krokodil 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Marsa, tile krči so zoprni vem... včasih si tudi čevlja ne morem obut...Krci (misicni) so ponavadi opozorilo, da nam primanjkuje magnezija.Hitr pit Donat (da se nam kak tolar v zep pade ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 men manjka v krvi še kaj drugega, saniramo in pijemo med drugim tud Donat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Včeraj nerazpoložljiva za vse okrog,živčna,lena....Zvečer sem majčkeno pokukala na LF in napoved za 23.teden.Berem,da moramo pazit na morebitne poškodbe.Takoj sem vedela,da me danes v službi nekaj takega čaka.Naprej porezala z žiletko desni palec,po tem levi palec.Ko pa prišlo do drugega dejanja - sem sodelavko pošteno prestrašila,ker kri špricala povsod. Sem se mirno obrnila k njej in komentirala,da ni nič hudega,da si grem rano oprat z vodo. Bila čist bleda,ne vem zakaj. In ker Slo ima " Mati kurjo",se novica prinesla zelo hitro šefinji in ta takoj ukrepala..... Jaz pa hitro nadaljevat v delu.Po kratkem času vidim,da me čez ovoj še vedno teče kri... ...nič nobenemu ne rečem,po tem pa zopet šefinja opazi in hitro tečemo po drug ovoj. Sodelavec me nežno prijme in mi že daja čist ovoj...oj,ups...kako paše,da zame za kratek čas nekdo skrbi .Smešno bilo,da vsi hoteli videt rano,katera bila čist nevidna .Jaz pa enemu rekla "vidiš,da nič ne vidiš?" Seveda,da doma noben ne opazil...smrk,smrk...hahahahaha Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Marsa, tile krči so zoprni vem... včasih si tudi čevlja ne morem obut...Krci (misicni) so ponavadi opozorilo, da nam primanjkuje magnezija.Hitr pit Donat (da se nam kak tolar v zep pade ) Ja, vem, zato ponoci, ce se mi to zgodi, grem po mal parmezana. Nisem se ustavila v trgovini, ker sem samo dam letela, pa nisem kupila donata... sem pa nekako po eni logiki hitro par zrnc soli dala v usta. Pa malo vode spila. Zdaj pa je ok.Thanx...Saj se priporocam pri krcih vsega boga, sam jih redko imam, donata pa nimam (vec) doma veckrat... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 ... vceraj in danes do kakih 17h nisem nic jedla in tudi zelo malo pila, po mojem je bilo tudi od dehidracije... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Selene: seveda, pij Donat, pa se izboljša karakterna lepota .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 mh, nehi s utikwat..ni smisla....ti ja, bubmar sj si se že izkazau, s svojo plemenitostjo...nauč se kaj sam povedat, ne pa sam streljat nasvete znanih˝oseb .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 mt je tečna k drek... :xx!: :xx!: :xx!: he he he...se mi že zahvaljuje... no ja...morm dol zgint... :xx!: :xx!: pa spat... :o|o: ...he he he...pa ne ji povedat da nism šla spat... ajde...lahkonoč... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Jaz tud kar grem.. lahko noc! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Oukidouki - buenas nochas... Jaz pa se ne grem, moram se nekaj pisat.. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Ugotavljam, da imam E-disleksijo.Namrec - konstantno mesam crke v dolocenih besedah:smao (samo), mroda (morda), lai (ali), ... ma, ful jih je - velikokrat sproti popravim, vcasih pa ne... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Dosao Mujo disleksicar u banku i kaze: Vis u ruke, pljacka vam materina, ovo je picka! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Tip ex sosolke je rekel enkrat (zdaj pa jaz ponavljam to, ko se hecam) - sam se pod fuk se tushnem, pa priletim... Mi smo pa na morju dolocili nekoga, da bo sel za pit kupt... In smo nekoc se zmotili in rekli za kup pitt, pa nam je bilo tako hecno, da smo skoz govorili to, in na koncu sploh ne vec vedeli, kako je prav oz. se nam je kar zdelo cudno - za pit kupt. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Namrec - konstantno mesam crke v dolocenih besedah:smao (samo), mroda (morda), lai (ali), ... ma, ful jih je - velikokrat sproti popravim, vcasih pa ne... mh, nee, prehitro tipkamo potem se nam ne da-ljubi popravljat...kot teme metat ven .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tip ex sosolke je rekel enkrat (zdaj pa jaz ponavljam to, ko se hecam) - sam se pod fuk se tushnem, pa priletim... haha od tega se lohk smejem celo življenje Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Oj, Budala, ocitno, saj imas ze vec kot 900 postov!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Tip ex sosolke je rekel enkrat (zdaj pa jaz ponavljam to, ko se hecam) - sam se pod fuk se tushnem, pa priletim... haha od tega se lohk smejem celo življenje Ce smo natancni, jaz se ze 1/2 (lajfa) - pri 20-ih je bilo tole, pa se zdaj veckrat recem - sam se pod fuk se tushnem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tip ex sosolke je rekel enkrat (zdaj pa jaz ponavljam to, ko se hecam) - sam se pod fuk se tushnem, pa priletim... Taša pa...Solzi se mi učijo...Lej kako pri sosedih sušiu perijo... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tip ex sosolke je rekel enkrat (zdaj pa jaz ponavljam to, ko se hecam) - sam se pod fuk se tushnem, pa priletim... haha od tega se lohk smejem celo življenje Ce smo natancni, jaz se ze 1/2 (lajfa) - pri 20-ih je bilo tole, pa se zdaj veckrat recem - sam se pod fuk se tushnem. haha hvala marsa za tole, lohk bi mi mal prej povedala ampak tud prav važno je tukaj zdaj in naprej huhu damn hehe to morem vsem povedat Kje čem začet a aha že vem.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Majica - (ja, 'tele', 'takele')... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 El Nino - al pa moj frend - "Jaz pa nikol ne motim ko govorim se". (pa se ker ravno o TEM govori) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 AAAAAAA...v tem tiču grmi zajec... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 zdaj pa noč lahko hehe men tud dostkrat zgubijo vrstni red besede, da je lepši tekst včasih, da se rima ponavadi nemško ko pišem je pa to običajna stvar, in blazno preseda mojim profesorcam Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Jaz pa sem nekoc, ko sem bila majhna, hotela pozdravit sosede (stara sem bila kakih 5 let ali manj), pa smo doma imeli navado reci - pa dobro panckaj...Pa sem spontano rekla sosedom, ko smo odhajali, lahko noc, pa dobro (potem pa mi je bilo nerodno reci - panckajte, ni bilo primerno, spite mi je bilo pa tako cudno receno, pa mimo, pa mi je prislo v usta) spajte. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 to me spomni na Manco, ki je hotla rečt (je bla še mecena) umivalnik in lijak z eno besedo...pa je rekla umiljevak... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts