Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Ravno to sem hotela Mihela povedati tudi sama, pomembno je da uživaš v tistem kar delaš...

Nataly, jaz pa tko tu okrog veljam za čarovnico, še mal pa bom kriva za vreme x:Dx

x:Dx jaz pa za točo x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Da se nebi slučajno raztopil še....nekam si osladen ratal...takega te glih nismo vajeni..

To gre vse na račun posebnega sindikata. Gre za združenje zlobnih, jaz sem predsednica Svinjske zlobe, Zlomkič pa Od hudiča zlobnih x;)x x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Očitno dobro deluješ nanj - nekaj cinizma svojega je že izgubil. Očitno tale sindikat deluje x;)x

Bom pa jaz kar pri svojem sindikatu ostala x:Dx x:Dx x:Dx Občasno zelo zlobnih x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

hehe mačona nevem če je to najboljši način vsekakor pa deluje... kar si se učila si se učila štir leta... zdaj počakaj da se znanje usede...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ravnokar sklenila dober posel, jupi... bila v knjižnici, itak pozabila seznam knjig... po spominu nimo nič našle, bila v lekarni kupila čaj od preslice, pomila vse, hja dan kr leti x:)x

Mačona, a delaš maturo, potem pa ne delaš štiriletnega programa ane... če si stara 21 let... ker če so spomnim daleč nazaj uh, kje je to,s em jaz bila v drugem letniku faksa, pa res pa rodila sem takrat

ja sej res, sej si nekje napisala,d a se je v petih letih vsedlo noter... pa da si bila pridna pa da te zdej mičkeno trga... no držim pesti :palec:

no bitka (kolokvij) je za mano še sem živ.... :D bomo pa videli po rezultatih... teoretično je še vse možno :D praktična je najbrž srednja pot....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hehe ejga stari pazi da te ne bo domači zmaj slišal kam pošiljaš sineta....

:vragec:

tko...

iz neta sm potegnu STAR WARS EPIZODE II

zdej pa uzhivancija...

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:wacko: :sleeping: xzzzx

cist tu mac delam zadnje case.. (skor tko k aakhut bogi..) dans so mi se divje modro lasuljo nataknil na glavo, ko sem bonboncke degustirala.. :o|o:

ampak ja no.. treba motor odplacat. mam vsaj motivacijo... x:Dx

Nocko

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jest bi migala z motorjem pod ritjo.. tko sm ga pa zadnjih par dni sam za voznjo do LJ in nazaj uporabljala, da sem do sluzbe prsla.. (je pa kul fora, parkirat na Nazorjevi in se ne sekirat za parking listke x8Dx )

Aja, sem pa vcer popoldne si vzela cas in ga oprala, spolirala, namazala verigo, nekaj sraufala.. mater, bom se cist mehankar postala x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Kwajdejkej x:o)x x;)x xDDx

Še vedno imam žnabelca kot Pamela A. x:Xx (prejle dobila iber homeopatsko dozo, da porihtam tale Pamela style) ... v službi scene razne, sam še tepemo se ne (to mišljeno v kolektivu), že drugič mi ponujajo mesto pomočnice... moram tole mal 'prespat', da poštekam, kaj te to je zaj x;)x , knjigo pišem, da ne verjameš (prekladam kot mačka mlade sem pa tja), ene članke objavili, še vedno (zaman) čakajo na obljubljenega... poleti se mi obeta Toscana, kar je prav gud :palec: ... sem že vedela, zakaj se ne morem za nobeno varianto odločit... zdaj pa grem v Mižule, z rahlim obažlovanjem, ker nisem mogla na otvoritev razstave enga frenda...

nočko vsem x:Xx

(boris in ena od metuljic imata isto risbico v podpisu.... ?... al pa se men že mal frklja )

dobro jutro, spet novi dan, ki čaka name...

Mačona :palec: veliko uspeha... imaš prav, najprej za izobrazbo poskrbi potem pridejo pa druge stvari na vrsto.Čakam, da se moje dva odpravita ven, da imam jaz mir za moj jutranji obred... xsrcx

dobro jutro... x:Dx x:Xx x;)x

ke ste zdej usi...aše usi spite???

ajde lenuhi ustante...pa pejte raj mal vn sse nadihat svežga jutranjega zraka potem pa hitr na forum... x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

danes pa zdej kmalu ob devetih vsi pesti držte za naše bodoče maturante...... pišejo danes esej... :D Na mladih svet stoji ampak mi starejši jim moremo mal pomagat in jih podpirat če že pomagat ne mormo :D Dajmo zdaj fige, prekrižat prste, al pa pesti karkoli že počnete v vašem kulturnem žepu Za maturante! :palec:

Guest sanjalica

JP; maturantom pa je res treba držati palce... :palec:

ker so oni v tem trenutku v "drugi dimenziji" (skoncentrirani in "zunanji svet" zanje ne obstaja, ... jaz svoje misli posvečam njihovim najdražjim, kajti oni si v tem trenutku bolj grizejo nohte in se sekirajo in molijo in prosijo in ....

Za vse mame in ate, za vse babice in dedke, brate in sestre, strice in tete, prijatelje, prijateljice, fante in dekleta...da njihovi najdražji uspejo... :palec: :palec: :palec: (me kar stiska v črevesju ko pomislim, da bom jaz prihodnje leto na njihovem mestu....)

Pa še to sem mislila napisat: VEDNO ko vidim sličico Tashyke... mi je taka :eek: kul in simpatična in nagajiva in taka... cart oseba.

Zadnji teden sem te malce pogrešala.

xDDx (podobno kot so mi npr. sončni posti sončne vile...tako me tudi ta slilkca tako "pomehkuži" x:o)x )

Marsa, teli sošolci pa  :xx!:  who cares....a ima kdo tako obiskano internetno stran kot ti? Nekateri za uspeh res uporabljajo primitivne parametre. V knjigi od F. Tomizze-Frančiška je ravno tako poudarjena ta razlika, ki jo ljudje delamo med seboj. Zato mi je tudi sedla ta knjiga.

Cosma, hvala za pozornost in spodbudo. xsrcx

Saj res nisem bila nekako... zalostna skoraj zaradi sebe, a zaradi njih, ko vidis, kje je folk in kako dojemajo...

Debatirala sem pa najdlje v bistvu z enim od carjev za slovenski jezik, z najvecjimi izobrazenci in recimo ti pa niso imeli nobenih predsodkov, celo sem bila delezna obcudujocih besed in ko sem zanalasc poudarila, da nimam sol in da sem samouk, ni bilo nobenega odziva v kaksnem taksnem smislu - kvecjemu je bilo mroda se vec obcudovanja nekako ali pa vsaj ni igralo nobene vloge...

Tako da probleme imam jaz itak vedno samo z 'vmesnim' folkom... s shefi nikoli oz. avtoritetami. ;)

Internnetna stran?

... neke Lune in to (cifer ne stekajo se, 80.000 obiska ni podatek, ki bi ga percepirali lahko)... In nikjer ni v nobenih cajtengih... (xrolleyesx :o|o: :o|o:) - ceprav se seveda vseeno zgodi, da je kdaj kje kaj - samo morda cisto vsega pac ne vidijo, kot jaz pojma nimam, kaj kdo od njih pocne... x;)x x:px (razen redkih seveda)...

.. marsa, mogoče so ogroženi ti kar tako naprej, hehe men se zdi da je škoda vsakega dneva ki ga preživiš tako kot si ga ne želiš in ti počneš tisto, kar te veseli, kaj pa ona

Selene, thanx! xsrcx Ne zagotovo niso ogrozeni, kvecjemu pa morda koga na tihem nekako gricka, ker ne glede na to, s cim se pojavim tam, ne glede torej na 'reference', me vidi, da sem fit, da se dobro pocutim v svoji kozhi.... to je ze nek pokazatelj lahko tudi... x;)x Poleg tega pa se, ker morda bi marsikdo tedaj poslal nekam vse skupaj, kot Ich, pa pac ni, jaz pa imam jajca, da pocnem kar me veseli... tako nekako... v tem smislu 'jezim' koga in grem na zivce lahko...

... sem čutila da me pomiluje. Potem pa ko sem se popolnoma odprta in vesela pogovarjala z njo, sva skupaj ugotovili, da je nesrečna in da noče delati nič iz njene branže, raje dela za šankom...

Mihela, hvala za razumevanje in podporo! xsrcx Saj to je to, kar je med drugim tudi absurdno... Ves ta studij, vse tole (zivis pri tastarih do 33.) - potem pa delas za salterjem... Ful mojih sosolcev ne pocne nic od tega, za kar so se solali oz. dolga leta studirali...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...