Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 ej marsa, kakšen ionizator pa imaš (saj menda to ne bo štelo za kakšno vrsto reklame)...se že dolgo odpravljam, da bi si ga nabavila, pa pol nikol ne vem kje, pa po koliko so in za kakšno velikost prostorov...bom vesela tvojega odgovoraAmis - bom tole v Ionizatorjih, OK? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ja, zelo ok you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ceprav meni ze 1000 na uro razbija srcejest tud že od pol šestih pokonci, srce tud ene tolk živahno ... pišuka, tale teden pa zna bit dooolg (in naporen) :o|o: funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Utrujena tako, da me kosti bolijo ... :xx!: včeraj bila prvovrsten nosač, čistilka in mizarsko-električarsko-zidarski pomočnik... Še enkrat hvala lunatki..njen ati je res imeniten človek... Kaj je zdaj z vami, makarončki.. Mačona, drži se Tinka, zoprno.. :o|o: ...človek bi še prebolel 20 jurjev...sam ko se spomniš, kolk enih težav prinese izguba dokumentov... Marsa, sem se spomnila, da še nisem plačala za mail... ..takoj bom.. Včeraj zvečer eno fajn doživetje... ...ko sem se spet spomnila, da veljajo dejanja...ne pa besede... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Povej... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ni za vsaka .. Ma ne, res sem ...kolk dobrega doživljam z vseh strani...od ljudi..zadnje čase... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Astra, ne boš verjetla jaz tud makarončkasta - popolnoma nič še Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 jest tud že od pol šestih pokonci, srce tud ene tolk živahno ... pišuka, tale teden pa zna bit dooolg (in naporen) :o|o:Ja... sem se ze pri mami oglasila (sem ji nesla malo jagod), pa jo 'opozorila', da bo naporen teden (je malo 'srcnega') in je tudi ze pojamrala, da cuti tole in da tudi njej srce spona (me ne cudi, ima Mars konjunkcija Uran - v Ovnu! )...Ja, tezek... ono kar telesno... sama sem vedno na + nastimana, a vceraj in danes zjutraj kar nekako grozno zalostna ratala, prav ono, bad, vse nekako brezplodno se mi je zdelo... ma... Saj bo boljse.... Eh ja... pride tudi to, ceprav meni navadno sco luna in tudi pluton v konjunkcijah zelo sede, ker mi daje energy.... A zdaj pa je vsa nekako navznoter.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Saj res - Macona - Astra - saj sva zmenjeni midve. Aja, saj res - Stankaa, kaj je bilo? Nek pozar so imeli tvoji starsi? - socustvujem, upam, da je vse kul in da nista prevec vznemirjena in prestrasena - in ti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ja, ena čudna bedasta vprašanja so se meni pojavljala dons zjutraj, nič meni podobno , zakaj je treba tok cajta v službo hodit, pa kok je bedast skoz robo not dobivat, pa prodajat, pa če bom tkole do penzije, pa da je vse skp brez veze Sem takoj zamenjala s Kok je fajn it v službo, da se pohecam s sodelavci, pa da vsakič sproti logistiko u 0 nardimo, pa da grem itak na forum po energijo,... Je bilo takoj drugač, samo hecno je že to, da so se mi taka vprašanja pojavila. Ponavadi jih nimam. Uf, mora bit tečno, če si kar naprej v takih feelingih :xx!: . Jaz sem že fajn, pa še bolš bo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Marsa..morda pa je energy natanko tam...kjer jo zdaj rabiš..kao neko filanje za naprej... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Marsa je prav noro doma... in včeraj je mož šel domov pogledat, ker je šel službeno v to smer in če rabita kako pomoč, če bi vedela, bi šla zraven, ampak zdaj ko sem slišala, kakšno je stanje, me je prav groza it domov!!!!Zraven hiše je breg in tam na bregu ena stara spalna prikolica, klopi, miza, bori, hruške, črešne...BILE, zdaj je vse črno, stopljeno in črno prizorišče, le žalostno pogorišče... Katastrofa Oba starša sta čisto... Obema zelo veliko pomeni dom, vrt, sadovnjak, domači breg gorelo ko bakla Stanka Všeč tvoj izraz: "na + naštimana",tud sama imam tole čimbolj naštimano! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 (popravljeno) Uf Stanka, tole pa ni prijetno čeprav sem pa v Pohvalah zasledila govora o neki poroki čestitam Popravljeno 1. junij 2004 -> Selene Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Selene ja uživala sem na poroki to soboto in muzikanti so špilali isti kot nama pred leti in sem jih mogla pohvalit, ker so res "pravi fanti muzikanti" Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 in Selene je nekaj narobe razumela , no grem jaz že mal delat... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Stanka za tvoje domače, sem prebrala o požaru, hudo Astra kdaj imamo otvoritev? Tinka , da se bo rešilo najboljše možno. Sicer pa je ena stvar v zraku, sem se ponoči zbudila nisem mogla spat, čutila vročinske valove, kot da sem v meni ...pogledam zdajle pa vidim, še 3 dni do prazne lune, me ponavadi meče...ali je pa tole kar vsi opisujete.No gremo...šibam novim delovnim zmagam naproti. Aja včeraj šla na Šmarno goro ob 7h zvečer in danes me ful boli grlo, vsa prepihana. Bilo je čudovito, hitro gor, malce počasneje dol, potem pa na večerjo k prijateljem, smo jedli zunaj na vrtu, kaj pogrešam poletje, ko lahko sediš na vrtu celo noč. Marsa za premostitev težav! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 huhja saturn na luni.... naravnost zakon oziroma luna na saturnu... huhu, pa še asc je zraven.... gor na vrh hriba s kolesom pa meditacija in nazaj... vse v 80minutah... kako že pravijo 80minutes a day keeps the doctor away.. to bo zdej vsakodnevna praksa... če le ne bo dežja... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 joj, jaz se moram tudi malo izpovedat, čeprav sem se danes moji svinjici in se počutim fuuuul bolje , se bom vseeno še tukaj malo izpisala... ...prejšni četrtek je bil grozen zame :xx!: , ker sva se s fantom tako zelo , zelo grdo skregala.....meni je na žalost mal " počil " v galvi in sem čisto popiz...., tko da so naju na koncu slišal še sosedi, saj sva tulila, pa še zbijala.....jaz ne vem....jaz sem ...sam sem imela res dost njegovega poniževanja in žaljivk.... ...najprej sem se grozno počutila :xx!: , v petek tudi v službo nisem šla, pa še v soboto je bilo bad , no zdaj je pa počasi boljše....moram rečt da se fant zdaj obnaša, kaj pa vem....zgleda, da včasih ne gre z lepa ampak z grda.......mani je drugač tako obnašanje čist mem, čeprav se mi kar hitro dvigne pritisk, sam vseen, zdej je šlo predaleč.... ...drugač sem si rekla, da se ne bom ozirala na sosede kaj si mislijo......nimam kej...sam če bo od sedaj naprej vse o.k., bodo itak vidli, da sva normalna človeka.....pa se bo počasi pozablo, pa tudi jaz in fant se ne bova tako :xx!: počutila oh -ja, kaj vse se zgodi tkole v življenju x!x x!x ....sam mene je vseeno tale zadeva ubistvu ful bolj močno naredila....pa me niti ni tok zjeb...., kot bi si mislila....tko da...grem novim lepim dnevom naproti..... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 žaža se ma pa fuuuuuul rada... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ima Mars konjunkcija Uran - v Ovnu!auč (jaz pa Mars konj. asc ) ... Stanka, tistole o požaru Mačona funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ...drugač sem si rekla, da se ne bom ozirala na sosede kaj si mislijo...... oh -ja, kaj vse se zgodi tkole v življenju x!x x!x ....sam mene je vseeno tale zadeva ubistvu ful bolj močno naredila....pa me niti ni tok zjeb...., kot bi si mislila....tko da...grem novim lepim dnevom naproti..... Žaža . Mi je všeč, ko se zdaj takoj pobereš, včasih je to traaaaaaaaaaaaaaaaaaajaloo . Za sosede naj te pa briga, saj nisi nikomur nič dolžna, dolžna si samo sebi pričarati krasno življenje . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 daaaannnnn..... kulsko tole... smo se znebil she tazadne shtajerke na shihtu...hehezej smo pa etnichno chisti samo, slishim....ena nova se u lublano prselila :xx!: mah....sej nau dolgo....bomo zhe poskrbel LJUBLJANO LJUBLJANCHANOM 666 zlomkou....tralalain seveda.....she na shnofek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Cosma, jaz bi na tvojem mestu več pozornosti posvetil večerji na prostem kot izletu na Šmarno Goro, tam bo verjetneje razlog za vneto grlo... povedano na uho: ki kaže na kak spregledan stres? Aakhi, male tiskane črke so manj oglate (in špičaste) kot velike tiskane - napreduješ, še tako naprej! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 to moram napisat... sem šla na banko, službeno... iz vseh piskrčkov sem pobrala denar (kovance) in odšla po eurčke, hihi, kakšna panika na banki, sej sem se ženski opravičila (sicer ne vem zakaj, ampak da sem jo umirila),ker je morala še enkrat za menoj šteti lepo soltirane tolarčke, po en, dva pet tolarjev... no vse skupaj je bilo za 6 Eur ... je.bi ga, takšen sem imela ukaz od vrhovnega poveljnika. Se mi pa ful smešno zdi, ker očitno tolarček na tolarček... ne velja več Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 selene.. Joj, Stankaa, sem prebrala.. ...za tvoje... Temu bi jest rekla...Slovenija je mala... ...mal sem se spravla k seb...pa spet šibam...moram neki nujno na Krasu uredit...potem pa upam, da mi pripada kak kozarček terana... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts