Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 10

Marsa

Recommended Posts

Z muko sem se vstala, šla na zajtrk in zdaj sem na forumu, namesto, da bi navalila na zgodovino. Danes se moram naučiti oz. ponoviti tri teme, od tega je ena NOB, ki je res zoprna, saj si je treba zapomniti ogromno podatkov. Hah, verjetno bom cel dan več na forumu kot za knjigami. :inocent:

vse vojne sem zanalašč prešpricala. snovi iz principa niti pogledala pred testom. pa je vseeno ratalo. ker ne bom se učila da je bilo v tej in tej bitki 300.000 mrvih. lahko pa napišem esej o tem kaj naj storimo da vojn več ne bi bilo..

sistem mi ni pisan na kožo. xinnox

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica
Ravnateljica je odšla iz šole bogatejša za 2 kolesi

:eek: :eek: :eek: No, pa sem s tega stališča spet vesela, da živim na "obrobju" Slovenije.

K nam ali še ni prišlo to, da bi ravnatelj dobil kaj več kot šopek rož....ali... Ne vem. Pri nas za konec šolskega leta se učitelju daruje nekaj v višini - vsak otrok od 200 do 500 sit. Na koncu osmega razreda pa se "pobira" kar cel tisočak... xrolleyesx , vendar "obdarijo" s cvetom vse učitelje...

Pa nekje na forumu sem prebirala pred časom, kako zelo draga je šola in šole v naravi. Moj odhaja sedaj za 5 dni in moramo plačati 16.000,00 Sit. Pa - odkrito rečeno - se mi ne zdi drago.

Pa za učbeniški sklad je za 6. razred potrebno plačati 6.000 sit (dajo možnost plačila v dveh obrokih). Tudi se mi zdi sprejemljivo.

Ali pa imam spet "čudne" poglede...

Jaaaaa...NOB... se spomnim ja... pa kurirčkove pošte... kok smo jo nosili x:Ix x:Ix x:Ix

in s tridnevnim izletom na salzburški festival... x:)x  :palec:  za dve osebi...

Osmi A...je označila za gnjavatorje...ob tem so ji dotični veselo zaploskali... x:Dx  x:Dx  x:o)x

x:Dx x:Dx dol s profesorji... x:Dx

in s tridnevnim izletom na salzburški festival... x:)x  :palec:  za dve osebi...

Osmi A...je označila za gnjavatorje...ob tem so ji dotični veselo zaploskali... x:Dx  x:Dx  x:o)x

x:Dx x:Dx dol s profesorji... x:Dx

x:Dx x:Dx stran...iz šole....gremo....gremo... x:Dx x:o)x

Snjalica...3 dni Pokljuke...pa 6 dni Poreča...pa bom plačala malo manj, kot 70 jurjev vse skup...pa sploh ne vem, kaj je kolk...vse skup pomešano...pa valeta, pa Gardaland...vse je na kupu... :o|o: bankrot mi sledi...ja ja...ni pocen met otroke v Ljubljani...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Dobro jutro,

včeraj uživala doma, s cyberčkom sva jedla jablolko x:px , je prav hecen, ko dobi košček, si ga postavi na tla, pogleda od blizu, pa skoči kot da bi ga pičila kača, pa potem še enkrat pogleda od blizu, pa odskoči in se en čas tako igra x;)x . Vmes je že prišel prosit za nov košček x:Dx .

Dragi je hrustal pomaranče, pa malo smo TV sčekirali.

Danes zjutraj me je pa v službi čakala SVINJICA . Hranilnik z rdečo pentljo z belimi pikami čez trebušček :wub: xrosex xsrcbumx . Ji moram še ime zbrati (majo vse naše plišaste živalce ime in vse pujse x:o)x ) Tule je imela Žaža prste vmes :2src: .

Kak prijeten začetek dneva x:px .

En navihan dan vsem skupaj x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Opala zdravo lunatiki. Moram povedat, da me je dons ena muca zelo lepo presenetila  :2src: .

Opa Miki ... hja, mene bi tudi ena morala - se nam obeta hladno poletje .... x:Dx x:px :vragec:

:flower: :flower: :flower:

DOBRO JUTRO DOBRI LJUDI.... x:Dx

joj, jaz sem mela pa že včer en super dan, danes bo pa še boljši... x:Dx x:Dx

...včeraj, sem bila super in nisem popustila pri fantu glede koncerta....sva mela težke pogovore, sam jaz se nisem nič slabo počutila, njegove žaljivke so se odbijale od mene,kot da bi bila iz železa..bla sem močna in dosegla kar je prav, z velikim nasmehom in brez grdih ali glasnih besed iz moje strani.... x:Dx x^x

...zdaj je vse o.k., greva na koncert celo skupaj....pa tudi on je danes super dobre volje.....tale moj :vragec: .... x;)x x:Dx

...joj, moram se zahval tele moji svinjici, ki me kar naprej vzpodbuja ...res je the best :palec: prijateljica....pa tudi za vse vaše besede tuki....HVALA,HVALA...:flower:

JOJ, TOK SE KRASNO POČUTIM.... x:Dx

...prav super je, ko se takole zase postaviš in daš sebe na prvo mesto....in se mal pocrkljaš... x:Ix x:Dx :flower: :flower:

Če hočeš biti srečen....BODI!

Juhuhu...kolk sem dobre volje... :onfire: ...bla v Janovi šoli...in mulc bo uspešno končal prvi letnik... x^x x:Xx

kolk je fino...da sem ga poslušala...ko je po končani prvi konferenci na vsak način želel zamenjat šolo...ker stara šola zanj ni imela prave svetlobe...in mu je smrdela.. xrolleyesx ...potem pa smo šli pogledat to šolo...in je rekel, kul..tukaj pa bo vse ok... :eek: ...in je res...

Nadoknadil je celo prvo konferenco..in še sproti vse..bravo.. :palec:

lajf pa se mi res rola...v neko + smer...upam, da ne bo Marsa zdaj dodala, ti kr uživaj, saj ne bo dolgo...

Astra

Per aspera ad astra

Jutrček x:Xx He-he, dan se je začel zanimivo........moja me je zaklenila v stanovanje, sam pa sem ključe od stanovanja pustil v avtu xrolleyesx :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

uh ja čez dobri dve uri mam zadni redni kolokvij :D iz Analize 1 (beri matematike) huhja komaj čakam... :D hm pa dež pada.... očitno se ne bom z rolerji odpravil k contesi.. :( ahja tud prav, kako bo kaj s tortožerkami nasledn teden v sredo a že veste kje? js sem že mal lačen..., hahja težko je življenje ampak nekateri smo za vroče....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jutrček  x:Xx  He-he, dan se je začel zanimivo........moja me je zaklenila v stanovanje, sam pa sem ključe od stanovanja pustil v avtu  xrolleyesx  :vragec:  x:Dx

Mick....pa gasilce (ali pa gasilke) pokliči x;)x x:Dx

Astra :palec:

ElNino...pa velik sreče in znanja xsrcx

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

x:Dx bi mi pasalo ostat doma, ja.........ko si bi to lohk privošču. Ekola, sem že v službi. xrolleyesx

No, nekaj sem še hotel povedat. Prejšnji teden so nama ukradli kolo. V bistvu ga niso ukradli v celoti, ampak so iz njega pobrali vse razen okvirja kolesa :xx!: In to iz naše kleti. Poklicala sva policijo, moja je bila zelo žalostna, saj jo to kolo spremlja od otroških let in ji ga je foter nedavnu ful porihtau. Prišla sta 2 mlada policista, korektno opravila postopek, bila zelo vljudna in zaradi njene žalosti celo poskusila odkriti prstne odtise, kar je več ali manj "jalovo" delo na takšnih površinah. Glede na vse to se je moja odločila poklicati na policijsko postajo in ju pohvaliti. Že ko je je klicala na 113 al kolk že, da izve kam mora poklicat, so takoj pomislili, da se želi pritožiti. Ko je povedala zakaj kliče so bili dobesedno "frapirani". :eek: Vajeni večnih kritik ljudi. In zelo prijetno presenečeni. Prav tako njun nadrejeni. Zelo je bil vesel. Ponosen. Tudi on je povedal, da ljudje kličejo samo zaradi kritik, pohval praktično ni. Prav raznežil se je. Hočem le povedati, da je treba ljudi tudi pohvaliti. Pohvala deluje boljše kot kritika, tudi v tisto smer, ki jo želimo....to je, da bi bili korektni do nas in se potrudili, ko jih potrebujemo. Policijsko delo ni enostavno. Seveda so med njimi tudi brezvezniki, veliko njih pa je ok. Tolk, malo za razmislek. O pohvali. Njenih učinkih. Sposobnosti jo izreči. Sposobnosti videti in pohvaliti trud. x^x

K. Čapek

Haha kot moj bratec vedno je pomahal policajem... ko nas niso ustavili :D pa ga je fotr vprašal zakaj maha policajem, je odgovoril "tudi policajem je treba pomahat!"... to je to ja ... js mam tud ful rad policaje sploh kadar nimam opravka z njimi (torej vedno)... ej men tud nebi blo všeč cele dneve postavat tam z kakim radarjem, pa preganjat lopove... kakorkoli v takem poklicu greš v drek... vojska je boljša tam morda sploh ne greš v vojno... tu pa definitivno... vsakodnevno...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Larifari, mačona. Posplošuješ. So pa nekoliko bolj grobi, nekateri, kar ni čudno s kakšnimi ljudmi in situacijami imajo opraviti. Kako pa naj delajo celi poženščeni in razneženi v kritičnih situacijah s katerimi se pogosto srečujejo? A naj nasilnika na kavo povabijo? Sploh poznaš kakšnega policaja osebno, dobro poznaš? Verjetno ne, zato ne posplošuj. :xx!:

K. Čapek

Že moreš met nekaj grobega v sebi da gerš lahko na cesto.... hejja meni niti na kraj pameti ne pade da bi šel preganjat mlado nasilno mularijo, sam na en način jih lahko nadzoruješ... dvije in z nasiljem... pol so pa nasilneži, ampak nič druzga ne zleže...

Me ne zanima kaj drugi, mačona. Tokrat govorim o tebi. A če drugi posplošujejo je to razlog, izgovor.....pa bom tudi jaz? :xx!: Bodočih policajev? Ne razumem. Mularijo torej. Jaz poznam sedanje. Na različnih nivojih. Kot sem povedal. Med njimi s tudi brezvezniki. Veliko pa se jih res trudi. In dela v zelo težkih pogojih. Zato postanejo bolj hard. Poznajo temno plat ljudi. Tako se zaščitijo. V sebi pa zanjo biti tudi zelo mehkega srca. Privat. x;)x

K. Čapek

Že moreš met nekaj grobega v sebi da gerš lahko na cesto....

Veliko jih gre z idejo "popravljati krivice". Idelaistično. Real lajf je potem pogosto nekaj drugega. Policijo nujno potrebujemo. Na koga se boste sicer obrnili v stiski? Potrebujemo pa dobro in strokovno podkovano policijo. Tu še pogosto škripa. Sicer pa je težko imeti dobro mnenje o njih, če jih ponavadi le fašemo od njih (kazni). Vendar je treba biti objektiven. Kolikor se pač da. x^x

K. Čapek

Guest sanjalica
Ok, no, jaz ne poznam v redu policaja. Sami grobijani so.

:sori: :eek: :eek: Lahko rečem marsikaj slabega za mojega moža, da bi pa bil grobijan... pa ne.

In veliko policajev poznam... in res so redki, ki so grobijani.

So samo ljudje. Kot vsi ostali.

Najdeš grobega mesarja in odvetnika in ginekologa in dimnikarja in dijake in otroke in ženske...

Grrrr pa takšno posploševanje... :C:

Kakršnikoli, me ne zanimajo in nočem imeti opravka z njimi. Saj je tudi delo profesorja ali pa trgovke težko.

Nihče noče imeti opravka z njimi. Opravka imeti z njimi pomeni težave.......ker so nam nekaj ušpičili ali ker smo nekaj ušpičili. x;)x

Ja, se strinjam. Samo ti poklici so nekaj čist drugega. Sicer pa bi te rad videl.......se vsak dan srečevat z nasiljem in konflikti ter relativno pogosto biti izpostavljen nevarnosti. Nikoli, ko jih pokičejo v intervencijo ne vedo kaj jih čaka. x^x

K. Čapek

Mick.. :palec:

Se strinjam...da se jezimo vsepovprek na policaje..ker pač kršimo...in nam zaračunajo..in je lažje stresati jezo na njih..kot da bi priznali, da smo sami krivi... xrolleyesx

Predstavljam si..kaj vse morajo gledati pri svojem delu...in zato ni čudno..da včasih ravnajo in delujejo grobo...in kot praviš..med njimi se najdejo tudi takšni, ki tja ne sodijo..ampak tako je povsod...

jaz imam zelo dobre izkušnje z njimi...ker se velikokrat pokažejo človeški...recimo veliko bolj...kot kakšni birokrati... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

...Tolk, malo za razmislek. O pohvali. Njenih učinkih. Sposobnosti jo izreči. Sposobnosti videti in pohvaliti trud.

x^x x:)x x^x Zelo res...

x:Xx STankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Aja, pa še nekaj o Seve. Ne verjamem, da je to na njeno željo prišlo gor. Kolk slišim je kar hard in konkretno. Če bi bilo manj....mogoče. In se mi zdi to total mimo. Še posebej, ker je bila ena moja frendica z njo na morju, slučajno v družbi in je baje ženska ful kul, nič našopirjena, prav prijetna. Fajna. In tudi zelo lepa. Ma, men je všeč. Prava je. Ti kar mal pritisk zraste, ko jo vidiš........tam nekje. :vragec: x:o)x x:Dx

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...