Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Čakaj, v kateri temi sem pa sploh,............. aja, šele sedaj mi je kapnilo zakaj ima JanjaK takšno ikonco FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Izkoristijo nosečnost, da se lahko zredijo in potem "nimajo časa", ker morajo skrbeti za družino. Bljak. :xx!:Le čevlje sodi naj kopitar... Zarečenega kruha..... Koliko samozavesti. Ko prebiram en tak post... se nežno nasmehnem... in si z nostalgijo zamrmram... Oj...mladosti moja...kam si ušla, oj kjeeee si.... ali pa ...mladost je šla od mene preč, kar cajt uzame, več ne vrne.... Tako lepo je biti mlad...in biti tako prepričan... "JAZ - nikoli!" ------------------------------------Nikoli ne reci nikoli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Se kar strinjam z marsičem, Sanjalica. Samo.....kolk je meni znano......smo mi pa le še vedno mladi. Mačona...da leta niso pogoj za način razmišljanja....hm. O, ja, pa so. Življenske izkušnje spremenijo način razmišljanja v marsičem. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Oprosti Mačona . Se me ne tiče. Sem samo razpredala in premišljevala ...o sebi in mojem pogled na življenje sedaj in v mladosti. Tvoj post je bil samo povod... JP, eni odraslo razmišljate pri 20, drugi pri 30, tretji pri 40, jaz pa zgledad da še pri pa še pri 50 ne bom..... ---------- xredx čuden dan...še Mick se v čem strinja z mano... xredx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 A ni bolje iti za eno uro v fitnes in se tam sprostiti, kot pa pred tv buljiti bedne tv novele. A za to pa je vedno čas? Ni tako težko premakniti se nekam ven.A fitness je pa zdaj nekaj idealnega? Variant je malo morje, sprehod, rolanje, kolo, badminton, tenis, košarka, miljardo možnosti, kdo pravi, da se je treba pred TV zavalit ? Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ---------- xredx čuden dan...še Mick se v čem strinja z mano... xredx ...Mick se večkrat strinja s tabo Občutljiv ja pa tud tolk skor k ti. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 A fitness je pa zdaj nekaj idealnega? Variant je malo morje, sprehod, rolanje, kolo, badminton, tenis, košarka, miljardo možnosti, kdo pravi, da se je treba pred TV zavalit ?...ja, kaj pa tarzansko-prasičji seks Ta še najbolj pomaga......tud pri odnosih med dvema. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ljudski glas pravi... da je občutljiva pri tebi glavica... pri meni pa cel telešček tarzansko-prašičji sex... hmmm..... - kje dobim navodila ... je ideja -------------------------Odkrito rečeno; tudi midva z možem sva po desetletju in več izgubila "skupna zanimanja" in vesela sem, da sva se odločila za "ranč" in da so naju skupni plani pritegnili... da MORAVA vsakodnevno komunicirati... sanjariti, risati barve in se pičiti zaradi čisto bezvezne stvari... npr. kakšne barve bodo fuge na terasi... Skrbi in skupna dela nas povezujejo...... Ne enkrat sem slišala, da sta se dva tako zelo trudila pri zidavi hiše, ko pa končala..., pa sta šla narazen. Ker jima je zmanjkalo... SKUPNEGA... Ampak ta tarzansko-prašičji sex...hmmmm...me pa še zmeraj zanima... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 In leta niso pogoj za način razmišljanja....O...ja...pa so...z leti pridejo izkušnje...z izkušnjami modrost...z modrostjo pa se ozreš nazaj in se nasmehneš...joj...kašna budala sem bil takrat... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 joj...kašna budala sem bil takrat... Tej trditvi se bo pridružila samo "starosta" foruma trditvi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Hm, kar se prašičjega tiče, ni problema, samo ne vem kako dragega pripravit, da z lustra skoči . Sanjalica, drugače vaju pa še vedno reši skupen fitness . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ampak ta tarzansko-prašičji sex...hmmmm...me pa še zmeraj zanima... Hi-hi....ja mačona je rekla, da mora biti dedc v postelji tarzan, jaz pa, da mora bit bejba prasička. Kak je to glede tarzana naj pove mačona, sam pa bi mogoče lohk kaj povedal glede prasičk Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Skupni fitnessss ???? Hmmm...nisem tipka za v fitnes... prav smešna bi se sama sebi zdela da v nekem zaprtem prostoru naprezam svoje telo..... Zrak...diiiihaaaaat.... globoko.... v travi.... pokošenem senu...... to je Sanjalčin fitnessss JanjaK probaj s kostumom Madame Jane ... pa kakšno bananco... (probat ni greh!) sam pa bi mogoče lohk kaj povedal glede prasičk .....čakam nadaljevanje tvojega posta.... :OO!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Skupni fitnessss ????To je bil mačonin predlog Evo, ideja za probat dons . Tarzan in Svinjica v vsakem slovenskem Lunatik mestu, jupi !!! http://www.beosoft.co.yu/img/klub/tarzan.jpg Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 .....čakam nadaljevanje tvojega posta.... :OO!: ...če ne bi tu mel mal preveč lnf pomladka.......z veseljem . Lahko pa te instruiram. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 kako je že tista o zarečenem kruhu Ma, prej bo vesoljni potop, kot pa se bo taka nečimrnica kot jaz zredila. Ljudje se spreminjamo, ženske pa sploh.Se boš čez 10 let pogledala v ogledalo in tudi, če boš imela prav toliko kilogramov kot sedaj, bo tvoje telo drugačno. In čez 10 let spet in čez deset let spet. In vsako leto bolj se boš trudila biti 10 let mlajša. In nekoč ti bo žal časa in energije, ki si ga uporabila za to, da si se borila s svojimi leti.Veliko je pomembnejših stvari v življenju kot to kako zgledaš, poleg tega pa, če si srečen lepo zgledaš, tudi če imaš kak kilogram preveč, ali pa si predroben. Energija šteje, to kar izražaš. Zanimivo je, da je tudi zame lepota resnica, vendar ne govorim o taki lepoti, ki si jo pridobiš s fitnessom. To lepoto težje vidiš z očmi, ponavadi jo doživiš z vso svojo bitjo. Jo občutiš. To je seveda moje mnenje. Vse dobro, Mihela. astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Le čevlje sodi naj kopitar...He - evo me - 'kopitarja'. V bistvu se strinjam do neke mere z Macono, ona je povedala brez olepsav.Zdaj jim ni vec treba... so ze 'ujele'... Aja, saj res - imela vec kot 20 kg vec kot prej, torej 1/3 tezhe vec.Nisem 'izkoristila' - SEM shujsala. Ceprav se pa seveda strinjam tudi z Janjo - ona bejba, ki bo obvladala tipa, zakon, family, job... in bo fit in nikoli zgazena in ne bo nikdar imela mastnih las, je carica in si zasluzi cestitke. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Kaj sem zdajle ...uleti frendica in pravi...danes masaže zastojn ...ah kok se dobro počutim. Sam mal sem se prišla považit ...ful mi je dan polepšala, nisem pričakovala. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Lahko pa te instruiram. in...kaj čakaš Mick z inštrukcijami???? :o|o: :o|o: --------------------------Hmmm mislim da zase tega nebi mogla potrditi Marsa...pa tudi večino lunatikov, katerih fotke sem videla tukaj na forumu... mislim da se niso zapustile... Pa res misliš Marsa da smo mi "ujele" in da nismo bile "ujete" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Sanjalica - to je LUNIN NET!!! Normalno da lahko pricakujemo od obiskovalcev nekoliko bolj... hmm... solidno in ljubeco obravnavo... Sicer si pa videla - kaj?50 ali vec % punc , ki so med 15 in 30 leti. Od teh jih kaka vsaj tretjina se nima otrok, od tega si v kakih 60% ali vec videla obraze in/ali stare fotke ... Poglej okoli sebe - pejt v trgovino, pa glej malo okoli, kaksna je povprecna zenska, obicna, ki pride v trgovino, nad 30 (ali recimo 40) z vsaj enim otrokom, ki je suha in ima dbest postavo...Kolikor jaz opazim, ni prevladujoc % tega... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Eh, Mickeni.. Čuden dan nekam tole... ...paše mi, da je četrtek..in sem sama doma...še v lj ne grem... ...premlevam ene stvari v glavi...in se počutim, kot da bi ...v vodnjak...za katerega sem mislila, da poznam že vse...pa se je zdaj kao odprla nova loputa...in nove, neraziskane globine so pred menoj... Eh, saj vem, da sem zabluzila...sam mi je res hecn filing...ko misliš, da se poznaš v nulo...in še pošten si do sebe...potem pa neke čist nove dimenzije... Sem prejle nekaj prčkala po kuhinji...čudne so moje želje danes...naredila sem si jagode...in kumarice z jogurtom.. ...sam še ne vem, kaj bo predjed...in kaj glavna jed... Palačinke pa...me ne ganejo..kot pravi Marsa... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 nisem zagovarjala pojma "zapustiti se"....poleg tega ni vedno vse v zapustiti se ...to je zelo poenostavljeno...pred par leti sem na dopustu videla lepo družbico dveh parov...usedli so se k sosednji mizi in bi jih kar težko spregledala...na prvi pogled so bili dokaj nenavadni in so pritegnili mojo pozornost, pa sem si jih malo bolj ogledala...zanimiva izkušnja, ki ti lahko v življenju da več kot tone knjig...vsi so bili športno oblečeni, z gojzarji na nogah in rožnato rdečo poltjo (skandinavci na soncu)...talepa gospa je imela nobel irhaste hlače z usnjenimi naramnicami in majčko s kratkimi rokavi, dolge blond lase in pol preveč šminke...držala se je...hm...ne resno, nekam zamorjeno, nasmeški samo nakazani (mogoče bi se lahko zgubala al kaj ) postava brez pripomb...za u revijo skratka...cela njena pojava pa kljub odlični ohranjenosti ni izražala niti kančka veselja do življenja :xx!: ...druga je bila kot brunhilda...blizu 190 cm, svetli tanki, nekoliko daljši lasje in hudo obilna postava v enih običnih cunjah...sam ta ženska se je s takim veseljem smejala in pokala od energije...cela mimika njenega telesa je izdajala slo po življenju ...tako, da niti slučajno ne verjamem, da so vsi podobni ljudje zapuščeni, pa ne znajo žvet, pa kazijo podobo okolja...meni je gospa s svojo prisotnostjo in sončnostjo polepšala že tako lep dan... no, ja...vsak ima svoje predsodke you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 In leta niso pogoj za način razmišljanja....O...ja...pa so...z leti pridejo izkušnje...z izkušnjami modrost...z modrostjo pa se ozreš nazaj in se nasmehneš...joj...kašna budala sem bil takrat... Ja, tako nekako. Saj stekam, Macona, kaj mislis, po SVOJE imas prav. A ravno za to gre; ti si zdaj tu... toliko in toliko dni si se zbudila v lajf, se ti je zgodilo to in ono... ne gre torej toliko za starost kot za toliko krat 365 dni vec izkusenj...Z vsako izkusnjo si nekoliko drugacen..... ko si naredil solo, ne bos nikoli vec tak, kot si bil ko si se vanjo vpisal oz. z njo zacel.....Catch pa je v tem, da zdaj tega ne mores vedeti... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Amis? A res? A smo o cem takem govorili?No, jaz sem videla samo Maconin post in Sanjalicin komentar in sem replicirala na tole - jasno se strinjam s tabo....Da je point cisto drugje - a tudi zelo veselih, energeticnih in razposajenih DEBELIH mam oz. zensk nad 40 malo vidim... kaj sele fit in vse tole... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts