cosma 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Palačinke pa...me ne ganejo..kot pravi Marsa...Ah, ne razumem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Ej folk saj res, haloo!! Kao - tazarecenga kruha - pa tamle smo imeli Nikoli ne reci nikoli pa to.Pa to ni res, hehe!!! x!x... pridem prejle k mami, ful disi po strukljih (nisem jedla ze vec let, fulkrat so mi totalno zadishali ze, samo sem les za testo), pa sploh niso bili struklji, pac pa je kuhala neko juho in pekla palacinke.In sem morala tamalega cakati, pa pravi a bos eno, sem rekla, pa daj... Tako sem jaz tudi danes pojedla palacinko! Vendar mama ze ve in mi je ni namazala - najraje imam kar 'prazno', kar tako brez vsega... Dobra je bila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Marsa... .... Mimgrede...a vidiš, da se je nabralo že skor 100 strani... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Amis ; veliko okroglih dam poznam, ki prekipevajo od zdravja in pozitivne energije in imajo lesk v očeh.... Mogoče so se zapustile (s kilogrami)... ostale pa so v srčne in dobrovoljke.... In raje imam take ljudi, kot ljudi, obsedene s fitnesom in postavo in garderobo in makeupom in vsakojutranjim tehtanjem in preračunavanjem kalorij..... obsedene od tega...ker leta tečejo... Smo pa ljudje taki in drugačni...debeli brez življenja in suhi brez življenja in suhi z življenjem in debeli z življenjem... ima "nas".... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 dober tek you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 A vidiš Marsa .....Jaz obožujem palačinke v juhi, njamsi, pa tudi **prazne** imam zelo rada. Slane mi tudi teknejo, sladke imam pa najraje s stepeno smetano in marelično marmelado..... ....Pa a ni danes dan za post? Vedno kaj zaj*em na ta dan ...eh... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Astra - ta hip (!) sem razmisljala, da moram skenslati par tem (na novo asociacije itd, smeske) in odpreti nov dnevnik, bom ze... , luno sem ze zamudila (polno), plutona pa se ne, potem pa imam cas se 6., pa 8., pa 28. ( - tako dolgo )...In zraven pomislila...Aakhut je vprasal v tehnicnem vprasanju, ce se da videti, kdo vse je bral. x!x In razmisljam - Aakhut - ne da se vec niti videti, KOLIKO jih je vse bralo, kaj sele kdo! Ker namrec - a ste opazili, da stevec po eni cifri (32767) neha steti? Ze kake 14 dni imamo v temi Fotke in Dnevnik 10 prebranih 32767? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Amis ; veliko okroglih dam poznam, ki prekipevajo od zdravja in pozitivne energije in imajo lesk v očeh.... Mogoče so se zapustile (s kilogrami)... ostale pa so v srčne in dobrovoljke.... In raje imam take ljudi, kot ljudi, obsedene s fitnesom in postavo in garderobo in makeupom in vsakojutranjim tehtanjem in preračunavanjem kalorij..... obsedene od tega...ker leta tečejo... Smo pa ljudje taki in drugačni...debeli brez življenja in suhi brez življenja in suhi z življenjem in debeli z življenjem... ima "nas"....aha, se strinjam...in a ni lepa vsa ta pestrost življenja...brez tega bi ja umrli od dolgega časa če pa hoče kdo probat zeliščne palačinke je recept nekje v temi:kaj bomo danes kuhali...za tiste nesladkosnede you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ...evo, jaz se moram še mal izpisat.....moj preljubi fantič, ma res probleme zaradi koncerta Lennya, ker sem se jaz odločila da bi šla, z njim ali brez njega.... ...kljub temu, da me ima ne vem kako zelo rad, bo zaradi tega premislil, če bova sploh še skupaj.... me sploh ne gane, itak ne rabim takega tipa ob sebi, k teži za take stvari in naredi sranje za brez veze.... cepec jaz se dobro počutim in zaradi takih neumnosti, se pa res ne bom več razburjala....kokr hoče Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 jaz se dobro počutim in zaradi takih neumnosti, se pa res ne bom več razburjala....kokr hoče Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Žaža to me spominja enkrat na eno mojo sceno. Ful sem si želela v Grčijo, vse sem naštudirala, ful folka spoznala od tam...so me ful vabili pa to naj pridem, prijazno odstopali stanovanja, vikende...samo da pridem.....in moj desc, ne, pa ne na vsak način, češ da tam je samo kamen in on je že bil....ene 2 ali 3 leta sva se dajala z tem ali iti v Grčijo ali ne.....in potem enkrat meni poči film...im mu rečem....Ok, ti si bil, jaz nisem bila.....Jaz hočem iti, ti nočeš.....Grem sama, adijo!Ne boš verjela...ampak tisti trenutek je rekel, ja saj grem s teboj.....mislim prej me je pa buzeriral 3 leta :xx!: ...isti, njegova mama, čisto iste fore....kaj popenim na to ...ko sem tole tvoje brala, sem kar podoživela tisto jezo, ki jo še vedno na nek način čutim. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Zaza, saj res - cestitke za dober attitude! (sem ze prejle uocila, pa pozabila komentirat)! Prav imas - ti ze ves, njegov problem, pa itak ni POPOLNOMA NIC TAKEGA.Ce pa ZATO?! - potem pa naj ga nekaj gleda, itak. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Žaža to me spominja enkrat na eno mojo sceno. Ful sem si želela v Grčijo, vse sem naštudirala, ful folka spoznala od tam...so me ful vabili pa to naj pridem, prijazno odstopali stanovanja, vikende...samo da pridem.....in moj desc, ne, pa ne na vsak način, češ da tam je samo kamen in on je že bil....ene 2 ali 3 leta sva se dajala z tem ali iti v Grčijo ali ne.....in potem enkrat meni poči film...im mu rečem....Ok, ti si bil, jaz nisem bila.....Jaz hočem iti, ti nočeš.....Grem sama, adijo!Ne boš verjela...ampak tisti trenutek je rekel, ja saj grem s teboj.....mislim prej me je pa buzeriral 3 leta :xx!: ...isti, njegova mama, čisto iste fore....kaj popenim na to ...ko sem tole tvoje brala, sem kar podoživela tisto jezo, ki jo še vedno na nek način čutim.ohoj, joj ful hvala ti za tvoje besede... ja sej jaz se tudi ne bom pusila tem njegovim otročjim foram...šla bo in pika...z njim, ali pa s prijateljico.... če ma pa take probleme glede tega , pa da me hoče pustit-kao, pol pa kar tako...zgleda da itak rabi še par let, da bo odrasel v svoji glavici.....jaz se mu ne bom več pustila ...pismo to je moj življenje... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Joj, joj, joj.......Seveda moraš it. Ma kakšen blesav pogoj.......se strinjam, to si ne smeš dovolit. Lahko se potrudiš mu pojasnit, lahko ga pomiriš, če se boji zate..........to pa je tud vse. Ker dobesedno izsiljuje. :xx!: Aja, mogoče pa se vidimo na Krawitzu .........sam ne mu pravit. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 TI POMAHAM Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Glej, da te opazim. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 A se lahko še enkrat jaz pofočkam ...sicer bi tole bolj spadalo v osebne frustracije...ampak se mi je začel vrtet film po Žažinem postu.Pred davnimi leti, praznujem rojstni dan in so me prijatelji želeli kupiti Samsonite tamal kufer-za kozmetiko, ravno takrat sva potovala v daljne kraje...in mi frendica pravi, da boš nobel, pa itaq vsi k grejo na avion imajo, boš imela še ti.....jaz vsa happy, ja dobra ideja, pridem domov in povem njegovi mami, kaj mi mislijo kupit.......Ona pa, da kaj saj ne rabim, pa da naj mi rajši kak lonec kupijo. Pol mi je možgane ful prala....in jaz ok...odpovem kufer, naročim lonec (dober)....ki ga sploh ne uporabljam...pa bi ga lahko...pa ga ne.....In pol sem bila na njo kar nekak jezna, ker se ji nisem znala upreti in sem ji dopustila zaradi ljubega miru, da je tako kot ona hoče....ampak....pol čez ene 2 leti se mi je pa ful strgal in sem se skregala z njo...pa mal povzdignila glas pa tako....pa da sem bila neumna, ker sem jo poslušala pa tko...kaj pa vem kaj mi je bilo...ampak jaz sem težko tiho....in pol mi ga je ona kao kupila za Božič, po mojem ful izbruhu...kao no big deal.....Saj ni bil big deal, lahko bi si ga šla sama kupit, pa ga nisem .....bolj me je pogrelo, to da ni upoštevala moje želje ampak gonila svoje-itaq vedno....In utemeljevala **hude** potrebe po loncih, jih imamo za izvoz.....Tako, da Ne daj se Ines!Itaq je to moja zgodba z mojo taščo...imava vsake toliko časa podobne vaje....češ zakaj pa to rabiš....kao tisto kar se njej ne zdi v redu je vse zanič in ni zadosti dobro, če ona ne požegna. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ...JOJ SEJ MEN GRE TOK NAŽIVCE TOLE K TI DRUGI ENO SVOJE MNENJE VSILJUJEJO...PISMO JAZ SE FUL TRUDIM , DA GA DRUGIM NE...NAJ VSAK DELA PO SVOJE...MADONA, SAJ SMO ODRASLI LJUDJE...NO JA ENI BOLJ, ENI MANJ JAZ ZIHER NE BOM POPUSTILA, KER SEM BILA V PRETEKLOSTI JEZNA SAMA NASE, KER SEM VEDNO POPUSTILA IN SE NISEM POSTAVILA ZASE...ITAK JE LAŽI POPUSTI, PA POL ZAJAMRAT...NE,NE NIČ VEČ....VEM DA ČE HOČEM BIT SREČNA IN ŽIVET ŽIVLJENJE TAKO KOT HOČEM, MORAM SE ZASE POSTAVIT, NE PA DA ME DRUGI KOMANDIRAJO ....PISMO SAJ NISEM PES.... JOJ ŠE ENKRAT FUL VAM HVALA ZA VSE BESEDE... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 jaz sem se vedno prilagajala in sedaj imajo problem ker se nočem več... včeraj prvič naredila nekaj, kar ni v moji navadi, frendica kliče kao a lahko na hiter kofetek priletim in potem je vedno isto pa kakšna si, pa kolk maš spet kil, pa poglej mene, pa isto smo stare - sva bili sošolki in prijateljici od petega rauzreda do 4. letnika... in jaz se opravičujem in vedno mi je morala padla,se spominjam še v srednji šoli kolk sem imela občutek manjvrednosti... pa sej ni slaba, sam tako se ona pač pogovarja... sploh ni do nedavnega vedela, da me je s kakšno besedo prizadela. No da se vrnem na včeraj ... jaz rečem, sori ne bo šlo zdejle lahko kasneje, sedaj bo pa v roku pol ure kosilo in večerja ob enem... sem kar slišala njen dolg vzdih in čao... ampak men se je res ni ljubilo v tistem trenutku poslušat... žal...in sem prvič rekla, ne nemoreš priti...sem se pa počutila super, ej povedala sem ji da kasneje lahko in če je bila zaradi tega užaljena, prav.danes imela lep dan v službi, bila plidkana punca, prišla že iz dolgega sprehoda - postal vsakodnevno opravilo, če le ne gre preveč dež..., precej lažje že premagam to razdaljo aja pa post mi uspeva, zaenkrat še... pretiravala pa ne bom, zaradi krvi... čaka me delo, uživajte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 huhu, celo odpisala mi je zdej zvečer no pa lahko grem spat... a man should abstain himself from woman wine and song, mostly song..... pil itak nisem nič, s pravo sem izmenjal komaj par besed..... zapel nisem nič ampak se šteje pa najbrž pod to igrenje kitare tega je blo znatno več.... zdaj pa pošteno lahkonoč... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Opala zdravo lunatiki. Moram povedat, da me je dons ena muca zelo lepo presenetila . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Dobro jutro....lep dan in lep vikend prav vsem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Dobro jutro, petek jupi post za menoj... počutje super, imejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Hi...dobro jutro... Včeraj bla na proslavi ob koncu šolskega leta...zame so take proslave zmeraj muka božja...otroci, ki jim sploh ni do tega...morajo pet, plesat...se režijo, se zvijajo od treme...prfokse pa... :xx!: itak......no, saj piškote so talal... Manca je imela vsaj eno solo točko, ki si jo je sama zaželela (gimnastika...), pa jo zaradi lesenega odra niso spustili gor...sem si morala vrat izpahnit, da sem jo videla.... :xx!: Ravnateljica je odšla iz šole bogatejša za 2 kolesi (še za moža smo ji ga kupili x!x ) in s tridnevnim izletom na salzburški festival... za dve osebi...Osmi A...je označila za gnjavatorje...ob tem so ji dotični veselo zaploskali... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 V naših cajtih je bla NOB edina zgodovina, ki smo se jo učili...kdaj je Tito vstal, zajtrkoval je kje?...kateri partizan je prdnil 21. marca 1944... :xx!: ipd... :xx!: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts