Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, Selene, poznam to.. xrolleyesx ....pa z porezanim prstom solim..in podobno...en pobož.. x:Xx

Mick, opravka imaš z birokracijo..mogoče si to mal napačno razumel...jaz sem prepričana, da bo.. :palec:

Jutr pa zgleda, da se bodo eni nezaželeni osebki v mb sprehajali... :xx!: ...se bo treba bl doma držat.. x;)x

Aliana, na morju si?...kako fino diši morje ob tem času... x^x

jaz sem sicer dons mal utrujena...pa v bistvu :palec: :palec: :palec: ...ker vse laufa po mojih željah...

Hm...mi je dons en frend reku...da sem kot ikonca za x:Dx ...tolk sem se režala...

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Jutr pa zgleda, da se bodo eni nezaželeni osebki v mb sprehajali... :xx!: ...se bo treba bl doma držat.. x;)x

:vragec:

pa res... :xx!:

fak...pa zhe raj micka srecham :xx!:

666 zlomkou....she mal pa zhe jutr bo :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

dejta no...aakhut pa mick... :C:

dejta se skup k vidva sta men tko simpatična... x:Ix

prou škoda da se postran gledata... :V:

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Hi! spet nazaj po dolgem času. upam, da me ne bo ven vrglo....čeprav smo virus odstranli, ampak... xrolleyesx

V petek mam valeto x:)x . ker sem pač predsednica sem morala kao govor napisat. in danes, ko sem ga že četrtič ( x:Dx ) brala, sploh nisem opazla, da so se eni sošolki solzice vlile po licih in pol še nei, pa še Nordici, pa še eni. meni se bodo na valeti.zihr x:Dx ko sem ga na 'vajah' brala se mi je samo glas tresel. huh x:o)x

:switz: Kok sponam...

Ne jem ze kake tri dni...

Aja, ko smo ravno pri stradanju - vmes, ko sem za minuto bila doma, sem opazila, da je Rachek postnil (IZJEMNO KVALITETEN!!!!! x^x) prispevek o postu - dejansko dnevnik posta!!!

Totalno dober pristop!!! Complimenti!!! :palec: :palec: :palec: x^x

Itd... TO sem pac opazila... in se spomnim zdajle...

3 dni pacala napoved... ratalo... oh, jessss...

Se danes delala v dveh turah - dopoldne, potem me ves dan ni bilo, in se prejle finishiranje in nekoliko 'lepotnih popravkov'...

A zdaj grem pa lahko kuhat oz. pedenat hrano in vse tolle... :o|o:

Ampak vmes vse zivo spedenala, odgovorila, aktivirala, posredovala, zmenila... Kljub temu, da v bistvu nisem glih... kako bi rekla... no, pac nisem glih... a sem pa se kar kul pravzaprav... 'glede na'... :o|o: xcivx x:)x :vragec:

Vidim - po 5 strani novih komentarjev v posameznih temah, nove teme, apeli, vsake toliko 'marsa' kje zagledam - zakaj pa ona ne organizira... :V: :sori: xrolleyesx xrolleyesx :xx!:

A preprosto ne morem odpreti vseh 5 strani 'novih' tem in komentirati na vse objave (1 stran teme je 25 komentarjev... 1 stran!!!!!!! :sori: Ene teme! :O: :switz:)... Kaj sele, da bi 'organize' SE LNP-y!!!

Tako da - prosim in hvala za razumevanje...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jezna sem na dve osebi, zaradi katerih me bodo danes vlačili po zobeh na forumu in izpadla bom kot budalo... Ti dve osebi nimata veze s forumom, imata pa vezo z internetom in mojimi fotkami in ker sta nesposobna, najbrž ne bom nikoli v življenju mogla objaviti svojih fotk. Najprej bom morala doštudirati, dobiti dobro plačano službo, da si bom lahko kupila SVOJ računalnik, skener, zrihtala internet in objavila svoje fotke. In jezna sem zato, ker je fant ljubosumen in se mu zdi brezveze, da bi objavljala svoje fotke, saj je prepričan, da me kdo na forumu peca, oziroma se jaz hočem nekomu pokazati. Niti sošolec ne sme sedeti poleg mene, niti videl ga ni, pa že misli, da me peca. Za zjokat! Kaj naj potem rečem jaz, če se on nonstop druži z ženskami na koncertih... Kaj pa vem, kaj dela.

mah... :xx!: :!!: jest bi mu cist direkt povedu:

- ja, folk me peca, pa kaj naj me, sej mi pase; zapecu pa me itak ne bo kr mam rada tebe.

- ja, rada se pokazem, ker se mam rada in drugi me imajo radi, radi bi me vidli, rada bi se pokazala, ker se mamo radi, la pa whatever..

x:Dx :8):

Mick, opravka imaš z birokracijo..mogoče si to mal napačno razumel...jaz sem prepričana, da bo.. :palec:

Ma ja, samo tu ipak nekaj ne špila, ziher. Ne vidim možnosti napredka niti sebe niti kateregakoli delovnega področja brez entuziazma, pa mal idealizma. x;)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ma, nimam se kaj postavljati zase, sliko hočem v vsakem primeru objaviti, samo žalostna sem, ker mi fant očitno ne zaupa... Tako malo grem med ljudi, pa še to mi zavida... Težko je res imeti takšnega moškega, sploh, če ga ljubiš, saj imaš vedno občutek, da mu moraš pripadati in to samo njemu. Ne zdi se mi nič narobe, če je meni kdo simpatičen in tudi ne, če je njemu katera simpatična. Saj je jasno, kje so meje. Mu bom že dala vetra, kaj se to pravi, da mi ne zaupa.

:palec:

Tašika saj se ne gledata postran, saj nista kitajca x:Dx  x;)x

ja sej... x:Dx x:o)x x:Dx

ampak prou hudo bi blo če bi se onadva skupi zafrkavala...k onadva sta taka mudela da se sam režiš... x:Dx x:Dx x:Dx

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Aja, Selene, majica, contesa, nino.....thx. x:)x Jebi ga, danes sem s slabim filingom uletu na lnf par minut potem, ko me je ujel. xnckrivx Ampak življenje pa je vseeno suuupeeeeer lepo :onfire: B) :wOOt: x:Dx :palec:

K. Čapek

ja, zdaj je ok (trk, trk x:Dx ) upam, da ne bo spet nazaj :o|o:

Kar trkaj ob les, saj sedaj si ga ja menda nagnala x:Dx

x:Dx :palec:

kul, da si se ga tudi ti rešil, če pa ne, pa bom še za tebe trkala x;)x

oh, lepo je spet bit na LNF, ful sem vas pogrešala xsrcx

hjaja dobre piške (glej ikonco) vedno pogrešamo tle okrog :D hjao dolgo te ni blo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

pa dej si kako "tvojo ikonco gor" tista k je nova pr fotkah je čist vredu :D da bo takoj videt kera lepotička se pogovarja z nami...

zdej pa še za vse forumovke pa tud forumovce lahkonoč.. pa x:Xx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja Mickeni, kaj spet dogaja? Halo....spet ista scena kriza :fiju:

Mačona, želim ti, da se pravilno odločiš, strenght :palec: !

Meni je mal prej cukr padu, pa sem darlinga milo sprosila, da mi je spekel palačinke x:px ...on je najboljši palačinkar na svetu :inlove:

Drugače pa kot že rečeno, sploh ne dohajam vseh strani na dnevniku in fotke...ostalih tem pa kar ni časa za preletet.....ma ja saj bo kmalu zima pa bo več časa za pred računalnikom posedat x:Dx

Se mi ful dogaja (itaq-v glavi :vragec: ) pa ne bom zdej morila s tem. Ampak res bi kak dan bil lahko neomejen z 24urami....sam tok...

Moram Račkov dnevnik prebrat, ki ga je Marsa pohvalila...pa vsekakor :palec: za podvig.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja Mickeni, kaj spet dogaja? Halo....spet ista scena kriza :fiju:

Ma ne glih......no, vsaj upam, da ne. x^x Sam.....eh, preveč glumljenja, saj veš.... x;)x Bo zgleda treba se zagrebst pa red nardit :vragec: x:Dx x:Dx

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...