Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Nino, kje imaš čokolado, ki si jo tako ponujal? x:px Si me dal na ignore!!  x8Dx

Dobro, dobro, si bom že zapomnila! :vragec:

hm misliš da bo zdržala do naslednega partya to bo to ja.... čokolado bom pršparal do naslednega partya zdaj je globoko zamrznjena... če se dobiva kaj v ljubljani ti jo z veseljem podarim... hehe sam da ne bom pol jaz kriv za kak kilogramček več na napačnem mestu...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

En kar prijeten dan je za mano xDDx

V službi se stvari umirjajo (kar je moč razbrati tudi iz moje dopoldanske prisotnosti tu gori), del popoldneva sem prebila ob čiščenju korit na terasi (sem ugotovila, da bi bilo dobro kaj nasaditi) in prijetnem martinčkanju na toplem sončku. x^x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

potem sem se peljala mimo gospodarca, sem se skoraj zaletela, en gol moski sedi v steklenem pavilijonu :8):  se mi zdi, da so imeli neko risanje, ampak je bilo malo ekstremno, slucajno pogledas

na desno in se soocis direktno z bistvom akta, malo sokantno!!!!!!

(v amsterdamu so bili ljudje v izlozbah, ampak vseeno bolj obleceni)

Halo? Zdej bom pa res morala začeti, čez okno zijat, vedno zamudim kake dobre fore x:Dx

A ste vsi zdravi? Kroko? Nodica?

Danes bila na pohodu, za enimi normalnimi čevlji, ki nimajo 12cm petke, da so mehki in da se da v njih hodit...ni bil uspešen pohod. Kje pa vi najdete čevlje, da se da v njih hodit? rabim ene bolj nobel..saj vem da imamo temo o čevljih, ampak da ne iščem zdaj....

jaz sem pa ravno pomislila, da tam mogoce stanujes z razlogom.... x:Dx x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

jaz sem pa ravno pomislila, da tam mogoce stanujes z razlogom.... x:Dx  x:Dx

saj živim tu z razlogom, ampak do zdaj, ta (razlog) še ni bil aktualen...mogoče bom zdaj še rajše živela tu x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Predstava se mi zdi kar v redu uspela, kljub :xx!: organizaciji... Ne da se mi v detajle... Naredila neumnost in med 'ropom' pobrala s scene se pistolo, ta glavno stvar v naslednji sceni.. In pol smo jo tihotapili nazaj na oder x:Dx ..

Nisem sla spat zjutraj, ampak v mesto, na shoping in kavico.. :2src:

Soncek x:Xx x:Xx x:Xx

Motor pa.. slabo kaze.. :o|o: a kdo pozna koga, ki prodaja Kawasaki ER5??

Ful utrujena, sem komaj spraskala ves make-up dol z mene, zdaj pa spanckat...Nocko!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

zakaj pa čoper ne? A so oni prdci boljši? Kaj mi grejo na živce na cesti, tisti ta prfuknjeni.
.tolko je glasen in prav res prdi sploh se sliš ne, če hoče kaki avto ga prehitet, neumorno se prav posredin ceste šopiri in zeva na pokrajino ne glede,da ga želiš prehitet(enkrat res taka izkušnja, polžja)

Bil ceu dan v Lj...zastonj in brezveze, se zmotu v datumu, ampak vse to sm popravu, ko sm odkril spet kjižnji sejem na Kongresnem,kupil par knjig za male dnarje,vidu daljne znance,šel mau z njimi na špancir in zalit grlo, nabrau polno privlačnih nasmehov; dobu popravljene kamne,hwala. Podaljšau knjižnico za leto dni spet, vidu par slavnih ljudi, blblblblaa, morda pav z rokezo bolj nagon futra od samega preračunjivega režiserja z ustnim bawbavom...

.sonce mi pripeka na obraz, posuši še micen kontrast x:Dx

˝Temeljni zakon, človeške neumnosti˝

pokowc, maš ti fenomenalne........... x:Dx x:Dx :palec:

dobrojutrodoberdanvsem.............yesssssssss, dočakali smo petekkkkkkkkkk x:Dx ...ena nula za nas x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dobro jutro... globok vdih, neprespana noč za menoj, polno misli takšnih in drugačnih. Grem v akcijo da se rešim teh zadevic, ki mi niso dale miru in spanja....

uživajte x:Xx

Janjak hvala xsrcx

x:Xx x:Xx borism...tebi tudi...

V nedeljo nas čaka birma...v grobeljski cerkvi....spet se bo trba naučit molit k Bogu... x:Dx

:vragec: da ne boš kej tam okol hodu...mamo že z vremenom sitnosti... x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Dobro jutro x;)x ,

Marsa, čisto tebi podobno x;)x , tale zagovor mislim :o|o: :rolleyes: . Super, da lahko spet normalno sediš in hodiš, pa da te krasni projekti čakajo x;)x .

Selene so ti misli dale mislit a ? Vem da boš vse uredila xyesx xrosex .

Včeraj počela nič posebnega, šla na cyber sprehod, spet bolj ovratnico vlekla kot sprehajala Volnico, ampak sva zmogla nekak, pa sva potem na enem hribčku sedela in se crkljala. Tale naš smrček namreč se pusti v dojenček pozo dat - na hrbtu leži in se ousti crkljat kot dojenček. Potem sva šla domov, majčkeno pospravila, pa potem dragemu parkljčke zmasirala, pa si privoščila en klepet, ki je tudi mene v posebne dimenzije spravil. Med drugim so se prikradle :C: , samo tale smehec nekak ni primeren, ker niso bile solze žalosti, ne znam opisat, neka posebna energija, občutek, kaj pa vem :inocent: , dober občutek.

Sicer pa en navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Brez okraskov, smeškov, da ne bo na koncu prekičasto:

Še vedno sem z mislimi v preteklih dogodkih.

Ko so me ponoči zbudili obiskovalci, sem neogret pognal hrbet navpik. Ko sem skozi odprta vrata tekel za njimi (morda je nekdo mislil, da sem jih pustil odprte sam, pa sem jih dobil odprte - ker jih vlomilci ne zapirajo za seboj...) me ni ni nič motil bosonog tek po pesku.

Dopoldan se posvetujem s križem, če bova zmogla turico.

Timing dneva se odvija nemoteno, ob 10h gremo. Trije. Benjamin Creme piše, da so trojice najmočnejše.

Na belem snegu sonce postaja vse bolj vroče. Lepo je, ko si pozen in se večina že vrača. Ne da jih bi vprašal, nam vsak razlaga, da na vrh še ni nihče hodil, tudi oni ne. V mehkem snegu se vrača se tudi naš prenekateri korak. Zadnja strmina pred kočo, eno redkih, ki je odprta v visokogorju. Zavemo se krize srednjih let in na vso moč poženemo navkreber. Do daske. Kaj bi se šparali, ko je vrh odpadel že prej.

Štajerc, ki mu je kompanjon omagal pri pastirskem stanu, ima voljo in moč. Predlaga, da vseeno poskusiva. Zakaj pa ne! Preverjam timing, lahko greva.

Ne, še tuno s kruhom pojem, energija za povratek. Pet minut ne igra vloge.

Čeprav je gora pohojena že več kot sto let, sva prva po novem snegu. Čevlji dobivajo pri brcanju v sneg vse večji zagon. Neverjetno, samotar kot jaz, pa oba zelo gostobesedna. 3 dni pred novim letom sva bila oba na tej gori. Samo on malo prej, čisto na vrhu, jaz pa 50m pod njim. V orkanskem vetru je takrat zmanjkalo dneva in sem moral obrniti. Kako sva si enotna, da je bila za oba izjemna tura. Danes pa...

Vrh! Do koče so misli še vedno nekje v zraku. Prijateljice kavke. Žal sem pozabil vzeti kos kruha za vas! Kot bi razumele, odletijo drugam. Midva pa lahkotno do zadnje strmine proti koči. Trenutek resnice, ki sem jo vedel, a ne čutil. Utrujenost.

Sonce je zašlo, v času civilnega in astronomskega mraka se prebijava navzdol. Kako se ugreza! Zasnežena pokrajina postaja siva. V odtenkih sive iščem sledove stopinj. Štajerc bo prespal s prijateljem v stanu, sam pa naprej. Ne, nazaj! Prijatelja sta morda pri avtu že malo nestrpna. Nižje med gorami tudi zvezde ne svetijo več dovolj in in odtenke sive lovim z mobijevo lučjo. Nisem več utrujen, samo izčrpan. Odprem srce in čutim, kako mi je kar nekaj poslalo lepe misli. Občudujem njihov fluid. Malo tudi pomaga... Mehak sneg dobro pobira energijo tudi pri poti navzdol. Križ stoka, iz nog potegnem še zadnje ostanke energije in jo usmerim vanj. Hvaležen mi je, ta moj križ. Z njim se ne bi rad skregal, tudi sovražnika ne smeva biti...

Končno avto s prijateljema, moj zadnji cilj.

Prav sem razmišljal – tudi če se zgodi nepredviden, stresni dogodek, če imaš občutek, da zmoreš iti naprej po planu, pojdi. Morda dobiš celo več, kot si računal.

LpP

P.S. Cosma, hvala!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Ej, Marsa, čisto sama sva tlele. V statistiki nobenga več. Kakšen skrit mogoče.

x:)x

Zdaj ne rabva šepetat, anede?

x:)x

Bern, sory, sem te zafrknila, kot ze kdaj koga... vcasih se sploh ne odkonektam z neta in forum imam skoz odprt, pa steje kot da sem gor - jaz pa sicer res vstala ze ob 6:20 - a sem zdajle komaj domov prisla.

Tko da - zdej morva pa spet sepetat. xrolleyesx x:o)x x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Janja, najprej mi sploh ni bilo nic jasno - kaksen zagovor imas to v mislih? :eek:

x:o)x x:Dx xDDx

Danes imam slabso frizuro (saj sem vedla, da bi me moral Mitja pofotkat, pol je sel pa ven pa tko). xrolleyesx

Ampak vseeno mi je vsec, pa dbest se pocutim.

Ful imam dela danes.

Mejte se vsi, lep petek zelim! x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oho Contesa,

aktivna kot ponavadi x;)x :palec: .

Jaz moram pa danes nekje v centru Ljubljane najt kavbojke sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinjsko dolge. Komaj čakam xrolleyesx :o|o: x:Dx .

Kakšna ideja ?

jutro mišek, a s dobr pančkau?

lepo sanjau?

Zdaj pa hitro en kafe :palec:

:) Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

:vragec:

morgen...... x:)x

666 zaspanetou....hehe

p.s....pujsa na cmok x;)x

Hi hi hi,

morgen Zlomkič x;)x

Uf je spet fajn tele morgne okol 13h brat x;)x x:Xx xsrcx .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...