Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

dobro jutro, jaz pa že vaje naredila, pa čejčka popila, sedaj pa čakam da se prebudita. Nedelja xsrcx bi šla nekam, sicer vreme ne kaže najboljše in verjetno se ne bosta strinjala, jaz pa rabim zrak...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kakšno lepo jutro x!x ...Mal sem se "pasla" med zelišči...kako intenzivno dišijo zjutraj.. x^x

Pestra noč... x;)x ..kolk mi imajo eni za povedat... xrolleyesx x:Dx ...danes nisem bila jezna, ko me je ponoči budil telefon...je bilo zanimivo.... x:Dx ...noč ima svojo moč

Nekje je Selene napisala..."danes ni moj dan"...moj včeraj tut ni bil... :xx!: nič pametnega naredila...pa še zoprno sem se počutila... :xx!: ...ampak danes je nov dan... x^x

Mateja, berem tole o Dašini matematiki... :xx!: ..če rečem zoprno :o|o: ...je premalo....kolk izživljanja na mladih...

Komaj čakam, da bodo počitnice...še jaz sem zdelana, kaj šele mladina...včeraj sem kr mal nos povesla...ko je gospod klical z morja...in je njegov največji problem trenutno...da ga je preveč opeklo po nosu... xrolleyesx x:Dx

Ampak tudi za nas pride poletje... x^x x:)x ...danes še sam mal umetnosti, angleščine...pa gospodična prosi, da jo sprašujem latinščino...men je najbolj ostalo v spominu Carpe diem... x;)x

Contesa, sicer nisem videla slikc...pa verjamem, da si :palec:

Mejte se x!x

Astra

Per aspera ad astra

ja ja sej že iščem...sam ne preveč ker sm se polila z oljem pa sm usa mastna... xrolleyesx  :xx!:

x:Dx x:Dx kwa us pa zdej??

ka pa vem...zdej sm pr fotru pa pr njem nimam nč za preoblečt...morm hitr dam pa sveže cunjice... :palec: x:Dx x:o)x x;)x

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Morning x:)x

Ah, kok je lustno se zbudit eno uro prezgodaj, da se lahko pol se celo uro brez slabe vesti valjas po postelji... x:Dx

Gremo delat. x^x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Morning  x:)x

Ah, kok je lustno se zbudit eno uro prezgodaj, da se lahko pol se celo uro brez slabe vesti valjas po postelji... x:Dx

Gremo delat. x^x

kaj pa če se zbudiš tri ure prezgodej? :D haha grrr mmmmmmmmmmmmmmm naučil sem se presti..

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:eek: :eek: ..in zakaj se mi nisi javil...ko sem tako pametno kupovala vijake , police, lučke..in podobno... x?x

Pa še na drink bi me lahko povabil...kaj praviš x?x ..se mi zdi, da si ti na vrsti... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Guest sstane
Naredi eno kopijo, da vidimo x:Dx  :palec:

Ali je ta :8):

http://www.lunin.net/forum/uploads/post-29-1076249745.jpg

HM ne vem če je to naša contesa x;)x zgleda pa že damn hot...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane
Seveda je, saj je to sama enkrat objavila. Da pa bi lahko še boljše zgledala, bi pa že bil čudež :inocent:

:vragec:

morgen....lushtn tole tkole ustat x:)x

pa polezhavat s trupelcem ob sebi x:)x x^x

in to lushtkanim...hehe :vragec: x:)x

zdej je sla pa domou...smrc

ampak pride nazaj...hihi...

bova shla zjutri skupi lohk na shiht x:o)x x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

a potem Akutek ne rabiš x:Xx ane x;)x

jaz pa iz enega luškanega sprehoda, sem ugotovila da so v naše mesto prav prijetne spremembe uvedli, park, sprehajalne steze, ribniki, tko da sem na klopci sedela in opazovala ribiče, ki so lepo spuščali ribice nazaj v vodo. Sicer sem že nekajkrat bila v tem parku ampak danes sem šla vso pot peš in sem videla da je to prav obsežen projekt, poleg stez so zasadili drevesa, pred njimi table z napisi o vrsti dreves, pohvalno :palec: evo grem popoldan še enkrat x;)x

Marsa, hvala za pohvalo! x;)x

Čeprav je tista v Žurnalu, bolj kvalitetna, kot na majhnem prospektu! x:)x

Aha, vidis, Zurnala pa nisem niti odprla se...

Ali je ta?

Seveda, saj je Contesa samo eno tako fotko objavila v Fotkah.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bili na krstu v Tunjicah in potem se v eni gostilni na kosilu, prejle smo sele domov prisli.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Seveda je, saj je to sama enkrat objavila. Da pa bi lahko še boljše zgledala, bi pa že bil čudež  :inocent:

pravzaprav maš prav nebi mogla.... boljš zgledat, bi mogla bit čist drug tip ženske pa vse bi blo treba zamenat.. v svojem področju 100% :D no lunatke zgledujte se :D

Bili na krstu v Tunjicah in potem se v eni gostilni na kosilu, prejle smo sele domov prisli.

vidu u zurnalu

biv na orlah :O: :2src:

sam skoda k majo srnce zaprte, da jih lahko folk gleda :xx!: :xx!:

sm prasu enga kelnerja zakwa majo srne zaprte, pa je reku da ne ve, da verjetn da folk gleda :xx!:

cist mem!! srne so divje zivali in rabjo svobodo!!

one pa tam na prazni zemlj ize 100% vse pojedle z tal, niti vode nisem videl okoli, pa so prosile za hrano...

hm, hm, sabotaza .. xrolleyesx

-----------

ej marsa!!!!!!! sem hotu odgovort na tvoj post nad tem, pa ni delal??

probu 3x, 4x... pa ni pokazal cele strani, temvec samo podrocje za pisanje in ne spodnjega dela (objavi, etc...)

:inocent: ???

Guest sstane
Nino, počakaj, da po ločevalnih biodijetah še ostale začnejo svoje kštele gor limat x:Dx :palec:

probu se 1x, pa spet ne dela!!??

a lahko se kdo drugi porba odgovorit na marsino objavo (kliknes gumb citiraj na desni):

objava: Objavljeno: 30. May 2004 ob 18:29

Guest sstane

:eek:

Ne stekam, kaj mi hoces povedat, Free. :8):

Stane? Cudis se?

Na krstu od 'necakinje' v bistvu.

Picasso

S kolesom predihala kar neki km...kuhanje za 6...+3x obiski...(kaj je dons folku?)Taši moralna podpora za učenje fizike... x:Xx bla pridna kt hudič dons (pa ne :vragec: tale naš... x:px )...jez namreč...no, ona tut x:)x zdele bi morala sam še po pultu pobrisat...pa se mi ne da...loh še počaka pol ure...bo že... x^x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

...gledam tamle na en uč Aljo Brglez... x:px  sočna mmm x8Dx

ziher ni škorpija, no way x:Dx

Meni se ne zdi glih 'sochna' (prej ravno nasprotno) - mi je pa vsec njena energija. :palec:

Lahko bi bila (sco), tudi Riba ali Devica ali karkoli... po mojem je 'meshanica' totalno - lahko bi bila npr. tudi Vodnar...

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...