borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Da ne boš ti zamudila kam... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ...ne ni panike...mam še cajta...morm sploh "vabilo" še poiskat... :xx!: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 točno ja dobrojutro folk Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Evo še pozdravček od mene, kolk paše jutranji čvekec, ki ti vrne mal elana... sem že predlagala v službi, da je danes dela prosti dan ke tko sonček sije, pa me ne jemljejo resno... si ga bom pa kr sama vzela in šla se potepat na teren, kao mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Prekmurje je daaaaaaaaaleč za metropolo :o|o: . Je pa kava pri nas 150 sit v metropoli pa 230 sit - in to tudi nekaj šteje .Uf, jaz pa že blazno pogrešam Prekmurje, že odkar imamo Cyberčka, nisem bila tam. Res že majčkeno težim za en visit tam, čekiramo variante, se da iti tudi v hotel z njim, no ja kakorkoli, eno varianto bomo izvedli, ko bo primeren trenutek. Jaz uživam v Murski, mi je fajn, prijazni ljudje, nič zafnani, vidiš direkt do Budimpešte , nikjer nobenega hriba. Pa hecno mi je bit tam, v Sloveniji, ampak ko poslušam domačine, nič jasno , mi je res všeč. To se mi redko dogaja, razumem angleško, nemško in italijansko, v Skandinavijo itak ne hodim, tako da pretežno tam kjer se gibam vse razumem. Tudi mož vse te jezike razume, s tem da malo slabše nemško, zato pa raztura tudi Prekmurščino , je moj simultani prevajalec . Sanjalica, kakšne skomine si povzročila . Ja jutranji čvekec z ljubljeno osebo paše ja, sem postala majčkeno razvajena . Sicer pa krasen vikend. V petek vse pospravila, imela svoj italijanski večer. Dragi bil v službi, ja pa pogledala eno kasetko, posneto z RAIa. Ena coolska oddaja, preveč za razpravljat. Bistvo je namreč v tem, da se pojavijo pari. Eden od para vse skupaj organizira, drugi je presenečen. Tam v oddaji vprašajo partnerja, če bi se zdaj ta trenutek poročil z njim . Meni fuuuuuuuuuul všeč, ker so take odpičene reakcije, sploh ker imajo Italjani v povprečju poseben odnos do poroke. Ženske namreč od prvega dneva, ko se zaposlijo šparajo za poroko. Skratka en poseben pomen ima to pri njih. Pa potem ko njihov temperament ob šoku ven useka . V soboto, ko je prišel dragi domov, sem mu razlagala, kakšno oddajo sem gledala, ga navdušila in sva jo skupaj še enkrat pogledala . Sicer pa cyberček hujša, zdaj še bolj intenzivno, ker dobiva manjkajoče hormone. Sprehaja se v full bolj hitrem tempu, skoraj malo teče, sem kar . Pismu, sem mislila,da je full lene sorte, bogve kok dolg se je že totalno gnilo počutil... Dlaka mu še fuuuul izpada, ampak mu na enih delih že majčkeno bolj raste. No ja, postal bolj živahen, zdaj ga bomo navadili še na umivanje zob. mama samo . To je preveč zanjo... Aja, pa full medvedov je okoli nas, so videli medvedko z mladičem 500 metrov od bajte, tko da nič kaj prevečp ne pohajkujem po gozdovih trenutno, mi nekak ni za medvede srečat . En navihan dan vsem skupaj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Včeraj kr težko zaspala, tolk sem naspidirana.. Danes v lj...mi je ena lunatka prijazno posodila svojga atija... .".tauzntkinstler"...jaz pravim takšnim.. ...da mi zmontira skupaj posteljo, pa pritrdi police, karnise...itd...jooooj, kolk sem komplicirala... ...pa na firmi urejala kombi, pa šoferja, pa svašta, potem pa se spomnim, da lahko danes avto z bratovim zamenjam...ima Voyagerja...tja noter vse spravim... ...ha, to mi paše...da vse takšne stvari lahko sama uredim.. ...upam sam, da bom znala to veliko kravo od avta obračat v tistih ozkih ulicah... :o|o: Mejte se, jaz šibam x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 good morning.... z Nord si deliva računlnik, ker je gužva v računalniški učilnici. kul je, ker mi je kr prepustila i-net. čez približno...hm, 10 dni dobim bobne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Kristalčica... bojo sosedje veseli... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 heh, mi je čist vseeno , sej na oni strani hiše, kjer bom jih mela, ni sosedov Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Kul...bejba na bobnih... nadejamo se poslušanja... v duetu z Ninom... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 heh, mi je čist vseeno , sej na oni strani hiše, kjer bom jih mela, ni sosedov hehe ja js tud tle sosede vsako jutro pridno in prijazno pozdravljam da ne bom meu problemov sred noči zarad kitare... si pa predstavljam bobni so še bolj glasni... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 O, Kristalka, jess, uresnicena zelja, privoscim, cestitke! Izoliraj z 'jajci', pa bo kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Pol pa trening, trening...da bos dobra, kot tale na spodnjem linku : http://www.butn.net/datoteke/streetdrum.mpeg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 V soboto je umrl Ivica Šerfezi. Jz ga tk nism poznala, je pa mojo mamo ful presenetl Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 Beda.Tezko bi mi slo vse skupaj bolj na zivce kot mi gre. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 .....tu smo negdje :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Jaz pa samo svinjsko lena, se kar ne morem odlimat s tule... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 no...tkomalca je mim, kolegij je tut u krej dan,zdej morm sam she do shterih kle viset,de opravim sluzhbene dolzhnosti drgach pa zgleda tole prou kulski danchek 666 zlomkou...tralalain....SEVEDA...... tja kamor sodi!!!!! tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Evo, sod za tukaj . No cool, eden redkih, ki ima krasen dan . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Evo, sod za tukaj . No cool, eden redkih, ki ima krasen dan . dan je pach tak, kot si ga naredish sicer pa pr vsej "duhovnosti" klele gor, in pri vseh "receptih za zdravo zhivljenje", in pri vseh "pozitivizmih"....pa sej bi vas moral razganjat od kulskega 666 zlomkou....bo she vztrajal v astroskepticizmu tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Drži ja, vse kar praviš, saj jaz sem kar nekak normalne volje, če ne štejem polenjenosti, mogoče bi pomagal en krog okoli firme laufat , pa bi verjetno še ostali crkavali od smeha . Astro skeptik, jaz sem pa astroblondinka , pojma nimam, razen znamenja, zdaj že razturam, še luno pa ascedent vem, da obstajata. Dejmo se mal razganjat Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 good morning.... z Nord si deliva računlnik, ker je gužva v računalniški učilnici. kul je, ker mi je kr prepustila i-net. čez približno...hm, 10 dni dobim bobne free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 BEMU....MINUTA CHEZ JE ZHE..... ZZZZZZVIIIIIIIIZZZZZZzzzzzzzzzz....... 666 zlomkou...tralala...papa tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 uh ne dohitevam vas več, kaj vse se dogaja... Lepo Kristalka čestitke za bobne, Astra super si urejaš, Janjak astroblond, makaki nič ti ne verjamem, a sta z Mihelo ugotovile, da sta iz podobnih krajev? V soboto bila na fantastični poroki! in igrali so muzikanti, ki so tudi nama in sem obujala spomine in spominčice, celo spomnili so se najine poroke in rajali smo tako dolgo, da sva šele ob 5. prišla domov. Od silnega plesa mi je odpovedala desna kolena... No, pri nas je doma ponoči gorelo in bil cirkus z gasilci, upam, da bosta moja dva čimbolj trdno prestala to vse, glavno da se nobenemu ni nič zgodilo, noben opečen, oče pravi, kar ni ogenj uničil-so potem gasilci ob gašenjuin pojma nimajo zakaj se je užgalo... Eto, sama zdaj letim svoje certifikate prodat, zadnja fin.zaloga, se ve za kaj - za novo gnezdo, ki bo... eh, če gledam trenutek podpisa pogodbe še ful preobratov Uranovsko in retro itd. Ma bo že moglo bit!! lep dan vsem, STankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 hehe js gre mal v naravo,.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts