Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Aja, saj res (se vidi, kolk sem off danes, da tega nisem navduseno prisla porocat takoj) - namrec; imam od danes ionizator. x^x x8Dx x:Xx :vio: xsrcx xcivx x8Dx x^x

Ze dela... :D

(se dobro, danes sva pokadila ze celo skatlo chikov - sicer ful malo kadiva - Mitja skorajda sploh ne, jaz pa tudi malo).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

hehja, za navlako se vedno dnar najde x:Dx

Tasca podarila starega - svojega.

Dnar se pa ne najde niti za chike danes (tudi to posodila tasca).

...

(ne res, kako to deluje, neki sn slišal....) :irs:

Cakaj, ne vem se, komaj par ur ga imam...

referiram...

Tako- zdaj mam pa dost racunalnika in mi je postalo nenadoma slabo in bedno se pocutim in grem kar v horizontalo... v postli nic ne rabis materialnega... za spanje...

Mejte se, folk. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tašča, heh, vsaj za nekaj dobra x:Dx

hehe, hm tašče ja...... huhjej kako taščo ma moja mama.... mam kar naprej probleme s tole dvojčico... :) tudi tko kadi kot mitja pa marsa.... skoraj nič pol pa celo škatlo...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

otroci nehajo rast če kadijo x:Dx

hehe no očitno js še zmer rastem......

Mateja... kajpavem zakaj sem obremenjen s temi čiki.... more bit ena zelo sebična ljubezen do kadilcev.... kdo me bo pol poslušal če umrejo....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

otroci nehajo rast če kadijo x:Dx

Sine, zasto pusis ?

Zar neznas, da pusenje skracuje zivot za polovinu ? Koliko godina brojis ?

Deset.

Vidis, da ne pusis, sad bi imao vec dvadeset.

x:Dx

Mateja... kajpavem zakaj sem obremenjen s temi čiki.... more bit ena zelo sebična ljubezen do kadilcev.... kdo me bo pol poslušal če umrejo....

samo ti pričaj, sine x:Xx :2src: ... mi ne bo hudga, če te še dooooolg poslušam x;)x xDDx

Pozdravljeni, lunatki! x:)x

Sem nova na forumu in za začetek samo malo preiskujem, kje je kaj. Doslej sem našla že toliko zanimivega, da kar ne vem, kam naj se obrnem najprej. Ampak se bom že znašla.

Najbolj me zanima astrologija, saj imam kar nekaj izkušenj na tem področju. Že večkrat sem hotela kaj vprašati ali komentirati, zdaj sem se pa malo okorajžila in prijavila.

x:)x

Pozdravljeni, lunatki!  x:)x

Sem nova na forumu in za začetek samo malo preiskujem, kje je kaj. Doslej sem našla že toliko zanimivega, da kar ne vem, kam naj se obrnem najprej. Ampak se bom že znašla.

Najbolj me zanima astrologija, saj imam kar nekaj izkušenj na tem področju. Že večkrat sem hotela kaj vprašati ali komentirati, zdaj sem se pa malo okorajžila in prijavila.

x:)x

welcome loli :D

...in mi je postalo nenadoma slabo in bedno se pocutim in grem kar v horizontalo... v postli nic ne rabis materialnega... za spanje...

:O: :C: :C: :C:

joooJ...me bo slaba vest prekurila, ampak res ni šlo. So v moji e - :vragec: -ovi banki nekaj spreminajali, enga hudiča z digitalnim podpisom dodajali, potem sem pa nakazovala...nakazovala,,,vsak večer in mi je nekaj zavračalo...saj vem, lahko bi šla na pošto ..ali banko. Ampka ti :vragec: ne delajo več, ko jaz pridem iz moje kapitalistične službe!

Ampak danes zvečer mi je končno uspelo plačat.Eureka, kakšen podvig..potem ko odtipkaš še serijo dodatnih zaščitnih kod...ma, kaj zlomka, se pa tile grejo!!

Marsa, prišlo bo z obrestmi..kot se spodobi. x:o)x

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

...in mi je postalo nenadoma slabo in bedno se pocutim in grem kar v horizontalo... v postli nic ne rabis materialnega... za spanje...

:O: :C: :C: :C:

joooJ...me bo slaba vest prekurila, ampak res ni šlo. So v moji e - :vragec: -ovi banki nekaj spreminajali, enga hudiča z digitalnim podpisom dodajali, potem sem pa nakazovala...nakazovala,,,vsak večer in mi je nekaj zavračalo...saj vem, lahko bi šla na pošto ..ali banko. Ampka ti :vragec: ne delajo več, ko jaz pridem iz moje kapitalistične službe!

Ampak danes zvečer mi je končno uspelo plačat.Eureka, kakšen podvig..potem ko odtipkaš še serijo dodatnih zaščitnih kod...ma, kaj zlomka, se pa tile grejo!!

Marsa, prišlo bo z obrestmi..kot se spodobi. x:o)x

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

aj, dans sm bil pa se jst povozen kr dost :xx!:

sm sou kr lezat. spat, sanjat...

pa kupu sem si nov ventilator x^x samo 2.500 sit v tush trgovino znizan za 50%.

dela, dela lepo, tiho, 4 brzinc.

majo celo klima naprave za 60 cukov :O: vse znizan...

lahko noc

Hja, potem ko sem se odlocila, da vse kar bi blo se treba naredit prelozim na drugic, je kar lustkan dan nastal.. Sla v MGL gledat Hisa Bernarde Alba.. nekaj smo enkrat imele idejo, da bi pri nas to igrali ampak po tem kar sem videla.. si ne bi upala. je precej tezka zadeva. Mi je pa ful dobro delo spet malo teatra.. letos ga prav zanemarjam..

Potem pa studentske domove spoznat nekega novozelandca.. kul, ful faca tip.. pa se en kup studentov blo zraven v sobi, smo se mal pogovarjali.. ugotovila, da se ful malo sruzim s tipi moje starosti.. s starejsimi al pa z mlajsimi.. vmes pa.. :sori:

Za konec pa se na pijacko v Celico..

Zdaj pa spanckat, jutri pa planiram shoping v Avstriji.. z minusom na racunu sicer... :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

hm no lahkonoč lunin net dobrojutro poštene duše ki že ustajate.... zdaj vem kako se pokowc počuti ob takih urah... hm vodnarji mi bodo čist ritm uničili.... :D

Dobar jutar.

Sem ze od kakih 6h budna, ob pol pa vstala, zdaj pa sibam pocasi v mesto...

McMac - ne sekiraj se, saj nisi edina, saj ne morem bit odvisna od tistega, vseeno pa seveda vsakega jurja pride prav.

Sicer pa itak pri teh zadevah (LN, maili, donacije itd.) pravzaprav jaz nimam nic od tega - ker gre na firmo, ne k meni, jaz pa s firme ne dvigujem, poleg tega pa hodijo racuni, ki jih je treba placati in ce zdaj zapravim 5 jurjev, samo pomeni, da jih bom morala drugace zasluzit, da jih vrnem v blagajno.... To pride prav tako kratkorocno, da si pravzaprav 'sposodim' - ceprav od sebe.

Sicer pa cikam na sponzorje (ne donatorje) - samo te je pa tezje dobit, ker imajo ze razporejeno vse, vsaj ponavadi, kam bo sel cash.

Ionizator dbest dela - ful se pozna!! (*saj sem ze govorila oz. se navdusevala v temi Ionizatorji - ali kako je ze naslov).

Upam, da bo danes (zame in za vse, ki ste pojamrali) boljsi dan ... :palec: x:)x

(ceprav meni ze 1000 na uro razbija srce)

Picasso

Dobro jutro...nov dan naj bo čim bolj lep... :palec: x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ej marsa, kakšen ionizator pa imaš (saj menda to ne bo štelo za kakšno vrsto reklame)...se že dolgo odpravljam, da bi si ga nabavila, pa pol nikol ne vem kje, pa po koliko so in za kakšno velikost prostorov...bom vesela tvojega odgovora

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jutro vsem x:)x ,

včeraj bil tak čuden dan. Sem bila z nizkim nivojem energije v službi, majčkeno preden sem odpujsala, so se mi baterije majčkeno nafilale.

Doma pa ustrelila kozla :eek: , ob 19h sem šla poslušat sproščanje in hočem eno mini meditacijo narest, pa sem zaspala. Zbudila sem se z mini glavobolom, ker je bilo spanja preveč xrolleyesx .

Bom jaz to ob drugačnih urah ob vikendih počela x:)x . Danes je pa absosmrkno nov dan, ki mora biti lep.

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hojlala Jančika!

ej to je dbest da si zaspala, tak -in čeprav kratek spanec je fuuul kvaliteten in globok-kar dobro si baterije polnila, superca! x:)x :palec:

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Daj Mačona saj znaš!

samo mirno in zberi svoje moči in koncentracijo,

boš videla, da čeprav je to en težji čas, ki zahteva precej od človeka, si ta čas zapomniš za vedno in zato si ustvari ene lepe spomine, splača se zdaj stisnit in potruditi!

Držim pesti, dobro naredi :palec:

:) Stankaaa

kaj pa je ena matematika za Mačono, pih x;)x x8Dx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

no js grem zdej gor na hrib pozdrave soncu, pol pa na hrib s kolesom juhu, hm no pismu ej v;eri sem bil dod veh pokonc, yarad ene bejbe..., jao, vprašam se če so tako opevani pogovori pozno v noč sploh vredni dobrega imena...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...