Ksenia 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ja dečva je res fletna, ...jaz imam pa danes en tak prijeten petek kljub vsemu kar se mi dogaja... včeraj me je pičla ena stvar, pičla me je bolj kot pič kumar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ....sam, de zdej manj srbi verjetn, ne bolj..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 In se mi zdi to total mimo.Jah, tole če je bilo na njeno željo ali ne, ne bom komentirala, ker to ve samo ona, je pa res, da se zadnje 2 dni govori precej o njej in ziher bo profitirala na ta račun. Je pa dejstvo, če se odločiš spolni odnos snemati ali fotografirati hkrati s to odločitvijo sprejmeš tudi rizik, da to vidijo še kakšne oči, za katere si tega ne želiš. To velja tudi zate ali zame osebno. Če si pa medijska osebnost si pa še v toliko večji nevarnosti... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Itak...tut sama se strinjam s pujso...moraš prevzet rizik...al se pa ne snemaj...ali pa poglej in uniči trak, kakorkoli...če resnično ne bi hotela, da to pride v javnost, pač ne bi prišlo...ali pa je temu botrovala naivnost in neumnost... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Babe Po tem, ko že naredimo neumnost vedno vidimo, kako zlahka bi se ji izognili.....po bitki smo vsi generali. Ne vem.......sam se bom sigurno posnel, ko nabavim digitalca pa to ........Se bom pa sedaj krepko pozanimal kako zagotoviti, da bova to videla le mi2.........no, če se ne bova res hotela komu pokazat. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Za spremembo se z Majico in JanjoK ne strinjam v zvezi s Severino. Ko sem v miru pogledala včeraj posnetek, sem imela občutek, da sta se snemala sama (kamera je bila ves čas na istem mestu, on je 1x celo stegoval roko po njej) in da sta se snemala za popestritev ljubezni... da si po ljubljenju kaseto tudi ogledata. Pač, ljudje imamo različne reči, ki nas vzburjajo in popestrijo naše ljubezensko življenje... Mogoče koga vzburja ljubljenje v dvigalu ali slačilnici... in si to tudi privošči; ker ju vzburja adrenalin, kako speljati, da ne bosta ujeta. Razumem. In zaradi tega ne premišljujeta, da bi si nekdo nastavil v dvigalo (javni prostor) skrito kamero, ju posnel in plasiral... Odločila sta se za sex v intimnosti... in kvečjemu vzela v "zakup" kakšen par oči... (da kdo pač "vstopi") in to je to. Kot Severina. Ljubila se je. (in na posnetkih je izpadla full dobra... Mick... lahko ti je žal da je nisi videl ). Po njenih trditvah ji je kaseto nekdo ukradel in le-to plasiral na trg. To bi se bilo potrebno vprašati, kakšni so ljudje... ki to storijo. :xx!: :xx!: :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Hi hi hi, Mick tudi v tem primeru se zavedaj, da tvegaš, kajti nekateri če grejo slučajno narazen, ali imajo težke čase to komu pokažejo in morda se pojaviš celo tule na forumu . Hecam se, ampak dejansko tudi v tem primeru že tvegaš, da vidi kdo, za kogar to ne želiš. Uh težka ti bo 2 levinji ukrotit, še poklicni krotilci mislijo, da so jih ukrotili, pa jih sem in tja levinje požrejo . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 To mi delaj Sanjalica. Jaz tud tako mislim . Ma, saj sm te neki fehtau, pa nič od tebe . Sicer sem nekaj dobil od ene prijazne lunatke, sam še doma nisem folgal pogledat, če se sploh da........ Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Hi hi hi, Mick tudi v tem primeru se zavedaj, da tvegaš, kajti nekateri če grejo slučajno narazen, ali imajo težke čase to komu pokažejo in morda se pojaviš celo tule na forumu .Ma v končni fazi......briga me. Je to verjetn mal bl neprijetno za bejbe.....nikjer nisem slišal, da se bi un tip kaj bunu Če bi, pač bi. Motilo bi me zaradi moje, ker vem, da bi ji šlo na živce. Kar se pa mene tiče.......če si je že nekdo tolk želel bulit kak seksam....pa naj buli. Pa še zdrka si jo-ga naj, če hoče Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Sanjalica...pa sej...to je njen kiks...če te vzburja...OK...moraš se pa tut mal zamislit nad tem, kam to lahko pripelje...ali ti v po določenem trenutku možgani popolnoma odpovejo...ženska namreč ni mislila...to je neizpodbitno dejstvo...sama se ne snemam, že iz tega razloga, ker lahko pride to otrokom v roke...mislim pač na to...ona ni... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Fehtal si me???? :o|o: :o|o: Kje to? Kdaj to????? Bemti pa senilno babnco... jaz imela občutek... da si se mi ponujal za inštruktorja in še zmeraj čakam... (btw. če pridem danes v MB te s hčerko rufneve in ti dave ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Res. Senilna Inštruktorja.......jaz tud senilen Gobec pač, ne....to baje tak že vse vejo, da me je sam gobec. Ti sam rufni Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 A se ti ne more zgoditi... da ti vstopi otrok, ko seksaš? Da te zaloti s čim "neprimernim" v ustih? Ne vem, nisem se snemala... sva pa ... (bemti kaj priznavam ) ko sva dobila digitalca se učila, kako se slika... nastavitve in to... in kaj lepšega...kot učenje na telesu.... Kateri "lepše vidi"... kateri ima boljše oči... Slikce poslikala, pogledala in zbrisala... Jah, Sanjalica je tu pa tam prava prašička (in to tudi prizna ) Mislim da sem že zapisala izkušnjo iz hčerkinih mladih let... Popoldan sva se z možem ljubila. Hčerka v sosednji sobi spala. Naenkrat se odprejo vrata in vstopi. Izbulji oči in "taktno" zapre vrata. Midva onemiva. Minuto, dve... potem ugotoviva, kako pametno in naj...super hčerko imava in nadaljujeva... Čez minutko... vstopi hčerka, popolnoma gola in pravi: "Jaz bi tudi jahala!" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Sanjalica za tvojo hči, super. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Jan čestitam za prvi letnik sem rekla, da bo to eno super leto! Sanjalica dobro se je to izteklo, psihološko gledano otrok to doživlja kot agresivnost med staršema -še posebno do 6.leta. Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Stankaaa ; zgleda da nisem bila agresivna jahalka, drugače malo bolj resno pa menim, da sprejemajo otroci "seks" kot agresivnost tam, kjer je tudi v normalni komunikaciji deležen agresije.... Njej je bila pri treh letih agresija pač tuj pojem... (da nebo kdo kaj drugo mislil, sedaj pozna agresijo iz medijev, ne iz družine...). Je pa res, da me ves čas spremlja v zvezi s Severino nekaj... Toliko ljudi se zgraža nad objavo tovrstnih zadev, nad objavo zmaličenih trupel, vojakov, krvi, pobojev... pa ne? Je tisto bolj sprejemljivo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Tisti, ki se zgražajo so butli. Pa verjetn se ne dajo tolk dober dol kot se je ona (sklepam po do sedaj.....slišanem ). Edino nad čem se je za zgražat je to, da ji je to nekdo mazno in dal v javnost :xx!: :xx!: :xx!: Mene sicer to veseli, ker jo bom videl, krasotico, v elementu, sam v bistvu pa to obsojam. Potem bi bilo verjetno načelno, da sploh ne bi pogledal. Kaj pa vem, zdej je že vseeno, če še en mickeni, ktermu je ful všeč, to pogleda al pa ne. Po moje. Čist vseen. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 daann...no...kolkr tolerance do MB-ja sm do vceri she premogu....od zdaj naprej.... :xx!: razsul so nama avto...pobral tablce, razbil vetrobranskega, luchi ...pa haubo udrltko daPAZTE SE MB REGISTRACIJE V LJUBLJANI 666 zlodejeu....LJUBLJANO LJUBLJANCHANOM.....ostali RAUSSpa jasno.... na rilc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Kooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooončno . Uf, šit, štala, upam, da imate zavarovano, da se bo dal poštimat Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 bogi pobožek... po rožičkih... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2004 Mogoče koga vzburja ljubljenje v dvigalu ...Vidim, da pravzaprav govorite o Severini, a nekako ne najdem iztocnice (prvega posta oz. 'zacetka' te debate)...Tako da sory, ce sem iz kontexta, samo pripombica...Ja, tole... morda je dodatna kri po zilah, ker te lahko zalotijo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 od zdej naprej mariborchanke samo she na smetnjakih dol dajem... 666 zlomkou...jo pol lohk kr tam pusti tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2004 daann...no...kolkr tolerance do MB-ja sm do vceri she premogu....od zdaj naprej.... :xx!: razsul so nama avto...pobral tablce, razbil vetrobranskega, luchi ...pa haubo udrltko daPAZTE SE MB REGISTRACIJE V LJUBLJANI 666 zlodejeu....LJUBLJANO LJUBLJANCHANOM.....ostali RAUSSpa jasno.... na rilcKwa? O shit!!To (podobno) se nam je zgodilo (TZB) v ZGB na koncertu nekoc. Vendar!!!Opazam, da lj redarji, policaji, whatever - se RAJE nabutajo kazen, kar nekako z zadovoljstvom, ce je tuja registracija, ce pa je tudi domaca, slo, je veckrat praksa, da tocno MB registracija pa jih nekako najbolj znervira...Torej - kaj se posteka iz tega (jaz in ker si glih ti)?Kar SEJES, to bos ZEL.Tako da - sory, Aa, ob najglobljem -in iskrenem!- socustvovanju: jebiga. What goes around, comes around. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ooo...ne skrbipredvsem bo prishlo around.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts