LJ pa to .... Tko.....sem si po nasvetu šel kupit Cold3 (daleron)........filmsko obložene tablete....pri gripi in prehladu ......pa da vidimo .........In ker bom vikend zgleda bolj v postelji preživel.....sem si sposodu 5 filmov.........poročam čez vikend na pravi temi.......hm....me pa najbolj rajca argetinski ali pa morbit španski film "Tango" ....... 666 zlomkou....sorry marsa za pobran plac....bom skinu prec k butl odgovori tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 aakhut, čestitam! Bravo! LpPP.S. ne vem sicer, kaj ima vse skupaj z dnevom mladosti, a nekaj bo že. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ....sem vedu, da išče, hepan Glej ga glej aakhutića..... kako mijavka, ko se mu zdi, da mu kdo po krivem kaj očita......samo dvomim, da mu bo to kaj pomagal, da sam tega ne bi počel. :xx!: In kaj zdej......glede na to kako si to napisal "glihkar dobu svetovn biznis", pa kolk si karte obljubljal (me zanima, če si obljubo uresniču ), pa ker Kraftwerk-i potrebujejo konkretnega lučkarja, glede na svoj stil, nastop.......mi na kraj pameti ni prišlo, da bi lahko nekdo, ki menda sploh nikol ni bil samostojen lučkar, na takšnem koncertu kaj pametnega zanje stori kot lučkar.....kar tud nisi. Sm mislu, ker tolk obvladaš sceno pa to, pa ker si dvosmiselno napisal, da si dobu biznis, da si te kak konkreten koncert zrihtau, ne.......k si se že tolk hvalu. Si mi všeč, ko se jeziš .......sam aakhat že 1x nehaj . Al pa delaj to sam na wc-ju. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 dobra razgibovalna vaja - ples ko si sam in si daš duška.... jessssss Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 Sploh te ni za spoznat, Selene al kaj! Jaz pa se psiholosko pripravljam na britje podpazduh. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ....sem vedu, da išče, hepan Glej ga glej aakhutića..... kako mijavka, ko se mu zdi, da mu kdo po krivem kaj očita......samo dvomim, da mu bo to kaj pomagal, da sam tega ne bi počel. :xx!: In kaj zdej......glede na to kako si to napisal "glihkar dobu svetovn biznis", pa kolk si karte obljubljal (me zanima, če si obljubo uresniču ), pa ker Kraftwerk-i potrebujejo konkretnega lučkarja, glede na svoj stil, nastop.......mi na kraj pameti ni prišlo, da bi lahko nekdo, ki menda sploh nikol ni bil samostojen lučkar, na takšnem koncertu kaj pametnega zanje stori kot lučkar.....kar tud nisi. Sm mislu, ker tolk obvladaš sceno pa to, pa ker si dvosmiselno napisal, da si dobu biznis, da si te kak konkreten koncert zrihtau, ne.......k si se že tolk hvalu. Si mi všeč, ko se jeziš .......sam aakhat že 1x nehaj . Al pa delaj to sam na wc-ju. jst svoje obljube drzhimenmu smrdljivcu pa....jebiga...mash cifro pa poklich....jst nom za tabo letalod kje ti pa ideja, da NIKOL nism biu samostojen luchkar pa tko vemo....od kolegice smrdljivketipichno LDS-ovski shtos podtikanja :xx!: CRKN...bo manj smrdel 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Akhator Ti kar nakladaj, kaj pa ti preostane druzga. Imaš nesrečo, da tud koga v LJ poznam, tud tam kjer ti muvaš in ne rabim za to po tvoje "smrdljivke" Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Akhator Ti kar nakladaj, kaj pa ti preostane druzga. Imaš nesrečo, da tud koga v LJ poznam, tud tam kjer ti muvaš in ne rabim za to po tvoje "smrdljivke" nakladash itaq sam ti klele....k drucga po tradiciji ne zmoreshS m r d u l j a je pa bl tvoje sorte kokr moje 666 zlomkou tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 nakladash itaq sam ti klele....k drucga po tradiciji ne zmoresh akna akhatorska, pa še nakladaška povrh :xx!: . Že tak naklada, da sam sebi verjame, pa čeprav se smrad kar šir okrog njega :xx!: .......aja, tud to pol komu drugmu naprti. Dej, ti kar nakladaj tistim, k ti verjamejo, men se več ne da izgubljat časa s takim brezveznikom. Pa, pa Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 nakladash itaq sam ti klele....k drucga po tradiciji ne zmoresh akna akhatorska, pa še nakladaška povrh :xx!: . Že tak naklada, da sam sebi verjame, pa čeprav se smrad kar šir okrog njega :xx!: .......aja, tud to pol komu drugmu naprti. Dej, ti kar nakladaj tistim, k ti verjamejo, men se več ne da izgubljat časa s takim brezveznikom. Pa, pa mochni argumenti tole...smrdliuc 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 a pedrulja de si tut :xx!: 666 tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts