Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Bile včeraj pri frizerju.Sem hotela skrajšati lase - za 20 cm - pa frizerka ni hotela x:Dx Sklenile potem kompromis - 10cm.. x;)x ko sem ji zagrozila, da več ne bom tja prišla x:Dx Hčeri pa se pobarvali na novo - mlajša oranžne pramene, starejša vijolične. x:)x Jaz pa še kar pri svoji barvi vztrajam - dokler so še naravno črni x8Dx

Ja. In Š. pride domov. Kar je tudi nekaj x:Dx Verjetno bomo reagirali čisto škorpijonsko x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx Sem imela to v mislih x:Dx Menda bodo zdaj bolj košati - močnejši in to..

Itak jim privoščim kroprivovo kopel, zdaj pa še frizerja ob pravem času.......majo, da se svetijo kot ebenovina x:Dx

...Četrtek: :2src: :palec: xsrcx

...po dolgem času ostala doma... pa mi je ful pasalo...zgodilo se je veliko lepih stvari :2src: ... lahko sem si vzela čas samo zase in za moji punčki... izkoristili sta me za crkljanje in za praznjenje denarnice, saj smo obiskale kar nekaj "štacun" :eek:

.... znana športnica me je povabila na kafetek, ker bi me rada imela v novem wellnes centru v stari ljubljani xsrcx :palec: (lahko grem v copatah delat xDDx )

.... zvečer pa me je presenetila lunatka in me povabila na drinkec....in jo je bilo prav lepo videti po dolgem času x;)x (po gintoniku sem ponoči gledala kot čuk naokoli...dolgo nisem mogla zaspati xrolleyesx )

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Vsaj ena, ki gre k frizerju :eek: , ko je luna v levu ali v devici, ko tudi najbolj koristi lasem x^x ...lep dan x:)x  :palec:

joj :O: ...a če se v taki luno depiliraš, si potem tudi bolj košat :OO!: :OO!: :OO!: ....uf...neugodno :sori:

x:)x x;)x x:)x

sanjalica... x:Dx x:Dx x:Dx

selene...ja, okusi so zgleda res različni...nobenega navdiha za romantiko nimam če mi je slabo x:o)x x;)x

borism, zdejle sem se spomnila, da si omenjal število 7 in čustvenost...a maš kakšen ful uporaben nasvet za mal skenslat čustvenost... tko mal ublažit take grde navade :eek: :irs: x:)x (resno mislim)

sicer me pa danes očitno nič ne ovira, ker sem že ful dost nardila in mam navdih 100 na uro dober za to kar imam za nardit službeno

zvečer pa mogoče sestrca prleti in bo dobra žurka pa tud babji čvek x:px :vragec: x:Dx

komaj čakam

clight... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Amis, če boš zatrla čustvenost, se mi zdi, da boš "odpeketala" s tega foruma potem.....glede depilacije, mogoče je manj ugodno v vodnih znamenjih, če bi upošteval nasvete o urejanju in odstranjevanju bradavic(ne prsnih), ki se znajo še dodatno razmnožiti :xx!: in nohtov, vse je za nekaj dobro...lep dan x:)x :palec:

:vragec:

dejte mi vi, k mate zhe doooolgoooooooletne izkushnje razlozhit:

zakaj je treba na shihtu dve uri totalne panike pa zhivchne vojne,

pol pa ostalih shest ur zehanja in pretegovanja.....v chem je point?

drgach pa dons PETEEEEEEEEK

dons ga bomo zhural

pa kacga chefurja na gobec......

pa nujno kacga shtajerca k si upa chez vikend ostat u ljubljani v smolo in perje x:Dx

666 zlomkou....tralala

pa chist jasn de she x:Xx na rilc x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jaz pa sem vceraj bila na koncertu, ki so ga imeli moji ex sosolci kot nekaksno obletnico valete.

se nikoli nisem bila. x:Ix :8):

Sam event ni bil nic kaj posebnega, nekateri sosolci so povsem enaki, eni pa precej spremenjeni - eni so me prec spoznali, eni pa ne. x:o)x

me pa zelo veseli, ker sem videla svojo razrednicarko iz srednje sole in sem ji uspela koncno enkrat ze z distanco tudi povedat, koliko mi je dala - tako kot clovek kot tudi kot razrednicarka in kot profesorica slovenscine.

je mama od enega sosolca, vsi so slavisti (on je bil zadnjic celo gost v Trenjih ali kje, ko so govorili o rabi slovenskega jezika itd.).

Pa pred dnevi sem videla reklamo za Milijonarja in zagledam ex sosolca - pa pravim glej tale!

No, in je bil vceraj tudi in sva se malo pogovarjala, sem ga za stos vprasala, kaj je po horoskopu (me je zanimalo zaradi udelezbe na milijonarju), pa je rekel - Riba. 14. marec - torej se ena riba vec v razredu (in se en datum, ki je bil zastopan kar dvakrat - se ena sosolka je 14., ena pa je 13. - kot jaz)...

V bistvu sem bila cisto vesela jih videti. samo ni bilo pa kaksnih pristnih ne vem kaksnih obcutkov...

Opazila sem, da imajo se vedno predsodek do -ić (veliko mojih sosolcev je bilo tezkih snobov) in da cenijo samo takega, ki ima vsaj fax.

Kar me je nekoliko 'uzalostilo' - pa ne zaradi sebe, pac pa zaradi njih.... Nekako se mi je zdelo, da smo cisto drugje, da so svetlobna leta zadaj.

Aja, vidijo me po mojem nekako 'primitivno' - prvic zaradi -ić, pa tam nekaj sem se rolala po undergroundu, pa nek punk pa to.... pa zaradi 'vseh teh moji lun in vsega tega' xDDx x:px (vsakdo mi je takoj hitel zagotavljat, da ga to ne zanima in ne verjame v to, kot da komaj cakam, da lahko efemeride ven potegnem in zacnem interpretirat charte ali kaj taksnega. x:o)x)...

Sosolka je rekla v smislu nekako, kot da 'me je skoda'... xrolleyesx :o|o: x:px

Kao - tako nadarjena in pridna (kwa mi je bilo to hecno slisat), zdaj pa kar nimam faxa oz. kar v bistvu 'nic konkretnega' od mene! :eek:

Saj pravim - najbolj vesela sem bila prfokse - ne sosolcev.

Nekaj pa jih tudi srecujem, ker imamo na isti soli otroke (to pa je tudi sola, ki smo jo obiskovali), pa jih vedno rada vidim in so dbest...

A - bolj so mi vsec drugacne zabave.

Danes pa grem morda na Gorenjsko, samo je bedno vreme, oblacno in nikakvo, kot zakleto ne pridem do tega soncenja nog.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Brez dvoma bi se takisto zgodilo da zdej pustim faks in se posvetim glasbi..... tudi meni... hja no nisem na ič... sem pa vedno nekaj posebnega... hm hehe, zdaj enkrat bi mogli mi met peto obletnico.... ampak organizatorsko smo nesposobni..... :D hja pa prva obletnica mature huhu vsegaboga.... načeloma zmeraj rad pogledam nazaj... sam to je mimo.... :D

hehe zdele pa Jimi Hendrix The Experience, 4 CDji kitarski hard core... nekateri smo za vroče....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

dejte mi vi, k mate zhe doooolgoooooooletne izkushnje razlozhit:

zakaj je treba na shihtu dve uri totalne panike pa zhivchne vojne,

pol pa ostalih shest ur zehanja in pretegovanja.....v chem je point?

drgach pa dons PETEEEEEEEEK

dons ga bomo zhural

pa kacga chefurja na gobec......

pa nujno kacga shtajerca k si upa chez vikend ostat u ljubljani v smolo in perje x:Dx

666 zlomkou....tralala

pa chist jasn de she  x:Xx  na rilc x:)x

dobi si en ornk šiht pa boš meu 9 ur totalne panike... zehal pa boš v prostem času :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sem bila včeraj presenečena, kolk je v lj turistov.. :eek: ...po celi stari lj se sprehajajo...in slikajo na vsakem vogalu... :palec:

En mal hecen dan je bil...mal zmede na vseh področjih...po doooolgem času sem si kupila nekaj novih oblačil.. :palec: ...zvečer pa nepričakovan žuuur.. x!x x!x ...domov prišla ob 5h zjutraj... x:Ix ..dons čist hripava...tolk sem si pela zraven... x;)x

Sicer zvedela slabe novice glede kšefta...ampak že mora bit tako... :xx!: ...je bilo pa ostalo mega... :palec:

Selene.. :palec: x:Xx

Sanjalica..saj veš, da sem jaz nežno bitjece... x:px x:Dx

Kolk mi paše tale dežek danes...lohk bl na izi živim.. x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Kaj ste že udarni, jaz pa komaj pozajtrkovala x8Dx . Včeraj smo šli na koncert Z. Ćoliča v Križankah in smo se fino zabavali, frend je poznal vse komade z zadnje plošče in se mi je veselo drl na desno uho, še danes imam filing, da sem malo gluha na desno uho. Je imel priprave cel mesec prej x:Dx so mu v službi dali mir in prostor, da je lahko vadil

Se mi zdi, da je koncert '99 bil boljši, bolj nabit z neko energijo. Tokrat se je pa dalo opaziti, da so imeli izvrstno zabavo za odrom.

Poslušalci so bili vseh generacij, celo dojenček, pa malce starejši, tam malo čez 50, ful densal pa pel ...kar razgibano. Najrajši vidim, malce starejše gospode in dame, ko začnejo densat pa pet in skakat, gospe v Chanel kostimih in z torbicami opletajo, gospodje so pa že rahlo motorično zavrti pa kar poskakujejo in pojejo Ti si mi u krviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......

Potem smo si pa privoščile dolg spanček, ker smo bile čisto crknjene, so si dečve dopust vzele, pa smo mlele zajtrk 2 ure...no ja....kmalu bo Cubismo v Mariboru, pa bomo ponovili vajo x:Dx

Gledam v nebo in čakam ali bo padalo ali ne bo....danes bi morala na pot na Koroško...če bodo sekire padale, grem jutri.

Lep vikend vsem lunatikom.

Marsa, teli sošolci pa :xx!: who cares....a ima kdo tako obiskano internetno stran kot ti? Nekateri za uspeh res uporabljajo primitivne parametre. V knjigi od F. Tomizze-Frančiška je ravno tako poudarjena ta razlika, ki jo ljudje delamo med seboj. Zato mi je tudi sedla ta knjiga.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...po doooolgem času sem si kupila nekaj novih oblačil.. :palec:

Astra

Kje pa si kupovala Astra, če lahko vprašam? x8Dx

kje nek... :eek:

tam, kjer je najdrazhi

sam...a ji she zmeri mozh plachuje al zhe fuzbaler x:Dx

666 zlomkou....shtajerci so tut SAMO turisti

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Sem bila včeraj presenečena, kolk je v lj turistov.. :eek: ...po celi stari lj se sprehajajo...in slikajo na vsakem vogalu... :palec:

A si ziher, da niso bili čefurji? (bila enkrat že razprava o tem tukaj, češ po centru se sprehajajo samo čefurji v trenirkah) Namreč, ker živim v Lj. in sem skoraj vsak dan v centru, kjer se drenjam in gužvam in borim za plac v najbolj ljubem pubu, s samimi turisti so mi že kar malo :xx!: ...kaj se pa to pravi....včeraj najadrala na enga modela iz Londona je priletel z EasyJetom in uletel na burek x:Dx ...model....pravi, da bo večkrat prišel se mu zelo dopade.

Da ne omenjam sobotne tržnice...dren jao....

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

marsa, mogoče so ogroženi :palec: ti kar tako naprej, hehe men se zdi da je škoda vsakega dneva ki ga preživiš tako kot si ga ne želiš in ti počneš tisto, kar te veseli, kaj pa ona xrolleyesx

A si ziher, da niso bili čefurji?

me ne....shtajerci so bli...no ja, pa sej je isto :xx!:

666 zlomkou....tralala

Selene me je usmerila Zlomkec, Žaža se zdravi od včerajšnjega RD, pa Pujsa dela svoje in Žažino delo, upam, da se ne skurim, sicer pa hvala za ziher tradicionalni x:Xx , pa ti jih pošiljam 777, da jih bo za ceu vikend x:Xx .

Pujsa

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Sosolka je rekla v smislu nekako, kot da 'me je skoda'...  xrolleyesx  :o|o:  x:px

Kao - tako nadarjena in pridna (kwa mi je bilo to hecno slisat), zdaj pa kar nimam faxa oz. kar v bistvu 'nic konkretnega' od mene!  :eek:

Te popolnoma razumem,

tako nekak določajo tudi mene. Vendar se le smejim in če imajo le priložnost me na skrivaj, kar malo sramežljivo vprašajo, če jim lahko kej povem( kaj pa moj horoskop?)

Sem srečala sošolko, ki je diplomirala (politologija) iz smeri, ki jo ne zanima. Ko sem ji razlagala, da sem pustila faks, in se odločila za resno ukvarjanje z astrologijo ( že pred leti) sem čutila da me pomiluje. Potem pa ko sem se popolnoma odprta in vesela pogovarjala z njo, sva skupaj ugotovili, da je nesrečna in da noče delati nič iz njene branže, raje dela za šankom. Končno je povedala, da bi rada naredila kake tečaje za kozmetičarko, ker bi bila v tem zelo srečna. Bila je presenečena, ker sem jo razumela.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Da se nebi slučajno raztopil še....nekam si osladen ratal...takega te glih nismo vajeni..no, tu pa tam že...ker tole me spominja na neke druge izjave tamle..sem se glih zadnjič smejala...(tisto......astro pa še prav posebi... x;)x )

Hudobija ven udarja :vragec: x:px

Če bi ljudje bili iskreni sami s sabo bi bilo za marsikoga dosti lažje. Mene tudi postrani včasih kdo gleda. Zdaj sem si prislužila zanimi vzdevek - vključno s psom - ki ima črn jezik in je to nekaj nepojemljivega za ta folk. Kao neko hudobijo in ne vem kaj še ven vlačijo... pač so omejeni jbg. x:)x

Ravno to sem hotela Mihela povedati tudi sama, pomembno je da uživaš v tistem kar delaš...

Nataly, jaz pa tko tu okrog veljam za čarovnico, še mal pa bom kriva za vreme x:Dx

Ma ne saj je kul, meni je to všeč (prej sem bila malce hudomušna), da moje mesto živi in da se počutim živa, da za vsakim vogalom lahko srečam modele iz Tibeta, Španije,Holandije, Švede, Američane, Avstralce in vedno nek kontakt preskoči. Meni je fino spoznavat ljudi, kulture in običaje, sploh pa v pubih juhu...po nekaj drinkih so na vrsti narodne pesmi in pa plesi....živahno-kozmopolitanstvo, kot ga imajo vsa večja evropska mesta.

Mene ni strah tega, meni je to všeč, ker vem kako funcionirajo mesta drugje. Ok...razumem pa ljudi, ki jim to ni všeč, da to težje sprejmejo.

Ne kupujem pa več na sobotni tržnici v mestu, ker je totalna gneča, grem na kofi z frendi potem se pa v avtom do BTC-ja zapeljemo, kjer imam **svoje branjevke**.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...