stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Hvala astra, je kar kriza žal in daj še en deci terana namesto mene!Dobro vozi in lepo se mej Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 A ti si se v MB, Astra? Stanka, ja res grozno, za starejse je to se bolj hudo nekako... res socustvujem.... Ampak k sreci imata tudi tebe. (ziher jima ful vlivas tele svoje pozitivnosti )... Bosta pa novo postavila, posadila - se boljs! Mateja - ja, saj se spomnim - pa skoraj ne mroem verjet - ti, tako umirjena in kul, razumevajoca, niti najmanj agresivna, pa mars na ascendentu? No, saj moja mama tudi ni agresivna, ampak se pa hitro razburi, vsa kri v glavo in to.... potem ti kaksen zelo dober aspekt tvori - aja, kak sekstilcek s soncem in/ali plutonom recimo, mdr. ...Hecno res... ker jaz pa imam Neptun na asc - pa tudi ne zgledam zelo zblojena, pac pa kar stvarna in odlocna... dobro, odstekana morda malo ze (sploh vcasih), a vseeno... morda zato, ker je iz 12. (ampak a ni pri tebi tudi mars iz 12.?). Cosma in Selene - thanx za spodbudo. Sploh vsem thanx, tudi za os-e in maile in vse... MucaMaca - sem sele zdaj sploh pozorno prebrala, hvala ti, sploh se ti ne bi bilo treba tolk matrati, saj sem rekla, ampak vseeno hvala, itak sploh nisem dvomila in nic, ker imam s tabo itak dobre izkusnje - pa tudi brez njih bi ti zaupala kot ti in vse. Loli - pozdravljena in dobrodosla, upam, da se bos dbest pocutila tule okoli... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Samo pazit moram da me ne raznese! Bodite v cvetju! she's the bomb... pol bodo pa poročali da je sredu ljbuljane en majhen krater... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 morda zato, ker je iz 12. (ampak a ni pri tebi tudi mars iz 12.?).ahm, štekam zdaj... jaz sem o tranzitnem marsu (ti pa natalnem), ki je ravno zdajle ekzakten na asc, natalnega pa imam res v 12. (kako že? 'svojga dnarja vredna' ) ... cela štala zdaj tam okoli mojega marsa in asc, ... najprej mars konj. natalni mars, pa sredi tega še tranzitni saturn konj. tranzitni mars, zdej že asc na tapeti ... ni, da ni sicer pa je res... mi tvori sekstilček s soncem in plutonom funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Ja saj to pa vem - tole ruzhenje kovinsko pri tebi tamle okoli po mehkoti rakovski bogi... Aha, sesktilA (z obema torej)? Ja, saj se mi je zdelo - saj se ti vidi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Hm, zdajle sem na nekaj pomislila...Da oba nasa ('absolutna' ) Stanka imata podobno - Sstane ima pred crko - kao spredaj, enica, moski, Stankaa pa zadaj - zenska in vse tole...A ni zanimivo?No, meni je. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tista stankaa se je "rodila" čisto naključno, spontano...in me sedaj že kar dolgo spremlja. Potem mi je ratalo jasno, me je še Borism opozoril, da je to št. 17. In še rojena sem 17., tak da sem čisto nevede spet zaplula v svojo številko, zato včasih rada dodajam še več aaaaaaaa, kot da bi koga klical: "SStaaaaaaaneeeeee kje si? Pridi nas malo posolit, no!" Stankaaaa =19, ne? SStane enica? Stankaa-žensko?no, eto in sma tu enkrat skup na tapetiSoimenjakain obema je v resnici tako ime. Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 - in ne samo to (v resnici ime) - je 'dodana' crka dejansko crka priimka. !Pa ni recimo StaneS Ali AStanka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Halo? a še to povrh... Stane S. -začetnica priimka isto kot pri meni!!!Stanka A.Stanka Arzenšek-dekliški priimek Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Halo? a še to povrh... Stane S. -začetnica priimka isto kot pri meni!!!Stanka A.Stanka Arzenšek-dekliški priimek STRUPEN priimek... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ma zdaj imaš še en razlog, da se paziš pred mano!je moral bit kak prednik kemik... :o|o: in delal arzenik,kdo bi vedel... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 stankaa....hudo tole doma...drzi se! pa loli dobrodosla pa vsem hvala za lepe zelje in poboze in os in sploh marsa glede 20 jurjev ni bil visek...je bil dan za racune placat hecno, ker edino takrat imam toliko cekinov na kupu...tipicno.ma ni problem v dincih ( ceprav sem prvic po dooolgem casu super splezala na suho )ampak tale vozniska p a res...najprej policija, pa ambasada, pa klicat na obcino v amsterdam, pa na center za vozniske...vse narobe. tam se m ze odjavljena, tukaj se nisem zamenjala papirjev, zdaj sem pa vmes pa brez dokaza, da znam vozit ( razen fizicnega ). imam danes vsaj svoj avto s svojimi papirji, namesto francoskega brez papirjev...pa se mi je takoj pokvaril...just my luck. taki casi, zgleda.iz NL dobim potrdilo o tem, da so mi izdali voznisko, pa za katro kategorijo,. pa grem s tem na obcino in mi na podlagi tega izdajo novega, slovenskega. me prav zanima, kako bodo pogledali na nasi lokalni obcini, ko pridem s tem pildkom...pa se cakat moram ful, ker moram najprej nakazat 4.70 eura za strosek....kr neki.vmes pa brez izpita. no toliko, ce se omu kaj podobnega zgodi! novi evropski zakoni, ja ja. en lep dan in se enkrat vsem hvala za energijco, mi je prav odleglo Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 dons je hud dan...samo da je fizika za mano,da sem popravla,pa da mam zaključeno... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 super, tasika! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Rezervni deli :Gresta 2 prašiča mimo mesnice, pa pravi prvi drugemu: "Lej, rezervni deli!" .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 No, pri nas je doma ponoči gorelo in bil cirkus z gasilci, upam, da bosta moja dva čimbolj trdno prestala to vse, glavno da se nobenemu ni nič zgodilo, noben opečen, oče pravi, kar ni ogenj uničil-so potem gasilci ob gašenjuin pojma nimajo zakaj se je užgalo... berem neki za nazaj...Kaj to stanka...kaj...kak se je to mogl zgodit?..kdo bil kriv....hmmm... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 No, pri nas je doma ponoči gorelo in bil cirkus z gasilci, upam, da bosta moja dva čimbolj trdno prestala to vse, glavno da se nobenemu ni nič zgodilo, noben opečen, oče pravi, kar ni ogenj uničil-so potem gasilci ob gašenjuin pojma nimajo zakaj se je užgalo... Jaz tud spregledal........bemu, sranje . Držim pesti, da bo vse čim bl ok, pa za tvoja dva. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Contesa, ta hip sem nate pomislila, pa zagledam tvoj odgovor na broju... ej, nisem nasla v Zurnalu... - ali je v prejsnjem lai prihodnjem morda sele bo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 OK, thanx! Morda se mi se kje valja - cudno da nisem opazila, saj ves, oko sokolovo (in tule -katalog- sem prec)... Morda sem samo na hitrico prelistala....Tale prospektek sem si pa prav shranila, mislim halo, kok dobr zgledas gor, jaz ki ves kolk sem natancna - ene napake, nepravilnosti... ne najdem, nobene pripombe nimam, sami superlativi - kar je res, je res. Zdej bom pa okol kazala pa se hvalila - glej to, kaksne bejbe imamo pri nas! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ne od zadnjega petka Marsa, mislim da na strani 53! Je ta Žurnal tudi na internetu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Nasla Contesa! Res je na 53. strani, nekam se mi je izmuznila ravno ta stran oz. 4 listi oz. 8 strani, so zlezle ven, so padle zadaj, sem opazila, da manjkajo tocno te strani (27-30 in 51-54 - ko ravno tako pride skupaj, da sta dve poli prepognjeni)...Ja, tu je vecje, pa se zato bolje vidi, pa se svetlejse.A mas se kaksno tok hudo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Prej se mi je zgodilo nekaj zelo zoprnega...Namrec - v avtu me je TOTALNO prijel krch v levo nogo - ampak totalno, mi je kar nogo gor vihalo, tolk sem se matrala vozit, da sem se kar prepotila, tudi ustrasila sem se malo, ker sem se bala, da ne bom mogla do doma pripeljat, ker je bila totalna guzva, pa skoz sklopka, 1., 2. - GROZLJIVO! :xx!: Sem skoz bila na tocki, da grem na desni pas, odstavim...Grozno, kar morasto - in to je bilo kaka dva ali 3 km po Celovski... ki sem jih vozila kakih 10 minut recimo ali malo vec...Med voznjo me se ni nikoli prijel krc v nogo - razen na izpitu, samo je hitro popustil... Danes pa ne, kar stopnjevalo se je... komaj sem do doma prisla...Pishuka, upam, da je to bilo edinkrat... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Zdej bom pa okol kazala pa se hvalila - glej to, kaksne bejbe imamo pri nas! povečevanje števila članov zagotovljeno Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Marsa, tile krči so zoprni vem... včasih si tudi čevlja ne morem obut... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Meni se pa to sploh ne dogaja, razen v morju, ko zelo dolgo plavam, sem recimo vec kot pol ure v vodi in je se kar mrzla....Pa vcasih ponoci, ko kje zalezim, pa imam divje mravljince...A TAKOLE - se mi je pa prvic zgodilo. Grozno zoprno. :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts