Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Selene, tudi name dobro deluje tole tvoje pisanje, torej mora biti - praaaviiilnooo! x:o)x x:Ix

Delajmo vkup na tem (takih mislih)! x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx Jaz tud....tako kot ti x;)x .....in zgleda, da si ne folgaš več vseh svojih laži zapomnit  :vragec:  x^x

:vragec:

butl

sej lohk CITIRASH....che si si ga zhe ogledal....kar seveda mochno dvomim :xx!:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ojla folkiči ... x:Dx :palec:

Vidim da še vedno samo čvekate ... x:Dx Meni pa se ne ljubi ... x:Dx

Moram kaj napisat o mojih izkušnjah z postom .... bom popoldne ... x:)x

Selene, ne daj se, pravilno razmisljas, ti najbolje ves, ker si skoz s sabo...

Vcasih ze precej shujsamo, pa po kilah sploh ne kaze se... Najbrz je nekako podobno tudi tukaj...

Zdaj se ti je zacelo normalizirati in ne more rapidno v drugo smer.

Jaz imam tudi dober obcutek. :palec:

Rachek - ja, le daj, sem mislila zdajle da si kaj napisal, pa sem se spomnila, da bi itak najbrz v Post, ki pa ni (se) osvezen.

Se ne mudi, bo pa fajn. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

butl

Hepan x:o)x .....sem rekel....ravno tolk k ti..... x;)x Sam imam še kr dober spomin, ti pa si seveda vseh svojih nakladanj ne moreš zapomnit. Te razumem. Sedi....ena!..... x:Dx :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

butl

Hepan x:o)x .....sem rekel....ravno tolk k ti..... x;)x Sam imam še kr dober spomin, ti pa si seveda vseh svojih nakladanj ne moreš zapomnit. Te razumem. Sedi....ena!..... x:Dx :vragec:

butl :xx!:

brez argumentou.....tripash na lastnem zgreshenem spominu :xx!:

tipichno....rdechkar :xx!:

666 :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x;)x ....saj te razumem, pač po sebi sodiš..... x^x Rdečkar :eek: ...kaj te to je......rdečke sem sicer kot otrok res imel..... x:o)x .

K. Čapek

Ma ja, vodnarji in strelci smo si vedno simpatični, ne vem kako to........ x;)x x:)x x:o)x

Zdej pa post išče, pa moli bogca, da ga nihče ni citiral.... :vragec: x;)x x:Dx

K. Čapek

tipichno....rdechkar :xx!:

A si ti tud v torek praznoval Dan mladosti? x:Dx x:o)x x:Dx

upam de ti bo tole zprlo umazan gobec...BUTL:

Objavljeno: 27. Feb 2004 ob 13:56

Legenda foruma

Nivo: Sodelavec

Objave: 9090

Clan st.: 750

Clan od: 4. Dec 02

glihkar dobu svetovn biznis

24. 5. KRIZHANKE.............KRAFTWERK

tole bo neki za micka pa marso

666 zlobijeu...trlalalalalalala

--------------------

FUN IS NOT A

STRAIGHT LINE

666 zlomkou....tralalalalala

:vragec: upam de ti bo tole zprlo umazan gobec...BUTL:

O, aakhi, hvala, sem se nasmejal od xsrcx !

tole je pa VSE kar je blo na to temo:

Objavljeno: 27. Feb 2004 ob 14:08

Urednistvo

Nivo: Admin

Objave: 13773

Clan st.: 2

Clan od: 26. Jan 02

Hudoo, Aakhut, bravo!!

We are the robots, pk, pk pk pk..

--------------------

Jaz iscem le eno - da bi izrazil tisto, kar hocem. In ne iscem novih oblik, temvec jih najdem. Picasso

Prijavi zlorabo

aakhut

Objavljeno: 27. Feb 2004 ob 14:09

Legenda foruma

Objave: 9092

Clan st.: 750

Clan od: 4. Dec 02

marsika....pssst...dobish karto

666 zlobijeu...tralala

--------------------

FUN IS NOT A

STRAIGHT LINE

Prijavi zlorabo

Marsa

Objavljeno: 27. Feb 2004 ob 14:15

Urednistvo

Nivo: Admin

Objave: 13773

Clan st.: 2

Clan od: 26. Jan 02

Thanx, lepo...

--------------------

Jaz iscem le eno - da bi izrazil tisto, kar hocem. In ne iscem novih oblik, temvec jih najdem. Picasso

Prijavi zlorabo

Mick

Objavljeno: 27. Feb 2004 ob 14:46

Legenda foruma

Objave: 9909

Clan st.: 1240

Clan od: 8. Apr 03

Aakhut kul .......velika možnost, da se 24.5. vidimo v LJ.......pa še v Križankah ......sam, da ne boš pol penu....preveč štajercev v LJ pa to ....

Tko.....sem si po nasvetu šel kupit Cold3 (daleron)........filmsko obložene tablete....pri gripi in prehladu ......pa da vidimo .........In ker bom vikend zgleda bolj v postelji preživel.....sem si sposodu 5 filmov.........poročam čez vikend na pravi temi.......hm....me pa najbolj rajca argetinski ali pa morbit španski film "Tango" .......

666 zlomkou....sorry marsa za pobran plac....bom skinu prec k butl odgovori

aakhut, čestitam! Bravo! :palec: x:Dx

LpP

P.S. ne vem sicer, kaj ima vse skupaj z dnevom mladosti, a nekaj bo že. :vragec:

x:Dx x:Dx :palec: :palec: ....sem vedu, da išče, hepan xrolleyesx x;)x Glej ga glej aakhutića..... kako mijavka, ko se mu zdi, da mu kdo po krivem kaj očita......samo dvomim, da mu bo to kaj pomagal, da sam tega ne bi počel. x^x :xx!:

In kaj zdej......glede na to kako si to napisal "glihkar dobu svetovn biznis", pa kolk si karte obljubljal (me zanima, če si obljubo uresniču x;)x ), pa ker Kraftwerk-i potrebujejo konkretnega lučkarja, glede na svoj stil, nastop.......mi na kraj pameti ni prišlo, da bi lahko nekdo, ki menda sploh nikol ni bil samostojen lučkar, na takšnem koncertu kaj pametnega zanje stori kot lučkar.....kar tud nisi. x;)x Sm mislu, ker tolk obvladaš sceno pa to, pa ker si dvosmiselno napisal, da si dobu biznis, da si te kak konkreten koncert zrihtau, ne.......k si se že tolk hvalu. x:)x

Si mi všeč, ko se jeziš :2src: .......sam aakhat že 1x nehaj x;)x . Al pa delaj to sam na wc-ju. :palec:

K. Čapek

:palec: xcivx :2src:

Sploh te ni za spoznat, Selene al kaj! x^x :palec:

Jaz pa se psiholosko pripravljam na britje podpazduh. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx  x:Dx  :palec:  :palec: ....sem vedu, da išče, hepan  xrolleyesx  x;)x Glej ga glej aakhutića..... kako mijavka, ko se mu zdi, da mu kdo po krivem kaj očita......samo dvomim, da mu bo to kaj pomagal, da sam tega ne bi počel.  x^x  :xx!:

In kaj zdej......glede na to kako si to napisal "glihkar dobu svetovn biznis", pa kolk si karte obljubljal (me zanima, če si obljubo uresniču x;)x ), pa ker Kraftwerk-i potrebujejo konkretnega lučkarja, glede na svoj stil, nastop.......mi na kraj pameti ni prišlo, da bi lahko nekdo, ki menda sploh nikol ni bil samostojen lučkar, na takšnem koncertu kaj pametnega zanje stori kot lučkar.....kar tud nisi.  x;)x  Sm mislu, ker tolk obvladaš sceno pa to, pa ker si dvosmiselno napisal, da si dobu biznis, da si te kak konkreten koncert zrihtau, ne.......k si se že tolk hvalu.  x:)x

Si mi všeč, ko se jeziš :2src: .......sam aakhat že 1x nehaj x;)x . Al pa delaj to sam na wc-ju.  :palec:

jst svoje obljube drzhim

enmu smrdljivcu pa....jebiga...mash cifro pa poklich....jst nom za tabo letal

od kje ti pa ideja, da NIKOL nism biu samostojen luchkar pa tko vemo....od kolegice smrdljivke

tipichno LDS-ovski shtos podtikanja :xx!:

CRKN...bo manj smrdel

666

Akhator x;)x

Ti kar nakladaj, kaj pa ti preostane druzga. Imaš nesrečo, da tud koga v LJ poznam, tud tam kjer ti muvaš in ne rabim za to po tvoje "smrdljivke" x;)x

K. Čapek

Akhator  x;)x

Ti kar nakladaj, kaj pa ti preostane druzga. Imaš nesrečo, da tud koga v LJ poznam, tud tam kjer ti muvaš in ne rabim za to po tvoje "smrdljivke"  x;)x

nakladash itaq sam ti klele....k drucga po tradiciji ne zmoresh

S m r d u l j a je pa bl tvoje sorte kokr moje

666 zlomkou

x:Dx x:Dx xrolleyesx akna akhatorska, pa še nakladaška povrh :xx!: . Že tak naklada, da sam sebi verjame, pa čeprav se smrad kar šir okrog njega :xx!: .......aja, tud to pol komu drugmu naprti. x;)x Dej, ti kar nakladaj tistim, k ti verjamejo, men se več ne da izgubljat časa s takim brezveznikom. Pa, pa x:)x

K. Čapek

x:Dx x:Dx xrolleyesx akna akhatorska, pa še nakladaška povrh :xx!: . Že tak naklada, da sam sebi verjame, pa čeprav se smrad kar šir okrog njega :xx!: .......aja, tud to pol komu drugmu naprti. x;)x Dej, ti kar nakladaj tistim, k ti verjamejo, men se več ne da izgubljat časa s takim brezveznikom. Pa, pa x:)x

mochni argumenti tole...smrdliuc

666

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...