Marsa 4. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2004 Saj vem... to ravno pravim... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2004 ... and round and round and round... and... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ... and round and round and round... and... hehenjih je manj kokr nas 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 razsul so nama avto...pobral tablce, razbil vetrobranskega, luchi ...pa haubo udrltko daPAZTE SE MB REGISTRACIJE V LJUBLJANI:o|o: ...imam nek čuden občutek.......a si upaš dat registrsko tablico tega vozila? Al pa kje se je to zgodilo? Al tak čist slučaj niste prijavili? No, ker jaz ti pač ne verjamem Vse takšne pi.darije se dogajajo predvsem ob fusbalskih tekmah (kar se tiče LJ - MB), v ZG pa tud na koncertih, ja. Se mi pa zdi bedasto, da kot že velikokrat seješ nestrpnost in sovraštvo......... :xx!: A si mislu, da bom cviknu v LJ prit? Še kje bom parkiral ti povem, če češ, sam ne vem, če si upaš tja Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 pa teb neb povedu niti, kako je mrtvi stari mami ime 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 evo me poprawla fizko dons pa še kemijo... kaj čš lepšga... ja no sm se sam pofočkat pršla... žiujo.. NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 tashyka Čestitam za fiziko+kemijo in vsem en lepo preživet konec tedna Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 pa teb neb povedu niti, kako je mrtvi stari mami ime 666 zlomkou...tralalaJa, že vem , da nimaš kaj povedati. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 hja pa sem doma ste me kaj pogrešali Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Jaz pa vas še bolj vse razen ene... tiste nisem pogrešal.. ampak sem imel najboljše razloge za to Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 El Nino odvij celofan, ali pa spremeni temo ....lep vikend FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 vrnila iz sprehoda, nabrala za malo polno pest gozdnih jagod (prvih pri nas), škoda samo da nisem imela kakšnega kozarčka s seboj... jutri zjutraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 El Nino odvij celofan, ali pa spremeni temo ....lep vikend Hja saj me poznaš bi govoril o tem, celo sem govoril o tem ampak mi je omenila da ji ni všeč da to delim z vsemi Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ti kar povej tko kot je zate najbolj prav... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ti kar povej tko kot je zate najbolj prav... hehe ne morem sem ji obljubil... plus zelo pogosto hodi tle okrog tko da če povem sem nasrkal... direkt... hehe no lakho rečem da pogrešal je takrat nisem ker sem bil pri njej na obisku ampak več ne smem povedat Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 sej to sem mislila,d a lahko zaviješ v pet celofanov Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 El Nino odvij celofan, ali pa spremeni temo ....lep vikend Hja saj me poznaš bi govoril o tem, celo sem govoril o tem ampak mi je omenila da ji ni všeč da to delim z vsemi El Nino, če je pa tako, pa je treba to spoštovati, naj ostane med vama ....lep večer i n lep vikend FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 sej to sem mislila,d a lahko zaviješ v pet celofanov pet celofanov hm to bi blo nekak takole Ojla pogrešal sem vas! ... ... ... ... ... skor vse .... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 El Nino, kaj pa je nocoj s teboj, ker teh besed pa nisi nikoli tako poudarjal, sory FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Kaj pa vem borism sem dobil hm tiste besede.... pa se mi mal smeje no dost smeje... hja kera bo pa dons pesem počutja.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Hola evribadi Danes pa še prav posebej veselo pozdravljam moje prjatle lunatke (da ne omenjam, kolk sem Dašo pre-tesno že objemala)... po nekem zelo nenavadnem 'naključju' sem iz zelo tečne scene na avtocesti odpeljala naprej živa in nepoškodovana. Tkole je blo: jaz in pred mano še kake trije avtorčki smo švignili na prehitevalni pas (za mano se jih je pa tudi že nabralo nekaj), ker sta se tam po voznem pasla dva kamiona s prikolicami. Precej drug za drugim smo šibali, ker je prvi med nami tiščal 'samo' 140... nakar se tale prvi na lepem spomni, da bi pa on pravzaprav rad na izvoz in veselo bo bremzi (ni mogel kar tako zaviti, ko sta pa ravno tista dva kamiona tam lezla)... in potem je bilo samo še totalno cviljenje gum, avtomobile je metalo levo in desno... ko sem dojela, da se je kolona začela ustavljat, mi je blo jasno, da z bremzo ne bom nič naredila (čeprav sem jo, ofkors, divje pohodila)... začelo me je zanašati sem in tja, volan itak ni 'delal' in samo "A to je zdaj to" mi je švignilo ... na lepem sem se znašla vmes med obema kamionoma in nato na odstavnem pasu in... avto je kar peljal naprej (v njem pa čist v šoku Mateja)... nisem vedela, a to pomeni, da sem še živa, ali je to že tisto, ko si 'čez'... nakar zaslišim muzko, ki je takrat špilala (CD)...'somewhere over the rainbow' .... do doma sem se kar fino stulila .... :OO!: ... in držim pesti, da so imeli ostali tam tudi tako srečo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 tashyka Čestitam za fiziko+kemijo hvala stankaaaaaaaa... NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Mateja, kaj naj rečem... v takšnih trenutkih spoznaš pomen življenja... želim ti prijeten večer sam da si ok, pa tudi za ostale upam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts