majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 mt je tečna k drek... :xx!: :xx!: :xx!: he he he...se mi že zahvaljuje... no ja...morm dol zgint... :xx!: :xx!: pa spat... :o|o: ...he he he...pa ne ji povedat da nism šla spat... ajde...lahkonoč... Boš še prosila za na comp...aha... :o|o: :xx!: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Vis u ruke, pljacka vam materina, ovo je picka! človek se zmede- ne ropaš banke vsaki dan. Nočko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ugotavljam, da imam E-disleksijo.Namrec - konstantno mesam crke v dolocenih besedah:smao (samo), mroda (morda), lai (ali), ... ma, ful jih je - velikokrat sproti popravim, vcasih pa ne...he he, za tolazbo, je moja na 2 sploh pa, sej si nisva midva zmislna slovnice jst bi jo itak naredu bolj pevno in lazje pisljivo; potem tudi kao neke disileks... ne bi bilo tolk, ki to pomoje v najinem primeru sploh ni.pravzaprav delam cisto podobne napake kakor ti, predvsem lai (ali); torej je zadeva tipkovnice in nacina uporabe leve in desne roke, etc... pomoje. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Piši z enim prstom ene roke, kot jaz, pa boš takoj bolj pismen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 saj jaz tudi zamenjujem non-stop ... in potem popravljam (že za tole sem morala nevem kolikokrat nazaj in popravit)... je pa res, da sem ... ( se pa muchos bolje počutim kot čez dan, ko je vse nekaj šponalo in tiščalo ) nočko, sladke sanje želim funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Piši z enim prstom ene roke, kot jaz, pa boš takoj bolj pismen zguba casa men sej zato jih mam 10. sele zdej dojel: marasi pravi. E-disileksija free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Piši z enim prstom ene roke, kot jaz, pa boš takoj bolj pismen ...meni še to ne pomaga Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Danes bil v deževnem Piranu. Kolegici sem obljubil da jo bom peljal tja, pa se je to danes uresničilo. Kako je bila vesela, kljub vremenu. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 :o|o: ...uf, sem zaspana. Kar mirna noč je že skoraj mimo, tako, da sem kar predežurala na LNF,upam, da ste lepo spali in sanjali . Tudi jaz bom šla čez kaki 2 uri. Ne vem ali bi bilo tole za v temo jutro ali večer Pa dobro jutro ta zgodnjim Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Pozdravljeni v novem dnevu lunatki! Menda bo spet deževno, kaj se bomo ozirali na vreme , saj tudi drugače v redu, mora biti ....lepo sredo, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 dobro jutro, kakšna noč za menoj, sanjasta mislem, bi lahk scenarij napisala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Gresta 2 prašiča mimo mesnice, pa pravi prvi drugemu: "Lej, rezervni deli!"[/size][/color] Včeraj sem majčkeno prebrala buklico, pa običajni dnevni ritual, pa zvečer s sestrico počebljala in mrknila. En lep navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Tip ex sosolke je rekel enkrat (zdaj pa jaz ponavljam to, ko se hecam) - sam se pod fuk se tushnem, pa priletim... Mi smo pa na morju dolocili nekoga, da bo sel za pit kupt... In smo nekoc se zmotili in rekli za kup pitt, pa nam je bilo tako hecno, da smo skoz govorili to, in na koncu sploh ne vec vedeli, kako je prav oz. se nam je kar zdelo cudno - za pit kupt. jst sem pa enkrat rekla v SŠ...da dam kuho juhat.... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 hojla lunatki,včeraj bla naštimana na +, tudi joga bila sproščujoča in dobra,vendar skoraj enourni tel.pogovor z mamo zvečer me je naštimal na -,doma je hujše kot sem si predstavljala,zdaj vem, da bi lahko gorela tudi naša domača hiša, dom...strah, groza me je kar vse to zagledati, vse črno...Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ej, a je gledu kdo Preverjeno včeri in kaj si mislte o numerologiji da je to res tist kar ktermu za 100% življenje spremeni če se iz Peter preimenuje v Pettr pa take finte... še ena taka reč, kot npr.. tale zapestnca mi srečo prnaša.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Mushi sem gledala ja, se mi je zdelo zabavno. Jaz sem mnenja, da so te zadeve v glavi. Stankaa, ni tok simpl ja, so zadeve, ki jih človek celo življenje uživa in neguje, potem se je pa treba nepričakovano in na hitro posloviti od njih. En magičen pobož tebi in tvojim Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ahja pokonci že dve uri pa nisem sem napisal dobro jutro, torej dobro jutro, folk, alo mal v lunin party prebrat kaj se kuha ! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Mačona, najprej se postavi zase, nato če želiš objaviti sliko, kar je seveda tvoja stvar, lahko tudi komu sliko pošlješ al pa se slikaš z digitalcem in si jo pošlješ na email... če je pa fant ljubosumen, pa če se ti zdi da preveč, pa premisli... o tem sva že enkrat govorili, da ne boš na koncu razočarana in sama... postavi se zase punca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Niti sošolec ne sme sedeti poleg mene, niti videl ga ni, pa že misli, da me peca.Mogoče pa po sebi sodi. Nočem te jezit, sam pogosto tipi tako sklepamo, ker smo sami takšni ali pa tipi s katerimi se družimo......dokler ne srečamo prave Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 bohdej...sestanka hvalakurcu mimvroche za popizditin jutr.....NAUTE VERJEL.....GRRRRRRR......V MB morm :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: de se ti kozla...pa glih mene najdejokle se zhe cela firma zabava....prvoshchljivci 666 zlomkou...tralalapa sevedaaaaa gromozanski na se ve kaj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Težko je res imeti takšnega moškega, sploh, če ga ljubiš, saj imaš vedno občutek, da mu moraš pripadati in to samo njemu. Ne zdi se mi nič narobe, če je meni kdo simpatičen in tudi ne, če je njemu katera simpatična. Saj je jasno, kje so meje. Mu bom že dala vetra, kaj se to pravi, da mi ne zaupa. ....nezaslišano kaj se gredo eni, ne. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 in jutr.....NAUTE VERJEL.....GRRRRRRR......V MB morm :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: .....he-he, maš vse šanse prit domov ....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 hojla folk... sm iz mesta prikorakala pol grem pa nazaj...sam se morm mal spočit tukejle gor... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 in jutr.....NAUTE VERJEL.....GRRRRRRR......V MB morm :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: .....he-he, maš vse šanse prit domov ....... eh...verjetno da ressicer je pa jasno, zakaj grem jazsem trenutno edini dec na firmiv ostalem kolektivu pa vlada she vechja averzija do onih tam okoli in preko dravese pa res ne bi spodobilo, da pupike hodijo okoli z no...vseeno upam, da bom chimkprej nazaj v civilizaciji 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts