Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 žaža haj vsem you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 njegove so vedno ...za angelčkeJaz sem tudi angelček... Pa lačna sem tudi... Iz tega Cosmica lahko narediš povzetek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ...hi,hi....danes sem dobila zastonj karto za Lennya Kravitzaxbendx ...mi jo jedal en sodelavec, k gre takrat na morje... ...sva šla zdele s tipom na malco, mu jaz vsa vesela povem, da zdaj loh greva na koncert, ker eno karto si lažje privoščiva še za kupit, kot pa dve, pa je smotko začel komplicerat, pa da ne bo šel, pa bla,bla,bla......sem mu pol rekla da bom šla pa s prijateljico.....pol smo bli pa že tam..... mi je naprej metal bivšega fanta...bla,bla,bla.....sam se mu nisem pustila ....in sem rekla, da jaz bom šla, pa da bi rada vidla, da gre z mano, če pa noče, bom šla pa s prijateljico.....no pol se je le oločil da bo šel....s takim frisom :xx!: ...sem mu še povedala, da je bilo to zelo grdo ker me je začel kar neki obtoževat.....pa da jaz se ne bom slabo pučutila ker je on mulast...za brez veze....hi hi.... ...ful se dobro počutim, ker se nisem pustila, da me zamori, pa da je po njegovo, sam za to, da se ne bova kregala.....ooo, ful dobr.... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Žaža, ma kar naj bo tečen...njegov problem.Ne maram nergajočih moških :xx!: , ki se stalno nekaj pritožujejo in iščejo razlog za zatežit. Nekajkrat sem bila presenečena nad mojim dragim...ko sva z kom bila v družbi ali pa znanci med seboj...ko sva šla, mi je rekel....Ti bi pa tega hitr urihtala, da ne bi bil tak tečko ....se mi je zdelo tok hecno. PS: Berem tole pa nisem povedala bistva.....če moški težijo, ženskam a la iste fore kot jih tvoj tebi.....na to sem alergična brrrrrr Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 [iz tega Cosmica lahko narediš povzetek Ewo že pečem, kje si? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 :o|o: sem spet čudno (narobe) brala... sem razumela da ti pečeš palačinke za navadne smrtnike... in da se za angelske moram priporočiti kje drugje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 "Sita nisem, pac pa sem zejna" (Pika Nogavicka) - to mi je prislo na misel, ko preletela poste, mislim da sanjalic. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ne, ne, saj sem prav prebrala Saj maso je on skupaj sčaral, jaz pa skoraj uspem potem spečt približek. In ker ga trenutno ni doma...sem ti samo jaz na voljo.....zdaj pa ali čakaj do zvečer ali pa nič Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 punce, ni lepo tle nam običnim smrtnikom skomine delat z angelskimi palačinkami ...pa še ob taki uri you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 "tak sem lačen, da ne vem, kaj bi pil in kje bi spal..." nekaj takega moj mož pove, ko pridema kam na obisk in mi sramoto dela Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 aha Cosma, to ti še dam na znanje, da se mi nič ne bi branli kake:pancake party! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Hehe, kul, dol mi visi za palacinke... hehe, sladkosnede tehntnice in ovni Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 a kje piše, da so sladke ....saj veš, da obstajajo tudi pikantne palčinke you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 No, jaz bi si, ce ze, ziher izbrala take - in pa seveda slane - spinacne, kaj jaz vem, kaj takega... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 saj je tud tista mehiška varianta, kaj so že...tortille al kaj...in nekaj spicy not sn ži lačna ko volk, in grem na nekaj extradobrega Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Mačona, v vsem vesolju je en sam majcen kotiček, ki ga lahko spreminjaš. To si ti. Drugih ne moreš spreminjat in tudi nimaš te pravice. Ali ga sprejmi takšnega kot je, ali pa: "čau"! Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 , jaz pa pravim, da se moraš še bolj potruditi in rajcati, če ne zveza "zaspi".Jaz, pa še verjetno marsikdo tudi tako pravim. Pa prepogosto to pozabimo. Ne le moški. Se mi zdi, da ženske včasih še bolj. Ko pogledam ženske nekaterih mojih frendov in se jih spomnim izpred nekaj let nazaj..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 kako je že tista o zarečenem kruhu you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 berem in ne vem, če je Mačonin post resnica ali ne.... Ko dekle tako premišljuje o fantu..... potem.... čaoooo.....potem tudi dekle njega nima iskreno rada in fant nima iskreno rad nje.... Mačona... daj pobrckaj malo po srčku in Vse dobro mala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Eh, pa če so še ful mladi ljudje, no. Trenutno je pač mal tečna, pa mal jo je tip razpištolo z očitanjem oz. nakazovanjem na kao njene pomanjkljivosti.... pa je še njegove bl opazla. Bemu, pa taki fajti so tak nekaj čist običajnega v teh letih, al ne? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ali jih imaš že sedaj zadosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Česa? Rajcanja, ljubezni al fajtov? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Jaz, pa še verjetno marsikdo tudi tako pravim. Pa prepogosto to pozabimo. Ne le moški. Se mi zdi, da ženske včasih še bolj. Ko pogledam ženske nekaterih mojih frendov in se jih spomnim izpred nekaj let nazaj..... Uh, tole ni tok simpl... Kot prvo se ti življenje zelo spremeni, če se odločiš za družino. Še vedno imaš 24 ur na dan časa, ampak obveznosti so drugačne in če želiš biti dober partner in starš, pa še verjetno hodiš v službo (kar verjetno v času študija ne počneš), tako da vse ne gre več. Enostavno ne more biti enako časa za vse iste zadeve kot prej + nove obveznosti. Se strinjam, da se moraš vedno imeti rad in negovati, da tudi to izraža ljubezen in odnos do sebe, da pa se človek razvija in zori. Seveda je treba skrbeti zase, pa tudi za odnos, odnos je živa zadeva in je krasno če se ga vsak dan sproti čim bolje odživi, ampak z leti se iskrivost ohranja na različne načine . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Pravi moški je tarzan v postelji.Prava ženska pa prasica......v postelji. JanjaK.... ...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts