Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Joj, sem skoro pozabo......sem ful ponosen na moje štajerce....v Sv.Trojici so odprli Don Pierinov dom za zdravljenje narkomanov brez bilokakšnega nasprotovanja prebivalcev, celo nasprotno ...... in to v centru kraja. Glede na "24 ur" je k temu velik pripomogel tudi tamkajšnji župnik........kar me res veseli in je vse pohvale vredno. Dober filing vse skup..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 a oni, ki so bili tako "proti" materinskemu domu niso bili štajerci??? (mogoče pa se štajerci na napakah učijo ) Sicer pa res - za odprtje...in da bi imeli čim manj pacientov.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Sem jih samo pohvalil za to sedaj, ker sicer vem kako polni predsodkov so ljudje do takšnih in podobnih ustanov ustanov na periferiji.....tud na Štajerskem. Ne mi kvarit veselja, no...... Hi-hi......mi je kar nerodn povedat......sam pa kaj.....me je spravlo v dobro voljo. Cel čas sem imel nekak v glavi, da bo stara mama čez par dni stara 93......pa ravnokar ugotovil, da bo 92.....kul.......se mi zdej fajn zdi, da bo 93 komaj naslednjo leto Ha-ha, kaj vse te lohk spravi v dobro voljo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ne mi kvarit veselja, no...... Upssss soooorrryyyy.... naj ti traja veselje in naj ti je moj neumestni post ne uniči; sicer pa sem na koncu dvignila palec vsem v cerkvejaku...za človeško potezo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Eh, saj sploh ni panike . Ob "poudarjeni" nestrpnosti v naši deželi sem česa tazga vesel in rad pohvalim. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Uffff dons smo zaključili s temi laboratorijskimi vajami. Pa človeku se res ne da rista grafe 4 ure. Pa to vsacga ubije u mozag. Še ene ima 12.6. Samo tisto bo malce bolj lažje. En izpit me čaka 8.6.2004. Hudirja kaj se mi je vse nabralo. Brat dobil fotke iz žuranja po Emonski in stari lublani. Baje zelo fejst zgledamo . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 dve stvari sta mi pa res všeč na življenju... globje ko greš močnejše je, in ko narediš vse prav se vse zgodi kot je treba....... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 bil pop.spet v Celovcu ...dop.v Rogaški.....Zanimivo cerku sem videl od daleč,kjer sploh ni imela navadno streho ,ampak se je videlo kar skoz njo....kupil sem si prvič v layfu svoj kristal vaza (akcija).Mesto DonataMg kupil zaboj Donata;diskontne cene ;nisem vedel,da iz tam izhaja tudi g.Afrodita Kozmetika aja,še to. nism si mislil,da bom sploh kdaj imel svoj digitalc, juhuhu ;hvala .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Dobro jutro! Vsem en lep petek in vikend FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ah...aha....aha aha aha you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Sami "a" ji, močna avtoriteta in volja, se mi zdi, da si dobre volje, lep dan, izkoristi ga Amis, hahaha PsŠkoda, da, ko si dobre volje, da ne pišeš več FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 jupiiiiiiiiiiiii borism...tile ahaji so sicer refren pesmi, ki se rola v ozadju mojih misli....pišem več ...madonca, saj bi, pa je glih kriza...zdaj sem še sama v pisarni. pa si lahko privoščim malo "zabušavanja" pol se pa začne kažin in hektika...pa je tako do treh...sicer sem pa v nekem bolj tihem stanju zadnje čase, pa zato nič manj dobre volje...vsake toliko mi le uspe na lnf skočit in mal pogledat in prebrat...bo treba sprostit še smisel za pisanje pa bo....veliko ti pošiljam you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 O, hvala Amis .....sedem poljubčkov, torej si vsa v čustvih, naj ti bo lep dan, pa, da vse naloge opraviš z levo roko FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 naj ti bo lep dan, pa, da vse naloge opraviš z levo roko [/color]z desnico pa po tipkovnici za LNF... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Seveda Sanjalica, tako se dela ....lep dan tudi tebi in tvojim FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 petek jupiiii in glede na to, da mi je slabo ko sam vrag, pomeni da tabletka deluje in kakor imam občutek se mi obeta lepo romantično dopoldne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 če ti je slabo....in to romantično dopoldne...? hmmm.... nič ne zastopim.... jaz v pogledu v WC školjko ne vidim nič romantičnega ... ej, Selene, a maš ti kakšne slikce not :o|o: BorisM...danes pa bo lep dan...mam take žuljaste dlani da mi verjetno danes ne bo nihče dal v roke ničesar okroglega, premera okrog 5 - 6 cm..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Sanjalica tkole, odvisno komu dam prednost, slabost je v tem trenutku super zadeva, pa ni tista da moraš na wc laufat... in če jo odmisliš, jo sprejmeš, si prav lahko narediš romantično razpoloženje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 potem pa kar... Jaz pa nesem mojo muco v pregled...., ker... jaz hočem v službo...., dost mi je Fatizma in Lopatizma in Kuharizma...pa Čikizma.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Sanjalica tkole, odvisno komu dam prednost, slabost je v tem trenutku super zadeva, pa ni tista da moraš na wc laufat... in če jo odmisliš, jo sprejmeš, si prav lahko narediš romantično razpoloženje pa kaj je zdaj to a nisem napovedou šele čez par mesecev... hm jebat ga tud prav Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 sej si napovedu prav no, ampak romantično razpoložena sem pa že danes, se uvajam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 pol pa tud prav Sicer pa dame in gospodje... Today I do battle, zvečer mam kolokvij, to bo še eden izmed tistih obredov..., škorpijonskih, dons gre zares... danes bodo mladi fiziki umirali in uporabljali bomo živo municijo, naspal sem se dobro zdaj pa v boj, Hua! Če pa to ne uspe grem pa v vojsko k bi bil odlične podporočnik... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 BorisM...danes pa bo lep dan...mam take žuljaste dlani da mi verjetno danes ne bo nihče dal v roke ničesar okroglega, premera okrog 5 - 6 cm..... Sem ponosen nate Sanjalica , ker vem, da si pridna ženska...pa tudi mere obvladuješ...lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 hja v roke mrbit res ne ... ... ... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts