candlelight 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ... včeraj žurka....otroke imela s seboj...kar naenkrat je bilo danes , seveda sta otroka zaspala, ko sem drvela proti domu, ampak najhujš je prišlo pa potem, ko moram tamlajšo nositi po stari Ljubljani, ker ne morem parkirati pred hišo, da me vsi vidijo kakšna mama sem, ko tkole ponoč otroke okol nosim :o|o: ... ja, pol pa še v četrto nadstropje peš :xx!: .... kondicija pa je ja, piham pa tud kot lokomotiva ...dons pa otroška žurka .... a kaj, ko smo tastari tud zvečer povabljeni, ampak danes gre pa gospod zraven ....pa bo potem on kondicijo nabiral po "štengah" ....jutri pa vseh šest od sebe BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 js bi tut žurala sam raj ne se mam dost za učit...pa še ne morm kr moje best frendice pelat km na žurko ker sta ji umrla 2 frenda pa ena frendica pa še z enim frendom se je skregala tko da ne morm js žurat medtem ko ona že en tedn sam joka... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 danes pa ni moj dan ampak bo jutri boljše... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 js bi tut žurala sam raj ne se mam dost za učit...pa še ne morm kr moje best frendice pelat km na žurko ker sta ji umrla 2 frenda pa ena frendica pa še z enim frendom se je skregala tko da ne morm js žurat medtem ko ona že en tedn sam joka... hja žuraš lahko tudi danes ampak raj jutr.. hm boga frendica js sem pa tolk pa pa in hehe očitno nimamo vsi istih dni dobrih to je dobr ozato da lahko koga potolažiš ko ti gre vredu in te kdo drugi potolaži ko ti ne gre tako dobro tko da tashy potolaži jo mal drugič bosta šli pa žurat... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 danes pa ni moj dan ampak bo jutri boljše...Vsak dan je tvoj dan, samo verjeti moraš... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Kwajdejkej Še vedno imam žnabelca kot Pamela A. (prejle dobila iber homeopatsko dozo, da porihtam tale Pamela style) ... v službi scene razne, sam še tepemo se ne (to mišljeno v kolektivu), že drugič mi ponujajo mesto pomočnice... moram tole mal 'prespat', da poštekam, kaj te to je zaj , knjigo pišem, da ne verjameš (prekladam kot mačka mlade sem pa tja), ene članke objavili, še vedno (zaman) čakajo na obljubljenega... poleti se mi obeta Toscana, kar je prav gud ... sem že vedela, zakaj se ne morem za nobeno varianto odločit... zdaj pa grem v Mižule, z rahlim obažlovanjem, ker nisem mogla na otvoritev razstave enga frenda... nočko vsem (boris in ena od metuljic imata isto risbico v podpisu.... ?... al pa se men že mal frklja )ncdejkej jst tut mal pozdrav!dost je nemiganja pa sedenja pa nedihanja pa cikov pa :xx!: a kdo kej ve da kao 1 bolezen kadilcev okol hod kao neki plucnega??ampak menda je blo ucer po tv-ju?? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 hja marsa js tud počas razmišljam študij pa to.... a .................. za trenutek...pomoje sta obe varianti najboljs! je pa od posameznika odvisno. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Hih, danes pa grem žurat s pravo babnco, ma sam 92.....................let. Aja, moja pa je dobla kar neki ponudb (fotomodelskih ), bom mogu začet mal pazit, da se kak preveč ne uštuli..... Pa kmal bo na naslovnici ene revije ..... .....jebi ga, morm se mal hvalit Lep dan bo dans zame, takšnega želim tudi vam jap, moja necakinja tudi prva na neki miss simpaticnosti al kwa prireditvi, ce parkrat nekje free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 zadnjič sm pri telovadbi neki jedla pa skakala pa režala...pa se mi je tist k sm jedla zataknl pa nism mogla dihat pa sm se vseen naprej režala...k sreči se je sošolc vame zaletu no sej praum, da je smeh 1/2 zdravja!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ja ja sej že iščem...sam ne preveč ker sm se polila z oljem pa sm usa mastna... :xx!: kwa us pa zdej?? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Danes sem se srečal s prijateljevim sinčkom. Hehe mali backo, kako je živahen. . Me je tamal povabu da se pridm igrat. Pa sem sprejel povabilo. Oči pa mamica bosta organizirala pojedino, jaz pa bom sestavljal slikanice z malim. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Popoldne se dobimo s parom, ki se je pravkar vrnil iz Nove Zelandije in Cookovih otokov! Malo bomo poklepetali, pregledali fotke in kaj dobrega pojedli! Zanimiv popoldanski klepet! Že komaj čakam! dej povej kej kwa sta povedala!!??? ce ces. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 zadn cajt free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 :xx!: Na Štajerskem se tut eni zlivajo z okoljem...po pitju vina...se razlije po tleh... ...drgač pa dons...likala...spet ...pa jedla neko zelenjavo zvito v tortiljo...pekoče... pikantno...dobro...drago... bi kr še... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 js bi tut žurala sam raj ne se mam dost za učit...pa še ne morm kr moje best frendice pelat km na žurko ker sta ji umrla 2 frenda pa ena frendica pa še z enim frendom se je skregala tko da ne morm js žurat medtem ko ona že en tedn sam joka... hja žuraš lahko tudi danes ampak raj jutr.. hm boga frendica js sem pa tolk pa pa in hehe očitno nimamo vsi istih dni dobrih to je dobr ozato da lahko koga potolažiš ko ti gre vredu in te kdo drugi potolaži ko ti ne gre tako dobro tko da tashy potolaži jo mal drugič bosta šli pa žurat... ja sej jo tolažim samo po telefonu ne morem ker je nič ne razumem ker tok joka da se ji kr zatika...joj kok se mi smili...hm ja zakaj pa raj jutr treba žurat če je nedelja??? NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 En čudovit dan na Štajerskem za nami.... Privoščili smo si lenobni dan ; pa z možem sva izgubila...večerjali smo v kitajski restavraciji in ne pri Šikerju... :o|o: ... Jutri pa Ljubljana... :D (upam da se ne bom prehranjevala jutri v McDonaldsu). Imamo namreč navado, vsak napiše svojo željo in žrebamo listek... Kdor zmaga - zmaga. Ostali se prilagodijo brez kislega obraza. Pa še to; en čudovit srebrni fazan si je vzel naš ranč za svoje domovanje. Hodi in šopiri se, kot da bi bil on večinski lastnik - ga je pa tako lepo opazovati...počasi se nam že približa na 5 m. Super , vesela sem ga... Moja ura za spanje 22.22 je tukaj...šiiiiiiiiiibammmmm; vsem simpatičnim Lunatikam/om en ; ostalim pa eno bolho za pomoč pri lepem spanju......... Majica; meni pa likanje ostaja...bom jutri zgodaj zjutraj preden odpeketamo....... :o|o: (a ostali tudi tako grozljivo dosti perete...4 članska familija vsak dan en stroj, čez vikend pa od 3-4 žehte... pa tou te dol buje x!x ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 :o|o: Tel me about it... Aja...sm hotla povedat...tam na vlaku je blo super...Štajerci so me zabaval do Celja... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Imela sta se prečudovito, fotke so noro lepe,morje čisto turkizne barve zaradi posebne vrste koral, ki raste samo na tem delu sveta! Mavrične ribice, ki sta jih poslikala s podvodnim aparatom,peščene plaže, palme,tropsko sadje,tradicionalni plesi domačinov,vse je uvau! Tako da na Cookove otoke bom šla tudi jaz enkrat! Se spočiješ od hrupa civilizacije in se zliješ s čudovitim okoljem! ti zelim to!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 Hoh! Contesa - ko smo ravno pri tebi in pri plazah... ... ves kaj se mi je zgodilo - grem po posto, poberem avtomaticno reklame (imamo box za metat notri), zagledam en katalogec, ze nastavim gesto za v lok za v smeti, ko me nekaj 'zmoti'... pa to 'imamo mi na forumu'. To je Contesa v vsej svoji eroticni in lepotni velicini! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Naredi eno kopijo, da vidimo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Ja Marsa, kopijo! Jaz se pa kot rdecelaska ful fino pocutim Danes sem delala in vmes me je kar nekaj prijelo in sem se sla tja med barve za lase sprehajat, naslednji sprehod je bila ze odlocitev za barvo, tretji pa potem, ko sem nehala delat in sem spotoma se barvo odnesla na blagajno. Prisla domov, imela svoh dve uri casa do zmenka v mestu, ampak sem se sla barvat. Mogoce sem zato mal lisasta.. Ampak obcutek je pa Se jutri 6 ur sprehajanja po trgovinah, pol mam pa tri dni mir..Cez 8 dni me matura caka, lahko bi si vsaj kak dan vzela, da malo padem not v spanscino... Nocko vsem! voy a dormir... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 To je Contesa v vsej svoji eroticni in lepotni velicini! hehe ja pr nas pa ne hodijo tako dobre reklame in take zadeve očitno je to privilegij za ljubljano ... hm no ja končno sem se lahko v miru z nekom na dolgo in široko pogovoril..... paše še paše... zdej pa na lov v sanje.... bojda se greva kdo bo prvi zaspal... zamujam ampak saj veste ladies first... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Hoh! Contesa - ko smo ravno pri tebi in pri plazah... ... ves kaj se mi je zgodilo - grem po posto, poberem avtomaticno reklame (imamo box za metat notri), zagledam en katalogec, ze nastavim gesto za v lok za v smeti, ko me nekaj 'zmoti'... pa to 'imamo mi na forumu'. To je Contesa v vsej svoji eroticni in lepotni velicini! hehe, isto!! pol sm pa vedu, da sm to sliku vidu (contesa); ampka na sliki ni zgledala cist tko pa sn hoto vprasat; pa si ze povedala contesa - lepa postava!kako pa je bolo ko si se tistle slikala?sej iz vode nisi prsla, kr bi bla sicer mokra? kje pa je blo slikan? kako je blo? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 avdicija za vsa dekleta med 18 in 30 letom, kjer bomo iskali *40 deklet za ovitke škatlic za barvo za lase ki bo v torek, 1.junija 2004, ob 17hv ljubljani na masarykovi 36 (ulca, kjer je zelez. postaja) avdicija je namenjena vsem, ki jih zanimajo različna snemanja in dodatni zaslužek.vsa izbrana dekleta bodo poleg honorarja za snemanje dobila še barvanje las in urejeno pričesko.več informacij in prijave na avdicijo na mail prijave@avdicija.com ali telefon 01 430 19 46, vsak delovnik med 9 in 15 uro. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts