Guest sstane 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ..do party Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 No, pri nas je doma ponoči gorelo in bil cirkus z gasilci, upam, da bosta moja dva čimbolj trdno prestala to vse, glavno da se nobenemu ni nič zgodilo, noben opečen, oče pravi, kar ni ogenj uničil-so potem gasilci ob gašenjuin pojma nimajo zakaj se je užgalo... Vse dobro za tvoje! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Hvala Piko, škoda res, ker je tam bil ravno en tak nam zelo ljub kotiček, zdaj ... le pogorišče Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Hvala Piko, škoda res, ker je tam bil ravno en tak nam zelo ljub kotiček, zdaj ... le pogorišče Stankagrozno. upam, da bo zato se vec ljubezni prisotno!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 :o|o: kak cuden dan.. cist brez energije. sem se odlocla ostat doma in kaj naredit, skenslala izletek na Hrvasko in dobro druzbo..zdaj pa se vlacim tle po hisi ko megla in nic ni od mene.. clo malo sem sobo v red spravla.. pa totalno neodlocena sem danes. tehtnica.. ze tretja taka stvar danes, da sem se zalotila, da kar kolebam in ne vem a bi al ne bi.. pa ni nic tko zlo pomembnega, da se ne bi mogla odlocit.. Mislim, da se bom kar na kavc spravla in prebrala knjigo do konca.. ostalo bo ze pocakalo.. na boljse case.Zvecer pa v gledalisce.. za to sem se celo uspela odlocit. Aja, pa prej kot sem mislila, se bom vrnila v Spanijo.. vceraj smo kupili karte pri Ryanair za Barcelono v zacetku julija.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Kar pojdi Nino, potem bo spet slabo vreme in to baje dooolgo! :xx!: Jure + Kolo + Tiste stezice so včasih bile zdaj pa raste grmovje.... = Lots of fun... + ... sprejel sem 31.o-majsko resolucijo Vsako jutro na kolo in v hrib..... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Dnevnik, prosim zabeleži:sem pogledal, kaj je novega na Fotke. Pomisli, včasih je na kaki od 101 strani celo fotka! Kako bi izgledalo, če bi vpeljali pravilo, da se sme komentirati samo ob kaki svoji fotki? Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Je tvoja že tam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 grrr...sovražim vse tovaršice...upam da kdo kle gor ni prfoks... :xx!: NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Ne, Tashyka, upaj, da je, da se bojo mal zamislili, še posebi tisti, ki se znašajo nad otroki pa si svoj ego nabijajo na njih Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Jaz pa sem si po službi privoščila sprehod in obsedela na eni klopci, žvrgolenje ptičk, veter, tišina in jaz... noro, potem pa še sprehod skozi gozd, neka bukev je prav vabila da se ugnezdim med njene korenine... in dve urici sprehoda sta minili en dva tri,... upam, da mi bo to večkrat uspelo si vzeti popoldan zase.sedaj pa tista najnujnejša opravila, da kdo ne pokvari večera Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ja...kako sm eno šico dons lepo nateglna...ajoj... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 hehe , jz tega nikol nism znala, sm bla zmeri "tanategnjena", zato pa: ruka Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 u hvala... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Ne glej preveč na uro, bo hitreje minilo Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 danes mi je izginila denarnica, 20 jurjev, osebna, prometna, zdravstvena...to se vse prenesem.izginil je tudi moj nizozemski soferski izpit tam sem se ravno odjavila, pa ne morem kar nazaj po duplikat, tu pa ga se nisem zamenjala za nasega,zdaj sploh nimam nobenega dokaza, da imam voznisko!! poleg tega se mi je pokvaril avto, in se vozim v francoskem avtu od prijateljice, za katerega me je danes klicala, da je izgubila papirje!!! grem domov, upam, da me kdo ne ustavi po poti. bi bilo prav zanimivo. kaksen dan....grem kar spat... :xx!: Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Tinka, ti pa res smotan dan :xx!: ...držim pesti zate, da čimprej urediš vse potebno nazaj , čeprav bodo poti, kar umirjeno proti domu, če te pa ustavijo, pa povej, kako je bilo, saj ti bodo verjeli....drži se, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 danes mi je izginila denarnica, 20 jurjev,Socustvujem in upam, da dobis vse nazaj - vse, kar je resnicno pomembnega. Bodi vesela, da je v tvoji denarnici sploh mozno 'viska' 20 jurjev... Shit pa prav zares za NL voznisko, ki bos morda imela vec tezav birokratskih, da dobis nazaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 Mene tudi, pa vsa nekako 'utripam' in 'valovim'... :o|o: Zdaj zdaj se bom razpocila... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Tinka, če si še kje tu v ozadju, poglej v temo "Vilinski simboli", če je že prepozno, boš pa jutri, čimveč uspeha, lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Marsa... kolk si dobr opisala moje stanje dons funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Že cel dan mi delajo živce. :xx!: Sploh nimam zato razlog.Nekaj me sili nagajat drugim in sama sebi.Koncentracija mišljenja je na nule. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Aha, Contesa je zdele že doma al pa na poti domov... Joj Tinka , to je pa res smola, jz ful upam, da jo boš našla "nekje zadaj". Jz sm zadnič celo paniko zagnala okol telefona, da so vsi skakal za njim, pol sm se pa spomnla, kam sm ga dala . Ok, sam ti mi deluješ malo bolj skulirano... :inocent:Aja, pa najboljš, da greš na policijo, da ti dajo potrdila za izgubljene/ ukradene predmete.Fajn zrihtaj! Joj, boris a veš, da sm jz en cajt ful risala vilinski simbol za pritekanje denarja, v zvezke, v denarnici sm mela listek, pa se mi v tistem času zgodi, da pozabim 5 jurjev na bankomatu, ko sm jih dvignla in si je lepo nekdo postregu z njimi ( sej to sm že pisala nekje), v bistvu sm povzročila odtekanje denarja, sam je pa res, da zadeve ne poznam dobro... Jz sm tud dons ful čudn, ful občutljiva, ful zasanjana, zapiram se v sobo, ne morm bit nekje med folkom, pa taka izpraznjena sem :o|o: Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 hm, čudn... redko me boli glava.. vreme me je nekak zjebalo popoldan...dol pritiska. meni pomaga če vizualiziram da gre črno ven iz bolečih točk, noter pa je čisto- belo ali svetlomodro...ali pa si preprosto s prsti nekajkrat pritisnem na boleče točke. naredim ravnotežje v glavi ... ... sem pa pri menstruacijskih bolečinah nemočna... samo prespat je treba. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 hmmmm... mhm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts