Pujsita 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Morgen Zlomkec.... nekam pozno se javljaš danes, ampak verjetno imaš polne roke dela Pa pazi mal kake pošiljaš, sio me skor zadušil . Enega Svinjskega tebi Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 janja kok mi je všeč ta tvoja pujsa k jo maš na ikonci... kr ne morem se je nagledat... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 janja kok mi je všeč ta tvoja pujsa k jo maš na ikonci... kr ne morem se je nagledat... a mojga hudichka pa ne..??? 666 zlomkcou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ja tvoj hudičk pa sploh... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ja tvoj hudičk pa sploh... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... 666 na lichke tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 janja kok mi je všeč ta tvoja pujsa k jo maš na ikonci... Men tud tale od ta svinjskih najbolj všeč . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 tile očki ja na pujsi... nimajo več kravice najlepših oči zdej majo pujse.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 hihi...konchnoooooprenovljen page zlomku ratal...yeahna linku si lahko pogledate, kaj zlomk pochne : http://www.couchrecords.com/couch.html temu se reche ZHIU page...ne pa CAJTNG 666 zlomkotou....tralalalalala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ti si pravi kak si to zacumprau...in tud cool Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Neute verjel......v LJ moram..... :xx!: :xx!: :xx!: ................. Eh, brez veze. Danes sem razočaran, ker se očitno nekdo poigrava z menoj. Skratka, že spet moram na razne bi temu rekel preizkuse in hiringe in bla bla bla.......čeprav mi je bilo rečeno čist nekaj druzga. Ko sem takšne volje kot danes tudi sam izgubim entuziazem in voljo. Še dober, da sem strelček, ki si hitro opomore od vseh udarcev. Danes sem pa pač razočaran. In skor prepričan sem, da bi stvari potekale čist drugače, če bi se veselo uklonil kakšni politični opciji. :xx!: :xx!: Bemu, je ta svet zafukan včasih. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 eh daj ga lomit, no Mick,Strelci so vendar poosebljenje optimizma in vizionarji,ne bo te ena taka stvar iz tira spravla! Kaj pa je to zate Mick, mala malca!če si tja v Amsterdam prišel, boš pa še tolele mimogrede Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Neute verjel......v LJ moram..... :xx!: :xx!: :xx!: ................. hehehetemu se reche KOZMICHNO RAVNOTEZHJE 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Šla pogledat stran......rdeč kavč sem pa tja...mi je dal asociacijo na psihiatra... na rožičke majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 hihi...konchnoooooprenovljen page zlomku ratal...yeahna linku si lahko pogledate, kaj zlomk pochne : Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Sovražim krivice. In še ne tako daleč nazaj so mi storili eno veliko krivico. In ko te piči kača se bojiš vrvi, pravijo. Sam sem izgleda tudi naiven, verjamem v nek fer-plej pa to. Počasi pa ne bom več zaupal nikomur. Vsaj v službenih krogih ne. Vse preveč karierizma, grebenja, egoizma, vez ipd., poštenost in delo postajata sekundarni vrednoti, če to sploh še sta. Sicer pa se že poznam, v startu vedno burno reagiram, postanem malodušen, potem pa si kar hiter opomorem. Razočaran pa sem, ker menim (in tako menijo tudi moji sodelavci), da sem kljub storjeni mi krivici naredil vse še več kot optimalno za dosego svojega službenega cilja, ovire, ki se pojavljajo ali se bodo pojavile, pa niso v moji moči, da jih odstranim. In to najbolj sovražim....ko ne morem narediti nič, ne morem vplivat na nič. :xx!: No, pa sem se vam mal zjokcal..... Ful bed filing je to, verjamte. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Mick...en pobožek... za*eban je delit življenje v službi z ljudmi, ki niso iskreni...zato je bit pa najbolj neumen...pa nč vedet...nč povedat... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 mick pobož tud tebi.. nevem zakaj mam filing da me isto čaka v lifu Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Huh, izkoristila vreme do zadnjega soncnega zarka.. Ko sem zapeljala motor v garazo, se je ulilo.Sva sli s prijateljico na izlet. Bili na Zaplani, se ustavli na rancu Kaja & Grom.. sam tko, na hitro.. ni mi blo prevec vsec, cuden filing.. ne bi hodila tja jahat.Super sem se zmenila.. delam v Merkatorju v Kopru od jutri do nedelje in sem se spomnila na eno gospo v Izoli, pri kateri sem pred leti prenocevala parkrat.. sem komaj nasla njeno vizitko, jo poklicem in je bila cist navdusena, da pridem. Jaz pa tudi, da jo spet malo vidim . Vzela si bom s sabo stvari za spanscino, ker me takoj v ponedeljek caka matura. Pa se pocitnice ob morju bodo. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 heheuochi jutrishnjega dne :xx!: in potovanja v :xx!: landijogre zlomk lohk prej domou papa zvizzzzzzzz 666 zllomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Mick... pobož, hm, kaj pa tista druga služba, ki si jo omenjal? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 mick ...držim , da bi bilo kmalu bolje you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Aliana, dobro si to splanirala, za maturo. Mick Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Aliana, vso srečo na maturi Hvala, saj bo slo.. itak se ne sekiram kaj prevec, ce za 2 skup spravim,bo ze OK, samo mislim, da bo kar vec.. Itak pa imam samo ta predmet in se nimam kaj pritozevat.. nasproti onim, ki imajo celo maturo za opravljat... :o|o: Tale vreme.. mi je kar pritisk padel.. grem za pol urce na siesto, pol pa naprej po svetu.. z avtom seveda. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ne, ucim se.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 kolk sem jaz pametna :xx!: nekaj prčkam po kuhinji in se odločim dodat pekoči feferon in ga lepo zdrobim, potem pa hehe neki me nos zasrbi in sedaj :xx!: :xx!: :xx!: no sedaj ne srbi temveč žge hja mogoče je pa to celo dobro mal pekočega okrog nosu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts